11 Edut Kefiiri – tarjoiluun ja ominaisuudet

11 Edut Kefiiri - tarjoiluun ja ominaisuudet

Monet ehkä nähnyt ruokaa, joka näyttää rahka, mutta se ei ole. Muista jogurtti, mutta se ei ole. Jotkut rakastavat sitä, monet edes tiedä mitä se on, mutta tämä erottuva ruoka on fermentoidun maidon voimme vaalia talomme, jossa on täysin terve ja välttämättömiä elintarvikkeita. Hänen nimensä on kefir, ja sen hyödyt, lukemattomia. Tutkimme nyt palvelemaan kefir ja tietää kaiken sen ominaisuuksia.

Kefir hyötyä kehon

Säännöllinen päivittäinen saanti kefir voi tarjota monia terveydellisiä etuja, auttavat aineenvaihduntaa, pyrittäessä estämään mm. Katso sitten, niiden tärkeimmät ominaisuudet:

Vatsavaivoja 1-

Kefir vähentää mahahapon ylimäärin, ja siksi suuri ruokaa ihmisille, joilla gastriitti ongelmia, haavaumat ja refluksi mm.

Maksasairaus 2-

Sillä on tärkeä rooli tuotannon sappi maksassa valvontaa, vaan myös osoitetaan lisälaitteeksi hepatiittia.

3- suolisto-ongelmia

Hiiva, ystävälliset bakteerit ja maitohappobakteerit apua osoite ja pehmentää koliitin kriisin eri muodoissaan, sekä muita sairauksia, jotka liittyvät paksusuolen ja hyökätä haitallisten bakteerien suolistossa. Se on myös liittolainen taistelussa ripuli, ummetus, ja tulehdusta.

Nivelvaivoja 4-

Kalsiumin läsnäolo koostumuksessa kefiristä auttaa taistelemaan osteopenia, osteoporoosi ja reumaa.

Hengitysvaikeudet 5-

Toinen tärkeä ominaisuus kefir liittyy paranemiseen astmakohtauksia, keuhkoputkentulehdus ja tuberkuloosi.

6- vahvistaminen immuunijärjestelmää

Allergiat, kandidiaasi ja muut opportunistiset sairaudet liittyvät immuunijärjestelmän epätasapaino hyötyvät käytöstä kefir.

7- emotionaalisia ongelmia

Läsnäolo tryptofaani aivoissa stimuloi endorfiinien ja serotoniinin, joka auttaa tapauksissa masennusta ja ahdistusta.

Dermatologiset ongelmat 8-

Kefir auttaa pitämään ihon, hiusten ja kynsien terve.

9 Ongelmat verenkierron

Stimuloi verenkiertoa, edistää asianmukaisen toiminnan sydän, säätelevät verenpainetta ja auttaa taistelemaan paha kolesteroli.

10- lihas Hyödyt

Sisältää runsaasti proteiineja, jotka ovat keskeisiä toimijoita lihaksen rakennuksen myös auttaa parantamaan imeytymistä glukoosin lihassolujen, joka edistää suurta apua fyysistä suorituskykyä.

11. auttaa laihtumaan

Se on tärkeä liittolainen taistelussa ylimääräistä kiloa. Jutellaan tarkemmin aiheesta on seuraava kohde.

On selvää, mikään näistä ominaisuuksista sulkea tavanomaisen sairaanhoidon. Kefir voidaan käyttää yhdessä lääkkeiden, koska ei ole tyyppinen lääketieteellinen vasta.

Miksi kefir auttaa laihtumaan?

 • Se on regenerator bakteerikasvuston, mikä auttaa ruoansulatusta, helpottaa aineenvaihduntaa rasvoja sekä poistamisesta toksiinien.
 • Se on runsaasti proteiineja, suositaan kiihtyvyys aineenvaihduntaa.
 • Ruokinta ja on vähäkalorinen.
 • Lisää kehon nesteiden, auttaa debug rasvoja ja myrkkyjä.

Katso lisätietoja koska kefiristä laihtua täällä.

kefir kalorit

Kefir on vähäkalorinen ruoka. 100 grammaa viljaa on 37 kaloria. Kefiiri, kun lisätään maitoa, muita kalorien arvot, jotka vaihtelevat eri käytettävissä astetta maitorasvan. Tässä tapauksessa, 100 ml seosta on noin 90 kaloria.

Vesi kefir esittää alempaa lämpöarvoa vielä, riippuen ainoastaan ​​määrä sokeria lisätään siihen.

Mikä on kefir yhdiste?

Kussakin sen jyvät löydämme erilaisia ​​symbioosi mikro-organismeista *. Tutkimukset osoittavat, että on läsnä kefiristä:

 • 8 lajikkeet hiiva,
 • 2 eri etikka- bakteerit,
 • 16 erilaista Lactobacillus,
 • Noin 9 streptokokki / laktokokkeja,
 • Pantoteenihappo,
 • Foolihappoa,
 • B-vitamiinia
 • B3-vitamiini,
 • B6-vitamiini,
 • B12-vitamiini
 • K-vitamiini
 • hiilihydraatteja,
 • kalsiumia,
 • rasvat,
 • laktaasi,
 • fosfori,
 • magnesium,
 • kalium,
 • proteiinit,
 • aminohappoja,
 • Tryptofaania.

Kefir vettä tai kefiiriä maitoa

Tuntuu oudolta, mutta on kefir viljely vedessä fariinisokeri. Nämä vaihtelut liittyvät eri keinoja kefir viljelyn tietysti tuo meille erilaisia ​​tuloksia.

Edut veden kefir myös aikaan fermentoitu juoma on eri ominaisuudet maitoa, jossa se huomaa ilman etikka- bakteerit, kuitenkin johtaa maidon kefir on enemmän Lactobacillus ja mikro-organismeja.

Älä sekoita maitoa viljaa vettä ja päinvastoin. Maidon kefir on pääasiallisena elintarvikkeiden laktoosia vesi kefir hyödyntää sakkaroosin tehdä ruskea sokeri käyminen.

Miten valmistautua kefir?

Yksi ruokalusikallinen kefiirinsiemenillä kunkin pint lämmintä maitoa (noin 20), yleensä paras hinnan ihanteellinen viljelyyn. Nämä jyvät on sijoitettava lasi maitoa, jättäen levossa välillä 12-36 tuntia. Sinun täytyy peitetään liinalla yhteinen ruokalaji. Paras paikka tallentaa sen taas käyminen on kaapissa. Kun olet valmis, sinun pitäisi ravistaa lasia, ja sitten seulonta. Sen jälkeen, kun kireät, jyviä on pestiin vesijohtovedellä. Seuraavaksi lasi on palautettava uuden osan maidon seuraavan käyminen. Kefir valmis voidaan säilyttää jääkaapissa.

vihjeitä

 • Maito olisi tuoretta.
 • Älä säilytä viljan ilman maitoa ettei he kuolisi.
 • Jos jyvät ovat pysyneet poissa maitoa yli 48 tuntia on hävitettävä.
 • Mitä enemmän panimo aikaa, vähemmän laktoosia, joten kultaisen laktoosi-intoleranssi.
 • Älä käytä metallisia työvälineitä. Suosi siivilä, kattilat ja aterimet muovista tai muusta materiaalista.
 • Jos mahdollista, pese kefiirinsiemenestä eristettyjä kivennäisvettä. Jos ei ole mahdollista, valita suodatettua vettä. Klooria läsnä vesi voi vaarantaa tuotteen laatua.

Mikä on paras lämpötila kasvaa kefir?

Ympäristön lämpötila on määräävä tekijä suhteessa aikaan, että meidän pitäisi viljellä kefir. Kylmempi, sitä pidempi aika käyminen. Hän antaa yleensä nopeammin tuloksia, kun lämpötila on 25 ja 35 astetta. Nämä ehdot on valmis muutamassa tunnissa. Paikoissa, joissa talvi on hyvin tiukka, kefiiri voi kestää jopa kolme päivää halutun käyminen, mutta tämä viimeinen kerta, jos ei pääse todennäköinen, on suositeltavaa hävittää tuotteen, varotoimenpiteenä. On tärkeää, hävittämisen jälkeen, käyt läpi kaikki pavut ja lisätä uusia maitoa säilyttää hyödyt kefir.

Mikä on paras maidon tuottamiseen kefir?

Niille, jotka elävät maaseudulla ja tarjoaa saatavuutta maito "Natura" joko naudan tai vuohista peräisin vain keitetään ja anna sen palata huoneen lämpötilaan, lisää pavut.

Koska useimmat ihmiset eivät ole tätä etuoikeutta, ja ainoa maito käytettävissä on teollistunut, sitä voidaan käyttää iskukuumennettua maitoa sen eri esityksissä: koko, puolittain rasvainen tai rasvaton.

Mikä on ehdotettu päivittäinen saanti kefir?

Ihannetapauksessa tapana kuluttaa kefir on päivittäin niin, että hyödyt alkavat tulla huomatuksi. Rajoituksia ei ole kuitenkaan järkeä olisi välttämätöntä.

Mistä kefiirinsiemenillä?

Rakeet voidaan saada lahjoituksia ystäviä, sivustoissa omistettu tämän kulttuurin yhteisöissä ja ryhmissä, ja sosiaalisia verkostoja.

Alla on kaksi esimerkkiä. Ilmoittautua ja yhteyttä moderaattori tiedoksi. On muitakin ryhmiä Internetissä, ota haku.

http://br.groups.yahoo.com/group/fazendo_kefir

www.kefiralimentoprobiotico.blogspot.com.br

Kefir voidaan saada muunlaisia ​​maitoa?

Kyllä. Voit kasvattaa sitä soijamaitoa, kookos, riisi, ja jopa vedessä, kuten jo mainittiin.

Vasta

Tähän mennessä ei ole raportoitu, että vasta kefir kulutus, lukuun ottamatta allergia, vakavia siedä laktoosia tai muita epämukavuutta ottamisen jälkeen tuotetta.

Sivuvaikutukset kefir

Joissakin tapauksissa, liiallinen saanti kefir voi aiheuttaa vatsakipuja, vatsakipu ja ripuli.

Kefiirinsiemenillä voidaan kuluttaa?

Yleensä se osa, joka kuluttaa enemmän tavallisesti on nestettä kuitenkin rakeet syödään, jos miellyttää kitalaki.

Siellä teollisuusmaiden kefir?

Se ei ole niin yksinkertaista kuin prosessin kefir teollistumisen. Tällä hetkellä jotkut maat investoivat tutkimukseen teollistaa sitä, mutta kaikki ulkomailla, muun muassa Japanista. Meillä on Brasiliassa käynnissä olevan tutkimuksen.

Muita mahdollisia nimiä kefiristä

Ehkä jotkut ihmiset tuntevat hänet Tiibetin sieni, jogurttia kasvi, jogurttia sieni, jogurtti sientä, jne

havainnollistava video

Amatööri video, niin on kaksi mielenkiintoista vinkkejä: yksi suhteessa rasitusta kefir prosessi, ja toinen, että laktoosi-intoleranssi. Vaikka se on kotivideo, voi olla suureksi avuksi:

lopullinen Ajatukset

Kaikki edut kefir liittyvät säännölliseen käyttöön. Monissa tapauksissa, aluksi se edistää vieroitus, ja sitten alkaa toimimaan laajemmin ja täysin elimistöön. On syytä lisätä se ruokavalioon.

Miten haluat nauttia kefir? On resepti tai yhdistelmä, rakastat? Jaa alla!