Man förlorar 14 kg bara äta glass, men Cites Biverkningar

Man förlorar 14 kg bara äta glass, men Cites Biverkningar

Anthony Howard-Crow beslutat att inleda en drastisk glass baserad kost i tre månader.

Under 14 veckor, den 32-åriga vlogger imponerande förlorade 14,5 kg och synligt dök med mer definierade buken efter att ha avslutat sin bisarra utmaning.

Man förlorar 14 kg bara äta glass, men Cites Biverkningar

Den bosatt i Colorado, USA, ville bevisa att kalori underskott Det är den viktigaste faktorn när det gäller att gå ner i vikt på en diet.

Han har testat sin teori genom en snabbmat diet för 30 dagar, under vilken han förlorat nästan en kg per vecka och var också fastställts. I sina videoklipp på YouTube, syftar det till att visa att "oavsett vad du äter" och att "det finns ingen dålig mat till en diet."

Men trots en kost baserad på glass som arbetar för att gå ner i vikt tyckas den bästa idén i världen, Anthony hade en svår tid att slutföra en period av 100 dagar.

Vid ungefär halvvägs, konstaterar han att förlorade intresse av att göra allt och övergav alla sina hobbies - inklusive han lämnade akademin förra månaden, utan energi till fysiska aktiviteter.

Filmaren säger också att användas för att spendera mellan fyra och sju timmar arbetar på din YouTube-kanal varje dag, men som gjorde dieten, bara kunde arbeta på det högst ett par minuter.

Man förlorar 14 kg bara äta glass, men Cites Biverkningar

"Denna diet var utan tvekan den mest eländiga mat äventyr som redan påbörjat mitt liv", utbrast den amerikanska.

"Jag var alltid Griniga och var helt enkelt inte ett bra företag att vem som helst."

Men det är värt att påpeka att du antagligen inte ska prova det här hemma, eftersom äta något annat än glass (och protein) är inte bra för din kropp.

"Det övergripande målet med mina projekt aldrig presentera dem som hälsosamma sätt att gå ner i vikt och verkliga", tillade Anthony.

När allt kommer omkring, med så många dieter på modet som lovar resultat på kort sikt, verkar det som att förlora vikt och inte nödvändigtvis en relation för att upprätthålla god hälsa.

Du skulle uppleva att göra en galen diet som denna, även om alla biverkningar som Anthony kände? Vad tyckte du om det här äventyr? Kommentera nedan!