Hvordan lage Tea Guaco – Inntekter, fordeler og tips

Guaco te

Vi vil se nedenfor hvordan du Guaco te, som viser hvordan å forberede seg best mulig resultat og smak. Du vil se de mest brukte oppskrifter, de viktigste fordelene med Guaco te og noen spesielle tips.

Guaco brukes hovedsakelig til å lindre hoste, forkjølelse og influensa, og tilfeller av bronkitt og andre luftveissykdommer. Det bidrar også til å behandle hudinfeksjoner og hals, revmatisme tilfeller, astma, feber, allergi og selv heshet, for å gi lindring til sår hals.

En lite kjent fordelen av Guaco er deres hjelp i vekttap. Deres egenskaper øke eliminere svette flytende ved kropps, eliminerer giftstoffer, bakterier og forårsaker svelling og væskeretensjon i kroppen. 

Guaco fordelene av te - For Serve?

Dens viktigste egenskaper er slimløsende, bronkodilator, antiseptisk, anti-astmatiske, healing, antirevmatisk, febernedsettende middel og sudorific. Det er tradisjonelt kjent for sine fordeler til luftveiene og ved behandling av forkjølelse og influensa.

Dens fordeler til luftveiene kan være relatert til den høye doser av et stoff som kalles kumarin, som har bronkodilaterende og slimløsende egenskaper, åpning av luftveiene og opptrer i behandling av hoste, astma, bronkitt og andre respiratoriske sykdommer, blant annet forkjølelse og influensa. Det bidrar også til å åpne luftveiene, fjerne akkumulert slim.

I tillegg er det Guaco også anvendes ved rensing av tennene og munnen, noe som hindrer dannelsen av karies og andre sykdommer. I dette tilfellet, gjør en munnvann kan ha den ønskede effekt. Guaco konstant brukt som et naturlig alternativ medisin for å forhindre skade eller hjelpe til i behandlingen av sykdommer som allerede er i gang

Hvordan Guaco te - Inntekter og hvordan å forberede

Følgende er de mest konsumert oppskrift Guaco te. Lær hvordan du kan forberede din Guaco te for maksimal nytte og smak: 

1. Guaco Tea Oppskrift

ingredienser:

 • 1 ts tørket Guaco;
 • 200 ml vann.

forberedelse:

Bring vannet til å koke i en melk og tilsett det tørre Guaco. Slå av varmen, dekk og satt til side i ca 10 minutter. Da bare press og blidgjøre med honning. Hvis anlegget er forberedt på å bruke to blader av planten 500 ml vann.

2. Guaco te oppskrift med ingefær

ingredienser:

 • En kanel bark;
 • 1 sitron med separat skall fra innsiden;
 • 1 fedd hvitløk;
 • 1 kopp ginger slivers;
 • tørkede eller friske blader Guaco;
 • 500 ml vann.

forberedelse:

Bring vannet til å koke med kanel, hvitløk og ingefær. Deretter slår og tilsett sitron og etterlater Guaco. La bratt for 30 minutter. Serve.

3. Guaco Tea Oppskrift med eucalyptus

ingredienser:

 • Guaco 2 ss;
 • 2 spiseskjeer av tørkede blader av eukalyptus;
 • 1 liter kokende vann.

forberedelse:

Legg Guaco og tørkede blader i kokende vann, dekk til og la stå i ca 15 minutter. Sil og server.

4. Guaco te oppskrift med honning

ingredienser:

 • 8 ark Guaco;
 • En spiseskje av honning;
 • 500 ml vann.

forberedelse:

Bring vannet til en byll, og deretter legge bladene av Guaco, slå av, dekk til og la stå i 15 minutter. Legg honning og server.

Hvordan ta te Guaco

Drikke to kopper om dagen, eller en fire-teskje i fire timer som sirup. Et annet viktig tips er å bare lage te den tid det er å drikke, siden den ikke kan lagres i lange perioder. Guaco kan finnes i helsekostbutikker i frisk eller tørket versjon. Hvis du bruker friske, skyll godt før bruk.

omsorg

Guaco te er kontraindisert for de med leversykdom og tar antikoagulerende medisiner. gravide eller ammer bør også unngå inntak av te. Hvis det er konsumert i overkant kan føre til kvalme, økt hjertefrekvens, blødning og oppkast. Det er bemerkelsesverdig at til tross for sin utrolige fordeler i behandling av ulike sykdommer, betyr det ikke erstatte konvensjonell behandling foreskrevet av lege, men det fungerer som en alliert. Barn under ett år bør også unngå å drikke te.

Hva synes du om disse formene for å lage Guaco te vi skiltes opp? Allerede visste drikke og dens fordeler? Kommentere nedenfor.