Magnesiumkloridi – Hyödyt, Side Effects! Mitä ja miten ottaa

magnesiumkloridi

Magnesiumkloridi on hyvin tärkeä ja välttämätön kivennäisaine sekä ihmisten ja eläinten elämää. Ilman sitä keho olisi voinut pitää nesteitä verisuonissa, kuljettaa hermo lähetykset, siirtää lihaksiin tai ylläpitämään munuaisten toiminta. Kuin yksi suurimmista mineraalien kehon elektrolyytit, magnesiumkloridi on monia toimintoja ja on nopeasti erittyy kehosta.

Mikä on magnesiumkloridi?

Magnesiumkloridi on mineraali täydentää käytetään estämään ja hoitamaan magnesiumin puute veressä. Magnesium on erittäin tärkeää normaalien solujen toimintaa, hermojen, lihasten, luuston ja sydämen. Tyypillisesti, tasapainoinen ruokavalio tarjoaa riittävästi normaalitasolle magnesiumin veressä. Kuitenkin tietyissä tilanteissa aiheuttaa elimistössä menettää magnesiumia nopeammin kuin ruokavalio voi korvata.

Näitä tilanteita ovat diureetti- ja huumeiden verenpainetauti, alkoholismi, huono ruokavalio, vaikea ripuli, usein oksentelua, imeytymistä suolistosta ongelmia ja vatsan ja huonossa hoitotasapainossa oleva diabetes.

Tietyissä elintarvikkeissa, kuten pähkinät, kokonaiset jyvät, pavut ja pinaatti, sisältävät runsaasti magnesiumia ja magnesiumkloridin lisäravinteet eivät ole tarpeen, ellei runko on puute mineraali.

Se tapahtuu imeytymistä magnesiumkloridin? 

Magnesium on kiistatta terapeuttinen ihmiskeholle, mutta paljon ei kerrottu tyyppi ja laatu eri magnesiumia.

Ei kaikki magnesium tyypit tarjoavat samat edut tunnistettavissa. Kuten muutkin mineraalit ravintoarvoa, magnesiumia esiintyy erilaisia ​​orgaanisia ja epäorgaanisia muotoja luonnossa, ja jokaisella on eri asteita tehokkuuden terveyttämme, joten meidän täytyy osata tehdä.

Magnesiumoksidi, esimerkiksi, on yleisin muoto magnesiumin myydään apteekissa ja ruokakaupat, mutta tutkimukset osoittavat, että sen imeytyminen on alhainen.

Luonnollinen esiintyminen magnesiumkloridi ovat osoittaneet lisääntynyt hyötyosuus ja parempia terveydellisiä etuja. Sen terapeuttinen käyttö on erityisen suositeltavaa, koska nopeuden toiminnassaan.

Miten ottaa magnesiumkloridia?

Magnesiumkloridi, kun otetaan suun kautta, on parempi imeytyy jos otetaan aterian yhteydessä. Tämä palvelee myös vähentää vatsakipu ja ripuli, ellei lääkäri kehota sinua eri tavoin.

Kukin annos otetaan lasillinen (240 millilitraa) vettä.

Jos merkintä on saanti pitkävaikutteisen enteerisesti päällystettyjä kapseleita, murskata tai pureskella kapseli ei vapauttaa koko sisältöä kerralla, mikä lisää riskiä sivuvaikutuksia.

Jos käytät nestemäistä muotoa tuotteen huolellisesti Annosteleminen. Jos käytät suspension, ravista pulloa hyvin ennen jokaista annosta.

Ottaa lääkkeesi säännöllisesti ja tiettyyn aikaan joka päivä, jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn irti. Muista, että annostus riippuu sairaudestasi ja hoitovasteen riippuu siitä, joten älä suurentaa annosta tai saanti ajan yli etiketissä mainitun tai lääkärin määräämiä. Ylimääräinen magnesiumin veressä voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Siedettävä raja aikuisille on 350 milligrammaa päivässä.

Edut Magnesiumkloridi

1. On edullista vatsaan

Magnesiumkloridi on keskeinen rooli suolahapon mahalaukussa. Jotkut ihmiset vain eivät tuota riittävästi suolahappoa (HCI), joka voi johtaa useisiin terveysongelmiin liittyvät aineenvaihduntaa ja ravintoaineiden imeytymistä. Kuten olemme ikääntyessään, tuotannon HCI vatsassa vähenee, usein dramaattisesti.

Käyttö magnesiumkloridia täydentää voi myös vähentää monia ongelmia, jotka johtuvat vähentynyt mahahapon eritystä mahassa, kuten imeytymishäiriö vitamiinien ja kivennäisaineiden, huono ruoansulatus ja lisääntynyt alttius bakteerien, virusten ja hiivojen, jotka läpäisevät suoliston.

Magnesiumkloridi lisää tuotantoa mahahapon, mikä lisää imeytymistä ja magnesiumin otto, ja parantaa, ruoansulatuksen tehokkuuden kokonaisuutena, luo ihanteellisen ympäristön rinnastaminen olennaisen tärkeitä hivenaineita terveyteen, erityisesti vanhetessaan.

2. Magnesiumkloridi öljy on hyödyllistä, kun topikaalisesti

Käyttö magnesiumkloridin on tehokas hoidettaessa erilaisia ​​oireita, mukaan lukien ne, jotka liittyvät ihon, lihasten ja hermoston. Joukossa voimme mainita psoriaasin, lihaskouristuksia, unihäiriöitä ja enemmän.

Pienessä tutkimuksessa suoritti tohtori Norman Shealy perustaja American Kokonaisvaltainen Medical Association, tarjoaa dokumentoitu tutkimus vaikutuksesta paikallisesti magnesiumkloridia veren kemiassa. Dr. Shealy verrattuna solunsisäisten magnesiumin tasoja potilailla ennen ja jälkeen ajan päivittäin paikallisesti magnesiumkloridi öljynä spray kylpyjä.

Vastaajien kesken, 75% kasvoi solunsisäisten magnesiumin tasoja.

3. Auttaa estämään aiheuttamien komplikaatioiden magnesiumpuutos

Jos magnesiumin puutetta ei hoideta, komplikaatioita voi syntyä. Riittämätön magnesiumin kehon vähentää imeytymistä muita mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kun magnesiumkloridia magnesiumin puutos voi estää siihen liittyvien komplikaatioiden, kuten alhainen kalsiumia ja kaliumia veressä.

4. voit edistää sydämen terveyttä

Magnesium varmistaa normaali sydämen rytmi. Jotkut tutkijat ottavat etuja mineraali askeleen pidemmälle, mikä viittaa siihen, että se voi olla merkitystä estää sydänsairauksia pitkällä aikavälillä.

Tutkimukset osoittavat, että potilailla, joilla on sydänsairaus on usein alhainen magnesiumia veressä, mutta lisää tutkimusta tarvitaan osoittamaan konkreettisen yhteyden mineraalitaso ja sydämen terveyttä. 

Mahdolliset haittavaikutukset magnesiumia

Magnesiumkloridi saanti nostaa magnesium taso niiden elin. Voit kuitenkin kokea joitakin haittavaikutuksia, kuten:

 1. ripuli: magnesiumkloridi täydentää yleensä myydään muodossa, pitkittyneen vapautumisen tablettien yleisesti aiheuttaa ripulia. Suositellut, on kuitenkin tarkistaa lääkäriltä, ​​jos tämä oire jatkuu.
 2. Allergiset reaktiot: Millekään allerginen reaktio ottaen magnesiumkloridin täydentää vaatii hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Oireita voivat olla hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, ihottumaa, nokkosihottumaa, kutinaa, kasvojen, kielen, huulten tai suuhun.
 3. Muut vakavat vaikutukset: hidas refleksit tai pahoinvointia, kun otetaan magnesiumkloridi lisäravinteen ovat vakavia oireita ja vaatia hoitoa. Samoin vähentynyt syke, näön tai kahtena näkeminen tai vaikea uneliaisuutta vaativat välitöntä hoitoa.

Vasta käyttöön Magnesiumkloridi

Olkaamme korostaa, että tasapainoinen ruokavalio yleensä toimittaa päivittäisen tarpeen magnesiumin elimistöön ja magnesiumkloridi täydentäminen on tarpeen vain silloin, kun on puute mineraali.

Siellä vasta suhteessa summittaisen magnesiumkloridia magnesiumin yli kehon voi vaikuttaa hermostoon, mikä aiheuttaa verenpaineen nousu, heikentynyt hengitystiheys.

erittäin korkea kloridia järjestelmä voi johtaa koomaan, hengityksen lamaantuminen tai jopa kuolemaan. Annostus raja, siedettävä aikuisille on 350 milligrammaa päivässä.

Elintarvikkeita suurempia määriä magnesiumia

Useimmat ihmiset voivat pitää magnesiumin määrä hyvällä tasolla turvautumatta lisäravinteet, yksinkertaisesti ruokavalio, jossa on runsaasti kasviksia tumman vihreät lehdet.

On syytä mainita, että magnesium elintarvikkeiden lyijypitoisuudet riippuvat magnesiumia maaperässä missä ne on kasvatettu. Näin ollen, orgaaninen elintarvikkeet voivat olla magnesium, koska useimmat lannoitteiden käytetään tavanomaisen maatalouden perustuvat typpi, fosfori ja kalium sijasta magnesiumia.

Tästä ja muista syistä, usein kannattaa maksaa hinta vähän kalliimpi orgaanista ja panostaa tämän tyyppisen kasvin.

Tässä muutamia erityisiä elintarvikkeita, jotka ovat poikkeuksellisen runsaasti magnesiumia:

Ruoka - arvot vastaa 100 grammaa ruokaa 

 • Levät: 770 mg
 • Kuiva Basil: 422 mg
 • Kuiva korianteri: 694 mg
 • Pellavansiemenet: 392 mg
 • Kurpitsan siemenet kuivattiin: 535 mg
 • Manteli voita: 303 mg
 • Kaakaojauhe ja sokeri: 499 mg
 • Hera (hera jauhe): 176 mg

Eri magnesium täydentää

On olemassa erilaisia ​​magnesiumin täydentää markkinoilla. Muista, että ei ole olemassa sellaista kuin magnesium täydentää 100%, että koska magnesium on kytkettävä toiseen aineeseen, ja on täsmälleen aine, jota käytetään missä tahansa yhdistelmä täydentää, jotka vaikuttavat imeytymiseen ja magnesiumin hyötyosuus kehon sekä sen hinta. Oikeanlainen ostaa tuotteen ja oppia erottamaan niiden välisen eron:

 1. magnesiumglysinaatti: Tämä on muoto magnesiumia, joka pyrkii tarjoamaan korkeamman absorption ja hyötyosuuden ja pidetään yleisesti optimaalinen niille, jotka yrittävät korjata vika;
 2. magnesiumoksidi: Tyyppi magnesiumin sidottu orgaanisen hapon tai happaman rasvasta. Sisältää 60% magnesiumia, ja on laksatiivinen ominaisuuksia;
 3. Magnesiumkloridi: Se sisältää vain 12% magnesiumia, mutta se on parempi imeytymistä enemmän kuin muut;
 4. magnesiumhydroksidi (maitoa Magnesia): Sitä käytetään tyypillisesti laksatiivinen. Huomaa, että se on helppo kärsiä yliannostuksen tätä tuotetta, koska sen hinta ja helppous ottaa ostopaikat. Joten, ota se on ohjannut lääkäri;
 5. Magnesiumkarbonaatti: Se on antasidin ominaisuudet ja sisältää 45% magnesiumia;
 6. magnesium raatti: Se sisältää yhdistelmän magnesiumin ja tauriini, aminohappo. Yhdessä ne antavat yleensä rauhoittava vaikutus kehon ja mielen;
 7. Magnesiumsitraatti: Se on yhdistelmä magnesiumin kanssa sitruunahappoa ja on laksatiivinen ominaisuuksia;
 8. magnesium treonaattia: Se on uudempi tyyppistä magnesium täydentää, joka näyttää lupaavalta, lähinnä sen ylivoimainen kyky tunkeutua mitokondrion kalvon.

Lisäviitteet:

 • Toimisto ravintolisiä: magnesium
 • kanssa: Magnesiumkloridi
 • kanssa: Magnesiumkloridi Side Effects
 • National Institutes of Health toimiston Ravintolisiä: Magnesium
 • Handbook of Minerals Lisäravinteet painikkeella; Robert A. DiSilvestro
 • Marylandin yliopiston Medical Center: n mahdollinen vuorovaikutus Magnesium

Oletko joskus käyttää magnesiumkloridia lisäravinteen palauttaa puute mineraalien kehossasi? Oireet tuntuu? Kommentti alla!