20 Super Foods få muskelmassa och förlora fett

Strongman Eating

För att få muskler och förlora fett, du behöver en mängd olika proteiner, grönsaker, frukt, kolhydrater och hälsosamma fetter. Att äta protein hjälper till att bygga och underhålla muskler. Men det hjälper dig också att förlora fett: protein har en högre termisk effekt än kolhydrater / fett.

1. hela ägg

Rik källa till proteiner och billiga: 7gr / ägg. Äggulan innehåller de flesta av de näringsämnen: halv av proteiner, vitamin A / D / E och kolesterol för att naturligt öka testosteronnivåer.

Oroa dig inte för kolesterol från ägg. Kost kolesterol är inte ansluten till kolesterol i blodet. Om du har dåligt kolesterol, minska ditt kroppsfett i stället för att kasta ut äggulan.

2. Fiskolja

Minskar inflammation (lederna / hud), det gör du förlorar fett och ökar testosteronnivåer. Du behöver 9000mg av EPA / DHA per dag. Eftersom du kommer antagligen behöva arbeta hårt för att uppnå detta äta en fet fisk, överväga en fiskolja tillägg.

3. lax

En av de bästa källorna till omega 3 som du ger också 20 gram protein per 100 gram. Emellertid, är bristfällig i omega 3 lax uppfödda i fångenskap, när det matas majs / korn. Föredrar vild lax.

4. bär

Starka antioxidanter som förhindrar cancer, hjärtsjukdomar och ögon. Varje form fungerar: hallon, björnbär, blåbär, etc. Köp färska eller frysta och blanda med havre.

5. Yoghurt

Den innehåller bakterier som förbättrar din gastrointestinal hälsa. Köp inte fryst yoghurt eller socker och frukt. Köp vanlig yoghurt. Ät med röda bär och linfrön.

6. Linfrö

Källa till fiber, protein och omega 3. Slipa linfrön att njuta av dem till fullo. Ät 1 msk med yoghurt och bär före sänggåendet. Håll dig borta från linolja: är instabil och inte innehåller fibrer.

7. Extra Virgin Olivolja

70% av enkelomättade fetter som skyddar mot hjärtsjukdomar och cancer. Tillsätt 1 eller 2 matskedar olivolja olivolja till din sallad. Köp extra jungfruolja: den innehåller flera polyfenoler och smakar bättre.

8. blandade nötter

Det innehåller mono- och fleromättade fetter, proteiner, fibrer, vitamin E, zink, kalium, magnesium, etc. blandade nötter har hög kaloritäthet, bra om du är en mager kille som vill få muskelmassa.

Alla kommer att göra: mandlar, valnötter, cashewnötter, hasselnötter ... Jordnötssmör fungerar även så länge du köper naturligt jordnötssmör utan salt eller socker.

9. rött kött

Protein, vitamin B12, järn, zink, kreatin, karnosin och även omega-3 om du äter kött som matades med gräs. Ät biffar och hamburgare från toppen eller baksidan. Läs Dr Lonnie Lowery artikel om kött.

10. Broccoli

Det innehåller många fytokemikalier som bekämpar cancer och har en naturlig predisposition antiöstrogen. Broccoli har också massor av lösliga fibrer och låg i kalorier och hjälper dig att förlora fett. Ät andra korsblommiga grönsaker för en förändring: kål, kinesisk kål, blomkål, grönkål ...

11. Spenat

En av de mer alkaliska livsmedel. Spenat förhindrar förlust av muskler och ben, samt cancer och hjärtsjukdomar på grund av dess profil många näringsämnen, och är en av de bästa livsmedel för att få muskelmassa.

12. Peru

Om du inte tror att mättat fett är bra för dig, prova vit kalkon. Filén tunnare har ca 4,5 gram mättat fett per 100 g, medan den vita kalkon är ca 0 gram (så det är så torrt). Äta kalkon med spenat och quinoa.

13. Quinoa

"Kungen av korn" Of America do Sul. Den quinoa har mer fibrer och protein än ris eller havre, har en mycket bättre smak och har ingen gluten. Köp vitare korn, är det av bättre kvalitet. Ät efter träning med kött och spenat.

14. Oats

Sänker kolesterolet, erbjuder lågt glykemiskt kolhydrater för energi, och har många lösliga fibrer. Prova denna att skaka efter mjölk och havre serum övningar.

15. tomater

Den innehåller mycket lykopen, som förhindrar cancer. Lykopen i tomatpuré är fyra gånger mer biotillgängligt än färska tomater. Ät en pizza eller pasta med tomatsås och olivolja efter styrketräning.

16. Orange

Vitamin C för att bekämpa sjukdomar, magnesium för att sänka blodtrycket, antioxidant betakaroten etc. Sluta ta bearbetas apelsinjuice, som ofta har tillsatt socker. Äta apelsin eller gör din egen apelsinjuice.

17. äpple

Den pektin i äpplen hjälper dig att förlora fett genom att öka mättnadskänslan. Äpplet är också den starkaste antioxidanten efter tranbär (koma peeling). Tyvärr är äpplet en av frukterna mest förorenade av bekämpningsmedel. Föredrar organisk.

18. morot

Den höga halten av vitamin A förbättrar ögonhälsa, särskilt mörkerseende. Morötter är också rikt på fibrer, är låga i kalorier och är välsmakande och med rå.

19. vatten

Din kropp lagrar vatten om du inte dricker tillräckligt. Dricksvatten förhindrar vätskeansamling, hjälper muskelåterhämtning och förhindrar uttorkning av styrketräning. Köp ett filter och dricka 2 glas vatten vid varje måltid.

20. Grönt te

Stark antioxidant och naturlig diuretikum. Grönt te accelererar också fettförbränning, förebygger cancer och förbättrar blodsockernivåer och cirkulation. Dricka grönt te på morgonen i stället för kaffe. Grönt te verkligen inte väska.


Att sätta ihop allt

Ät protein, grönsaker, frukt och fett var 3 timmar. 2 glas vatten med varje måltid. Kolhydrater strax efter träning. Ät skit endast 10% av tiden. Så du kommer att få muskler och förlora fett lättare.

Vilka av dessa super livsmedel är dina favoriter? Kommentera nedan för tips om hur du förbereder dem och om det finns andra bra mat för det!