Pähkinä Intia pahaa tekee? Sivuvaikutuksia ja miten ottaa

Pähkinä-of-Intia

Ajoittain syntyä laihtuminen tuotteita, jotka lupaavat poistaa ylimääräisiä kiloja ilman suurempia ponnistuksia. Tämä näyttää olevan myös lupaus Intian Walnut kustantajien, jotka väittävät, että siemenet auttaa laihtumaan.

Tuotu Aasiasta, kasvi on sopeutunut erittäin hyvin Amazonin alueella, ja viime vuosina on julkistettu ruokavalio siemen.

For Tarjoilu?

Käytännössä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä hyödyistä pähkinä Intiassa, mutta uskotaan, että siemen on omiaan:

 • laihtuminen;
 • alentamaan kolesterolia;
 • sävy ja edistää uusien hiusten kasvua säikeiden
 • vähentää kipua, niveltulehdus;
 • parannuskeinoa ihotaudit;
 • parantaa kolesterolia;
 • aiheuttaa tai pysäyttää ripuli;
 • vähentää selluliittia.

Perinteisessä Aasian lääketieteessä, pähkinä on myös hoitoon tippuri, päänsärkyä, parantaa mahahaava ja kuumeen alentamiseen.

ominaisuudet

Painamiseen siemenet candlenut johtaa öljyn, jonka korkea pitoisuus välttämättömien rasvahappojen (40% siitä koostuu linolihappoa ja 29%: n ALA tai alfa-linoleenihappo) ja antioksidantit, kuten E-vitamiinia, C ja A.

Mutteri Intian sisältää myös kaliumia, magnesiumia, fosforia ja kalsiumia; ja vähemmässä määrin, kupari, sinkki, rauta ja seleeni.

Pähkinä Intia jopa laihtua?

Kuten sanoimme edellä, ei ole tyyppi kliinisessä tutkimuksessa ihmisillä on osoittanut, että mutteri Intian laihtuu. Tiedämme, että öljy uutetaan siemenistä A. moluccana on vahva purgative toimintaa ja voi myös toimia antioksidanttina.

Toisin sanoen, on mahdollista, että mutteri Intian kannustaa laihtuminen kautta poistamalla nestettä ja vähentää tulehdusta.

Samoin kuin muita kasviöljyjä, Intia Walnut rasva voi silti lisäävän kylläisyyttä, helpottaa valvontaa osien pöydässä. Uskotaan, että öljy myös stimuloi lämmöntuotanto, eli polttaa rasvaa.

Mutta vaikka on olemassa lukuisia sivustoja Internetissä sanomalla, että Intia Walnut ohut, emme voi sanoa tämän ilman tieteellisiä todisteita.

Mutteri Intian kunnossa?

saksanpähkinä

National Health valvontavirasto (ANVISA) kielletään myymästä pähkinä Intiassa, mutta monet ihmiset lopulta löytää siemen Internetissä. Mukaan terveydenhoitoyksikkö, pähkinä Intia on myrkyllistä nautittuna suullisesti, ja sen käyttö voi johtaa kuolemaan.

Lisäksi ripuli ja lisääntynyt virtsaaminen, pähkinä saanti Intia on huono, koska se voi aiheuttaa vakavia myrkytyksen, koska laitos on saponiinia toxialbumina ja kaksi myrkyllistä aktiivisia ainesosia.

Mutta aasialaiset eivät käytä siemeniä parantaa useita terveysongelmia? Itse asiassa, ayurvedic medicine ehdotetaan käytettäväksi keitetyt siemeniä ja vielä pieniä määriä. Hiusten ja ihon hoitoon ehdot käyttö on aihe soveltamalla öljyä suoraan hoidettavan alueen.

Brasiliassa ihmiset ovat syöneet raaka siemen - ja usein suurina määrinä - nopeuttaa laihtuminen. Kun käytetään tällä tavalla, mutteri Intian voi johtaa kuolemaan.

Joten tuomio on: Pähkinä Intia on huono, eikä sitä pitäisi käyttää laihtua tai jopa säädellä suoliston.

Vaikka ryhmät keskustelevat etuja Intian pähkinä ja raportit (josta näemme alla) siementen ominaisuuksiin moluccana Aleurites ei suosittele missään olosuhteissa Suun kautta pähkinä Intiassa.

Sivuvaikutukset Intia Walnut

s kramppeja

Kuten tiedetään vain vähän käyttöä edelleen raaka siemen, sivuvaikutuksia toistaiseksi tiedossa todellakin raportteja, jotka ovat käyttäneet ruokaa laihtua.

Mukaan siementen käyttäjille, sivuvaikutuksia Walnut Yleisimpiä Intia ovat:

 • Vaikea ripuli;
 • ilmavaivat;
 • Vatsakivut;
 • Säärien;
 • pahoinvointi;
 • takykardia;
 • hengitysvaikeuksia;
 • kuivuminen;
 • Päänsärky.

Miten diureetti, Intian pähkinä voi myös aiheuttaa lihaskipua, hypotensio (matala verenpaine) ja väsymyksen.

Vasta

Olemme nähneet, että mutteri Intian on huono, eikä sitä pitäisi käyttää laihtua. Mutta siemen kulutus on edelleen vasta raskaana oleville naisille, imettäville äideille ja ihmisiä, joilla on ollut sydämen, munuaisten ja maksan toimintahäiriöitä.

Lapset, vanhukset ja henkilöt, jotka tekevät huumeiden käyttöä tulisi välttää myös mutterin saanti Intiasta laihtua tai mihinkään muuhun tarkoitukseen.

MITEN

kuvia-10

Aasialaiset kuluttaa Walnut keitetyt Intian ja aina pieniä määriä - aivan mausteena. Täällä Brasiliassa, vaikka monet ihmiset käyttävät raaka pähkinä Intia laihtua, siementuottajat suosittelen sitä sijoitetaan kuumaan veteen.

Keitetään vettä ja se lisätään 1/8 pähkinän siemenen Intiasta. Sitten seoksen annetaan hautua 5 minuuttia - ja sitten valmis kulutukseen.

Miten voi vahingoittaa vatsaan, se ei ole suositeltavaa kuluttaa siemen paasto.

Toinen ohje miten käyttää mutteri Intian aina vähintään kaksi litraa vettä päivän aikana estää munuaisongelmia ja nestehukka aiheuttamia siemen.

raporttien

Check out joitakin suosittelut mutteri Intian:

- Hyväksi siemen:

 • "Otan kolme kuukautta sitten, laihtunut vain kolme kiloa, mutta ei ruokavaliota. Otan sen laillistaa suolen (joka nyt toimii hyvin), mutta tajusin, että minun vyötäröltä viritetty ja minulla on enemmän halu syödä makeisia. Minun nälkä on puolittunut ja aion nyt tehdä tasapainoista ruokavaliota saada ihannepainon. ";
 • "Olen menettänyt jonkin verran painoa, mutta näen, että minun mittaukset vähentynyt. Otan kolme viikkoa sitten, sekä runsaasti vettä ja banaani estää kaliumin menetystä, ja tuntuu erittäin hyvältä. ";
 • "Otan yli vuoden ja menetti noin 15 kiloa vain vatsa. Alkuaikoina tunsin kipua kehon ja ripulista, mutta tänään en tunne siitä mitään. ";
 • "Otan siemen neljä kuukautta, ja hävisin kahdeksan kiloa ilman liikuntaa. Minulla ei ollut sivuvaikutuksia, paitsi käydä vessassa useammin. Pähkinä Intia ei tehdä ihmeitä, mutta se auttaa paljon. ";
 • "En käytä mutteria Intian laihtua, mutta hallita suolen. Siemen on vakinaistettu minun suolen ja olen enää ummetusta tai paisunut kuin ennen. "

- Toisin kuin käytön pähkinä Intia:

 • "Olin kanssa terveystarkastuksia kun aloin ottaa mutterin Intiassa. Ostin siemenet todistus, mutta oli vielä monia sivuvaikutuksia. Olen kipeä rinnat, grötig ja vakavan virtsatieinfektio ";
 • "Olen ollut ottaen pähkinä kaksi viikkoa sitten, mutta eivät ole menettäneet mitään painoa. En tunne hyvin huono, paljon kipu rinnat ja ripulia yöllä. ";
 • "Kymmenen ensimmäisen päivän Walnut Intian hävisin 900 grammaa nopeasti, mutta se toi vaikutuksia tällä kamalaa lihaskipua. 10 päivän kuluessa minä sairastui luukipu ja unettomuus. Olen menettänyt vain 1,8 kg 20 päivän ja päätti lopettaa hoidon. ";
 • "Ensimmäisessä viikon käytön en tuntenut mitään, mutta olen toisessa ja nyt minulla on solmuja koko kehossa ja olen kanssa ripuli epätavallinen (En edes uskalla nauraa ja ei voi ymmärtää). Tämä johtuu siitä, vaistoni on luonnollisesti kiinni. ";
 • "Käytä mutteri kunnolla, sillä kuvauksen pakkauksen, mutta tunsin paljon tuskaa kehossa. Oli virtsaamisen tavallisesti juomalla kaksi litraa vettä päivässä. Lihaskipua saavutti pohjan ja jalkani paisui jäsentä liikaa. Olin otettu, joilla epäillään aivohalvaus, mutta testit olivat negatiivisia. Olin hyvin hengästynyt ja takykardia, tekivät useita testejä ja antoi mitään. Olen lopettanut mutterin ja kaikki palautui normaaliksi. "

Hat-of-Napoleon

Paitsi sen osoittautunut myrkyllisyys, Walnut Intiaa voidaan sekoittaa muihin siemeniä vieläkin enemmän myrkyllisiä, Napoleon-hattu (kuvassa yllä).

Kulutusta kasvi voi aiheuttaa oksentamisen koliikkia ja ripulia vakavia sydänoireita. On raportoitu kuoleman viimeisestä käyttöpäivästä hattu Napoleon laihduttaa.

lopullinen Ajatukset

Vaikka kaikki varoitus, että mutteri Intian kunnossa, voit silti olla kiusaus käyttää siemenen laihtua.

Vaikka löydät joitakin muka tieteellisen todistettaisiin, että mutteri Intian laihtuu, niiden myrkyllisyys ja lukuisat sivuvaikutukset pitäisi jo olla hyvä syy tehdä se luopua ajatuksesta.

Tietenkin painoarvo ihanteellinen BMI-alue on välttämätöntä terveydelle, mutta vielä tärkeämpää ei vain vahingoittaa kehon päästä painoa unia.

Ravitsemuskoulutuksella vuonna laihtuminen ohjelma, joka vie keskimääräinen tappio 0,5 kg viikossa on edelleen paras tapa pudottaa painoa ja ylläpitää terveyttä. Ja ravintolisiä, jotka lupaavat ihmeitä voi johtaa jopa laihtuminen, mutta hinta veloitetaan on usein liian korkea.

Lisäviitteet:

 • http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-353-tung%20seed.aspx?activeingredientid=353&activeingredientname = tung% 20seed
 • http://www.herbalsafety.utep.edu/herbs-pdfs/CandleNutTree.pdf
 • http://www.esalq.usp.br/siesalq/pm/plantas_toxicas.pdf

Tiedätkö ketään, joka on uskaltautunut ottamaan ja väittävät, että mutteri Intian kunnossa oikeassa? Utelias kokeilla tuotetta, tietäen riskit? Kommentti alla!