9 Edut Peanut – tarjoiluun ja ominaisuudet

9 Edut Peanut - tarjoiluun ja ominaisuudet

Maapähkinöitä voidaan luokitella ruskea rutiininomaisesti koska sen ravintosisältöä kuitenkin kuuluu kasvitieteellisen luokan pulssien eli suhteellinen papu, linssi, herneitä jne Tutkimme seuraavia etuja pähkinöitä, osoittaa ominaisuudet terveyden ja kunnon.

Mikä on maapähkinä?

Maapähkinöitä voidaan kuluttaa eri muodoissa ja on jalansijaa markkinoilla muodossa pastan tai maapähkinävoita. Kuten raikas välipala voidaan kuluttaa ja suolattu tai suolatonta. Se voidaan lisätä salaatteihin ja makeat reseptit ja myös suolattu, kuten kanaa shakki, itämainen ruoka, joka vie maapähkinöitä.

Maapähkinävoita voi syödä leipää (maapähkinävoita voileipä on erittäin suosittu Yhdysvalloissa), erilaisten makea reseptejä täytettä kakkuja, keksejä, jäätelöä ja sekoittaa banaani ja muut hedelmät. Niille, jotka harjoittelevat ja kuluttaa heraproteiini, yhdistelmä proteiinin maapähkinävoita se on myös erittäin hyvä, jotkut merkit jo myydä lukien maapähkinävoi kasvoi heraproteiini.

Maapähkinä uutetaan myös maapähkinäöljyä ja yksi jauho voidaan tuottaa.

Katso myös:

  • 6 edut Peanut Jauhot - Kuinka tehdä, ja miten käyttää Reseptit
  • Maapähkinä liitä lihotus?

Mitkä ovat ominaisuudet maapähkinöitä?

Maapähkinöitä ovat erittäin runsaasti rasvaa ja proteiinia ja vähän hiilihydraatteja lastaus, samoin kuin useimmat pähkinät. Tekijä on suuri osa maapähkinä rasvoja voidaan pitää ruokatarvikkeet kalorien profiilin.

Osa 100 g pähkinöitä säädetään noin 560 kaloria ja jakautuu seuraavasti: 49 g rasvaa, 26 g proteiinia ja 16 g hiilihydraatteja vain. Keskuudessa rasvat, useimmat ovat monotyydyttymättömien (52%) on monityydyttymättömien ja kylläisellä 33% 15%. Tenavat sisällä kolesterolia.

Pähkinät ovat edelleen runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, mukaan lukien E-vitamiini ja B-vitamiineja, kupari, mangaani, molybdeeni, fosforia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja kaliumia. Se sisältää myös liukenevia ja liukenemattomia kuituja.

Mitä hyötyä maapähkinöitä?

Ravitsemuksellisen koostumuksen tarjoaa erinomaiset edut maapähkinöitä terveydelle. Ymmärtää niin mitä hyötyä on täsmälleen:

1) maapähkinät voi auttaa laihtuminen

Se, että maapähkinä on ruokaa runsaasti rasvaa ja kaloreita voi aiheuttaa yhdistää sen laihtuminen voi tuntua ristiriitaiselta. Mutta tämä ei ole niin, maapähkinä, jos kulutetaan kohtuullisesti voi olla vahva liittolainen taistelussa asteikon. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka kuluttavat pähkinät (maapähkinät harkitsevat pähkinöitä samoin) vähintään kaksi kertaa viikossa ei todennäköisesti lihoa.

Kuitu saanti on myös erittäin tärkeää, että niille, jotka haluavat menettää painoa, auttaa kylläisyyden ja toiminnan suolistossa ja maapähkinät erinomainen kuidun lähde, sisältää 2 g ravintoaineen kaksi rkl.

Maapähkinät sisältävät myös näiden kolmen välttämättömiä makro- - proteiinin, rasvan ja hiilihydraattien - siten, kokonainen ateria, kylläisyyden lisäämiseksi ja välttää järkeä puutteen rajoittavan ruokavalion, joka voi johtaa paljon nälän ja halu syödä.

Se on loistava valinta pieninä määrinä, että välipaloja, nälän ja välttää kulutuksen muiden jalostettujen elintarvikkeiden ladattu sokeria ja huonoja rasvoja.

Katso myös: Peanut kasvatukseen laihtua?

2) maapähkinä auttaa rakentamaan lihas

Maapähkinöitä sisältävät hyvin kohtuullinen määrä proteiinia, varsinkin kun otetaan huomioon se, että ruoka on kasviperäisiä. Proteiinit on muodostettu aminohappoja, jotka puolestaan ​​ovat olennaisia ​​lihaksen rakennuksen. Muodostetaan lihasproteiineista, elin vaatii hyvä tarjonta aminohappoja, siis, liikuntaan harjoittajille jonka avulla pyritään vahvistamaan, määritelmä tai lihasten liikakasvu on oltava jatkuvasti valppaana ottaen riittävä määrä proteiinia. Sisällyttää maapähkinöitä ruokavalion riittävä määrä, voi sitten hyötyä tässä suhteessa.

Kun ottaa suuri kalorimäärä, maapähkinöitä voi silti auttaa urheilijoita, jotka tarvitsevat ruokaa ja kaloreita täydentää. Myös niille, jotka eivät pyri lisäämään kaloreita, kun sitä käytetään oikea määrä ja tasapainoinen muun ruokavalion, se voi antaa energiaa ja halu liikunnan parantaa suorituskykyä ja tuloksia on laihtuminen, lihasten rakennus on.

3) Peanut suojaa hermosto

Maapähkinä 20g, pieni osa löytyy noin 2,5 mg Niasiini tai B3-vitamiini, joka vastaa 15% päivittäisestä saantisuosituksesta. Joten maapähkinöitä voi olla erinomainen ravinnonlähde varmistaa riittävästi tätä vitamiinia.

Säännöllinen kulutus elintarvikkeiden runsaasti niasiinia osoittamaan tutkimuksissa suojaavan kehittymistä sairauksien kuten Alzheimerin ja kognitiivinen heikkeneminen, joka esittelee iän myötä.

4) Peanut suojaa syöpää vastaan

Tutkimus on osoittanut, että koska tiettyjen aineiden, kuten fitoesteróides, fytiinihappo, foolihappo, ja resveratroli, maapähkinöitä voi auttaa estämään paksusuolen syöpä on kolmanneksi yleisin syöpä ja kaikkein vaarallisin. Laajassa tutkimuksessa yli 10 vuotta ja 20000 vapaaehtoisia, syödä pähkinöitä vähintään kahdesti viikossa liittyi 58% pienempi riski sairastua syöpään naisilla ja 27% miehiä. Siksi säännöllinen kulutus tämän ruoka voi olla liittolainen taistelussa tätä vakavaa sairautta, joka on syöpä.

5) maapähkinä auttaa estämään sappikivien

Toisessa laajasta tutkimuksesta, joka toteutettiin kaksikymmentä vuotta yli 80000 naista, jotka kulutetaan se osoitti, että ainakin 28 g maapähkinä, maapähkinävoi tai muut pähkinät viikossa osoitti pienempi riski 25% kehittää sappikivet.

6) maapähkinät ovat runsaasti antioksidantteja

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että maapähkinät sisältävät merkittäviä määriä antioksidantteja, lähestyy määrät löytyy mustikoita ja mansikoita. Tärkein aineiden antioksidantti vaikutukset ovat polyfenolit, erityisesti p-kumariinihappoa. Pitoisuus tätä happoa voidaan lisätä jopa 22%, kun pähkinät paahdetaan. Se sisältää myös E-vitamiinia, toinen voimakas antioksidantti. Antioksidantit taistella vapaita radikaaleja, jotka vahingoittavat kehon johtavat ennenaikaista vanhenemista, sydänsairauksien ja jopa syöpää.

7) maapähkinät voi auttaa ehkäistä diabetesta

Tutkijat ovat havainneet, että kuluttaa vähintään 5 kertaa viikossa, määränä 2 tl maapähkinävoita keittoa, voi vähentää riskiä sairastua diabetekseen lähes 30%. Tutkimus julkaistiin Journal of American Medical Association. Suurempi määrä tutkimuksia ja tutkimusta tätä etua maapähkinä tulisi tehdä, mutta voimme jo harkita tuloksen ruokaa potentiaalia.

8) Peanut on hyvä lähde rasvaa

Kuten nähdään, suurin osa näistä rasvat ovat maapähkinä monotyydyttymättömien tai monityydyttymättömiä, erityisesti tyydyttymättömiä omega-6-rasvahappo. Tämäntyyppinen rasva esiintyy myös elintarvikkeita, kuten oliiviöljyä ja avokado, on osoittautunut hyödylliseksi sydämen terveyttä parantamalla tasot kokonaiskolesteroli, huono kolesteroli (LDL) ja triglyseridit. Lisäksi rasvoja ei voida poistaa syötteen monet ihmiset voivat ajatella, koska se voi vaikuttaa suuresti aineenvaihduntaan. Avain terveellisen ruokavalion on saada oikea määrä rasvaa, hyviä lähteitä, kuten pähkinöitä.

9) Peanut tarjoaa vitamiineja ja kivennäisaineita

Riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita on välttämätöntä tehokkuuden aineenvaihduntareaktioiden ja terveyden ylläpitäminen kokonaisuutena. Maapähkinöitä edistää näin myös tarjoamaan hyvä määriä näitä ravintoaineita, kuten kupari, mangaani, sinkki, rauta, seleeni, E-vitamiini, B3, B6, B5 ja folaattia.

Määrä mangaani on erittäin tyypillinen, 30 g maapähkinä sisältää noin 0,8 mg mineraali, joka vastaa lähes 40% päivittäisistä vaatimus. Mangaani on mukana useissa fysiologisissa prosesseissa, kuten poistamalla myrkyllisiä aineita organismin, kudoksen kasvua, haavan paranemiseen, jne.

jonkin verran huolta

Olemme nähneet monia etuja pähkinöitä, mutta myös muutamia kohtia on syytä panna merkille:

  • Maapähkinät voivat sisältää aflatoksiinit, jotka ovat myrkyllisiä aineita, joita sieni, joka kolonisoi maapähkinä istutus, koska tämä kehittyy hyvin lähellä maanpintaa. Nämä myrkyt voivat aiheuttaa akuutteja ja pitkäaikaisia ​​pystyvät johtaa kehitystä maksasyövän, kasvua surkastumista ja kehitysvammaisuus. aflatoksiinien ohjataan maapähkinöitä markkinoimia terveysviranomaiset.
  • Maapähkinä allergia voi aiheuttaa. Jotkut ihmiset ovat herkkiä maapähkinöitä ja niiden johdannaiset ja sen pitäisi olla tarkkaavainen välttää elintarvikkeisiin, jotka sisältävät sitä. Tämä allergia liittyy aflatoksiinin esiintymistä. Kuten maapähkinä öljyä voidaan kuluttaa ihmiset allergisia koska prosessi eliminoi öljyntuotantoon aflatoksiineista.
  • Kun kaupan ja paahdetut suolapähkinät voi sisältää liikaa natriumia. On tärkeää olla tietoinen tarroja ja välttää versiot liikaa suolaa.
  • Maapähkinä on runsaasti omega-6. Tutkimus on osoittanut, että määrä, joka on tämän liiallisen omega-6-rasvahappo omega-3 voi johtaa tautien kehitystä. Näin ollen, vaikka läsnä rasvat maapähkinät ovat terveitä, sinun täytyy säilyttää tasapaino saanti ja omega-3. Rasva kalat, kuten lohi ja omega-3-kapselit ovat hyviä lähteitä ylläpitämään toimituksia ravintoaineen tasapainon ja suhde omega-6 / omega-3.

Mitä mieltä olit hyödyt maapähkinöitä? Nyt kun tiedät mitä se tekee ja tietää sen ominaisuuksia, se sisältää sitä enemmän niiden valikossa? Kommentti alla!