10 Edut Mulberry Tea – tarjoiluun, aiheet ja How to Make

Mulberry teetä

Sinun pitäisi luultavasti tietää osa karhunvatukka hedelmää, pieni ruokaa, joka on 43 kaloria per annos 100 g ja koostuu ravintoaineita, kuten kaliumin, hiilihydraattien, kuitua, proteiinia, A-vitamiinia, B6, rautaa, kalsiumia ja magnesiumia.

Tutkimus julkaistiin helmikuun numerossa vuonna 2000 Journal of Agricultural and Food Chemistry (Journal of Agricultural and Food Chemistry, vapaa käännös) tunnisti lehtiä ja hedelmiä ilman bramble piikkejä ovat varustettuja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Näin voimme päätellä, että teen valmistettu karhunvatukka lehdet torjumaan toimia vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat sairauksia, kuten syöpää ja edistää ikääntyvän ihmiskehossa. Vain kanne aineita antioksidanttisia ominaisuuksia.

2. Naisten terveys

Mulberry teetä voidaan pitää liittolainen naisten terveyden, koska lievittää kipua kuukautiskipuja ja epämukavuutta, joka näkyy seurauksena kuukautisia edeltävä oireyhtymä (PMS).

3. Tuet hoitoon terveysongelmia

Juoma on valmistettu mulperipuun lehtiä voidaan käyttää apuna hoidettaessa tiloja, kuten usein päänsärkyä, muutoksia libido, masennus ja munuaissairaus.

4. unen laatua

Ne, jotka kärsivät unen vaikeudet voivat myös saada hyötyä karpalo teetä saanti. Tämä johtuu siitä, juoma tunnetaan myös torjua unettomuus liittyviä kysymyksiä, jotta se on rauhoittavia ominaisuuksia.

5. Nälkäisten ripuli

Mulberry teetä on hyväksynyt sääntelyviraston Saksan kasviperäistä juoma, joka lievittää akuuttia ripulia ilman erityistä syytä. Tanniinit löytyy juoma, joka on vastuussa tämän vaikutuksen.

6. Osuus hoitaa ongelmia limakalvojen 

Mulberry lehdet olivat myös hyväksytty Saksassa hoitoon kohtalainen tulehdus limakalvojen suun ja nielun. Tämä osoittaa, että ne voivat lievittää suun haavaumat ja kurkkukivun. Tässä mielessä karpalo teetä voidaan kurlata.

7. Terveys luiden

Runsaasti kalsiumia ja magnesiumia lähde, kaksi tärkeää kivennäisaineiden luut, juoma on valmistettu mulperipuun lehtiä auttaa myös luut ylläpitämään tervettä kunnossa. Voimme siis päätellä, että sairauksien torjunnassa, jotka vaikuttavat luut kuten osteoporoosia.

8. ihon terveys

Läsnäolosta johtuen antioksidantteja, C-vitamiinia ja E-vitamiinia niiden koostumus, karhunvatukka teetä auttaa ylläpitämään tervettä ihoa, vähentää ryppyjä ja vahvistaa sidekudoksen kollageenin rakenteita. Kollageeni on tärkeää tehdä kiinteyttää ihoa, ja taistella notko.

9. toimii yhdessä peräpukamien hoidossa

Mulberry teetä myös auttaa vähentämään peräpukamia.

10. Mulberry teetä slims

Jos kulutetaan tilalla kalorien juomia, kuten virvoitusjuomia, jalostettu mehuja, kermainen kahvia, suklaata juomat täynnä sokeria ja pirtelöitä, karpalo teetä voi auttaa laihtuminen edistämällä lasku kalorien saanti.

Tämä johtuu siitä, että laihtua sinun täytyy syödä vähemmän kaloreita kuin kalorien saanti, joka on poltettu.

Yksi osoittaa, että juoman voi todella auttaa saavuttamaan hyvän muoto on kyse Luciana Donassan. Hän menetti 57 kiloa sisällyttämällä karhunvatukka teetä oman ruokavalion. Hänen mukaansa näin tekemällä elimistössä on pitää vähemmän nestettä (mikä vähentää turvotusta) ja suolistossa alkoi toimia paremmin.

Ravitsemusterapeutin Francine Schimidt saantisuositus neljä kupillista teetä päivässä, aterioiden välillä ja osoitti seuraa resepti, joka ei kiehu yrtti.

Ilmeisesti se ei ole vain kulutuksen teetä slims. Hyvin Luciana sanoi, että sen lisäksi integroida juoman omassa ruokavaliossa, alkoi syödä terveellisemmin, kuten hedelmiä, vihanneksia, mehuja ja Whole Foods ja valon päivittäin.

Näin ollen on tärkeää muistaa, että ne, jotka haluavat laihtua pitäisi omaksua terve, tasapainoinen, valvotaan ja ravitseva ruokavalio yhdessä liikunnan säännöllisesti keinona maksimoida kalorien palamista.

Kuten Mulberry teetä do: Reseptit 

1. Mulberry teetä

ainesosat:

 • 1 litra vettä;
 • 3-5 kuiva mulperipuun lehtiä tai 1 rkl murskattua mulperipuun lehtiä.

valmistus:

 1. Keitetään litra vettä potin liesi;
 2. Katkaise lämpö ja lisää mulperipuun lehtiä;
 3. Peitä pannulla ja anna levätä 10 minuuttia. Palvella itseäsi ja syö kaikki teetä sisällä 24 tunnin aikana ei tuhlata ominaisuuksia. 

2. karhunvatukka teetä Miura

ainesosat:

 • 12 g karhunvatukka lehdet Miura;
 • 1,5 litraa kylmää vettä.

valmistus:

 1. Laita vettä kattilassa ja lisää karhunvatukka lehdet Miura vielä kylmään veteen;
 2. Ota tulta ja keitä 10 minuuttia. Siivilöi ja tarjoile.

3. valkomulperi tee

ainesosat:

 • 1 litra vettä;
 • 1 rkl kuivattuja lehtiä valkomulperi.

valmistus:

 1. Laita litraa vettä kattilassa ja kiehauta;
 2. Lisää sitten kuivattuja lehtiä valkomulperi ja sammuta lämpöä. Annetaan levätä muutaman minuutin ajan, ja niissä on teen sen ollessa lämmin.

Hoito karpalo teetä

Kun kulutetaan suuria määriä, karpalo teetä voi aiheuttaa vatsavaivoja, pahoinvointia ja oksentelua, saattaa myrkyllisiä vaikutuksia maksassa ja häiritä kalsiumin imeytymistä ja raudan kehosta.

Vihje lievittää jälkimmäinen ongelma, ja juoda teetä kohtuullisesti, on lisätä sitruunan juoda. Syynä tähän on se, että hedelmä on runsaasti C-vitamiinia, joka edistää lisääntynyt raudan imeytymistä.

Toinen tapa välttää ongelma ei kuluta teetä kun teet aterian, niin että se ei estä imeytymistä ravintoaineiden syödään.

Jos hyödyntävät mitään lääkkeitä, yhteys hoitavaan lääkäriin selvittää, jos ei ole vaaraa vuorovaikutusta lääkeaineen ja karhunvatukka teetä.

Älä luota pelkästään teetä sairaudessa tai terveydentila. Niin paljon kuin hän voi auttaa, se on silti tärkeää, että kuulla lääkäriltä ja totella annettuja hänen suhteen saattamaan hoitoon.

Vasta 

Juoma ei saa kuluttaa ihmiset kärsivät maksan ongelmia ja raskaana olevat naiset, kuten karhunvatukka lehdet käytetään kohdun tonic, mikä aiheuttaa supistuksia kohtuun.

Suuria määriä, kohdun lääkeviinejä voi johtaa raskauden keskenmenon tai ennenaikaisen synnytyksen.

Niille, jotka kärsivät tahansa terveydentila, on turvallisempaa Tarkista lääkäriltäsi, jos karhunvatukka teetä kulutus on turvallinen vai ei kussakin yksittäistapauksessa.

Tiedät jo edut Mulberry teetä terveys ja kunto? Aikoo sisällyttää sen omaan ruokavalioon? Kommentti alla!