Thermal Blanket kroppen ned i vekt?

varmeteppe

En prosedyre som har blitt brukt i skjønnhetsklinikker, slanking eller blir gjort selv hjemme er kroppen varmeteppe, eller estetisk varmeteppe, som det også kalles.

Etter denne prosessen, den personen hviler med teppe for en time. Etter denne tid, blir det fjernet fra kroppen hennes, er hans hud tørkes og hydrert og personen er tatt for å sjekke deres vekt for å kontrollere om behandlingen faktisk har hatt noen form for effekt.

Kroppen varmeteppe engang gå ned i vekt?

Eliminere fett og miste cellulitt i bare en time virker som en veldig enkel måte å gå ned i vekt, ikke sant? Men ikke kroppen varmeteppe engang gå ned i vekt? Betyr det leverer det den lover?

De som leter etter kroppen varmeteppe en teknikk for å miste vekt på lang sikt er det bedre ikke å lure. Hva den gjør er å indusere svette i personens kropp og derfor forårsake væsketap.

Selv om dette kan forstyrre noen reduksjon i kroppsvekt, så hun drikke vann eller spise igjen vil gjenopprette væske gått ned i vekt. Så det er ikke mulig å si at kroppen mister vekt varmeteppe. Den beste måten å gå ned i vekt og forbli slik er fortsatt fysisk trening og har et balansert kosthold.

Tilsvarende, ikke kroppen varmeteppe ikke eliminere cellulitt fra kroppen. Så mye som deres utseende kan være forskjellig, kan prosedyren ikke suge den eller gjøre det gå unna.

Som for avrusning, er det sant at når vi svetter, vil kroppen vår naturlig eliminere noen giftstoffer i kroppen, men det er ingen bevis for at bruk av varmeteppe kan bidra til å gifte organer som lever og nyrer.

På den annen side, kan prosedyren være gunstig på andre måter for kroppen vår. Han kan fremme hydration i kroppen og bidra til kvitte seg med døde hudceller.

Også tilbringe en time med kroppen varmeteppe er en fin måte å forlate kroppen litt mer avslappet.

Typer av kroppsvarmeteppe og estetikk

tepper Kroppen lover å gå ned i vekt, fjerne cellulitter og gifte, men kan også brukes i estetiske behandlinger. Det finnes flere typer som oppfyller bestemte saker. La oss møte noen av dem?

  • For cellulitt: Body teppe laget for behandling av cellulitter er vanligvis forberedt med medisinske planter og har som mål å forbedre utseendet på cellulitt i områder som lår, ben og rumpe.
  • Å gifte: en vikle med leire eller leirebehandlinger som er ment å avgifte kroppen påføres. I noen tilfeller kan de også legges til den aromatiske oljer teppe. Atter andre er laget med en blanding av vann, olje og urter som skal påføres huden og avgifte lymfesystemet.
  • For leddgikt: De som lider av smerte forårsaket av artritt kan bruke varmeteppe med parafin blandes med leire. Behandlingen lover å lindre disse smertene, samt avgiftende handling.
  • Mot rynker: For å bekjempe rynker, er muligheten til å bruke den termiske wrap med sjokolade. Det lover også å tone, myke og avgifte huden.
  • Mot tørr hud: Hvem har veldig tørr hud, kan du bruke den estetiske varmeteppe laget med aromatiske oljer, som hjelpemiddel i hydration.

Kroppen varmeteppe laget hjemme

Avhengig av butikken, kan prisen på en estetisk varmeteppe varierer mellom R $ 324 og R $ 599. Hvis du synes dette er for dyrt verdi, gir bandasjen til å forberede og gjennomføre behandlingen hjemme.

For å gjøre dette trenger du kokende vann, til en bandasje til kroppen eller området der du vil at programmet skal gjøres og ingrediensene være en del av nettet, som kan være leire, gjørme, urteekstrakter eller plante og aromatiske oljer.

Etter oppvarming av vann, bør du blande den med ingrediensene valgt for sin teppe og sette dem direkte inn i bandasje. For å søke i kroppen din, trenger det ikke å være rykende varm, men den trenger å være varm. Hvis du tror det er nødvendig, kan du varme opp blandingen.

Det neste trinnet er å endelig sette teppe på kroppen din, eller i den spesifikke regionen du ønsker, bør det være naken. Fest slik at det er trygt og ikke gå komme seg løs, men vær forsiktig at bandasjen ikke være så stramt som å skade deg.

Finn et rolig sted i hjemmet ditt, legge seg ned og holde teppet i kroppen i omtrent en time, og sørg for å dra nytte av dette øyeblikk å slappe av litt.

Forholdsregler og kontraindikasjoner

Som alle behandlingstiltak for å redusere eller estetiske, må du ta noen forholdsregler før du utfører prosedyren av kroppsvarmeteppe. For det første, som det induserer kroppen svette, og derfor føre til dehydrering, er det ønskelig at de som bruker den til å innta nok væske før og etter inngrepet.

Personer som har veldig sensitiv hud bør være forsiktig og ikke bruke innpakninger som har duft, for ikke å irritere huden.

Bruk av tepper tilberedt med urter eller planter er ikke anbefalt for folk som tar noen medisiner, med fare for interaksjoner. Behandlingen kan heller ikke gjøres av gravide kvinner, pasienter med hjerteproblemer, høyt blodtrykk, diabetes, psoriasis (inflammatorisk hudsykdom), eksem og klaustrofobi.

Du trodde at kroppen varmeteppe ned i vekt? Noen hadde anbefalt for deg? Kommentere nedenfor!