8 edut Perun Maca – Tarjoiluun, sivuvaikutukset ja Annostus

8 edut Perun Maca - Tarjoiluun, sivuvaikutukset ja Annostus

Monet kasvit, jotka aiemmin täytyi käyttää lokalisoituja lähdealueina vielä löytäjäänsä tieteen ja tullut tunnetuksi ympäri maailmaa, jotka kuuluvat yleisöä. Maca on esimerkki. Se tunnetaan myös Perun ginseng ja sitä käytetään ja kunnioittivat lääkeyrtti antiikin ajoista lähtien, Inca ihmisiä.

Mikä on Perun Maca?

Kulutus maca johtuu sekä sen ravintoarvo läsnäolo hyödyllisiä phytochemicals terveydelle. Se on runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä. Se sisältää myös fytosteroleja, monet välttämättömiä rasvahappoja, proteiinia, hiilihydraatteja ja kuitua.

Siellä Maca tuhansia vuosia käytetään Andien kansojen lääkinnällisiin tarkoituksiin liittyviä hedelmällisyyteen, seksuaalinen halu, elinvoimaa ja mielen selkeyttä.

Vuonna 2002, tutkimus on myös osoittanut antioksidantti, torjuminen erilaisten reaktiivisten happilajien. Myös tehtaan näyttää auttamaan hormonitasapainoon kautta aineita, jotka eivät vaikuta suoraan hormoneja, mutta stimuloivat riittävä luonnollinen tuotantoa, niin sitä kutsutaan Adaptogeeni.

Juuri on tuotettu jauhe, joka voidaan kuluttaa suoraan tässä muodossa tai kapseloituna.

Perun Maca hyödyt

Edut maca ovat enimmäkseen tunnistetaan suositun perinteistä käyttöä, koska vähän tieteellistä tutkimusta on tehty kasvin. Mutta ominaisuudet sille juontavat tuhansia vuosia ja on useita.

1. lisääntynyt libido

Tämä on yksi niistä eduista Maca tiedossa jo jonkin aikaa, koska sen käyttö on edistää seksuaalista historiaa, yhteistä tahtoa keskuudessa Perun väestöstä vuodesta 2000 vuotta sitten. Vähän tutkimusta on tehty, mutta joku eläin tutkimukset osoittavat tiettyjen seksuaalista omaisuutta. Inhimillisempää tutkimuksia tarvitaan vahvistamaan ja ymmärtää, miten laitos toimii, mitä aineita mukana jne, mutta on jo monia kliinisiä viitteitä siitä, että omaisuutta. 

2. kannustaminen hedelmällisyyttä

Vuodesta Tähän mennessä tehdyt tutkimukset, on näyttöä siitä, maca voi lisätä siittiöiden miehillä, mikä lisää hedelmällisyyttä. Monet terveydenhuollon ammattilaiset ja potilaat raportoivat parantuneesta hormonaalista toimintaa ja lisätä hedelmällisyyttä sekä miehillä että naisilla on samat edut maca.

3. hormonitasapainoon

Hormonitasapainoon on tiukasti kontrolloitua elin, koska hormonit toimivat hyvin pieninä pitoisuuksina ja hallita lukuisia biologisia toimintoja. Mutta hormonaaliseen kontrolliin elimistön voi joskus epäonnistua, joka johtaa sen puutteeseen tai ylilyönnit ja monia sairauksia.

Perun Maca näyttää toimivan valvoa stimulaatio hormonin tuotantoa hypotalamuksen ja aivolisäkkeen, The "keskukset" valvonnan sisäeritysjärjestelmän ihmisillä. Ne ohjaavat muut rauhaset koko kehon, mikä parantaa hormonin tuotanto lisämunuaiset, kilpirauhanen, haima, munasarjat ja kivekset.

4. Lisääntynyt energia

Käytön muutaman päivän, energiatasoa ja elinvoima osoittavat jo hyvä parannus, kuten monet urheilijat käyttävät Maca parantaa urheilu suorituskykyä.

Maca sisältää monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, jotka ovat erinomaisia ​​energialähteitä ja myös B-vitamiineja, jotka osallistuvat biokemiallisia reaktioita, jotka johtavat energian tuotanto.

5. auttaa valvomaan oireita vaihdevuodet

Hyöty maca hormonivalmisteiden modulaatio auttaa vaihdevuodet ohittaneilla naisilla, joiden oireet johtuvat epätasapainosta tuotannossa naishormoneja. Perun Maca auttaa lievittämään kuumia aaltoja, ominaisuudet tässä vaiheessa, ja auttaa myös kuukautisia edeltäviä oireita on hedelmällisessä iässä olevia naisia.

Koska se sisältää kalsiumia, voi auttaa ehkäisemään osteoporoosia vaihdevuosien aikana hyvin yleistä.

6. mielen selkeyttä

Niistä eduista Maca on myös parantaa mielenterveyttä. Monet ihmiset raportti paranemassa päättely, tarkennus ja selkeys ajattelin tehdä lisäravinteen mukula.

7. vakautus- mieliala

Tehdas näyttää myös auttaa parantamaan joidenkin mielialahäiriöiden, lievittää tapauksia ahdistusta, stressi, masennus ja jatkuvaa mielialan vaihtelut.

8. Parantaa ihon

Toinen tärkeä kohde hyödyistä Maca näyttää olevan suhteessa iho-ongelmia. Monille ihmisille, se auttaa parantamaan akne ja viat, ja vähentää herkkyyttä ja lisätä sietokykyä hyvin heikko tai erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Miten ja Annostus

Annos ilmoitetaan yleensä 500-1200 mg päivässä, mutta tutkimuksissa on käytetty 1500 ja 3000 mg jaettuna kolmeen päivittäiseen annokseen, parantaa miehen seksuaalinen halu, ei kuitenkaan löytää erilaisia ​​tuloksia tehokkuudesta näillä kahdella annoksella. On suositeltavaa, että jos hoito aloitetaan pienemmillä annoksilla, ja ne kasvavat ajan myötä. Lääkäri tai ravitsemusterapeutin voi määritellä varmemmin optimaalisen annoksen, se on aina tärkeää kuulla ammattilainen, kun hoidon aloittamista mitään lisiä.

Hyvä vaihtoehto saadaan hyötyjä Maca on sisällyttää se valmistelemassa monia ruokia, kuten salaatteja, juomia, vitamiineja, lämpimiä ruokia, keittoja, mehuja ja kahvia, huolehtien vain vältetään liian korkeita lämpötiloja, jotka voivat johtaa menetykseen niiden ominaisuuksia.

Aikaisempi maku voi tuntua hieman oudolta, mutta se riippuu siitä, mitä ruoka aiheuttaa seoksen tapauksessa jauheesta ja ajan mittaan voit tottua.

sivuvaikutusten

Maca on osoittautunut melko turvallisia nautittuna annoksina yhteisesti määritelty ja haittavaikutuksia ei havaittu vielä.

Kuitenkin, kuten muita lisämaksuja, on syytä välttää liiallisen käytön. Johtuen vaikutuksia hormonitasapainoon, ylenmääräistä pentueen voi johtaa puute hormonitoimintaa ja aiheuttaa vakavia seurauksia. Jos koet oireita nautittaessa kasvi, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteys terveydenhuoltoon.

Vasta

raskaana tai imettäville pitäisi käyttää Perun Maca, koska ei ole tietoa todistaa turvallisuuden tänä aikana.

Ihmiset, joilla on jokin sairaus, joka on hormoni herkkä tulisi välttää kulutuksen juuren. Esimerkkejä ovat rintasyöpä, kohdun ja munasarjasyövän, endometrioosin tai kohdun fibroosi. Samoin mikä tahansa tila, joka voi vaikuttaa altistuminen estrogeenit aiheuttaa riskejä nautittaessa maca, koska laitos voi voimistavat estrogeenin.

Tiedät jo nämä hyödyt maca terveys- ja kunto? Oletko valmis kokeilemaan tätä täydentää? Kommentti alla!