Prevensjons Tess Fattening eller Gå ned i vekt?

Prevensjons Tess Fattening eller Gå ned i vekt?

Tess er en tradisjonell medisin med 21 tabletter og en av de mest populære ettertraktet av kvinner. Hovedspørsmålet er om sin effekt, og indikasjon om den preventive Tess fetende eller gå ned i vekt. Så, hvis du er i tvil om å endre prevensjons eller begynne å bruke det, må du først lese informasjonen nedenfor.

Prevensjons Tess fetende?

Noen kvinner sier at de tok i mange år og ingenting har skjedd, eller ikke verifisere om prevensjons Tess mister vekt eller fetende. Den ble funnet på internett enhver kvinne rapportering som fikk med dette stoffet, men dette er ikke regelen.

Som det alltid huskes av eksperter, kan reaksjoner av et medikament varierer fra kvinne til kvinne. For de uvitende, er dette fordi, til tross for den preventive formelen er den samme, er hver kvinne unikt og har en metabolsk respons på hormonene, kan ofte generere væskeretensjon og svelling, mens andre kan oppleve motsatt effekt og slank .

Men den vanligste årsaken ikke noen endring. Vet at flere hormoner i formelen, mer sannsynlig å forårsake hevelse, slik at noen kvinner har feilaktig frykter at den preventive Tess fetende. Snakk med din gynekolog for å velge det beste alternativet for deg etter dine mål.

sivile effekter

Det er mulig at blødning oppstår utenfor menstruasjon, kalles gjennombruddsblødning av lav eller middels intensitet. Videre hevelse inntreffer er normal eller øket ømme bryster. Andre vanlige bivirkninger er hodepine og tretthet og andre mindre vanlige er depresjon, søvnløshet, endringer i libido (økning eller reduksjon), intoleranse overfor kontaktlinser og forandringer i livmorhalssekret.

Hvordan ta?

Prevensjon kommer i en pakke med 21 tabletter bør tas først i den første dagen av menstruasjon og deretter å sluttføre følgende diagram. Ideelt sett alltid spise på samme tid. Markere en enklere tid å huske, vanligvis ved våkner og ved sengetid (sjekk alarm).

For å fullføre pakken, ta en syv-dagers pause (menstruasjon), og deretter ta en ny pakke på den åttende dagen etter menstruasjon. Hvis du ønsker å unngå menstrua, reparere et kort sammen, og ikke utføre pause på sju dager.

kontraindikasjoner

Kontraprevensjons Tess er det samme som andre prevensjonsmidler. Enkelte medisinske tilstander er ikke indikert for bruk av denne. Når du er i tvil, sjekk med legen din.

Vanligvis kontra betingelser er allergisk for noen av komponentene i formelen, graviditet, tromboemboliske sykdommer, cerebrovaskulær sykdom, levertumor (historisk eller strøm), alvorlig leversykdom, idiopatisk gulsott, Dubin-Johnson og Rotor syndrom, vedvarende kløe, kreft eller mistenkt brystene eller kjønnsorganer, genital blødning uforklarlig, sigd-celle anemi, diabetes med vaskulære endringer eller lipid-lidelser.

Kjenner du noen som bruker og hevder den preventive Tess fetende? Er du redd for å bruke denne medisinen, og lider denne bivirkningen? Kommentere nedenfor!