Glutamiini – Mitä! Mitä, hyödyt, sivuvaikutukset ja miten ottaa

harjoitus horjuttaa

Ravintolisä teollisuus investoi lisääntyvästi tuotteet tarjoavat paremman prosessin määrittely ja lihasmassan voitto. On olemassa muutamia tuotteita tarjotaan, ja niiden joukossa, jotka erottuvat ovat heraproteiini ja BCAA; Mutta uusin tutkimus on osoittanut, että liittyminen glutamiini liittolaisena on yleistymässä, mutta mitä hyötyä tästä täydentää voi tarjota? Mitkä ovat kyseisen tuen tarjoamista sen käytöstä?

Tämä aminohappo on hyvin yleinen kehossa ja se voi jopa edistää tuotantoa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lihakset on koulutettu noin 60% glutamiinilla. Se löytyy runsaasti useissa elimissä ja on tärkeä monia toimintoja kehomme. Glutamiini voidaan ero tarvitset, koska se mahdollistaa paremman prosessin proteiinisynteesiä. Löydät glutamiini kapseli tai jauheena versio.

For Tarjoilu Glutamiini 

Kehomme käyttäytyy säilyttämiseksi riittävä määrä glutamiinia veressä, koska se auttaa kuljetus ammoniakin ja typen verenkiertoon.

Lihakset ovat kriittisen tärkeä riittävä määrä glutamiinia kehossa, niin urheilijoille ja fyysisesti aktiivisten ihmisten tulisi priorisoida täydentämistä nämä aminohapot välttää kausia hajoamista ja ylläpitää sujuvaa toimintaa aineenvaihduntaa.

Tutkimukset väittävät, että glutamiini voi myötävaikuttaa parempaan tehokkuuteen mielenterveyden toiminto, se muuttuu glutamiinihappo ja niin suosii synteesi GABA, on tärkeä välittäjäaine.

Glutamiini käytetään energialähteenä immuunijärjestelmää, mikä hyödyttää aikana väsymys jälkeen kovatehoisesta.

Ns ylikuntotilan voi olla oireet vähenivät, koska se on ominaista glutamiini puute. Tätä termiä käytetään viittaamaan lisääntynyt kortisolin hormoni, joka on catabolic vaikutus, huono suorituskyky koulutuksen aikana, väsymystä, etenkin lihas, pahoinvointia ja jopa mielialan vaihtelut, jotta voimme nähdä, että on tärkeää, että käyttö glutamiini voi lisätä ilmastointi fyysinen.

Glutamiini voi osaltaan lisätä glukoosia. Tutkimukset on tehty ja tunnistaa lisääntynyt noin 7 kertaa enemmän glukoosin säilytettiin ennen kulutusta täydentää.

Edut glutamiini

 • Se tarjoaa antikatabolisia vaikutus.
 • Se edistää kasvua lihaksia.
 • Glutamiini edistää immuunijärjestelmää.
 • Tämä lisäosa saattaa edistää parempaa toimintaa suoli, joka osaltaan parantaa ravintoaineiden imeytymistä rehun tarjotaan.
 • Käyttö glutamiini voi auttaa epätasapainoa hormonien jälkeen liiallisen kulumisen koulutuksesta, jotka voivat hyötyä tuulella.
 • Syntymisen todennäköisyys rappeuttaviin sairauksiin pienenee säännöllisesti kulutuksen glutamiini.
 • Glutamiini voidaan myönteisesti edistää valvontaan sokeripitoisuus veressä, sekä auttaa sujuvan toiminnan suolistoflooran.
 • Tämä täydentää voi auttaa merkittävästi muistin toimintaa.
 • Glutamiini edistää tuotannon glutationi, joka on voimakas antioksidantti kehossa. Tämä tuotanto voidaan estää hapettumisen kankaita ja vieroitus aineita.
 • Se suosii poistaminen ammoniakin kehosta harjoituksen jälkeen.

Vasta Glutamiini

Tutkimukset osoittavat, että käyttö glutamiinin olisi vältettävä diabeetikot koska elimistö käyttäytyy epätavallisesti aikana aineenvaihduntaa glutamiini. Jos käytetään, on seurattava ja / tai hyväksyminen lääkäri ja fyysinen kouluttaja.

sivuvaikutusten

Ei ole olemassa tutkimuksia osoittautumassa sivuvaikutuksia käytön johdosta glutamiini. Kuitenkin lisäravinteen glutamiini voi myöhemmin aiheuttaa elimistössä vähentää luonnollista tuotantoa sitä.

Huomiota tulisi kiinnittää ravintolisiä käytetään tutkimukseen saattaa osoittautua, että korvaava aminohappoja voi hidastaa imeytymistä muille, on tärkeää analysoida nautittuina aineet.

Säännöllinen käyttö liian suuret annokset glutamiinia voi johtaa tulevaisuudessa tehotonta aminohappojen kuljetuksen kudoksissa ja vähentää ravintoaineiden imeytymistä suolistossa ja munuaisissa.

Kuluttaa Glutamiini ei välttämättä voi johtaa seuraamuksiin, mutta tulevaisuudessa voi tarjota tasojen aleneminen aminohappoja, kuten leusiini, isoleusiini ja Alina.

Käyttö glutamiini voi myös ilmavaivoja ja ummetusta, ja on suositeltavaa, että ihmiset, joilla on munuaisongelmia ja maksan luopua käyttää tätä täydentää, se voi johtaa vakavampiin seurauksiin.

Miten ottaa Glutamiini

Urheilijat ja fyysisesti aktiivinen ihmiset syövät korkeintaan 20 grammaa glutamiinia päivittäin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että pienin annos 5 grammaa päivässä jo nyt tarjoavat, mutta kuluttajat kiistä ja sanoa, että 10 grammaa voidaan tarjota parempaa tukea.

Koska kiistanalainen, parhaat ajat kulutukseen olivat riittäviä ja valittu yhteinen tila:

 • Varhain aamulla: Jos otat 5 grammaa glutamiinia paasto, tehostaa liikenteen glykogeenin.
 • Ennen harjoittelua: Voit syödä 4-8 grammaa glutamiini vähintään 30 minuuttia ennen harjoituksen.
 • Vuonna post-workout aterian: Kulutus 5 grammaa koulutuksen jälkeen voivat edistää tehokkaampaa lihasten palautumista ja aiheuttaa myös normalisoituminen glutamiini hinnat aikana kulutetut liikuntaa. On suositeltavaa kuluttaa heti toimintaan.
 • Ehtoollisen: Syömällä 5 grammaa glutamiinia viimeisessä ateria, tuotanto kasvuhormoni voi olla hyötyä ja nukkuessa, lihakset pysyvät anabolisia tilassa.

hintoja 

Glutamiini hinnat voivat vaihdella $ 38,00 ja $ 284,00.

Mistä ostaa? 

Voit ostaa Glutamiini luontaistuotekaupoista ja luonnollinen ruokakauppoja. Verkkokaupat tarjoavat myös online-myynnin palvelu, mutta se on tärkeää hakea viitteitä luotettavuudesta valituissa toimipaikoissa.

Oletko kokenut glutamiini täydentämistä? Mitkä olivat tulokset? Jos ei, ajattele liittymistä? Kommentoida alla.