Hur man gör Ginger Tea – Recept och tips

ingefära te

naturlig och enkelt recept, har ingefära te flera fördelar med anknytning till den mänskliga kroppen, är särskilt anges i fall av influensa, förkylningar och hosta. Konsumtionen bör dämpas dock högst två koppar dricka per dag, utom vid behandling av ihållande hosta.

Fördelarna med ingefära te för hälsan är många. Men för servering drycken, och hur man gör ingefära te?

Vad är ingefära te? 

Denna asiatiska rot har bakteriedödande och svampdödande egenskaper, antiinflammatoriska, är diuretikum, lindrar magsmärtor och illamående, förbättrar matsmältningen och blodcirkulationen och stärker immunförsvaret. Flera studier även om möjligheten att ingefära har anticarcinogenic effekter och dess roll i förebyggande och behandling av cancer.

Det är en växt som också stimulerar uppvärmningen av kroppen, särskilt extremiteterna (händer och fötter), att stimulera kapsaicin-receptorn - samma komponent som ger paprikorna brinnande - "uppvärmningen ört" att betraktas som en

Denna kvalitet ger den termogena ingefära kvalitet bantning te, särskilt genom att påskynda ämnesomsättningen och därmed stimulera fettförbränningen, även om kroppen inte rör sig. Tillsammans med sin diuretikum funktion är ingefära te en naturlig och hälsosam dryck för snabbare viktminskning.

Hur man gör te ingefära

Säljs i påsar, är uttorkad, pulveriserad eller färsk ingefära relativt lätt att finna i marknader eller mässor. För att göra det mesta av dess fördelar, men rekommenderar det användningen av färsk rot och kunskap om hur man gör ingefära te hemma.

Det finns olika recept för drycker gjorda av ingefära te, vilket gör det godare eller förstärka deras egenskaper. Vi beskriver nedan två enkla recept på hur man gör ingefära te.

1. enkelt recept ingefära te

ingredienser:

 • Ca 2 till 3 cm av färsk ingefära eller 5 matskedar av riven ginger root;
 • 1 liter vatten.

preparatet:

Efter tvättning och har skurit eller riven rot, räknar med att vattnet att koka på hög värme och tillsätt ingefära. Täck pannan, minska värmen att minska koka och vänta 8-10 minuter. Stäng av spisen, förväntar varm och stammen innan du dricker.

2. Ginger te med citron

Efter uppvärmning av vatten och tillsätta ingefära, använda saften av en citron eller skära frukten på mitten och sätta skal, i mixen. Täck pannan, minska värmen och vänta 8-10 minuter fram till slutet av infusionen. 

Tips om hur man förbereder, ta och lagra te

 • Se till att inte överhetta rot, som ingefära kan förlora en del av sina egenskaper;
 • Riven ingefära släpper fler sina ämnen, men det blir mer känslig för överhettning och gör te har en starkare smak;
 • Använd brunt socker eller honung att söta hälsosamt sätt ingefära te;
 • Om du vill försvaga den starka smaken av te, tillsätt mer vatten eller honung att dricka;
 • Genom placering med citronskal på ingefära te, blir blandningen en stor naturlig diuretikum, och innehåller antioxidanter från frukten. Barken bidrar till att lägga fiber och ökar mättnadskänslan drink, och ta det under dagen hjälper till att kontrollera girighet och ångest;
 • Du kan lagra te för att ta det under dagen, och den enda ändringen av iste är förvara den i kylskåpet efter beredning. Det kan även värmas;
 • För att påskynda effekterna av ingefära te kan ersätta vatten för grönt te eller matte te vid tiden för att förbereda det, eftersom båda är thermogenic och diuretika.

vård

 • Ingefära te bidrar till att minska socker i blodet, vilket minskar dess viskositet och fungerar som en antikoagulant. Resultatet är en ökad risk för blödning och blåmärken, vilket gör ingefära bör inte användas av dem som använder syntetiska droger för detta ändamål utan att rådfråga en läkare först;
 • Man ska inte ta det i fall av hög feber (>38 ° C), om det finns inflammation i huden, sår eller gallstenar;
 • Innan ingefära te under graviditeten är att argumentera om sin konsumtion med en förlossningsläkare;
 • Det finns inga magiska formler för viktminskning och även ingefära te bidrar till att uppnå detta mål, måste du balansera ditt intag med en hälsosam kost och regelbunden motion.

Du har för vana att förbereda teer att göra hemma? Vilka är dina favoriter? Har du för avsikt att ta ingefära te gå ner i vikt? Kommentera nedan!