Den Diet för viktminskning Kokt ägg

Den Diet för viktminskning Kokt ägg

Det finns få dieter som lovar en förlust av snabb och mirakulösa vikt. En som har begränsat kolhydrater, som bara tillåter andra proteiner, även en som bara tillåter frukt. Vad nästan alla av dem har gemensamt är att de är mycket restriktiva och misslyckas med att främja närings utbildning.

Vad är Diet Kokt ägg?

Denna diet består av att konsumera en portion eller kokt ägg före tre huvudmåltider - frukost, lunch och middag. Förspänning kosten kokt ägg gå ner i vikt är att öka mättnadskänslan med ägg och minska kaloriintaget under nästa måltid.

Allt detta, naturligtvis, i kombination med en milt lågkaloridiet - det vill säga innehåller färre kalorier än din ämnesomsättning behöver utföra dagliga aktiviteter. Detta innebär att kosten kokt ägg är en måltid plan med kalorirestriktion, som använder mest makt av mättnad protein för att orsaka viktminskning utan att du behöver gå hungrig som i andra mycket restriktiva dieter.

Hur kosten kokt ägg gå ner i vikt?

Varför inkluderar tre ägg i kosten? Ägget förlorar vikt? Det finns faktiskt flera anledningar till varför krävande kokt ägg före en måltid kan vara en bra idé för människor som försöker gå ner i vikt. Här är anledningen:

1. ägg ger mättnad

Ägg är rika på protein och fett - är ungefär 6 g av varje per enhet - två näringsämnen som har långsammare spjälkning än kolhydrater och därför ge mer mättnad. Att brytas ned i aminosyror, de äggproteiner kräver en stor energiförbrukning av kroppen, som är tvungen att dra energi från sina reserver för att hjälpa matsmältningen.

Det vill säga, konsumerar mat rik på protein och inga kolhydrater som ägg snabbar upp ämnesomsättningen och orsakar en mobilisering av fettdepåer - särskilt buken, vilket leder till en ökning av lipolysen (fettförbränning) för att underlätta matsmältningen. Därför kan vi säga att ägg tillagade fettförbränning (i avsaknad av kolhydrater).

Konsumerar en hel ägg före varje måltid får dig att känna nöjd med mindre mat vid nästa måltid, vilket underlättar underhåll av reducerad kaloriintag.

Och detta uttalande har vetenskapliga bevis. I en studie av Rochester Center i USA, fann forskarna att äta ägg till frukost frukost kan minska kaloriförbrukning under hela dagen - kan vara upp till 400 kalorier mindre i en period av 24 timmar.

I studien fick 30 kvinnor med överviktiga eller feta ges en frukost som innehåller eller två ägg eller en bagel (en typ av bröd ringformad) med ett komplement, och båda alternativen har samma mängd kalorier och protein.

Efter att ha följt matvanorna hos studiedeltagare under hela dagen, kunde forskarna konstatera att de som hade ätit ägg till frukost kände sig mindre hungrig före lunch, och som ett resultat hamnade konsumerar färre kalorier under måltiden. Och det var inte allt: under de följande 36 timmar, åt gruppen ägg konsumeras i genomsnitt 417 kalorier mindre än de som fått bagel i den första måltiden på dagen.

Kom ihåg att, så att du får ett liknande resultat, bör din kost vara lågt kaloriinnehåll.

2. ägg är en källa till vitamin B12

Vitamin B12 hjälper dig gå ner i vikt indirekt. Detta beror på att det hjälper metabolisera proteiner och fetter, som producerar energi som gör att kroppen mer aktiva under dagen. Detta innebär att vitamin B12 stimulerar ämnesomsättningen och kan bidra till att minska kroppens fettreserver.

Dessutom kommer vitamin B12 finns i ägget lämnar dig med mer energi och vilja att motion, som också kan bidra till viktminskning.

3. Ägget är tryptofan källa

Ägget är en av de bästa källorna för tryptofan, en aminosyra som stimulerar serotonin produktion (en typ av signalsubstanser) i hjärnan. Bland andra funktioner, kan serotonin kontrollera aptiten och minska hetsätning och även minska ångest och stress.

tillräckliga nivåer av tryptofan i kroppen kan minska viljan att äta godis och underlätta viktminskning genom att minska hedoniska hunger - det vill säga att hunger som visas även när kroppen inte med energibrist.

4. äta ägg orsakar inte glukos toppar

Detta är en egenskap hos mycket intressant ägg, speciellt på morgonen. När vi vaknar, är vår glukos nere (trots allt, vi åtminstone 8 timmars fasta) är och allt som vår kropp behöver en källa av kolhydrater för att återställa sina normala blodsockernivåer i blodet.

Det visar sig att om du konsumerar en kolhydrat på att vakna och utan en källa till protein tillsammans, deras glukosnivåer gå upp där mycket snabbt, vilket tvingar kroppen att släppa en hel del insulin för att spela detta glukos till inuti celler. Och gissa vad som händer när allt glukos går in i cellerna? Det stämmer, blodsockernivån gå ner igen, i vad som är känt som den berömda topp glukos.

När detta händer skickar din hjärna en signal för dig att mata igen, vilket innebär att känna sig hungrig snart efter att ha ätit bara en skiva bröd med sylt. Och de dåliga nyheterna är att detta sker under dagen också, eftersom när vi var utan mat i flera timmar i glukosnivåerna faller dramatiskt.

Hur har långsam matsmältning och innehåller inga kolhydrater, inte ägget inte orsaka stora svängningar i blodsockret, vilket hjälper till att kontrollera aptiten i den första måltiden på dagen. Konsumerar ett ägg innan huvudmåltid kan bidra till att stabilisera blodsockret utan lider av snabba förändringar i aptit strax efter.

5. Ägg gynnar syntesen av adiponectin

Äggförbrukning kan öka produktionen av adiponectin, ett hormon som påskyndar ämnesomsättningen, öka fettförbränningen, förbättrar insulinkänsligheten och minskar aptiten.

Gå ner i vikt ägg

För dem som ännu inte övertygad om fördelarna med ägg för viktminskning, kan videon nedan bidra till att klargöra lite mer ämnet:

https://www.youtube.com/watch?v=SrS92EHQICQ

Men ägget inte ökar kolesterol?

Ägget är utan tvekan den mest kontroversiella mat i vår mat; på en dag är den bästa maten i världen, bör den andra inte ens titta på honom. Men lyckligtvis mycket av den forskning som bedrivs under de senaste åren har inte bara rensat ägget att rekommendera sin konsumtion. Så det verkar vara en bra idé att anta kosten kokt ägg gå ner i vikt.

För en stor del av sjukvårdspersonal, inte konsumtionen av upp till tre ägg under veckan inte ökar kolesterol och kan även vara bra för hälsan. Detta beror på att, som vi har sett, är ägget källan till ett antal viktiga näringsämnen för hälsa, bland annat som anses vara en av de mest kompletta livsmedel i världen.

Dessutom har forskare visat att kolesterol intag i kosten inte nödvändigtvis ökar kolesterolnivåer i blodet. Skälet skulle vara att levern producerar redan varje dag, en hel del kolesterol. Så när vi konsumerar ägg i kosten tenderar levern att producera mindre kolesterol, hålla stabil totala kolesterolhastigheter i omlopp.

Forskning tyder på att 70% av individer, har ägget någon effekt på kolesterol, medan resterande 30% ägg konsumtion kan något höja LDL hastigheter (dåligt kolesterol).

Vissa människor har emellertid familjär hyperkolesterolemi, en ärftlig sjukdom som kännetecknas av höga nivåer av LDL i blodet, oavsett kolesterol intag. För alla som har tillstånd bör konsumtionen av ägg (vita vanligen tillåts) undvikas med risk för att ytterligare öka den totala kolesterol priser. 

Meny med kokt ägg diet för att gå ner i vikt

Det finns en särskild meny för att kosten kokt ägg gå ner i vikt, eftersom målet är att kombinera ägg med en reducerad kaloridiet, och inte med vissa förvalda livsmedel.

Så vad vi har nedan är ett förslag på en meny med färre kalorier och innehåller ett kokt ägg (eller förlorade) före varje huvudmåltid. Och ja, bör du äta ägget innan den viktigaste måltiden.

frukost:

Ett kokt ägg +

 • alternativ 1En kopp kaffe med skummjölk + 2 + ½ rostade hela papaya;
 • alternativ 2: 2 + 1 rostade hela potten fat yoghurt + ½ hylsa;
 • Alternativ 3: En banan + 2 matskedar granola ljus + 1 kopp kaffe med skummjölk.

Morgon snack: 

Välj bara ett av alternativen:

 • alternativ 1En kruka med låg fetthalt yoghurt;
 • alternativ 2Ett äpple;
 • alternativ 3: 4 jordgubbar.

lunch:

Ett kokt ägg +

 • alternativ 1En grillad kyckling filé + ½ kopp kokt grönsallad + kål;
 • alternativ 21 Genomsnittlig grillat nötkött + + ½ skal bönor sallad med sallad, gurka och kål;
 • alternativ 3: Sallad med sallad + 1 segment av vit ost, tärnade tomater + 4 + 2 körsbär malet kalkonbröst skivor;
 • Alternativ 4: Sandwich med två skivor bröd + 2 sallat blad + 2 matskedar tonfisk i vatten + 1 tomat segment + 1 matsked ricotta ljus grädde.

Eftermiddag snack:

 • alternativ 1Ett päron + 1 glas vatten;
 • alternativ 21 äpple + 1 glas vatten;
 • alternativ 3: 1 + 2 muttrar guava.

middag:

Ett kokt ägg +

 • alternativ 1: Rocket sallad, tomat och sallad + 1 segment av vit ost;
 • alternativ 2En fiskfilé (tunna) grillade + 1 + 4 bakad potatis små körsbärstomater;
 • alternativ 31 kyckling filé + 2 matskedar brunt ris + grönsallad.

tips

Kolla in några tips för att lyckas med kosten kokt ägg gå ner i vikt:

 1. Föredrar rubes och ekologiska ägg;
 2. Försök att äta ägg utan salt, eftersom natrium ökar vätskeretention och kommer att lämna dig uppsvälld;
 3. Fritera inte eller lägga fett till ägg. För att öka mättnad, bör ägget kokas och högst, tillsammans med en naturlig krydda, som oregano eller persilja;
 4. Ett ägg innehåller cirka 70 kalorier, vilket ger totalt 180 kalorier (tre ägg) som ska ingå i din dagliga summa;
 5. Gör inte diet för mer än en vecka, eftersom antalet ägg är mycket stor och kan orsaka problem för njurarna;
 6. Fortsätt med sin normala diet och helt enkelt lägga ett ägg kommer inte att göra dig gå ner i vikt; Tvärtom, kan du även gå upp i vikt om du väljer att helt enkelt lägga tre ägg till kosten utan att göra ändringar i matvanor;
 7. Massor av vatten, antingen för att underlätta avlägsnande av toxiner och minska svullnad som att skydda njurarna, vilket kan bli överlastad vid bearbetning av stor mängd proteiner i ägg;
 8. Gör inte denna diet om du har en historia av njurproblem eller höga nivåer av LDL (det onda kolesterolet);
 9. Motstå frestelsen och göra omelett, äggröra eller stekt ägg. Begränsa sig till kokt ägg, att förlänga matsmältningen och öka mättnad utan överdriven kalorier;
 10. Menyn ovan utgör endast ett förslag, eftersom rekommendationen är att du konsultera en nutritionist för honom att orientera med en diet som uppfyller dina specifika behov.

Och slutligen, kom ihåg att det inte finns någon mirakeldiet, och endast närings utbildning och daglig fysisk aktivitet kan göra betydande och bestående förändringar i din vikt.

Ytterligare referenser:

 • Fernandez LM. Omprövning Opin Clin Nutr dietary cholesterol.Curr Metab Care.2012 Mar; 15 (2): 117-21;
 • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16340654;
 • http://www.metabolismjournal.com/article/0026-0495(65)90002-8/abstract;
 • http://atvb.ahajournals.org/content/16/10/1222.long;
 • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC24942/

Du antar kosten ADO kokt ägg gå ner i vikt? Vad tyckte du om de begrepp och menyn upp denna? Det skulle vara lätt att anpassa till din rutin? Kommentera nedan!