Hibiscus Tea – Tarjoiluun, edut, ja miten ottaa ominaisuuksia

Hibiscus Tea - Tarjoiluun, edut, ja miten ottaa ominaisuuksia

Käytetty jo lääkkeenä teetä Afrikassa, Aasiassa ja Karibialla, Hibiscus teetä on löysi muun maailman ansiosta monia etuja se tuo terveyttä.

Lisätietoja kasvi

1024px-Flower_Hibiscus_SabdariffaRoselle

Kuten edellä on mainittu, Hibiscus teetä saadaan infuusio kuivattiin painikkeen Hibiscus sabdariffa kukka kuppi, ei ole sellainen hibiscus yleisesti puutarhoissa (joka myös kuuluvat sukuun Hibiscus, mutta lajeja kiinanruusu ja Hibiscus syriacus).

Hibiscus tee on vaaleanpunainen väri ja maku Nice- lähellä framboesa- ja, toisin kuin useimmat teetä tarjoillaan kylmänä.

hibiscus syriacusHibiscus syriacus

rosa sinensisKiinanruusu

for Tarjoilu

Antiikin Egyptin faaraoiden vei kiinanruusun teetä virkistää ja hallita ruumiinlämpö. Iranissa, Hibiscus kukkia käytetään rauhoittaa mielen ja parantaa unen ongelmia.

Viime aikoina Hibiscus teetä on käytetty polttaa rasvaa, vähentää turvotusta, parantaa suoliston toimintaa ja valvontaa kolesterolia.

Kuten diureetti, Hibiscus teetä tarjoillaan myös alentaa verenpainetta ja suojaavat toiminnot munuaisissa ja maksassa.

ominaisuudet

Hibiscus teetä on vähän kaloreita (100 grammaa kuivattuja kukkia antaa 37 kaloria, mutta voit käyttää äärettömän vähemmän valmistelemaan kuppi juoma), mutta se sisältää monia tärkeitä ravintoaineita terveyden.

Flavonoideja - kuten antosyaanit ja kversetiini - ovat vastuussa paljon etuja Hibiscus teetä, mutta kukat ovat myös lähteitä vitamiineja, mineraaleja, hiilihydraatteja ja proteiineja.

Tärkein hibiscus teetä ravintoaineita:

 • mineraalitRauta, magnesium, kalium, fosfori, kupari ja kalsium;
 • vitamiinit: A, C, tiamiinin (B1), riboflaviini (B2) ja foolihappoa;
 • orgaaniset hapot: 15 ja 30% hibiscus teetä koostuu aineista, kuten omena-, viini- ja sitruunahappoa kolmenlaisia ​​phytonutrients jotka palvelevat vahvistaa immuunijärjestelmää ja parantaa ihon terveyttä.

Kuidut ja rasvat ovat myös läsnä Hibiscus kukkia, mutta hyvin pieniä määriä. Tee sisältää myös kolesterolia eikä lähde kofeiinia.

Edut hibiscus teetä

Näin Hibiscus ominaisuudet tarjoavat etuja terveyttä ja kuntoa. Joten, mikä on Hibiscus muutenkin?

1. Painonpudotus

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Hibiscus teetä on saanut valokeilassa kunto maailma - myös on hyväksynyt useita kuuluisia - on kanteensa aineenvaihduntaan.

Erään tutkimuksen mukaan julkaistiin Journal of Ethnopharmacology, Hibiscus vastasi vähentää painonnousu lihavilla hiirillä. Laihdutus mekanismi Hibiscus ei vielä täysin tunneta, mutta uskotaan, että tee auttaa laihtumaan, koska:

 • Alentaa verensokeria ja estää kertymistä rasvaa;
 • Estää synteesi uusia rasvasoluja;
 • Vähennykset LDL-kolesterolin ja triglyseridien;
 • Inhiboi haiman entsyymit;
 • Se on thermogenic vaikutus (nopeuttaa aineenvaihduntaa);
 • Estää entsyymiä osallisena rasvahappojen synteesiä.

Toinen tutkimus julkaistiin vuonna 2014 lehdessä Food & Toiminto hibiscus vahvistaa nämä ominaisuudet. Ihmisen tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että Hibiscus uute vähentää lihavuuden ja estää rasvan kertymistä.

Johtaman tutkimuksen taiwanilaisten tutkijoiden, kävi ilmi, että osallistujat, jotka kulutetaan uutetta 12 viikon ajan ollut vähentää painoa, painoindeksi, kehon rasvaprosentin ja vyötärönympärys.

Toinen vaikutus hibiscus oli parantaa maksan toimintaa, kun läsnä on rasvamaksa. Sillä kirjoittajat, tämä hibiscus teetä vaikutusten voidaan katsoa polyfenolit kukka.

Lopuksi, tutkimus kehitetty Hokkaido University, Japani, on osoittanut, että kiinanruusun estää alfa-amylaasi, entsyymi, joka muuntaa tärkkelyksen sokeriksi. Tämä tarkoittaa, että Hibiscus teetä aterian jälkeen voidaan vähentää hiilihydraattien imeytymistä, vaikutus, joka puolestaan ​​auttaa laihtuminen.

2. kolesterolia alentavaa

Peräti 80 miljoonaa Brasilialaiset ovat korkea kolesteroli hinnat ja huono uutinen on, että tämä määrä kasvaa jatkuvasti. Huono ruokavalio, liikunnan puute, stressi ja perinnölliset tekijät ovat yhdessä jättää yli kolmasosa ihmisistä, joilla LDL-kolesterolin yläpuolella ihanteellinen alue.

Tietysti paras tapa alentaa kolesterolia on huolehtia ruokavalion ja käyttäessään, mutta joitakin vaihtoehtoja - kuten tiettyjen kasvien - voi olla suurta apua. Yksi näistä on täsmälleen Hibiscus, joka on osoittautunut pitoisuuden pienentämiseksi alhaisen tiheyden lipoproteiinien verenkierrossa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että antioksidantit ja bioflavonoideja läsnä H. sabdariffa kukkia parantaa LDL-arvot taas palauttavia HDL hinnat, hyvä kolesteroli.

Taiwanin tutkijat julkaisivat vuonna 2007 Nutrition Research kliininen koe, jossa todettiin, että vapaaehtoisia, jotka saivat kapseleita kiinanruusun otteen väheni 8,3-14,4% kolesterolia vain yhden kuukauden käytön yhdisteen.

Toinen tieteellinen työ, joka otti osaa 222 potilasta osoitti, että ne, joilla on metabolinen oireyhtymä ja sai Hibiscus uute oli merkittävä väheneminen kokonaiskolesterolin ja LDL - ja samaan aikaan, HDL hinnat - hyvä kolesteroli - on verenkierto.

Vapaaehtoisia, jotka yhdistettynä hoitoon hibiscus ruokavalion huomasivat osuutensa triglyseriditasot merkittävästi loikata, osoittaa kardioprotektiivista vaikutusta hibiscus teetä.

3. Auttaa diabeteksen ehkäisyssä ja metabolinen oireyhtymä

Rinnalla verenpaineesta ja korkea LDL, ylimääräinen veren sokeria on yksi joukko ehtoja, jotka käsittävät metabolinen oireyhtymä. Termi viittaa metaboliseen riskitekijöitä, jotka ilmenevät henkilön ja lisätä mahdollisuuksia sairastua diabetekseen ja sydämen komplikaatioita.

Sen lisäksi kiinnittää huomiota kolesterolin ja vähentää talletukset vatsan rasvaa, verensokerin tasoa on toinen tapa ehkäistä metabolisen oireyhtymän, tila, joka vaikuttaa noin 20% väestöstä.

Samassa tutkimuksessa (mainittu yllä) kehitetään Meksikossa 222 osallistujaa, tutkijat huomasivat, että kiinanruusun auttaa hallitsemaan veren glukoosi- ja parantaa insuliiniresistenssiä, kaksi perusedellytykset diabeteksen ehkäisyyn.

 • Katso myös: 8 Parhaat tyypit Tea for Diabetes

4. alipaineessa

Stimuloimalla munuaisten toiminta, kiinanruusun teetä suosii poistaminen ylimääräistä nestettä, vähentää veren tilavuuteen ja alentaa verenpainetta. Tutkimuksessa, julkaistu Phytomedicine, todettiin, että vapaaehtoisia, jotka ottivat hibiscus teetä valmistettu 10 grammaa kuivattu kuppi Roselle osoittivat verenpaineen laskua.

Toisen tutkimuksen mukaan, tällä kertaa Journal of Human Hypertension, nautitaan säännöllisesti Hibiscus teetä voi vähentää systolista painetta jopa 7,2 pistettä.

Julkaistu vuonna 2015 Intian Journal of Pharmacology, nigerialainen tutkimus on todennut samanlaisia ​​tuloksia. Vertaamalla vaikutuksia hibiscus teetä lisinopriilia (tyyppi käytettävä lääke korkean verenpaineen hoitoon) verenpainetautia diabeetikoille, tutkijat havaitsivat, että molemmat vähensivät verenpainetta enemmän kuin 30% plaseboon verrattuna.

Tämä tarkoittaa, että Hibiscus on yhtä tehokas kuin lääkitys verenpainetaudin käsittelyyn - vaikutus, tutkijat sanoivat, se voidaan siirtää takaisin läsnäolo Antosyaanit teetä.

5. On Diureettisen

Perustuvat käytettävissä tieteelliseen kirjallisuuteen mennessä, tutkijat ovat havainneet, että diureetti vaikutus Hibiscus teetä johtuu toiminnan H. sabdariffa kuin aldosteroniantagonistilla.

Tuotettu aivokuoren lisämunuaisten, aldosteronin on hormoni, joka säätelee säilyttäminen natriumin ja kaliumin poistamisesta munuaisten kautta, mikä osaltaan ylläpitoon veden tasapainoa kehon.

Niille, jotka ajattelevat käyttää hibiscus teetä laihtuminen, tämä tarkoittaa, että sen lisäksi, stimuloi rasvan palamista, juoda myös poistaa ylimääräistä nestettä, alentaa osoittimen tasapainoa ja vähentää turvotusta.

6. parantaa suoliston toimintaa

Hibiscus teetä on lievästi laksatiivinen, koska sen aktiiviset yhdisteet parantaa ruoansulatusta ja edistää suoliston kautta. Parhaat tulokset kiinanruusun teetä, kupin nesteen herätessä, vielä paasto.

Fytoravinteet hibiscus on "herättää" munuaisten ja maksan toiminta, kun taas veden määrä stimuloi suoliston, suosimalla poistaminen ulostetta.

7. voit estää syövän

Kuten muutkin elintarvikkeet runsaasti antioksidantteja, Hibiscus sisältää phytonutrients jotka voivat hidastaa syöpäsolujen kasvua vähentämällä vapaiden radikaalien verenkierrossa.

Tutkimus toteutettiin instituutin ja Biokemian, Chung Shan Lääketieteen ja hammaslääketieteen College, Taiwan, viittaa siihen, että kiinanruusun protocatequínico happo toimii antioksidanttina ja kasvaimia indusoimaan apoptoosin (ohjelmoitu solukuolema) tuumorisolujen.

8. Antioksidantit

Hibiscus tee on paitsi vähentää toimenpiteiden lisäksi ylläpitää terveyttä. Antioksidantteja Hibiscus kukkia on merkittävä rooli vähentää soluvaurioita aiheuttamia oksidatiivisen stressin.

Vaikka vapaat radikaalit ovat yleensä liittyneet ikääntyvälle iholle, tämä ei ole ainoa paha, joka voi aiheuttaa terveydellisiä: liikaa myrkyllisiä aineita myös heikentää immuunijärjestelmää ja altistaa kehon tauti - etenkin sellaisten, joissa etenevä neuronien (lue Parkinsonin, Alzheimerin).

Voimme siis sanoa, että Hibiscus teetä käytetään torjumaan vapaita radikaaleja, vähentää tulehdusta ja estää hermostoa rappeuttavien sairauksien.

9. suojelee maksaa

Joissakin tutkimuksissa on tarkasteltu vaikutuksia hibiscus teetä maksaan ja alustavat tulokset ovat olleet lupaavia. Eräässä tutkimuksessa julkaistiin elintarvike- ja Chemical Toxicology, lehdet Hibiscus vastasivat vähentämisestä hapettumista kehossa ja antioksidantteja kasvi myös maksan tulehdusta.

Estämisen lisäksi tulevien ongelmien maksassa, nämä hibiscus teetä kuolinpesien myös auttaa hoitoon maksasairaus jo asennettu.

- Muita etuja

Lisäksi edellä mainitut ominaisuudet, Hibiscus tee on hyvä:

 • Vähentää kuukautiskipuja;
 • Rauhoittaa hermostoa ja vähentää stressiä;
 • Parantaa ruoansulatusta;
 • Torjumiseksi sieni- ja bakteeri-infektioita;
 • Vahvistaa immuunijärjestelmää;
 • Parantaa aivotoimintaa (lisää muistia ja konsentraatio);
 • Vähentää halu syödä makeisia: kuten parantunut insuliiniherkkyys, Hibiscus teen vähentää glykeeminen vaihtelua ja voidaan torjua cravings puhdistetut hiilihydraatit.

Vasta

Kuten alentaa verenpainetta, Hibiscus teetä on vältettävä ihmiset luonnostaan ​​matalapaine. Tea on myös vasta-aiheinen raskaana oleville naisille, koska on näyttöä siitä, että H. sabdariffa kukat voivat stimuloida kuukautiset.

sivuvaikutusten

 • Hibiscus alentaa estrogeenitaso: ihmiset jotka saavat hormonikorvaushoitoa ja naiset hyödyntävät ehkäisypillereitä tulee olla varovainen, kun otetaan Hibiscus teetä päivittäin;
 • hedelmällisyyttä: mukaan selvityksen Intiassa, Hibiscus voi muuttaa naisten lisääntymisterveyttä toimintaa, mikä vaikeuttaa suunnittelua;
 • hallusinatoriset vaikutukset: olemassa raportteja mahdollisesta myrkytyksestä ja tunnetta hallusinaatio jälkeen hibiscus teetä kulutusta;
 • hypotensio: hibiscus teetä voi liiaksi alentaa verenpainetta;
 • huonovointisuus: heikkous, huimausta ja himmennys näkemystä (johtuu liiallisesta poistaminen elektrolyyttejä);
 • Lääkkeiden yhteisvaikutukset: Hibiscus teetä voi heikentää parasetamolia (suositellaan odottamaan kaksi tuntia nauttimisen jälkeen lääkettä ennen teetä) ja se voi myös häiritä toimintaa syöpälääkkeiden.

Miten HIBISCUS Tea

kuvien

Katso miten valmistautua Hibiscus teetä parhaan tuloksen:

 • Kuumenna 500 ml vettä ja irrota heti kun ne alkavat kiehua;
 • Lisää 1 rkl kuivattuja lehtiä hibiscus vettä hukuttaa varten 5-10 minuuttia;
 • Tarjoile kylmänä tai jäässä.

Jos haluat lisätä thermogenic vaikutusta hibiscus teetä, lisää inkivääri eloa valmiita juomaa.

MITEN

Valmistelu vihje hibiscus teetä edellä lueteltujen tuottama 2 kuppia juomaa, joka voidaan ottaa aamulla tai aterioiden välillä. Koska tavoitteena teetä on parantaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa kehoa, vältä sokeri ja makeutusaineet.

Vähättelemään mahdollisten sivuvaikutusten, välttää enemmän kuin kaksi tai kolme kupillista teetä päivässä. On myös suotavaa sulauttaa viikossa ilman teetä joka 15 päivän päivittäinen kulutus juoman.

mistä löytää

Löydät kuivattuja lehtiä H. sabdariffa luontaistuotekaupoista tai netissä erikoistuneita sivustoja. Hinta Hibiscus teetä on noin R $ 7.00 pakkaus 100 grammaa kuivattuja kukkia.

Lisäviitteet:

 • Alarcon-Aguilar FJ et ai. Vaikutus Hibiscus sabdariffa liikalihavuudesta MSG hiirillä. J Ethnopharmacol. 2007 Lo 8; 114 (1): 66-71. Epub 2007 27 heinäkuu.
 • Chang CH, Peng, MD Yeh, Kao ES, Wang CJ. Roselle uute estää rasvan kertymistä ja liikalihavuus ja parantaa Rasvamaksaa ihmisillä. Ruoka Funet. 2014 huhtikuu; 5 (4): 734-9. doi: 10,1039 / c3fo60495k. Epub 2014 19 helmikuu.
 • Daniel Chukwu Nwachukwu, Eddy Ikemefuna Aneke Leonard Fidelis Obika ja Nkiru Zuada Nwachukwu. Vaikutukset vesiuute Hibiscus sabdariffa reniini-angiotensiini-järjestelmä nigerialaisten, joilla on lievä tai kohtalainen verenpainetaudin: Vertaileva tutkimus, jossa lisinopri Indian J. Pharmacol. 2015 Sep-lokakuu; 47 (5): 540-545.
 • Gurrola-Diaz C, Garcia-Lopez P, Enriquez-Sanchez S, et ai. Vaikutukset Roselle poimia jauhe ja ennaltaehkäisevää hoitoa (ruokavalio) on lipidiprofiilit Potilaat, joilla on metabolinen oireyhtymä (Mesy). Phytomedicine 2010; 17: 500-505.
 • Mozaffari Khosravi-H, Jalali Khanabadi-BA-Afkhami Ardekani M, F Fatehi, Noori-Shadkam hapan M. vaikutuksia TEA (Roselle) verenpainetta potilailla, joilla on tyypin II diabetes. J Hum Hypertens. 2009 Jan; 23 (1): 48-54. doi: 10.1038 / jhh.2008.100. Epub 2008 7 elokuu.
 • Lin T, lin M, Chen C., et ai. Roselle ote angiogrammeista seerumin kolesterolia miehillä ja naisilla. Nutr Res 2007; 27: 140-145.
 • Wang CJ, Wang JM, Lin WL, Chu CY, Chou FP Tseng TH. Suojaava vaikutus Hibiscus antosyaniinien vastaan ​​tert-butyylihydroperoksidi aiheuttama maksan rotilla. Food Chem Toxicol. 2000 toukokuu; 38 (5): 411-6.

Oletko koskaan kuvitellut, että Hibiscus teetä voisi tuoda kaikki nämä edut terveyttä ja kuntoa? Jo tapana ottaa sitä usein? Kommentti alla!