10 Fördelar med öl jäst – För Serving och egenskaperna

Öljäst

Ordet öl kan leda många människor att tolka omedelbart att Happy Hour kan ha många andra fördelar som bara sällskap av vänner, men det är inte precis den dryck som vi kommer att prata. Vi kommer att tala om vitamintillskott, och vilka är de avgifter som deras konsumtion kan erbjuda, inte bara för att hjälpa till att upprätthålla god form men främst för att stödja en väl fungerande kroppen och allmänna hälsotillståndet i kroppen. Fördelarna med öljäst kan vara mer praktiskt än vi tror, ​​så vi vet deras egenskaper och åtgärder gör den bästa åtgärden av sina näringsämnen.

Vissa leverantörer manipulera öljäst och erbjuder versioner av tabletter, eller till och med pulver, i kombination med andra näringsämnen, vilket skapar misstänksamhet, och kräver en uppdelning av sammansättningen före konsumtion. Konsumtionen av öl jäst måste åtföljas av vårdpersonal, som adequará doserna som krävs för varje mål och individuella egenskaper.

Nutriconais egenskaper Jäst öl

Du kan se näringsinformation om en öl levede tesked (3g)

effekt10 kalorier
kolhydrater1,1 g
proteiner1,4 g
fetter0,1 g
fibrer0,9 g

Fördelar med öljäst - Vad är och egenskaper

Framställning av drycker och pasta, jäst egenskaper stöder jäsning, men dess verkan på hälsan kan vara högre, i egenskap mot tillstånd som kräver behandling och vård. Dess vanligaste användningen är för vegetarianer, som alltid letar efter tillägg till genomförande av makt. Den köpta versionen går igenom en pastöriseringsprocess, vilket ytterligare optimerar de existerande egenskaperna. Det kan hittas i hälsokostbutiker, stormarknader, eller ens i hälsokostbutiker.

1. Effekter på glukos, diabetes och aptit

Tillsätt öljäst kan minska ångest för sötsaker, vilket sparar du Burle dieter, och ta kontroll över din vikt. Denna fördel erhålles tack vare den kromdelen som finns i jäst, och detta näringsämne är mycket effektiv i balans och insulinfunktion på kroppen, bevara sockernivåer i blodet, hälsosamt och minskar sannolikheten för Diabetes och även hjälpa dem som redan itu med detta. Krom finns i öljäst stödjer metabolismen av kolhydrater och fetter, göra dem till energi för de viktigaste verksamheterna. Den indikerar den genomsnittliga förbrukningen av 9 gram per dag kan minska med mer än 40% av sockernivåer. För diabetiker, adde öljäst till menyn, kan det minska insulinintagspartiet.

2 viktkontroll

Diet är snarare det säkraste sättet att viktminskning, men när konsumera öljäst, kommer du att öka ditt intag av fiber, som kan användas till förmån för viktminskning. Det genomsnittliga intaget av 30 gram fibrer per dag kan optimera kalori bränna, och du kan märka fördelarna med öljäst genom att minska åtgärder. Den öljäst är rikt på protein och fiber, som bidrar till mättnad, inducera intag av färre kalorier också fördelaktiga för viktkontroll.

Kom ihåg att även vara funktionell för viktminskning, bör öljäst konsumeras med måtta, att behålla kontrollen över antalet kalorier. Det kan kombineras med grönsaker och fruktsallader. Bifoga det till proteinkällor kan också vara intressant för beredning av en måltid med låg fetthalt och hög internationell funktionalitet.

Om okontrollerat konsumeras, kan jästen öl leda till viktökning. Om du äter 3 matskedar jäst, kommer du att lägga 95 kalorier till din dagliga meny. Det är viktigt att sticka ut som om du förbrukar mer kalorier du bränner, oavsett vilken mat de kalorier bidrar till viktökning.

3 Hjälp på tarmfunktion

Vissa människor ta itu med svullnad och obehag på grund av oregelbunden fungerande tarmfloran. Denna faktor kan verka negativt på kroppen av dem som har svårt att viktkontroll. Den öljäst kan stödja en förstärkning av slemhinnan närvarande i tarmen, vilket förhindrar de åtgärder av infektiösa bakterier, som kan verka negativt på funktion i kroppen.

4- immunförsvar

Observera att kroppen är starkare och mer motståndskraftig mot yttre störningar ger större säkerhet att utföra dagliga aktiviteter och fördelarna med öljäst kan hjälpa ditt immunförsvar, eftersom det kan vara effektivt för att ge vitaminer, proteiner, aminosyror Essential, folsyra, selen, tiamin, mangan, niacin, zink och många andra. Selen är en av de huvudansvariga för denna förmån, eftersom den fungerar som en antioxidant och är mycket praktiskt för att undvika skador orsakade av fria radikaler. Och innehåller mycket låg andel av fett, kan öljäst agera mot bakterier, båda också för att förhindra patogener.

5- Hjälp för att förebygga cancer

Det sägs att ölet jäst kan hjälpa till att förebygga cancer. Efter flera studier, angavs att den bryggerijäst har ett medel som kan förhindra negativ interferens på kromosomerna. De proteiner som är närvarande är att det kan vara ansvarig för en säkrare celldelning.

6. Hjälp matsmältningssystemet

Det har sagts att fördelarna med öljäst kan nå tarmen, men deras representation är inte begränsad till detta. Livsmedelskompositionen kan ge förbättrad prestanda och en förstärkning av matsmältningssystemet. Jästen är rik på goda bakterier och även probiotika, som kan förebygga och även minska vissa problem som hindrar matsmältningen process, eftersom det finns fall av diarré.

7 Stöd från PMS-symptom

Maten är också heter som stöd mot PMS-symptom, vilket minskar risken för uppblåsthet, humörsvängningar och aptit och minska effekterna av en av de viktigaste skurkarna i kvinnor, kolik.

8- Förbättrad hud

Acne drabbar inte bara tonåringar utan även vuxna, vilket skapar obehag och låg självkänsla. Vad få känner till är att öljäst kan minska påverkan som orsakas av dem. Det bidrar till hudens hälsa, och genom B-komplex av vitaminer, kan bidra till att balansera näringsnivåer, vilket minskar risken för inflammation, vilket leder till att bevara huden. Den öljäst kan minska risken för hudcancer.

9 hjärthälsa

Kolesterol kan också vara bättre kontrolleras om du infoga öljäst till dina måltider. Det kan verka på det onda kolesterolet, som kallas LDL. Om förenas med en regelbunden motion rutin, kan fördelarna med öljäst optimeras, och inte bara en minskning av LDL ombyggnad, men också ökningen av HDL, vilket är det goda kolesterolet. Möjligheten att förvärva hjärtsjukdomar blir mindre självklart, eller till och med förekomsten av hjärtinfarkt och cerebral vaskulär olycka blir mindre gynnsam.

10. Förstärkning av andningssystemet

Fördelarna med öljäst påverka immunsystemet, och en bättre motståndskraft mot motgångar, kan andningssystemet stärkas. Jästen kan hjälpa till att bekämpa förkylningar och influensa som skadar rutin, särskilt i fall av allergier och blötare säsonger.

Ytterligare referenser:

  1. http://www.liveh3.com/article/502630-what-are-the-benefits-of-brewers-yeast-tablets/
  2. University of Maryland - Medical Center.
  3. Sharma Shilpi, et al. "Gynnsam effekt av kromtillskott på glukos, HbA 1C och lipid variabler i Individer med nyligen insjuknat i typ 2-diabetes." Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 25,3 (2011): 149-153.
  4. Holdsworth, E. S., D. V. Kaufman och E. Neville. "Den fraktion härledd från öljäst inhiberar kolesterolsyntes genom beredningar från råttlever in vitro." British Journal of Nutrition 65,02 (1991): 285-299.
  5. Da Silva, Ariane Fernanda et al. "Anticlastogenic effekten av β-glukan extraherad från Saccharomyces cerevisiae, på odlade celler som exponerats för ultraviolett strålning." Cytotechnology 65,1 (2013): 41-48.

Du vet redan fördelarna med öljäst till fitness och hälsa? Vet någon som använder den som ett komplement för att gå ner i vikt? Skulle du? Kommentera nedan!