15 Edut Avokado – For Serve ja ominaisuudet

avokado

Hedelmät voi tukea laihtuminen prosessissa ja antaa kylläisyyden sopimattomana ajankohtana. Vaikka useimmat niistä ovat runsaasti hiilihydraatteja, avokado koostuu suurimmaksi osaksi rasvoja.

Nyt kerromme edut avokado terveydellemme, mikä on, mitä niiden tärkeimpiä ominaisuuksia ja voit ymmärtää, että konna hänellä ole mitään, päinvastoin, se voi parantaa elämänlaatua ja jopa auttaa pitämään hyvässä kunnossa.

Mikä on avokado?

Avokado on hedelmä kotoisin Meksikosta ja Keski-Amerikassa, joka kuuluu lajiin Persea americana. Tänään, kiitos hybridisaatio, ja tuhansien vuosien viljelyn, on olemassa monia erilaisia ​​hedelmiä, tärkeimmät tuottajat ovat nykyään Meksiko, Chile, Yhdysvallat, Indonesia, Dominikaaninen tasavalta, Kolumbia, Peru, Brasilia, Kiina ja Guatemalassa.

Ulkoisesti avokado on vihreä ja hengissä niin kypsyy tummenee, lähes musta. Massa on vaalean vihreä tai kellertävä, ja on kermainen koostumus. Sisällä löydämme suuri kiinteä, joka on avokado siemen.

avokado Ominaisuudet

Pieni avokado 150 g massaa (noin 1 kuppi) säädetään 240 kaloria, 22 g rasvaa, 13 g hiilihydraatteja, proteiineja 3g ja 10 g kuitua. Pystyimme toteuttamaan siten, että avokado ole vähäkalorinen hedelmiä kuorma, mutta sen ero on koostumuksessa rasvat. Lähes 70% rasvaa löytyy avokadot ovat monotyydyttymättömät, useimmat öljyhappoa ja loppuosa koostuu monityydyttymättömiä rasvoja (omega-3 ja omega-6) ja tyydyttyneen (palmitiinihappo).

Sen suhde omega-6 ja omega-6 on enemmän kuin 10: 1. Uskotaan, että epätasapaino näissä suhteissa on vastuussa aiheuttaa tulehdusta ja joitakin sairauksia. Terveysviranomaiset monissa maissa suosittelevat suhteessa 5: 1-2: 1 löytyy. Siten huolimatta edut avokado ja tyydyttymättömiä rasvoja, vastapainoksi omega-6 läsnä avokado on tärkeää pyrkiä rikas omega-3.

Kuitujen määrä esittää avokadot myös vaikuttava. 10g, joka vastaa 40% suositellusta päivittäisestä määrä kuitua.

Lisäksi macronutrients, avokado sisältää hyvin erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. Huomionarvoista on B-vitamiinien kompleksin, C-vitamiini, A-vitamiini, E-vitamiini, A-vitamiini, kuparia, mangaania, magnesiumia, fosforia, kaliumia ja sinkkiä.

kalorien arvot

Lämpöarvo avokado on suuri? Kyllä, mutta on tärkeää pohtia tekemistä valinnoista ruokansa; tarkistaa valitun elintarvikkeet elintarvikkeiden ja pyrkiä toiminnallisesti samoihin kehosta.

Avokado sisältää keskimäärin 180 kaloria per 100 grammaa. Se on rasvaa? Kyllä, mutta ne ovat hyviä rasvoja. Se on kertatyydyttymättömiä välttämättömiä rasvoja hallitsemaan kolesterolia ja vähentää triglyseridejä. Se on myös tarkoitettu sydän- ja verisuonitaudin hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi.

hapettumisenestoaine karotenoidit

Hedelmät auttaa lykopeenin imeytymistä ja beeta-karoteeni, koska karotenoidia, joka on rasvaliukoinen avokado voi tarjota. Ne voivat auttaa ja säilyttää kehon solut. Tämä etu voidaan saada lisäämällä vähintään 150 grammaa avokado perinteisissä salaatteja. Tämä tulos voidaan saavuttaa myös avokado öljyä jäsenyyden, voit ostaa luontaistuotekaupoista.

Alla voit tietää keskeiset hapettumisenestoaine karotenoidit sisältämät avokado:

 • alfa-karoteeni;
 • beetakaroteeni;
 • Betacriptoxantina;
 • luteiini;
 • neoxanthin;
 • violak-;
 • Zeaxanthin.

runsaasti ravinteita ja vitamiineja 

Avokado on aarrearkku vitamiineja ja ravinteita tärkeää tasapainon organismin. Se sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, rautaa, kalsiumia ja magnesiumia. Voit saada erilaisia ​​etuja avokado, josta näemme alla, läpi vitamiineja, C, E, K ja B-vitamiineja

Mikä on avokado?

Brasiliassa, avokado on laajalti kulutetaan tuoreena muodossa, hakataan maitoa tai ryppyinen, monet ihmiset lisää sokeria tai sitruunan. Jo ulkomailla suosituin muoto avokado käyttö on suolaisia ​​reseptejä - yleisin on valmistella guacamole, kastike Meksikosta peräisin että lisäksi avokado johtaa myös sipulit, tomaatit, korianteri, sitruunamehu ja mausteet.

Voidaan käyttää myös Sijaiseen öljyjen ja rasvojen joissakin reseptejä, kulunut leipää ja paahtoleipää valmistelussa voileipiä ja antaa erityistä väriä salaatteja.

Lisää avokado ruokavalio voi tuoda monia etuja, koska sen ravitsemuksellisen koostumuksen runsaasti rasvaa "ystävät" ja terveitä phytonutrients.

On olemassa monia etuja avokado, tässä mitä he ovat.

Avokado hyödyt terveyttä ja kuntoa

1. Lisäykset imeytymistä karotenoidien

Monet elintarvikkeet ovat punainen väripigmentit tai oranssi sen koostumus, joita kutsutaan karotenoideja. Esimerkkejä ovat bataattia, papaija, porkkana, mango, pinaatti, sokerijuurikkaan ja parsakaali.

Ihmiskehossa, karotenoidit toimivat antioksidantteina ja esiasteita vitamiini, joka on välttämätön silmien terveyteen. Koska rasvaliukoinen, imeytymistä näiden aineiden läsnäolo tehostaa rasvan aterian kuitenkin elintarvikkeita, jotka sisältävät niitä ovat erittäin huono lipidejä. Näin tutkijat ovat tutkineet assosiaatio imeytymistä karotenoidien luontaisesti ravinnon yhteinen avokado.

Avokado on runsaasti terveellisiä rasvoja ja tehostetun imeytymistä karotenoidit 2-6 kertaa verrattuna ateriaa ilman avokado. Imeytymistä, avokado tarkoitettu myös parantaa muuntaminen karotenoideja osaksi A-vitamiinin

Lisäksi erittäin avokado sisältää karotenoideja. Runsain on crisantemaxantina mutta löytyy myös neoxanthin, luteiinia transneoxantina ja, kuten edellä mainittiin.

Voimme siis todettava, että sen lisäksi sisäisiä ominaisuuksia, avokadot voi auttaa meitä saamaan parhaan muiden elintarvikkeiden sekä parantamalla imeytymistä näiden kasvien yhdisteitä.

2. tulehdusta teho

Asutko turvotusta, punoitusta ja vaiva nivelrikko, reuma ja putoaa, se on usein suositeltavaa lääkärit ottamaan säännöllinen ruokavalio auttaa hallitsemaan, eikö? Sitten kokeile lisätä avokadot ateriat. Se on erittäin tehokas tuloksiin ja vähentää niiden vaikutusta terveyteen ja kehon.

Hyöty voidaan tunnistaa positiivinen vaikutus avokado HDL-kolesteroli, pidetään hyvän kolesterolin, tehtävänä on suojata verisuonia, eikä tuhoamista näiden. Se voi auttaa laajentuma verisuonia ja eri kehon muutoksia hyötyä tasapainoisen ja häiriöttömän toiminnan kehosta. Tämä etu saadaan aikaan avokado E-vitamiini, joka indusoi rasva ottaa tulehdusta teho.

Nivelreuma on tulehduksellinen sairaus, joka vaikuttaa monet ihmiset ja johtaa vakavaan nivelkipuja ja muita ongelmia. Avokado komponentteja kuten tyydyttymättömiä rasvoja, kasvisteroleja, E- ja C lisäksi karotenoideja, auttaa torjumaan aiheuttamaa tulehdusta niveltulehdus laadun parantaminen näillä potilailla.

3. Vähennä stressiä

Avokado sisältää ainetta nimeltä glutationi, mikä vähentää vaikutuksia kortisolin, stressihormonin ominaisuus. Ylimäärä tämän hormonin myös estää painon vähentämiseen. Glutationi myös hyödyt Detox kehosta ja parantaa toiminnan maksan, jolloin parempi poistamisesta toksiinien useamman avokado etuja.

4. Parantaa sydän terveys

Lisää avokado tasapainoisen ruokavalion on osoitettu olevan tehokas estämään ja torjumaan erilaisten sydän- ja verisuonisairauksia parantamalla huono kolesteroli (LDL) ja alentamalla oksidatiivista stressiä verenkiertoon.

Yksi niistä tekijöistä, jotka edistävät näiden hyötyjen avokado on sen Lipidikoostumuksesta kuten tyydyttymättömiä rasvoja, erityisesti öljyhappoa, mikä on 68% rasvaa, hedelmä- ja paljon tutkimusta on liittynyt edullisia vaikutuksia sydämen terveyteen, samoin parantamalla aivojen toimintaa ja tarjota parempaa kasvua ja solujen uusiutumista. Tämä pitoisuus lähestyy avokado koostumus hyvin terve öljyt, kuten oliiviöljy.

Muut erittäin tärkeitä komponentteja ovat fytosterolit, mukaan lukien beeta-sitosteroli, kampesteroli ja stigmasteroli. Niillä on tärkeä tulehdusta rooli, joka hyödyttää myös ehkäisy verisuonten komplikaatioita.

Muita tärkeitä ainesosia ovat antioksidantteja ovat karotenoideja, E-vitamiini ja C-vitamiini ja muut anti-inflammatorinen vaikutus, procyanidins ja katekiinit ovat flavonoideja.

Uskotaan, että nämä edut voidaan saavuttaa säännöllinen kulutus noin kuppi tai lyhyen ajomatkan avokado ja liittyy aina oikea ruokavalio, tasapainottaa määrä ja laatu rasvan syönyt.

5. Syövän

Aineen vastuussa tästä teho on glutationi, kuten edellä on kuvattu. Hän pystyy toimimaan estää ainakin 30 eri karsinogeeneja. 

6. Kolesteroli Ohjaus

Avokado tarjoaa HDL-kolesteroli pidetään hyvän kolesterolin ja LDL-kolesterolin, huonon kolesterolin. Se vähentää beta-sitosterolin hormoni ja kykenee estämään ruoan kolesterolin imeytymistä.

7. säännöllinen suoliston Flow

Tiedämme, että suolen sujuvuus ylläpidetään käyttämällä monia terveysvaikutteisia elintarvikkeita. Moitteettoman toiminnan suoli on yksi avokado hyötyä sisältämien kuitujen hedelmä.

8. estää ruokahalua ja laihtua

Hyödyt ulottuvat avokado laihtuminen. On erittäin paljon kuituja, osa 150g sisältää 10 g tästä ravintoaine, joka on välttämätön ruokavalion laihtuminen, koska se auttaa suolen toimintaa, antaa kylläisyyden pitkään ja jopa vähentää glukoosi piikkarit ja veren kolesterolitasoa.

Tutkimus julkaistiin Nutrition Journal todettiin, että ihmiset, jotka söivät puoli avokado kanssa lounasaterialla olivat 40% vähemmän halu syödä muutamaa tuntia myöhemmin. Sisällyttäminen guacamolea pääaterian ruokia näyttää myös tältä osin.

Tyydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat runsaasti avokadot, ovat yhteydessä alentuneeseen vatsan rasvaa, joka on vaarallisin kannalta riskitekijä kehittämiseen liittyvien sairauksien ylipainoisia.

Avokado sisältää pienen määrän hiilihydraatteja lisäksi on hyvin alhainen glykeeminen indeksi. Tämä estää glukoosin ja insuliinin piikkejä, joiden rebound tulos jälkeen glukoosia varastointia glykogeenin tai rasvan, käynnistääkö voimistuminen.

Siten huolimatta runsaasti rasvaa ja kaloreita, mutta lisää avokado oikea ruokavalio, se auttaa sinua laihdutus. Mutta se vaatii varovaisuutta sen saannin. Se osoittaa suurimman kulutuksen avokado puoli päivää.

9. Asetus kuukautiset

Voit käyttää avokado säädellä kuukautiskierron aikana. Se osoittaa saanti teetä tehty kukka esimerkiksi; voit kuluttaa noin 2-4 kertaa päivän aikana. Kuukautiskierron hallinnassa myös vaikutusten vähentäminen PMS (kuukautisia edeltävä oireyhtymä).

10. Parantaa Vision

Siellä avocado terveyshyödyt visionsa tarjoamien vitamiinia sisältämien hedelmää.

11. tarjoaa paremman terveyden hiukset

Siellä Avokado etuja hiukset, voit päästä eroon hilse hankala, antaa voimaa ne ja myös auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä.

12. Sleep taattu

Avokado voi olla liittolainen olet pyrkinyt valloittaa täydellinen yöunet tarvitsin. B-ryhmän vitamiineja, kuten B3 pystyvät tasapainottamaan hormoneja vastuussa tasapainon aineiden vastaavien aivojen toimintaa unen. Foolihappo ruokkii välittäjäaineiden vastuussa nukkua terveyden.

13. Estää ennenaikaista vanhenemista ja kohtelee ihon

Mitä antioksidantit voivat vähentää haitallisia vaikutuksia vapaiden radikaalien aiheuttamilta iholla. Jatkuva uusiminen soluja tarjoaa enemmän elinvoimaa ja terveyttä heidän kudoksiin. Iho voi jäädä enemmän sammutettua ja täynnä ravinteita samalla. Avokado öljy on kysytty näitä etuuksia avokado.

Olet luultavasti edes nähnyt reseptit kotitekoinen avokado naamio kauniimpi iho. Tämä johtuu siitä, että ravinteita hedelmiä, kuten hyviä rasvoja ja vitamiineja auttaa ylläpitämään ihon nesteytys, elinvoimaa ja kimmoisuutta. Öljyhappoa vähentää ärsytystä ja ihon punoitus ja parantaa sen kykyä korjata. Riittävä saanti tämän rasvahapon auttaa säätelemään tuotantoa tali ihon, parantaa akne ja rasvainen iho kehyksiä.

E-vitamiini ja karotenoidit auttaa estämään hapettumista, joka johtaa ryppyjen muodostumista ja paheksua linjat, ja C-vitamiini osallistuu tuotantoon elastiinin ja kollageenin, tärkeimmät rakenneosat ihoa.

14.ELP rakentamisessa lihasmassaa

Verrattuna muihin hedelmiä, avokadot erottuu tarjoamalla 2 grammaa proteiinia 100 grammaa hedelmiä. Kuten tiedämme, proteiinit ovat välttämättömiä saamaan lihasmassan ja liikakasvu.

Tutkimus toimitettiin 3 viikkoa molemmissa ryhmissä kahdenlaisia ​​dieetillä tyydyttyneitä rasvoja (palmitiinihappo) ja toinen runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja (öljyhappo), joka sisältää saman määrän kaloreita. Tulokset osoittivat, että säädetään fyysinen aktiivisuus oli lähes 14% korkeampi ryhmässä, joka seurasi ruokavalio sisältää runsaasti öljyhappoa. He pitivät nopeampi aineenvaihdunta aterian jälkeen. Siten avokado voivat kuitenkin tarjota ylimääräistä energiaa hyvin terveellistä rasvaa lähteistä, että intensiivistä koulutusta tarvitaan rakentaa lihaksia.

Säännöllinen kulutus tämäntyyppisen rasvan liittyy myös paranemiseen synteesissä testosteronin ja kasvuhormonin, kaksi tärkeitä tekijöitä lihasten proteiinisynteesiä, myös naisia.

Jos etsit vähärasvaisen massa voitto, voit lisätä avokado oman syöminen suunnitelma, mutta muista ohjata kulutusta.

15. Avokado auttaa säätelemään glukoosiaineenvaihdunnan

Kuten olemme jo maininneet, avokado sisältää pienen kuormituksen hiilihydraattien ja alhainen glykeeminen indeksi, joka minimoi sukupolven glukoosin ja insuliinin ja sinänsä huiput ovat tekijöitä, jotka tekevät sen olevan hyvä ruoka diabeetikkojen tai jopa ei-diabeetikoilla, jotka haluavat hyötyä ylläpidosta alhainen verensokeri. Kun läsnä on suuria määriä kuitua on myös tekijä, joka auttaa tätä valvontaa.

Lisätutkimuksia tarvitaan vielä, mutta jotkut tutkimukset osoittavat, vähentää insuliinin ja paremman sääntelyn verensokeri aterian jälkeen avokado kulutusta.

Lisäksi tutkitaan on toiminnan polyolin läsnä avokadot nimeltään perseitol, joka toisin kuin yhteinen sokerit johtaa tukahduttaminen vapauttaa insuliinia verenkiertoon.

Lisäksi avokado on runsaasti K-vitamiinia, joka on tärkeä rooli veren hyytymistä. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka syövät enemmän tätä vitamiinia on 19% pienempi mahdollisuudet sairastua diabetekseen. Vapaaehtoiset seurattiin 10 vuotta.

Jotkut Vinkkejä kuluttaa Avokado

 • Avokado ravinteita ovat keskittyneet osat, jotka eivät yleensä syö, jotka ovat kuori ja siemenet, tai ydin. Vuonna lähinnä kuorta sellun voimme löytää enemmän ravinteita kuin keskiosissa, joten on suositeltavaa, että kuori, hyödynnetään mahdollisimman paljon tätä massaa vieressä kuori. Yksi tapa tehdä tämä on kuorinta käsissä, kuten banaani. Yksinkertaisesti leikata avokado pituussuunnassa neljään osaan ja vedä iho peukalon ja etusormen. Tämä säilyttää paljon massan, joka on tummempi väri ja on runsaasti ravinteita myös läsnä kuori.
 • Ihmiset, joilla lateksiallergian tulisi neuvotella lääkärin kanssa ennen vievää avokado, koska on olemassa myös vaara, yliherkkyyttä hedelmää.
 • Vihreä avokado on pidettävä huoneenlämmössä. Nopeus kypsyminen, se voidaan sijoittaa pussiin tai paperikääreen.
 • Kun kypsä, avokado on tummin ja pehmeä kuori kun painetaan kevyesti.
 • Kypsät hedelmät tulee säilyttää jääkaapissa. Jos se on jo leikattu, on mielenkiintoista säilyttää suljetussa astiassa ja tippua muutama tippa etikkaa tai sitruunan pinnan hapettumisen estämiseksi massan.
 • Lisäämällä avokado kuuma reseptejä, on suositeltavaa valmistaa lämpötila on alhaisin ja mahdollisimman lyhyessä ajassa, jotta vältetään korkean lämpötilan vahinkoa terve rasvahappoja.
 • Yleensä pienemmät avokadot yleensä runsaammin rasvaa kuin suuremmilla.

Entä sisällyttämällä avokadot ruokavalioosi?

Tiesitkö nämä tärkeät avokado terveyshyötyjä? Sillä on tapana kuluttaa tämän hedelmää? Kommentoida alla.