5 rättsmedel för att få snabb

Åtgärder för att göda

Det finns många människor bantning att gå ner i vikt och förvånad över att vissa människor behöver en viss diet för att gå upp i vikt och även använda sig av droger för att göda snabbt.

Varför får vissa människor tycker att det är så svårt att gå upp i vikt?

Vissa människor har mycket snabb ämnesomsättning och det är en genetiskt arv. Ändå kan det finnas andra skäl till varför du inte kan bli fet.

1. Du är inte äter tillräckligt

Om du har en snabb ämnesomsättning, inte äter tillräckligt för att gå upp i vikt. Detta beror på att gå upp i vikt måste vi äta mer kalorier än vi bränner, och vem som har accelererat metabolism förlorar kalorier mycket lätt.

Varje måltid bör innehålla mängder av jämn kvalitet proteiner, komplexa kolhydrater och poly eller enkelomättade fetter. Experter rekommenderar att en person med begränsad fett göra minst 4 stora måltider om dagen och inte får mer än 3 timmar utan att äta.

2. Du äter fel mat

Det är ingen idé att äta ofta och i stora mängder om maten du äter inte innehåller de näringsämnen som behövs för dig att gå upp i vikt.

 • Se mer: Hur hälsosamt fett när du är underviktig.

Som sagt, måste du fokusera på livsmedel som innehåller bra doser av protein, kolhydrater och bra fetter. Här är en lista över vissa livsmedel som kan hjälpa:

 • ägg;
 • sötpotatis;
 • avokado;
 • granola;
 • spenat;
 • bröd;
 • brunt ris;
 • kikärter, linser, bönor, ärtor och andra sädesslag,
 • Jordnötter, valnötter, mandlar och andra nötter;
 • Lax, tonfisk, sardiner eller annan fisk med hög fetthalt.

3. Du är inte tränar som det ska

Det vill säga, vi antar att du tränar, eftersom detta är ett bra sätt att gå upp i vikt och muskler, samt vara det bästa sättet att se goda resultat snart.

Aerobic övningar tjänar till att bränna fett, men inte för att skapa muskler. Så fokusera på styrketräning för bästa resultat.

 • Se mer: Bodybuilding gödning? Varför gå upp i vikt?

Botemedel för snabb fett

Om du redan följer en styrd diet och motionerar regelbundet, kan du prova några åtgärder som snabbt få fett för att hjälpa din viktökning process.

Här är en lista över de viktigaste åtgärder för fett snabbt och hur de fungerar:

1. Cobavital

En kombination av cyproheptadin-hydroklorid, en stark aptit stimulerande, och Cobamamide, ett ämne som finns i vitamin B12 och samarbeta med proteinsyntes, är Cobavital en av de korrigerande åtgärder för att få mer populära marknaden.

Det väljs vanligen för att den har i sin sammansättning någon steroid elementet, vilket minskar risken för oönskade biverkningar.

Den Cobavital ska användas av personer som redan gör fysiska övningar, eftersom förutom att hjälpa få aptit, kommer det att hjälpa i massa och muskelstyrka.

Att vara en anabol utan närvaro av steroider är Cobavital oftast väljs av dem som inte vill ta någon stark medicin inte att ta risker att drabbas av allvarliga biverkningar.

Hur som helst, kan alla droger orsaka biverkningar och i fallet med Cobavital är dåsighet och känslan av sedering. Andra symptom som kan förekomma är de torra slemhinnor, illamående, agitation och förvirring.

Kolla in uppgifter om Cobavital här.

2. Buclina

Dess huvudsakliga förening är dihydroklorid buklizin, en kraftfull stimulant av aptit som fungerar i kroppen för att orsaka en liten hypoglykemi, vilket kommer att tolkas i hjärnan som hungerpangs.

Den buclina inte någon anabola, så priset kan vara billigare än andra droger. Det rekommenderas ofta att använda Buclina med någon annan medicin, såsom B-komplex, för att ge bättre resultat.

Biverkningar är överdriven sömn, orsakad av substanser som verkar som ett lugnande medel i vår kropp.

Se mer:

 • Kontrollera största andelen uppgifter om Buclina här.
 • Buclina eller Cobavital - Vad är det bästa valet av rättsmedel för fett snabbt?

3. Apetil

Detta är en liknande produkt till Buclina, eftersom den har i sin sammansättning samma förening, buklizin dihydroklorid.

Har en hypoglykemisk effekt, ökar dvs. produktionen av insulin, sänkning av koncentrationen av blodsocker. Detta gör att hjärnan signalerar kroppen som behöver mer mat.

Biverkningarna är relaterade till Apetil huvudvärk, yrsel, dåsighet, muntorrhet och irritation.

4. Profol

Den Profol är ett kosttillskott som också innehåller dihydroklorid buklizin, utan även i sin sammansättning är lysin. Fungerar som en aptit stimulerande, men innehåller tillsatt vitamin B6, vitamin B12 och tryptofan, det hjälper dem som behöver vitamintillskott, särskilt B-komplex

Dess sammansättning bidrar till en högre energiutnyttjande av mat som konsumeras, vilket gör att absorptionen av vitaminer och aminosyror som är viktiga för vår hälsa görs mer effektivt.

Biverkningar av detta läkemedel kan vara överdriven sömn, särskilt under de första veckorna av användning, mucosal torrhet och magont.

5. Komplex B

Som har problem aptit kan också ta maten B-komplex tillskott för att reglera hunger. Detta läkemedel ensamt inte har befogenhet att stimulera aptiten, men att reglera. Det fungerar för personer som av någon anledning är svårt att äta, men kommer inte att ge resultat för dem som inte har några problem med aptit.

Detta är också ett vitamintillskott som ger de nödvändiga mängder per dag av alla B-vitaminer, mycket viktigt för vår hälsa.

 • Se mer: Fördelar med B-vitaminer - Vad är och fontäner.

bieffekter

De flesta av dessa åtgärder för fett snabbt har liknande biverkningar. De är:

 • försov;
 • Torra slemhinnor;
 • gastrointestinala störningar;
 • illamående;
 • irritation;
 • yrsel;
 • Huvudvärk.

Tips och rekommendationer

Viktigt är dessa mediciner som ökar aptiten och gör upp i vikt, så det bör bara tas av personer som verkligen har svårt att få fett.

För att få bra resultat, måste du kombinera användningen av vissa av dessa läkemedel till en hälsosam kost och motion rutin, och, naturligtvis, att inte överskrida den dos som rekommenderas av tillverkaren.

Innan någon medicin, alltid boka tid hos din läkare för att lära sig och nackdelar med varje komposition, speciellt om du redan använder sig av någon medicin. Det kan också hjälpa dig med andra tips på viktökning.

Aldrig ta mer än vad som rekommenderas av tillverkaren eller läkaren, eftersom detta negativt kan påverka behandlingen och även skada din hälsa.

Om du märker negativa effekter efter du börjar använda något av dessa läkemedel, sluta använda och kontakta en läkare.

Ett tips som i hög grad kan bidra till att förbättra livsmedelssäkerheten, vilket är avgörande för viktökning, har det blivit mer delaktiga i matlagningen. Att lära sig att laga mat kan stimulera aptiten och att veta vad du äter kommer att hjälpa dig att göra bättre val vid måltider.

Har du behov av att använda dessa droger för att göda snabbt på grund av vissa inslag i din ämnesomsättning? Vad du har gjort för att gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt? Kommentera nedan.