Allisiini – palvella, Ominaisuudet, hyödyt ja elintarvikkeiden

valkosipuli

Allisiini on kemiallinen aine on valmistettu entsymaattisella reaktiolla, kun raaka valkosipulin kynsi on murskata tai leikata.

On kuitenkin paljon keskustelua tiedeyhteisössä siitä, pystyvätkö kehomme omaksua tämä aine, koska sen ominaisuuksia ei käyttäydy ruoansulatuskanavassa samalla tavalla ympäristössä.

Tässä artikkelissa tutkimme ominaisuudet, hyödyt ja palvelevat Allisiini, paljastaen enemmän sen rooli terveyttä.

Mikä on Allisiini ja sen ominaisuudet tutkijoiden mukaan, jotka puolustavat sen hyödyt

Allisiini on tärkein biologisesti aktiivinen ainesosan valkosipuli, mutta se on myös läsnä muissa suvun Allium elintarvikkeita, kuten sipulit, ruohosipuli ja purjo.

Ensimmäinen raportoitu vuonna 1944, Allisiini on ainesosa vastaa antibakteerivaikutukseen näitä elintarvikkeita. Varhaisen vaiheen tutkimuksissa tätä ainetta osoitti, että se voi olla hyödyllisiä ominaisuuksia valvontaa varten kolesteroli, veren hyytymisen, kohonnut verenpaine valvontaa, hävittämiseksi syöpäsolujen, sekä jolla on antioksidanttisia ja antimikrobisia vaikutuksia.

Tutkijoita, jotka puolustavat näitä etuja neuvovat nauttiminen valkosipulin ateriat ja myös käyttää sisältäviä lisäravinteita Allisiini.

Allisiinin tutkijoiden mukaan, jotka uskovat sen ei voi imeytyä kehomme

Muita viimeaikaiset tutkimukset osoittavat kuitenkin, että Allisiini ei ole suoraan havaittu tuore valkosipuli, vain allinase entsyymien ja alliin sisältyvät eri kasvien osia, funktiota puolustuksen mikrobi patogeenejä maaperän aineita ja näin ollen voisin syödä sitä.

Nämä tutkijat toteavat, että kun sienten tai muiden patogeenien hyökätä valkosipulin kynttä, kalvo tuhoutuu näissä osastoissa, ja 10 sekunnin kuluessa, kaikki alliin muunnetaan allisiinia uusi yhdiste nimeltä.

Vapautunut allisiinin on hyvin lyhyt käyttöikä - aika, joka tarvitaan vain osa komponentin määrä heikkenee, kun taas loput edelleen säilynyt vastaavissa osastoissa, saatavilla myöhemmin mikrobien hyökkäyksiä.

Tutkijat väittävät myös, että vapauttaminen runsaasti Allisiini voisi vahingoittaa kasvin kudoksiin, joten on vain rajoitettu tuotantoa ja lyhyitä tämän aineen, joka esiintyy vain luonnossa, eikä ihmiskehoon. 

Mitä hyötyä allisiinin terveydelle?

Sen lisäksi, että tehokas antibakteerinsena allisiini tarjota muita terveydellisiä etuja, kuten:

 1. Vahvistaa immuunijärjestelmää: On luonnollinen antibiootti, allisiinia stimuloi valkosolujen, että immuunijärjestelmä pois bakteereja ja muita taudinaiheuttajia. Tällä tavalla, immuunijärjestelmä antaisi nopeammin vasteena ensimmäiseen merkkejä tulehduksista tai inflammatorista aktiivisuutta kehossa;
 2. Vesipitoisten verestä; Tutkimus julkaistiin marraskuussa 2000 osoitti trombosyyttienestolle ominaisuuksia allisiinia. Tämän tutkimuksen mukaan, se toimisi samanlainen aspiriini, joka pitää verenohennuslääkettä. Tämä palvelee auttaa kehon veren hyytymistä estäviä, tai jopa poistaa ne. Hyytymiä edistää esiintyminen aivohalvauksen ja sydänkohtauksen;
 3. Antioksidantti vaikutus: Allisiini sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat poistamaan myrkkyjä ja vapaat radikaalit, jotka aiheuttavat vahinkoa kehomme;
 4. Ehkäisemään vilustuminen ja flunssa: Valkosipuliuute, runsaasti Allisiini, palvelee torjumaan taudinaiheuttajia, kuten kylmä viruksia. Lisäksi se lievittää oireita vilustuminen;
 5. Agentti syövän hoidossa: Entisaikaan valkosipuli uute käytetään syövän kohdun. Myöhemmin muita syövän on myös käsitelty valkosipuli. Nykyään tutkimukset osoittavat pienempi määrä syöpäpotilaiden alueilla, joilla valkosipuli kulutetaan säännöllisesti. Tämä sisältää Ranskassa, Italiassa ja Alankomaissa;
 6. Kohtelu Virtsarakkotulehdukset: Allisiinia jauhe, muodossa uute, on erittäin tehokas tappamaan E. colissa, yleisin vastaavien bakteerien infektioiden virtsarakon ja virtsateiden. Tällaiset infektiot ovat usein kivuliaita, aiheuttaa kirvelyä virtsatessa ja siihen voidaan liittää kouristelua tai jopa kuumetta vaikeissa tapauksissa;
 7. Valvonta kandidiaasi: Kandidiaasi on yleinen infektio naisilla kuin miehillä. Se kasvaa emättimessä ja aiheuttaa ihovaurioita, liittynyt voimakas kutina, joka voi kestää useita viikkoja parantua. Käyttö allisiinin jauhe, sekoitetaan ajoneuvon, kuten jogurtti, oli tehokas lievittää kutinaa vammat;
 8. Kolesteroli ohjaus: Monet kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että allisiini on kyky pienentää LDL-kolesterolin ja triglyseridien ja HDL-kolesteroli. Tämä puolestaan ​​voi estää sellaisilla sydän, kuten sydänkohtauksen, ateroskleroosin ja aivohalvauksen.

Miten hoito Allisiini erityistapauksissa

1. Combat Akne

Acne vulgaris on yleinen tulehduksellinen sairaus talirauhasten tunnettu läsnäolo Mustapäiden mätä ja vakavissa tapauksissa, aiheuttaa kystat ja arpia.

käsittely: Ottaa kapselit allisiini purkaa jopa 720 mg päivässä vähintään 4 viikko. Samaan aikaan, käyttää hieman uute laimennettiin vähän vettä soveltaa suoraan kunkin selkärangan ja, jos mahdollista, lisätä joitakin Allisiini jauhe päivittäin puhdistusaineet. Säännöllisessä käytössä Lotion ja kapselit, merkittäviä tuloksia voidaan odottaa kahden viikon kuluessa. Tässä vaiheessa voit nyt pienentää annosta uutteen vain 180 mg päivässä. Tämä auttaa kehittämään suojan umpeenkasvun bakteerien iholla.

3. Astman 

Astma on yleinen kaventuminen keuhkoputkien voivat muuttua vakavuus, lyhyen aikaa. Oireita ovat yskä, hengityksen vinkuminen ja hengenahdistus ja sen syynä voi olla monenlaisia ​​allergeeneja. Astma voi pahentaa stressi, infektio tai stressi.

käsittely: Kestää kapselia jopa 720 mg allisiinia poimia päivittäin ja kaksi kertaa tämä annos on merkkejä astmakohtauksen ilmoituksia.

4. Varo puremat ja pistot

Bites lemmikit ja hyönteisten puremat laittaa uhri alttiina tarttuvan organismeja.

käsittely: Jälkeen pestään huolellisesti haavan, siirtää runsas kerros voidetta allisiinia purra. Tämä voi vahingoittaa hieman, mutta jatkaa hoitoa jopa kolme kertaa päivässä vähintään viikon. Haava pitäisi alkaa parantua nopeasti.

Samaan aikaan, ota kapselit 540 mg allisiinia uutetta päivässä ajaksi noin 6 viikkoa varmista, että sinulla on tarpeeksi allisiini verenkiertoon poistaa taudinaiheuttajia, jotka voivat olla läsnä.

5. Varo Niveltulehdus

Vaikka niveltulehdus kirjaimellisesti tarkoittaa "niveltulehdus", tila voi ulottua paljon pidemmälle luun ja ruston.

käsittely: Ottaa 360 mg allisiinin uutteen kapseli yhdessä inkivääri 3 kertaa päivässä (inkivääri toimii myös lievittämään kipua, joka liittyy niveltulehdus, koska sen anti-inflammatorisia ominaisuuksia).

Aktiiviset ainesosat alkavat imeytyy nopeasti nivelet ja parantaa liikkuvuutta. Tämä on hoito, joka on jatkettava pitkällä aikavälillä.

6. Combat Urheilijan Jalka

Tämä on sieni-infektio, joka voi esiintyä ihon, päänahan tai nauloja. Läsnäolo Trichophyton tai Epidermophyton-sieniä eläimillä on usein tartunnan lähde ihmisille.

käsittely: Levitä allisiinin kerma tartunta-alueilla kahdesti päivässä viiden viikon ajan. Kutina laskee välittömästi aamuyöllä hakemuksen, mutta jos palaat sitten toinen hakemus on tehtävä.

Kun halkeamia alkaa parantua, aloitetaan allisiinia kapseleita ehkäisevänä toistuvia infektioita. Vaihtoehtoisesti voit avata kapselit ja hieromalla uute teennäinen. 

Allisiini täydentää

On olemassa monia kaupallisesti saatavilla ravintolisiä sisältävät allisiini saarnata, mutta asiantuntijat varoittavat, että useimmat valkosipuli lisäravinteet eivät välttämättä sisällä allisiinia.

Testit osoittavat, että on olemassa suuri vaihtelu täydennykset saatavilla markkinoilla ja osoittavat, että vain allisiinia humalauuterasiaan vakaa ja standardoitu määrä olisi käyttövalmis elimistöön suoraan.

On tarpeen tarkistaa allisiinipitoisuuteen olisi määriteltävä mikrogrammaa (mcg) tai milligrammaa (mg) etiketin täydentää.

Valitsemalla täydentää, huomaa, että siinä on oltava vähintään 180 mg allisiinia uutetta. Alla tämä keskittyminen ei voi olla pääsy todellinen vahvuus tämän tuotteen, joka riippuu myös siitä, kuinka kehittynyt tärinänvaimennustekniikka allisiinin että yritys on voinut käyttää toiminnan kehossa.

Miksi niin monet valkosipuli lisäravinteet eivät sisällä Allisiini?

Kyvyttömyys vapauttamaan tehokkaan annoksen allisiinin miksi monet näistä tutkimuksista valkosipuli lisäravinteet ovat epäonnistuneet osoittamaan hyötyä alentaa kolesterolia tai verenpainetta, joka olisi antanut tämä aine.

valkosipuli lisäravinteet on oltava riittävä määrä allinase muuntaa alliin on allisiini kehossa, jota ei aina oteta huomioon monet valmistajat.

Lisäksi, tri Larry D. Lawson, arvostettu tutkija, että monet valkosipuli kapselit sisältävät sideaineita ja täyteaineita, jotka itse asiassa päätyä estämällä allisiini tuotannosta.

Sivuvaikutukset Allisiini

Allisiini pitkään yhtäjaksoisesti voi tarjota joitakin epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, kuten:

 • pahanhajuinen hengitys: Syy pahanhajuinen hengitys on se, että se on lääke, yhdiste, joka perustuu rikin;
 • Hienhaju: Notorious valkosipulin tuoksu voi kulkea hikirauhaset, jättäen hienhaju;
 • ihottumat ja allergiset reaktiot: Ihmisille allergisia valkosipulia on todennäköisesti allerginen reaktio allisiinia täydentää. Tällaisia ​​reaktioita voi kuulua ihottuma, hengityksen vinkuminen, pahoinvointi, oksentelu, nokkosihottuma, ja joskus ripuli;
 • lääkeyhteisvaikutuksia - Valkosipuli voivat olla vuorovaikutuksessa negatiivisesti erilaisten lääkkeiden, kuten sakinaviirin lääkitystä käytetään hoitoon AIDS. Valkosipuli on myös haittavaikutuksia, varfariinin ja muiden verenohennuslääkkeitä. Jos käytät antikoagulantti lääkitys, älä ota allisiini lisiä;
 • Ruoansulatuskanavan ongelmia: Kulutus valkosipuli, erityisesti raaka, voi ärsyttää ruoansulatuskanavassa. Jos sinulla on ruoansulatuskanavan ongelmia, ota allisiini varoen. Koskaan ota täydentää tyhjään vatsaan.

Oletko kokenut ottaen allisiinia täydentää mitään näistä eduista, että aine edistää? Kuinka olivat tulokset? Kommentti alla!