Kromipikolinaattia: Tarjoiluun, sivuvaikutukset ja miten ottaa

kromipikolinaatti

Täydennykset ja yhdisteet laihtumiseen markkinoilla on erikoinen yhdiste nimeltään kromipikolinaattia, jota myydään ihme mineraali, joka auttaa laihtumaan (muun muassa, mikä näemme tarkemmin eteen). Kuten useimmat ravintolisiä, kromipikolinaattia löytyy useimmiten kapseleina eivätkä kaikki sen käyttötavat on säännelty FDA (Food and Drug Administration).

Yksi tärkeimmistä toiminnoista kromi vaikutus on vaikutusta insuliinin puute tämän mineraali voi aiheuttaa vakavia vaurioita insuliinista riippuvainen järjestelmistä, joka vastaa kohottamiseen glukoosin veressä, kuten aterian jälkeen, toimitetaan tehoa. Toinen tärkeä rooli insuliini on toimittava hiilihydraattiaineenvaihduntaan rasvaa ja proteiinia.

Vaihtoehtoisen lääketieteen, kromipikolinaattia käytetään yleisesti alentaa kolesterolia ja käytön optimointi glukoosin elimistöön. Myydään täydentää markkinoilla, kromipikolinaattia on tunnetusti auttaa laihtuminen, samalla auttaa vähentämään kehon rasvaa ja rakentaa lihasmassaa.

Kromipikolinaattia auttaa laihtumaan?

Tutkimukset kattavat otetulla kromipikolinaattia osoittaa, että on olemassa joitakin pieniä etuja tätä yhdistettä laihtuminen tai rasvaa. Kuitenkin tämä etuus on hyvin pieni ja tutkimukset osoittavat, että se voi hävitä kanssa kromipikolinaattia on noin 1 kilo.

Ei ole olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat, että kromipikolinaatti laihtua ilman ruokavalion ja liikunnan tukea. Eri tutkimukset aiheesta, joista yksi julkaistiin International Journal of Sport Nutrition ja testattu vaikutukset päivittäinen annos kromipikolinaattia yhdeksän viikkoa. Marsut Tässä tutkimuksessa olivat jalkapalloilijoita ja muutokset analysoitiin prosenttiosuuden lihasmassaa, rasvaa ja voimaa. Kuten monet muut tutkimukset, kromipikolinaattia ei tuonut tehokasta kehon koostumuksen muutoksia tai voimaa näistä pelaajista edes liikuntaa.

Tutkimukset ovat eläimiä, kuten marsuja osoittaneet merkittäviä muutoksia prosenttiosuudet rasvan ja lihasmassan sen. Mutta ne, jotka käyttävät ihmiset eivät osoita kromipikolinaattia täydennyksenä ruokavalioita, koska sen vaikutukset ovat minimaaliset kehossa.

Elintarvikkeet, jotka sisältävät kromia

Kuten jo mainittiin, Kromi on luonnossa esiintyvä mineraali, monissa elintarvikkeissa, jopa pieninä määrinä. Ruokavaliot perustuvat nämä elintarvikkeet eivät ole yhtä tehokkaita, koska kromin määrä läsnä heissä hyvin vaikuttaa ja heikentää prosessien maataloudessa ja teollisuudessa.

Kuitenkin kannattaa panostaa seuraavissa elintarvikkeet, jotka sisältävät runsaasti kromi: parsakaali, viinirypälemehu, perunat, valkosipuli, basilika, appelsiinimehua, kalkkunanrintaa, pihvi, koko jyvä leivissä, punaviini, omenat, banaanit ja pavut. Jo elintarvikkeita runsaasti sokeria, erityisesti sakkaroosi ja fruktoosi, sisältävät vain vähän kromia ja sitä tulisi välttää.

hyötyjä

Kromipikolinaattia edistetään yhteiskunnassa ihme täydentää voi tuoda monia etuja, kuten auttaa taistelemaan diabetes, liikalihavuus ja rakentaa lihasmassaa.

Totuus on, että kromi on mineraali ja täynnä tärkeitä etuja, joka auttaa prosessi hiilihydraatteja ja rasvoja sekä optimoimalla asema insuliinia, kuten näimme aikaisemmin. Näistä tekijöistä, uskotaan, että tämä täydentää auttaa laihtuminen, ja vähentää ruokahalua, lisätä energiaa ja voimaa. Nämä tekijät eivät ole kaikki tieteellisesti todistettu, ja on tärkeää, että lääkäri tai ravitsemusterapeutin neuvoo kuluttaja on paras täydennys ottaa todella kromipikolinaatti.

miten ottaa

Kuultuaan lääkäri ja totesi, että vanhentunut, kromipikolinaattia on paras vaihtoehto sinulle, jää nähtäväksi koska ottamisen täydentää. Saanti tulisi olla 25 ja 35 mcg päivittäin ja pääaterian. Temppu ei ole liikaa saanti, koska tämä voi laukaista useita vakavia sivuvaikutuksia. 

sivuvaikutusten

Aivan kuten useimmat lisäravinteet ja lääkkeet, kromipikolinaattia on joitakin sivuvaikutuksia, jos kulutetaan päivittäin, varsinkin jos yhdessä muiden aineiden kanssa.

Jos henkilö on allergioita jollekin yhdisteen läsnä tässä mineraali, on tärkeää välttää sitä. Henkilöt, joilla on diabetes, syöpä tai immuunijärjestelmän ongelmat tulisi neuvotella lääkärin kanssa ennen lääkityksessä itse.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että sivuvaikutuksia kromipikolinaattia voi olla liian vaikea, mikä aiheuttaa muutoksia DNA-yhdistelmän ansiosta se muiden kemikaalien, joka voi johtaa syöpään. Lisäksi on olemassa raportteja, että tämä lisäosa ärsyttää ruoansulatuskanavassa ja voi laukaista haavaumia ja joitakin ihottumaa.

Lisäviitteet:

  • Everyday Health; Kromipikolinaatti (GTF kromi)
  • Vanderbilt; Onko kromipikolinaatti tehokkaasti tukea laihtuminen?
  • Oregon State University; kromi
  • National Institutes of Health; kromi

Tiedätkö ketään, joka on tehnyt ja suositellut lisäravinteen kromipikolinaatti? Mitä tuloksia tämän henkilön? Ottaisit tämän täydentää? Kommentoida alla.