11 Fordeler med Kefir – for servering og egenskaper

11 Fordeler med Kefir - for servering og egenskaper

Mange har kanskje sett en mat som ser ut som ostemasse, men det er det ikke. Husk yoghurt, men det er ikke. Noen elsker det, mange selv vet hva det er, men dette særegne mat er en gjæret melk, kan vi dyrke i vårt hus, med et fullt sunn og uunnværlig mat. Hans navn er kefir, og dens fordeler, utallige. Vi vil utforske i dag for å tjene kefir og kjenner alle dens egenskaper.

Kefir fordeler for kroppen

En vanlig daglig inntak av kefir kan gi mange helsefordeler, bidrar i metabolske prosesser, bekjempelse av problemer, blant andre. Se, da, deres viktigste egenskaper:

Mageproblemer 1-

Kefir bidrar til å redusere mage syre i overskudd, og derfor en god mat for mennesker med gastritt problemer, sår og tilbakeløp, blant andre.

Leverproblemer 2-

Det har en viktig rolle for produksjon av galle i leveren av kontroll, men også angis som et supplement i tilfeller av hepatitt.

3- tarmproblemer

Deres gjær, vennlige bakterier og lactobacilli hjelp adresse og bløtgjøre kolitt krise i dets forskjellige former, så vel som andre sykdommer relatert til tykktarmen, og angripe de skadelige bakterier i tarmen. Det er også en alliert i kampen mot diaré, forstoppelse, og betennelser.

Felles problemer 4-

Nærværet av kalsium i preparatet kefir bidrar til å bekjempe osteopeni, osteoporose og reumatisme.

Puste problemer 5-

En annen viktig egenskap av kefir er knyttet til forbedringen i astmaanfall, bronkitt og tuberkulose.

6- styrke immunforsvaret

Allergier, candidiasis og andre opportunistiske sykdommer relatert til immunsystemet i ubalanse vil dra nytte av anvendelsen av kefir.

7- emosjonelle problemer

Tilstedeværelsen av tryptofan i hjernen stimulerer produksjonen av endorfiner og serotonin, som hjelper i tilfeller av depresjon og angst.

Dermatologiske problemer 8-

Kefir bidrar til å holde hud, hår og negler sunne.

9 Problemer sirkulasjons

Stimulerer blodsirkulasjonen, fremme riktig funksjon av hjertet, regulere blodtrykket og bidrar til å bekjempe dårlig kolesterol.

10- muskel Fordeler

Rik på proteiner, som er sentrale aktører i å bygge muskler bidrar også til å øke opptaket av glukose ved muskelcellene, som fremmer stor hjelp i fysisk ytelse.

11. Hjelp deg ned i vekt

Det er en viktig alliert i kampen mot ekstra kilo. Vi skal snakke nærmere om dette i neste punkt.

Selvfølgelig, ingen av disse egenskapene utelukke konvensjonell medisinsk behandling. Kefir kan brukes sammen til medisiner, siden det ikke er noen form for kontraindikasjoner.

Hvorfor kefir hjelper deg ned i vekt?

 • Det er en regenerator av bakterieflora, og dermed hjelper på fordøyelsen, tilrettelegging metabolismen av fett, samt eliminering av giftstoffer.
 • Det er rik på proteiner, favoriserer akselerasjonen av metabolismen.
 • Fôring og har lav kalori.
 • Øker kroppsvæsker, bidrar til å feilsøke fett og giftstoffer.

Se flere detaljer fordi kefir miste vekt her.

kefir kalorier

Kefir er en lav kalori mat. 100 gram korn vil ha 37 kalorier. Kefir etter tilsatt til melk, ha andre varmeverdi, som vil variere mellom forskjellige tilgjengelige grader av melkefett. I dette tilfelle vil 100 ml av blandingen ha ca. 90 kalorier.

Vann kefir presentere lavere kaloriverdi ennå, avhengig bare av mengden av sukker blir tilsatt til den.

Hva er kefir forbindelsen?

I hver av sine korn finner vi ulike typer symbiose i mikroorganismer *. Studier viser at er til stede i kefir:

 • 8 varianter av gjær,
 • 2 typer av eddiksyre bakterier,
 • 16 typer Lactobacillus,
 • Omtrent ni streptokokker / lactococci,
 • Pantotensyre,
 • Folsyre,
 • vitamin B
 • Vitamin B3,
 • Vitamin B6,
 • vitamin B12
 • Vitamin K,
 • karbohydrater,
 • kalsium,
 • fett,
 • laktase,
 • fosfor,
 • magnesium,
 • kalium,
 • proteiner,
 • aminosyrer,
 • Tryptofan.

Kefir vann eller kefir melk

Det virker merkelig, men det er kefir dyrking i vann med brunt sukker. Disse variasjonene knyttet til forskjellige former for kefir dyrking åpenbart bringe oss forskjellige resultater.

Fordelene med vann kefir også gi en fermentert drikk med forskjellige egenskaper til melk, hvor det vil legge merke til fraværet av eddiksyre bakterier resulterer imidlertid fra melken kefir har mer lactobacillus og mikroorganismer.

Ikke bland melk korn til vann og vice versa. Melken kefir har som hoved mat laktose som vann kefir vil utnytte sakkarose for å gjøre brunt sukker gjæring.

Hvordan forberede kefir?

En spiseskje av kefir korn, for hver halvliter varm melk (ca 20), som regel den beste prisen for din ideelle dyrking. Disse korn er å bli plassert i et glass med melk, og etterlater i hvile mellom 12 til 36 timer. Du må dekke den med en klut felles tallerken. Det beste stedet å oppbevare det når man er i gjæring er i et skap. Når du er klar, bør du riste glasset, og deretter, sikting. Etter å ha blitt strukket, må kornene vaskes i vann fra springen. Deretter må glasset tilbake med en ny del av melk for neste gjæring. Kefir klar kan oppbevares i kjøleskapet.

tips

 • Melken skal være frisk.
 • Ikke lagre korn uten melk at de ikke skal dø.
 • Hvis korn har vært ute av melk i mer enn 48 timer skal kastes.
 • Jo mer traktetiden, mindre laktose, så sweet spot for laktose intolerante.
 • Ikke bruk metallredskaper. Trekker sil, gryter og bestikk av plast eller annet materiale.
 • Hvis det er mulig, vaske kefir korn med mineralvann. Hvis ikke er mulig, velger filtrert vann. Det klor som er tilstede i vannet, kan redusere kvaliteten på produktet.

Hva er den beste temperaturen for dyrking kefir?

Omgivelsestemperaturen er en avgjørende faktor i forhold til den tid som vi skal dyrke kefir. Jo kaldere, jo lenger tid for gjæring. Han gir vanligvis raskere resultater når en temperatur mellom 25 og 35 grader. Disse forholdene vil være klar i løpet av få timer. På steder hvor vinteren er veldig streng, kan kefir ta opp til tre dager for å nå ønsket gjæring, men denne siste gangen, hvis ikke nå det forventede punktet, er det anbefalt å forkaste produktet, som et sikkerhetstiltak. Det er viktig, etter deponering, sikting gjennom alle bønner og legge ny melk for å opprettholde fordelene med kefir.

Hva er den beste melken til å produsere kefir?

For de som bor i landlige omgivelser, og tilbyr tilgjengeligheten av melk "i natura" enten storfe eller geit opprinnelse, bare koke det og vente på det å komme tilbake til romtemperatur, tilsett bønner.

Siden folk flest ikke har dette privilegiet, og den eneste melk tilgjengelig er industrialisert, kan den brukes UHT melk i sine ulike presentasjoner: helhet, lett og skummet melk.

Hva er den anbefalte daglige inntaket av kefir?

Ideelt sett er det vane å konsumere kefir daglig, slik at fordelene begynner å bli lagt merke til. Det er ingen begrensninger, men bør sunn fornuft være avgjørende.

Hvor å få kefir korn?

Kornene kan fås gjennom donasjoner fra venner, på nettsteder dedikert til denne kulturen i samfunn og grupper, og sosiale nettverk.

Nedenfor er to eksempler. Meld deg og ta kontakt med moderator for informasjon. Det er andre grupper på internett, bare ta et søk.

http://br.groups.yahoo.com/group/fazendo_kefir

www.kefiralimentoprobiotico.blogspot.com.br

Kefir kan fås gjennom andre typer melk?

Ja. Du kan vokse det med soyamelk, kokos, ris, og selv i vannet, som allerede nevnt.

kontraindikasjoner

Til dags dato er det ingen rapporter om at kontraindikasjon kefir forbruk, bortsett fra i tilfeller av allergi, alvorlig intoleranse overfor laktose eller andre ubehag etter å ta produktet.

Bivirkninger av kefir

I noen tilfeller kan overdrevent inntak av kefir forårsaker magesmerter, magesmerter og diaré.

Kefir korn kan forbrukes?

Generelt er den delen som forbruker mer vanligvis er flytende, men kornene kan spises om behagelig for ganen.

Det industrialisert kefir?

Det er ikke så enkelt som prosessen for kefir industrialisering. Foreløpig er enkelte land å investere i forskning for å industrialisere det, men alt i utlandet, blant dem Japan. Vi har i Brasil noen pågående studie.

Andre mulige navn for kefir

Kanskje noen kjenner ham av tibetansk sopp, yoghurt plante, yoghurt sopp, yoghurt sopp, etc.

illustrerende video

I amatør video, så er det to interessante tips: en i forhold til stammen kefir prosess, og den andre for den laktoseintoleranse. Selv om det er et hjem video, kan være til stor hjelp:

avslutt~~POS=TRUNC tanker

Alle fordelene ved kefir er knyttet til vanlig forbruk. I mange tilfeller, i første omgang det vil fremme avgiftning, og deretter begynne å handle mer bredt og fullt av kroppen. Det er verdt å legge det til dietten.

Hvordan du liker å nyte fordelene av kefir? Har en oppskrift eller kombinasjon som du elsker? Del nedenfor!