10 Livsmedel för få massa och Win

Livsmedel för viktökning

När vi tänker på hälsan, vanligtvis vi ansluter direkt till viktminskning eller minska kalorier. Men i många fall, folk vill raka motsatsen. Flera personer som är idrottare har kämpat i åratal för att gå upp i vikt och förbättra sina atletiska färdigheter. Vissa människor är naturligt under och behöver få några kilo för att vara frisk i sin helhet.

Den äggprotein hjälper kroppen att bygga muskler. Fetter ger tillräckligt med energi, och ökar testosteronnivåer. Ägg innehåller höga nivåer av omega-3, vilka hjälper till rörlighet leder och friska celler i kroppen. För några år sedan pärlor fick ett mycket dåligt rykte. Som ett exempel, har det blivit mycket populärt att be om tydliga omeletter, äggröra eller äggvita i stället för hela ägg. Anledningen till detta dåligt rykte är att äggulan innehåller höga halter av kolesterol, som är kopplad till risken för hjärtsjukdom. Sanningen är att ägg innehåller goda kolesterolet, som faktiskt minskar mängden av dåligt kolesterol i kroppen. Ett element som kallas kullen är också närvarande i äggulor. Kullen hjälper faktiskt minska ackumulerade fett i hjärtat och hjälper till att återuppbygga celler. Förutom att ha effekt för att förbättra humöret.

jordnötssmör

Jordnötssmör innehåller ca 94 kalorier, 4 gram protein, fett, och 8 gram 3 gram kolhydrater i varje matsked. Det är helt enkelt krossade jordnötter med någon form av olja. Eftersom ägg innehåller också omega-3. Du kan köpa med olika texturer. Vissa är mer krispigt, med större jordnötsbitar, och vissa är extremt mjuk. En naturlig jordnötssmör är mer rekommenderas ske med hälsosammare oljor. Du kan berätta om det är naturligt eftersom oljan tenderar att flyta upp till toppen, vilket gör det nödvändigt att flytta efter att ha öppnat potten. Det är också nödvändigt vid kylning är naturligt.

Jordnötssmör är ett livsmedel att göda och göra mer bekvämt deg, eftersom du kan lägga till många livsmedel för att öka kalorivärde. Det kan spridas i frukt och grönsaker. Lägg till en post-workout skaka eller sprids på en brödbit.

kött

Kött innehåller proteiner, som är viktiga för att bygga muskler. Med mer muskler, kommer du att öka din kroppsvikt och därmed kommer att tjäna en hälsosam vikt, vilket också kommer att forma din kropp. Forskning visar att magert kött som kalkon, kycklingbröst, bör magert biffar och fisk vara ditt huvudsakliga protein. Dessa är friskare, med mindre fett och mer som kan bidra till en hälsosam viktökning.

Här hittar du marknader fjäderfä till rimliga priser. Ekologiskt kött är lite dyrare, men är ett hälsosammare alternativ om din budget tillåter. Ekologiskt kött är oftast tillverkas av bättre kosthållning och utan kemikalier. Dessutom innehåller ofta högre halter av vitaminer och mineraler än charkuteriprodukter.

bönor

Bönor är stora livsmedel gå upp i vikt och gå upp i vikt hälsosamt eftersom de innehåller nästan alla näringsämnen du behöver. De flesta bönor typer innehåller liknande nivåer av näringsämnen. I genomsnitt, innehåller en kopp 225 kalorier, 15 gram protein, 40 gram kolhydrat och många är också mycket fibrer. Bönan har flera sorter. Det är den svarta bönor, mulattbarn bönor, limabönor, sojabönor, linser, etc.

stärkelserika grönsaker

Grönsaker innehåller mycket stärkelse är potatis och sötpotatis, ärtor och majs. Dessa grönsaker är rika på kolhydrater, nästan inget fett eller protein. De är rika på vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Den mängd kalorier dessa livsmedel är mycket högre än i grönsaker som broccoli och sparris.

Att bygga muskler och gå upp i vikt, behöver kroppen kalorier för energi. Dessa grönsaker är en viktig energikälla för att träna och växa muskler. De höga nivåer av näringsämnen gynnas även andra kroppsfunktioner.

frukt

Den mängd kalorier i frukt kan överraska en del människor. Vissa lågkaloridieter började minska mängden frukt set. Emellertid kan den mängd kalorier variera oerhört. Ett litet äpple innehåller ca 50 kalorier och en kopp datum har cirka 490 kalorier.

De höga kalorinivåerna lite frukt, kan de vara en perfekt mellanmål eller ett tillägg till varje måltid för dem som försöker gå upp i vikt. Alla frukter dessutom är fulla av vitaminer och mineraler.

hela korn

Även om de har fått ett dåligt rykte under de senaste åren, hela kolhydrater är ett av de livsmedel för att göda och göra mer näringsrik massa som du kan hitta. De är högt kaloriinnehåll och låg protein och fett. Hela kolhydrater är fulla av fibrer, vitaminer och mineraler. Exempel på sådana kolhydrater är fullkornsbröd, hel-vete pasta, havregryn och brunt ris.

Förhållandet mellan kolhydrater har fått ett dåligt rykte är att raffinerat spannmål är mycket populära och är riskfaktorer för diabetes och hjärtproblem. Raffinerade korn tagen sin bark, som innehåller alla näringsvärden. Därefter majssirap och socker tillsätts ohälsosamt. Livsmedel som vitt ris, vitt bröd och vit pasta hör till denna kategori.

hälsosamma oljor

olivolja, raps, mandel, kokos och linfrön är alla mycket friska. I en matsked, cirka 120 kalorier och 15 gram fett i dessa oljor. Näringsvärdena är mycket lika mellan dem. Fettet i dessa oljor är mestadels omättat fett, så kan hjälpa till att gå upp i vikt och samtidigt minska kolesterol.

Det rekommenderas inte att äta raka matskedar olja ur flaskan. Detta kan göra att du aldrig vill äta dem igen. Dessa oljor är bra för matlagning. Du kan sprida ledningar ovanpå kyckling eller fisk före bakning eller stekning ett ägg i dessa oljor för frukost.

helmjölk

En kopp helmjölk innehåller 150 kalorier, 8 gram protein, 13 gram kolhydrat, och 6 gram fett, och 3,5 g mättat fett. Proteiner hjälpa till att bygga nya muskler och mättat fett ökar testosteron till ökad muskeltillväxt och fettförbränning.

För att gå upp i vikt, kan helmjölk vara en del av deras mat. Många studier tyder på att mättat fett mjölk är inte skurken än man tidigare trott och dess skada är mer förknippas med samma mängd kalorier. Men eftersom ditt mål är att göda mat och gå upp i vikt, är det vettigt att använda den fullständiga versionen. Du kan inkludera helmjölk i din frukost, lunch eller efter träning för återhämtning och hjälp i muskeluppbyggnad. Kom ihåg att mjölken har fullständig protein för muskeluppbyggnad. 

nötter

Alla nötter är relativt höga i kalorier och full av näringsämnen. Det finns flera typer av nötter såsom mandlar, valnötter, jordnötter, pistagenötter, etc.

En kopp hackade mandlar är omkring 529 kalorier, 45 gram fett (huvudsakligen omättade), 20 gram 20 gram kolhydrater och proteiner.

Alla nötter är mandel, jordnötter, cashewnötter och macadamianötter är bra mat att sätta på vikt och få massa eftersom de är täta i kalorier och näringsämnen. Dessutom innehåller höga halter av magnesium, kalcium, och E-vitamin positivt påverka kolesterolnivåer.

Om du vill få muskelmassa, det är de 10 livsmedel som hjälper upp i vikt hälsosamt. Du måste förstå att gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt tar tid. Ät inte mat med kalorier som inte har något näringsvärde. Det kommer säkert att få dig att misslyckas.

Vilka är de stora svårigheter som du spenderar att gå upp i vikt? En del av dessa livsmedel inte sitter i din kost? Kommentera nedan.