8 tips för att maximera din muskel Pump

biceps koncentrerades

annat än Arnold Schwarzenegger Inga fortsatte med att säga att pump Muscle är ett av de bästa känslorna som finns i världen. I dokumentären "Pumping Iron", som är en av stjärnorna tillsammans med- kroppsbyggare Lou Ferrigno, Schwarzenegger stater som har en muskel pump är lika bra som att ha en orgasm!

Det finns en känsla av uppdraget utfört, som blåser upp ego och frigör endorfiner. Du mår bra och vill ha mer.

Från en teknisk synvinkel, uppträder den muskulära Pump när det finns ett ökat blodflöde till musklerna, transporterar syre och näringsämnen till muskelfibrerna. Under en intensiv serie venerna som är ansvariga för att ta bort blod från musklerna hamna komprimeras av starka muskelsammandragningar. Ändå gör artärerna inte avbryta sitt arbete, och fortsätta att skicka syresatt blod till musklerna.

Detta leder till en ökning av intramuskulär plasma, som hamnar flyr kapillärerna och skickas direkt till utrymmena mellan blodkärlen och muskelceller. Överskottsfluidtrycket i detta utrymme ökar lokalt, vilket medför att plasman tillbaka igen till musklerna. När detta inträffar finns en stor mängd blod i muskeln, orsakar svullnad. Detta fenomen ger namnet Pump Muscle.

Hur man kan maximera Muscle Pump?

En av de viktigaste tips för att maximera din muskel Pump är att öka mängden blod som når dina muskler. Detta beror på att vi har sett att för pumpen muskeln inträffar måste det finnas ett högt blodflöde till området som bearbetas.

Det finns också andra tips som är lätt inom räckhåll och som hjälper dig att hålla drömmen muskelpump.

1. Öka din blodflödet

Förutom att öka muskelmassa och orsaka pumpen är blod ansvarar för att näringsämnen för muskel och utföra sitt CO2 och andra metabola avfall elimineras genom kroppen.

Se vad är de viktigaste sätten att öka blodflödet till dina muskler:

  • Drick vatten: Tänk på en uttorkad frukt. Hur är det? Vissnande, eller hur? Och ett plommon? Svullna, saftigt. Så är det med dina muskler. Håll din kropp väl hydrerad innebär att det kommer att bli mer blodflödet och vätskor så att muskelpumpen hända. Försök att dricka vatten före, under och efter träningen, ren eller med ett påslag på ditt val.
  • promenad: mellan set, ta en snabb promenad runt solen. Detta kommer att leda till en utvidgning av blodkärl, särskilt i varmare väder.
  • Upprepa: efter den tyngsta träningspass, prova en eller två uppsättningar med 20 repetitioner vardera. Mer arbete, mer muskler pump!
  • Håll värmen: Under sommaren alltid undvika eventuell vistelse för länge i luftkonditionerade miljöer.
  • Mata själv: isoton dryck koma och en halv timme banan innan träning, för att främja frisättningen av insulin.
  • Försök Gingko Biloba: ta en bit av Gingko Biloba före träning. Denna anläggning har använts i årtusenden i traditionell kinesisk medicin, och har befogenhet att öka blodflödet.
  • värma upp: Ta en snabb resa i bastun eller ta en varm dusch före träning.

2. Ät mer kolhydrater

För att gå mer blod till musklerna, och därmed för muskel pump, är det nödvändigt att kroppen har energi för att utföra sina uppgifter. Denna energi lagras i levern och muskelceller i form av glykogen.

Glykogen erhålles huvudsakligen från konsumtion av kolhydrater i matningen. Att äta kolhydrater före träning är viktigt så att dina muskler har energi under arbetet med att få muskelpump. Förutom att ge energi, är glykogen också kritisk för att uppnå optimal pump, eftersom kolhydrater kan bära stora volymer vatten, som blir svullna muskel. Om du är på en kolhydratfattig diet, som inrättats för att konsumera dem före och efter träning för att maximera din muskel pump.

3. Lägg super serien träningen

Superset är när du utför två övningar i rad utan vila intervallet mellan dem. Super-serien är bra för att öka blodflödet till musklerna du arbetar. Försök biceps och triceps tillsammans, totalt tre eller fyra super-serien. Du kommer att se att muskeln kommer att vara väl svullen, tack vare den enorma mängd blod når platsen.

Försök 12 till 15 repetitioner i varje set.

4. Koncentrera upp och ihop muskeln

Under utbildningen, hålla fokus och vara noga med att inte falla i autopilot. Övningarna kommer att ha mer effekt om du kraftfullt upphandlande dina muskler, särskilt i den mest intensiva ögonblick av varje repetition.

Du behöver inte göra repetitioner i en hast; Tvärtom, sakta ner och fokusera på vad du gör, inte bara sätta hans fysiska styrka, men också hans mentala styrka i övningen. Arnold Schwarzenegger trodde fanns ett starkt samband mellan muskler och sinnet, är det viktigt att se och känna muskeln som arbetat med varje repetition. Detta skulle hålla spänningen i att utöva muskler, vilket ökar stimulansen i muskelfibrerna.

Serie 10-12 repetitioner framställda såsom beskrivits ovan är bättre än 20 upprepningar serier producerade utan ansträngning och ofokuserade. För en stor muskulös pump, måste du svettas!

5. Försök nedgången i september

Den dropset är en teknik för motion till muskeltrötthet. Med andra ord, håll dig att göra samma övning med en lägre belastning efter att ha nått det högsta vi kunde med en högre vikt. Dina muskler kommer att gå längre än utmattningspunkten och varje lastminskning kommer mer blod att nå dina muskler, öka muskelpump. Målet är att minska vikten två gånger, utför tre uppsättningar varje dropset.

6. Sänk dina intervaller

En kortare vila mellan seten kommer att bidra till att maximera din muskel pump. Ju lägre din paus mellan set, desto större mängd blod går till dina muskler. Naturligtvis du behöver vila, men kommer att sluta med så mycket trötthet som så småningom kommer att behöva lyfta mindre vikt: det är allt du inte vill ha.

Vi kan säga att 30 sekunder skulle vara minst vilotid och 60 sekunder högsta belopp du tar innan du börjar träna igen. Om du vill förbättra din muskel pump, hålla ditt mål och vara försiktig med distraktioner under träning.

7. Öka konsumtionen av kalium, magnesium och kreatinin

När kalium in i muskelvävnaden, bär det vatten, vilket kommer att bidra till att svälla muskelcellerna, vilket skapar muskelpump. Magnesium är också ett viktigt mineral för muskelkontraktion, vilket kommer att leda till muskeltillväxt.

För att öka dina kaliumnivåerna inkluderar potatis, apelsiner och bananer i kosten. Eftersom magnesium kan hittas i goda mängder i baljväxter (bönor, Kikärt, linser) i skaldjur eller till och med tillskott.

Om det är svårt att få magnesium i livsmedel, tillskott på upp till 350mg per dag kan hjälpa dig att maximera din muskel pump. Att komma ihåg att det är alltid klokt att tala med din läkare eller dietist innan du påbörjar någon tillskott.

Eftersom kreatin är en vasodilator som produceras av vår egen kropp, och har en liknande funktion som kalium, främja muskeltillväxt. En stor koncentration av kreatin i muskeln kommer att tillåta ankomsten av energi och bidrar till att orsaka en ökning av muskelmassa. För dem som intensivt mesh, mängden kreatin som kroppen producerar normalt inte brukar vara tillräckligt. Därför kommer en komplettering kreatin tar mer energi till dina celler, vilket ökar din muskel pump.

8. bli av med oönskade svullnad

Ja, du vill ha en bula - bara i musklerna och inte som fett. Så att dina muskler blir mer uppenbar, är det viktigt att du minskar din kroppsfett procent.

Ha en balanserad kost och ta hand om överskottet. Kom ihåg att kolhydrater är viktigt att öka din muskel pump, men kan leda till ansamling av fett om de konsumeras i överdrift.

Begränsa din konsumtion av alkohol, stekt mat, godis och läsk. Kom ihåg att du gör en stor insats i gymmet, och ditt mål är att få buff och muskulös. När du vinner en stor pump, kommer det att vara värt att ha slutat dricka en öl mer.

Du tror har redan nått muskelpumpen någonsin? Hur kändes det? På vilket sätt skulle du vilja träffa den och maximera det? Kommentera nedan.