Hur mycket kostar en Tummy Tuck?

Marks för bukplastik

Gå ner i vikt är inte en lätt uppgift, men många människor som har lyckats gå igenom denna svåra utmaning, men nöjd med den nya gått upp i vikt, känner de obekväma och med skakas fåfänga på grund av hängande som varar.

Vad är det?

Detta kirurgiska ingrepp för att ta bort överflödigt fett och hud. Det rekommenderas för estetiska och funktionella ändamål. Med slutförandet av bukplastik, är det möjligt att återställa de försvagade muskler och därmed rekonstruera buken profil med fastare.

Självklart kommer bukplastik inte erbjuda en tonad buken (detta som är magövningar), men du kan optimera din sökning genom kroppen definition. Kom ihåg att effektiviteten inte beror på hur mycket det kostar en bukplastik, men den professionella som ansvarar för förfarandet. Sök kvalificerad personal med referenser garanterar säkerheten för din hälsa.

Här är några av de viktigaste orsakerna till otaliga människor som söker bukplastik:

  • graviditet;
  • övervikt;
  • aging;
  • Vikt fluktuationer;
  • postoperativa negativa effekter.

viktminskning

Även om resultaten av kirurgi är permanenta, en balanserad kost och motion är viktigt för viktkontroll och utseende av buken. Det finns människor som försöker gå ner i vikt med bukplastik, men det är viktigt att veta att operationen inte kommer att vara ansvarig för viktminskning.

Det kommer inte att ersätta den näringsmässiga utbildning, bör båda vara involverade till fullo uppnå fördelar. Det är flera faktorer stör kontinuiteten i resultatet av förfarandet, såsom ålder, hormoner, metabolism, slapp hud skick, healing och mycket mer.

rifling

Den hängande ofta erbjuder andra negativa effekter, såsom fruktade celluliter och hudbristningar. Så, ta reda på hur mycket det kostar en bukplastik så snart som möjligt för att eliminera överflödig hud, tillsammans med avlägsnandet av hudbristningar. Normalt är bristningar nedanför naveln elimineras, och de som har den övre delen av buken överförs till den nedre delen av magen, mindre iögonfallande plats och bidrar till lägre exponering.

typer

- Mini-Bukplastik

03-bukplastik-01

Detta är ett alternativ för dem som vill ha bort små mängder av skinn, eftersom snittet är mindre, jämfört med de andra, eftersom det tar bort överflödigt fett och hud i området nedanför naveln.

Denna typ av bukplastik rekommenderas för att eliminera hängande och mindre reparationer som tränar och näringslära inte tillräckligt effektiva. Detta förfarande kräver inte naveln ompositionering, och de som genomgår kan återuppta dagliga rutin efter en veckas vila. Priset varierar från $ 3,000.00 till R $ 5,000.00.

- Bukplastik omfattande / omkrets

02-tuck-02

Denna bukplastik rekommenderas för de människor som har förlorat betydande vikt, vilket resulterade i förlust obehagligt hängande och gör inte låta magmusklerna i bevis. efter graviditet kvinnor och personer som genomgått obesitaskirurgi kan också överväga omfattande bukplastik som tillval.

Jämfört med föregående, denna typ av bukplastik kräver ett större snitt, som görs mellan höftbenen. Det når en bredare kroppsområde. De naveln bör placeras, och återhämtningsperioden kan variera från två till fyra veckor. Ärret är uppenbart runt naveln och i den region där bikini varumärke. Det finns möjlighet till magbesvär, men det finns mediciner rekommendation av kirurger. Om du var nyfiken på hur mycket en omfattande bukplastik varierar priset från R $ 4,500.00 till R $ 6,000.00.

- Summa tuck, komplett eller klassisk

03-bukplastik-03

Det rekommenderas för de fall av total slapp, det vill säga inte bara i buken, men även i höften, och även tillbaka. En fullständig bukplastik kan omforma huden på kroppen, och även eliminerar överflödigt fett.

Snittet görs i buken, även involverar höften och nedre delen av ryggen. Dräneringar och fettsugning är inte uteslutet, eftersom de erbjuder extra stöd till operation. I förfarandet står stilla ut toning buken och navel ompositionering, eftersom omkretsen kommer att vara helt nyskapad.

Den postoperativa vistelsen på sjukhuset är 1-2 dagar och rutinen kan återupptas efter den första månaden. Gupp är värt att nämna, så i händelse av obehag, är det viktigt att söka dom av ansvarig läkare. Priset varierar från $ 6,000.00 till R $ 12,000.00.

- Bukplastik naveln

03-bukplastik-04

Detta är ett alternativ för att avlägsna små mängder av lokaliserad fett, eller ens hud. Förfarandet sker i naveln området, vilket kan resultera i ett ärr.

- Magplastik i ankaret

03-tuck-05

Detta kirurgiska ingrepp kan eliminera fettet ligger på flankerna och magen och samtidigt minska besvären av överflödig hud. Ärret är gjord i två riktningar, vertikalt, i mitten av buken, och parallellt i regionen markeras av bikini.

Hur är bukplastik

Man bör delta i sjukhuset tillsammans och om det finns en intolerans mot droger, bör du informera före ingreppet läkaren. Det rekommenderas att stanna på sjukhuset i 2-3 dagar och anestesi kan vara allmän eller epidural.

Snittet är liknande den som hålls i kejsarsnitt, men med större bredd. Det börjar när analysen är att avlägsna fett och reparation muskelvägg. Om det finns problem, genomförde bråck reparation. Operationen är klar med borttagningen och ombyggnad av huden, bortom naveln ompositionering. Varaktigheten varierar från 3 till 5 timmar, och den totala vilar på sängen, är det väsentligt i följande timmarna.

priser

Säga hur mycket kostar en bukplastik kräver en analys av de fysiska egenskaperna hos varje person, eftersom värdena kan variera. Det finns funktioner som kan kräva olika medier vid tidpunkten för det kirurgiska ingreppet, vilket kan höja referensbelopp för att säkerställa en säker infrastruktur.

Priset kan variera från $ 3,000.00 till $ 12,000.00. De som väljer att genomgå fettsugning bör också boka en extra investering. Priserna bestäms enligt valda anläggningar och professionella.

Du vet hur mycket en bukplastik i din region / stad? Du har även en önskan att utföra detta förfarande? Kommentera nedan!