Diet Snabb att göda – Steg 6

Äta hälso sandwich

De flesta människor lider att förlora magen fett, medan andra är desperata att gå upp i vikt och muskelmassa utan framgång. Vissa kanske tycker att det är mycket svårt att gå ner i vikt, men de som inte kan gå upp i vikt står också många problem. Män och kvinnor drömmer om att ha en fin kropp, inställd på att uppmärksamma det motsatta könet, känner sig mer självsäker, mer villiga, friska och bättre kondition.

Kosten att göda snabba guider äter 5-6 gånger om dagen med mellanrum (var tre timmar). Detta är ett bra antal att gå upp i vikt hälsosamt utan att extrapolera. Äta även när inte hungrig respektera tiderna är viktigt.

Så äta en god frukost, en morgon mellanmål, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsmat. Satsa på kaloririka livsmedel att äta under dagen. Få ett lager av bananer, spannmål barer, jordnötssmör, bland annat för mellanmål under dagen.

2. Öka mängden kalorier

Det hjälper inte att öka mängden mat du konsumerar dagen om du inte äter mer gödning livsmedel än vad som normalt används. Måltider måste vara stor och rik på kalorier, så välj stora plattor i stället för små plattor och göra dem rika på protein som kött, grönsaker och kolhydrater.

Några tips kalori mat, välsmakande och hälsosamt att äta under dagen är: En snygg omelett till frukost med grönsaker, skinka och ost, kryddat med persilja och oregano tillsammans med en fruktsaft och fullkorn bröd. Till lunch kan du äta ris eller fullkorns pasta med proteiner som kyckling och grönsaker eller en balanserad skålen med kött, ris och sallad (inte blyg för att upprepa kött, äter allt du vill); Till middag kan du ersätta ris för potatis tillsammans med en trevlig grillad biff.

3. näringsrika livsmedel

Om du investerar i en kalori men osunda kostvanor, ser fett med pizza, hamburgare, korv och förädlade livsmedel, sluta så fort som möjligt. Förutom att kompromissa din hälsa, du kommer att få fett istället för muskler och är inte vad du vill, eller hur?

Kosten för fett snabbt är det idealiska som uppmuntrar förbrukningen av näringsrika livsmedel såsom hela havre, kyckling och färskt kött (ingenting frysta charkuteriprodukter såsom hamburgare, korv, korv och liknande). Föredrar att äta hemma, alltid grillad och väl näringsrik eller täta restauranger som serverar hemlagad mat. Glömma grill restauranger, snackbarer och snabbmat så mycket som de vifta dig.

4. Protein, fett och kolhydrater

De tre saker, i detta fall, de tre viktigaste macronutrient som bör ingå i din kost för att gå upp i vikt snabbt varje dag är dessa: protein, fett och kolhydrater. Det ideala är att införliva dessa tre vid varje måltid du gör. Det kan vara svårt, men att skapa en lista över produkter och varierande dem hela dagen du kan komma dit.

Protein kategori av produkter som du kan köpa i kvantitet är: ägg, lax, tonfisk och annan fisk, skaldjur, fläsk, kyckling, biffar och andra magert kött. Fett kan vara: olivolja, kokosolja, avokado, linfrö, valnötter och mandel. Kolhydrater som kan integrera din kost är: bönor, linser, råris, fullkorns pasta, fullkornsbröd och andra fullkornsprodukter preferens.

5. Håll hydrerad

Med denna förändring i matvanor är vanligt att du känner dig mer törstig än normalt, främst till följd av intagna proteiner. Så dricka allt du vill utan rädsla för vatten. Dricksvatten följde måltiderna och i pauserna är viktigt att förhindra uttorkning och stöd i viktökning.

Drick minst tio glas vatten om dagen, särskilt om du utför fysiska aktiviteter som anges för muskelmassa. Alternativt kan du välja osötade te, fruktjuicer och andra hälsosamma drycker.

6. Utbildning för viktökning

För att få massa mer effektivt är nödvändigt att kombinera praxis att kost för att göda snabbt. Så fokusera på styrketräning för att göra dem starkare och större muskler. Om du aldrig har tränat styrketräning, börja långsamt med lägre vikt, bör processen vara gradvis för att inte anstränga dina muskler och orsaka skador. Så småningom kan du öka i vikt som du får mer styrka. Livsmedel som konsumerar kommer att ge dig mer energi för att påskynda dessa steg.

Du bör utföra övningarna flera gånger, minst tre dagar i veckan. Du kan registrera dig på ett gym under överinseende av en lärare eller köpa några hantlar och skivstänger att öva hemma. Så mycket som du vill ha en muskel i hans kropp sticker ut mer - oftast män bryr sig mer om biceps och mage - kom ihåg att alla kroppens muskler bör iakttas därför leta efter alternativa övningar mellan armarna , lår, rygg, buk, ben och bröstet.

Hjälp av en personlig tränare för att skapa en särskild träningsplan för din kroppstyp rekommenderas starkt. Kom ihåg att vila mellan en session och en annan och aldrig utöva samma muskel nästa dag, eftersom området bör vara 48 timmar.

Ta en shake efter avslutad utbildning, några bananer eller torkad frukt näring tillsammans med en proteintillskott såsom vassleprotein. Få en god natts sömn. Sömn är viktigt att få muskelmassa, eftersom musklerna rekonstitueras under avkoppling, plus att det är under sömnen som tillväxthormon frigörs, hjälpa till att definiera och tona dina muskler. Det ideala är att sova åtta till nio timmar om dagen för att njuta av alla de ansträngningar som gjorts under träningen.

Du måste gå på en diet för att gå upp i vikt snabbt? Vilka metoder använder ni idag, och vad som behöver förändras i ditt liv? Kommentera nedan!