7 Edut E-vitamiini – palvelemiseen ja lähteet

Lähteitä E-vitamiinia

E-vitamiini on yksi niistä aineista eniten käsiteltiin tiedotusvälineissä, kun se tulee ravitsemus. Ajoittain, on suositeltavaa täydentää E-vitamiinia, vain myöhemmin contraindicate samaan täydentämistä.

1. antioksidantteja

Niistä ominaisuuksia ja etuja E-vitamiinia, sen hapettumisenestoaine toiminta on todennäköisesti tärkein. Tämän toiminnon kautta E-vitamiinia voi neutraloida vapaita radikaaleja, luetelluista aineista, yksi syy monien kroonisten ja rappeuttavien sairauksien.

Myös nojalla sen antioksidantti toiminta, E-vitamiini suojaa kehon rasvojen hapettumista. Tämä suoja on tärkeä eri tasoilla alkaen puolustuksen solukalvon, että on, ulomman kalvon soluja. Tämä puolustus vaikuttaa sujuvan toiminnan kaikkien solutoiminnoille.

2. sydän- ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyä

Toinen tärkeä rasva suojata E-vitamiini on LDL-kolesterolin ( "paha" kolesteroli). Myös tässä tapauksessa suojaus on tärkeää, koska LDL-kolesteroli on paljon vaarallisempi, jos ruosteessa, se siirtyy kerääntyä verisuonia ja aloittaa prosessin ateroskleroosin.

E-vitamiini hoitaa verenkiertoelimistön terveyteen yleensä, koska yksi sen toiminnoista on muodostumista punasoluja, tällainen yhteenliittymä verisuonten laajeneminen ja estää veritulppien muodostumista sisällä vikaa.

3. Iho

Antioksidantti toiminta on myös tunnustettu sen esteettinen etuja, koska vapaiden radikaalien liittyy toivottuja ikääntymisen vaikutukset. Yksi eduista E-vitamiini on erityisen hyvännäköinen iho, minkä vuoksi se on laajasti käytössä kosmetiikkateollisuudessa. Löytyy esimerkiksi huomattavia määriä E-vitamiinia aurinkovoiteissa. Tässä mielessä tärkein ominaisuus E-vitamiini on ylläpitää ihon luonnollisen kosteuden.

4. Immuunijärjestelmän

Lisäksi näitä toimintoja, yksi tärkeimmistä eduista E-vitamiinia on ylläpitää immuunijärjestelmää. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että immuniteetti riippuu pitkälti hyvä E-vitamiinipitoisuus, joka osoittaa sen tehokkuutta erityisesti ihmisiä, joilla on heikentynyt immuniteetti ikääntymisen tai sairauden.

5. lihasten ja luuston terveys

Epäsuorasti siten, E-vitamiini edistää lihasten ja luuston terveyteen, koska se on tarpeen toimintojen imeytymistä ja käyttö kalsiumia ja kaliumia, tärkeitä kivennäisaineita toiminnan ja ylläpidon lihasten ja luuston kudoksissa.

6. lihasmassaa Gain

E-vitamiini auttaa varmasti lihasmassaa. Lisäksi vaikuttamaan lihasten terveyttä välillisesti verenkiertoelimistön sekä kalsiumia ja kaliumia, antioksidantti E-vitamiini suojaa lihaksia vapailta radikaaleilta, jotka normaalisti jälkeen julkaistut lihas vastarintaa koulutusta. Siten lihasten takaisin nopeammin ja paremmin, mikä helpottaa saada lihasmassaa.

7. Painonpudotus

Teema hyödyt E-vitamiinia laihtuminen on täynnä myyttejä. Ajatus siitä, että E-vitamiini nopeuttaa aineenvaihduntaa käytetään useimmiten perusteita vaikutuksen vitamiinin laihdutus. Tosiasiassa kuitenkin E-vitamiinia ei edistä sitä suoraan.

Kuitenkin, on mahdollista puhua epäsuora osuus E-vitamiinin laihtuminen: lihasmassaa lisää energiankulutusta kehon, on mahdollista, että laihtuminen on sivuvaikutus lihasmassan helpottaa Hyvästä E-vitamiinia

Vaikutukset E-vitamiini puutos

hyvin alhainen E-vitamiinin ovat erittäin harvinaisia ​​terveillä ihmisillä, sillä monet elintarvikkeet E-vitamiinia, niiden lähteet on runsaasti ja että se voi niin rasvaliukoinen vitamiini on tallennettu elimistöön. Puutos E-vitamiinia, joka esiintyy aliravittuja ihmisiä tai ongelmia rasvojen imeytymistä, aiheuttaa kuitenkin useita vaivoja.

Ensinnäkin, antikoagulanttivaikutusta E-vitamiini voi puuttuu elin, niin että mahdollisesti vaarallista hyytymiä voi muodostua vikaa. Hapettumisenestoaine suojella rasvojen myös lakkaa, niin että solut alkavat vaurioituvat. Erityisen vaarallisia ovat vaurioita hermosoluihin, mikä heikentää myeliinituppea.

Immuunijärjestelmän tapauksessa ei ole D-vitamiinin, heikkenee. Runko on myös vähemmän kestävä lasku tasot veren punasolujen, joka voi aiheuttaa anemiaa. Lisäksi epäonnistuminen pitäisi aiheuttaa pitkän lasku kalsiumia ja kaliumia tasolla, niin että luut ja lihakset ovat estäneet sen toimintaa ja voi heiketä.

Luonnollisia lähteitä E-vitamiini

luonnollisia lähteitä mistä löytää vitamiinia E-vitamiini keskittyy merkittävästi tumman vihreitä vihanneksia, joista korkeimmat pitoisuudet löytyvät pinaatti ja parsa runsaasti.

Koska E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, voit löytää sen helposti elintarvikkeita terveellisiä rasvoja, kuten siemenet (erityisesti auringonkukansiemenet), manteleita, ja rasvainen kala (kuten lohi ja suosittu sardiineja ). öljyinen vihanneksia, kuten avokado, ovat myös mistä löytää ruokaa E-vitamiini on mahdollista.

Täydentäminen E-vitamiini

Koska luonnollisia lähteitä E-vitamiinia on runsaasti saatavilla, se on hyvin harvinaista, että E-vitamiinivalmisteita on todella tarpeen. Ravintolisistä voi kuitenkin olla hyötyä monille ihmisille, jos tehdään turvallisissa rajoissa.

Kuitenkin valitessaan vitamiinilisät ja paljon hoitoa tarvitaan. Ensimmäinen, on suositeltavaa varmistaa, että täydennys sisältää vitamiinia luonnollisessa muodossa, joka on paljon tehokkaampi kuin synteettinen muoto.

Vielä tärkeämpää on, kuitenkin, se on määrittää annoksen. On erittäin suositeltavaa neuvotella lääkärin määrittää sopivan annostuksen ottaen huomioon ruokavalion ja muista tekijöistä. Vältä yliannostus E-vitamiini on tällöin etusijalla.

Yliannostus E-vitamiinia

Erittäin korkea E-vitamiinipitoisuus ovat erittäin vaarallisia. Ylimääräinen E-vitamiinia saa dramaattiseen laskuun tasot K-vitamiinin, joka säätelee veren hyytymisen prosesseja. Tämä vaikutus yhdistettynä antikoagulantti omaisuutta E-vitamiinia, luo suuri verenvuotoriski kehossa.

Tämä riski voi olla jopa suurempi, jos vuorovaikutus veren hyytymistä ehkäisevien lääkkeiden kuten aspiriinia. Erityisen vaarallista on mahdollisuus tappava verenvuotoja aivoissa, joten lisäravinteiden E-vitamiinin on tehtävä ehdottoman varovainen.

Sinulla on tapana kuluttaa elintarvikkeita E-vitamiinia? Uskoo, että tarve lisätä niiden lähteiden takia hyödyt E-vitamiinia terveys? Kommentti alla!