9 Edut Vesimeloni – palvelemiseen ja ominaisuudet

9 Edut Vesimeloni - palvelemiseen ja ominaisuudet

Vesimeloni on herkullinen ja virkistävä hedelmiä. Mutta sen lisäksi se myös hämmästyttävää ominaisuuksia. Tutkimme seuraavia etuja vesimeloni, josta selviää käyttää tätä hedelmää kannalta terveyttä ja kuntoa.

Mikä on vesimeloni?

Vesimeloni on maukas ja virkistävä hedelmiä, hyvä valinta kesän. Se voidaan kuluttaa viipaleina tai paloina, kuten mehua tai hedelmiä salaatteja.

Hän on erittäin kulutetaan kuivilla alueilla Afrikassa, koska noin 92% sen sisältö on vettä.

Mutta se ei ole pelkästään massan, joka on syötävä. Monet sivustot käyttävät kuoren ja vesimeloni siemeniä. Kun kuori voidaan säilyttää. Tätä varten, hedelmät orgaaninen kasvien viljelyyn, koska kuoret ovat vapaita torjunta-aineet ovat edullisia. paahdetut siemenet syövät Lähi-idän ihmisiä. Intiaanit puolestaan ​​valmistaa leipää kanssa jauhoja tehdyt siemenistä.

vesimeloni ominaisuudet

Kuten olemme nähneet, vesimeloni koostuu enimmäkseen vettä, joten se siis vähän kaloreita ruoka: 100g hedelmä sisältää vain 30 kaloria pääasiassa sokereita, koska määrät proteiineja ja rasvoja ovat merkityksettömiä.

Huolimatta vähäkalorisia, hedelmä on hyvin ravitsevaa. Vesimeloni on erinomainen C-vitamiinin lähde, ja on hyvä määriä karotenoideja (kuten lykopeenin ja beeta-karoteeni), B1-vitamiini, B2-vitamiini, B3-vitamiini, pantoteenihappo, B6-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, kalium, kupari ja sitrulliini. Vesimeloni myös löydettiin phytonutrient cucurbitacin E. jo sen siemenet sisältävät merkittäviä määriä lipidejä.

Yhteenvetona, pääasiassa lääkkeen ominaisuudet vesimeloni on sen antioksidantteja ja tulehdusta. Sitten katsotaan, mitä kulutusta vesimeloni voi hyödyttää terveydelle.

Vesimeloni Hyödyt - Mikä

Seuraavaksi mitä etuja vesimeloni ja niiden ominaisuudet kuntoa ja terveyttä.

1) vesimeloni on anti-inflammatorinen aktiivisuus

Cucurbitacin E on molekyyli triterpenoidisaponiineja tyyppiä, joka on läsnä vesimeloni, jossa esitetään tärkeä anti-inflammatorinen vaikutus. Se kykenee estämään entsyymiä syklo-oksygenaasi (tai COX), joka on mukana tulehduksellinen prosesseissa.

Se on myös antioksidantti toiminta, se auttaa torjumaan reaktiivisia happiradikaaleja.

2) Vesimeloni on hyväksi sydämelle

Kuppi vesimeloni massa on noin 250 mg sitrulliini. Kun syö hedelmiä, sitrulliini muunnetaan kehossa, erityisesti munuaisten ja verisuonen seinämän toisessa aminohappoa, arginiinia. Entsyymi typpioksidisyntaasin (NOS) tuottavat useat solutyypit, onko se arginiini kaasu tiivistetään typpioksidin, joka on voimakas verisuonia laajentava aine, koska se voi lieventää tätä lihas verisuonissa. Tämä tarjoaa verenpaineen lasku, joka, kun korkea, on merkittävä riskitekijä sydänsairauksia. Eräässä tutkimuksessa, keski-ikäinen lihavia aikuisia, jotka kulutetaan vesimeloni uute sisältää näitä aminohappoja, kokenut verenpaineen vaimennus.

Toinen ainesosa vesimeloni, kalium, on myös verisuonia laajentava vaikutus.

Jo antioksidantteja kuten lykopeeni, beetakaroteeni, C-vitamiinia, jotta kehykset oksidatiivisen stressin tilanne, joka edistää hapettumista proteiinien ja lipidien, mikä johtaa ateroskleroottisten plakkien muodostumista.

3) vesimeloni on hyvä munuaisiin

Vesimeloni saanti lisää erittymistä virtsan virtauksen. Sitä pidetään luonnollisena diureetti eikä painamalla munuaiset sitä. Poistaminen lisää virtsa on hyvä munuaisiin ja koko kehon, koska tällä tavoin voidaan päästä eroon bakteerien (ja näin ollen estää ja lopettaa kystiitti), jäännösten ja muiden ksenobioottien (yhdisteet vieraita ihmiskehon).

Kalium läsnä vesimeloni puhdistuksen myös stimuloi munuaisissa. Lisäksi kemikaalin läsnäolosta veressä estää sen muodostumisen virtsahapon, jossa se kulkee kerääntyä voi antaa tunnetun munuaiskivet, sekä sairaudet, jotka vaikuttavat nivelten (kuten pisara).

4) Vesimeloni on hyvä silmille

Vesimeloni on hyvä lähde beetakaroteeni, joka kehomme muuntuu A-vitamiiniksi hyödylliset tätä vitamiinia silmien terveyteen ovat tunnettuja: A-vitamiini ehkäisee hämäräsokeus ja ehkäisee silmänpohjan rappeuma ikään liittyviä.

5) Vesimeloni on hyvä lihaksia

Vesimeloni on runsaasti kaliumia, olennainen elektrolyytin prosessi lihaksen supistumisen ja hermoimpulssien.

Sitrulliini löytyy vesimeloni koituu myös lihaksia. Eräässä tutkimuksessa julkaistiin Journal of Agricultural Food and Chemistry, seitsemän mies urheilijat, kulutetaan tunti ennen koulutusta, 500 ml luonnollinen vesimeloni mehu, rikastettu tai vesimeloni mehu sitrulliini tai lumelääkettä. Tulokset osoittivat, että niillä oli lasku sykkeen, sekä post-workout lihaskipua (eli seuraavana päivänä). Kuten olemme nähneet, sitrulliini muunnetaan arginiinia meidän elin, ja tämä puolestaan ​​antaa synteesin verisuonia laajentavaa typpioksidia. Tutkimus paljasti myös, että liemeen oli yhtä tehokas kuin rikastettu muoto ja suolet voi absorboida enemmän sitrulliini peräisin vesimeloni mehu, varsinkin jos se ei ole pastöroitu, kuin mistä täydentää tämän aminohapon.

6) Vesimeloni on hyvä luusto

Yksi antioksidantteja löytyy vesimeloni, lykopeeni, stimuloi luun muodostumista prosessi, jolloin estetään osteoporoosin kehittymiseen. Postmenopausaalisesti aika on erittäin suotuisat esiintyminen tähän tautiin. Eräässä tutkimuksessa, naiset postmenopausaalisilla kulutetaan lykopeeni, ja todettiin, välillä on yhteys kulutuksen lykopeenin ja sen antioksidantti ja vähentää prosessi "hajoamisen" luu.

Muut tutkimuksissa on raportoitu, kuten lykopeeni voivat tarjota tämän hyötyä luun: se ohjaa erilaistumiseen ja lisääntymiseen osteoblastien (solut vastaavat luumatriksin muodostuminen), ja entsyymin toimintaan alkalisen fosfataasin (entsyymi, itse osteoblastien, joka osallistuu tähän menetelmä luun muodostuminen). Lisäksi, lykopeeni estää erilaistumisen osteoklastien (vastuussa solun reabosorção luuta) ja synteesin reaktiivisten happilajien, jotka ovat haitallisia hapettavat aineet.

7) Vesimeloni auttaa estämään ja syövän vastaiseen taisteluun

Antioksidantti puolustus kehomme johtuu toimintaa tiettyjen entsyymien ja ei-entsymaattisen aineet toiminta, kuten jotkut ruokavalion ravinteita. Vesimeloni on ruoka, jolla on suuri hapettumisenestoaine voimalla se on merkittäviä määriä lykopeenia, beetakaroteenia ja C-vitamiinia hedelmien kanssa kulutusta, on synergistinen antioksidantti toimintaa, joka on keino ehkäistä ja torjua kaikenlaista syöpä.

Tutkimus paljasti, että potilailla, joilla on c Ancer, oksidatiivisen stressin, että on, kun määrä hapettavan aineen ylittää että antioksidantti puolustuksen rungon, muuttaa ilmentyminen Kasvainsuppressorigeenien (solusyklin liittyviä geenejä), proliferaation edistämiseksi rehottaa syöpäkudoksen.

Tutkimus myös em osoittavat että lykopeeni auttaa estämään rintasyövän, kohdun limakalvon, eturauhas-, keuhko- ja paksusuolen.

8) Vesimeloni estää erektiohäiriö

Synnyttämä typpioksidi vesimeloni saanti (ts, sitrulliini, joka on välittömästi muunnetaan arginiini) on myös tehokas erektiohäiriön. Kaasu edistää rentoutumista lihasten verisuonten, mikä lisää veren virtausta penikseen. Tunnetuin lääke erektiohäiriö on sama vaikutusmekanismi.

9) Vesimeloni auttaa laihtumiseen

Kun me ruokavalio tai solmia prosessi ravitsemuskasvatuksen, kaipaamme syö makeisia. Vesimeloni on erinomainen vaihtoehto kiertää tämän lähestymistavan: se on makea, vähän kaloreita ja paljon terveellisempi valinta.

Kulutus hedelmien vähentää myös näläntunteen ansiosta suuren vesipitoisuuden.

Katso myös: Lihotus vesimeloni vai laihtua?

Joitakin tärkeitä hoito

  • Tutkimukset ihmisillä väittävät kokea hyödyt vesimeloni sydämelle ja erektiohäiriö-ongelmiin, sinun täytyy syödä suuria määriä (ja syödä jotain liioitellun ei koskaan suositeltavaa). Syöminen vesimeloni on kelvollinen, mutta varmasti käyttää verenpainelääkitystä tai vastaan ​​erektiohäiriö.
  • Potilaat, joilla hyperkalemia tulisi välttää kulutuksen vesimeloni ja muita elintarvikkeita runsaasti kaliumia. Saadaksesi käsityksen, 3 hedelmiä kupit on 560 mg kaliumia. Sen ylimäärä kehossa voi johtaa sydämen rytmihäiriöitä, jopa esiintyminen sydänpysähdys. Lisäksi, erittyminen suuria määriä kaliumia ylikuormittaa munuaisiin.
  • Liialliseen kulutukseen sisältävien elintarvikkeiden lykopeeni voi aiheuttaa ongelmia ruoansulatushäiriöt, kaasu, ripuli, pahoinvointi ja oksentelu.
  • Ihmiset, jotka ovat allergisia kurkkua, porkkanaa tai lateksia, voi olla myös jonkin verran herkkyyttä vesimeloni.
  • Mieluummin syö hedelmän itse, kuin syödä muodossa mehua. Vesimeloni on runsaasti sokeria ja diabeetikoilla on kuluttaa melko säästeliäästi.

Mitä ajattelit vesimeloni hyödyt? Nyt kun tiedät mitä se tekee ja tietää sen ominaisuuksia, se sisältää sitä enemmän niiden valikossa? Kommentti alla!