14 Edut Mint – tarjoiluun ja ominaisuudet

minttu

Väri paljon huomiota, ja sen ainutlaatuinen maku osaltaan esiin erilaisia ​​reseptejä. Minttu yhdistetään vihanneksia ja jopa hedelmämehut, minkä lisäksi sillä on suuri ravitsemuksellinen edustavuutta. Edut minttu voi nauttia kaikenikäisille, ja niiden ominaisuudet voivat olla erittäin kätevä hyvinvoinnille, vain tiedä, mitä se on. Tunnetaan myös minttu, se on tunnettu valmistelussa makeisten, mutta niiden osuus terveys ei ole niin tunnettu, joten on syytä olla tietoinen kaikista hänen panoksensa elimistöön.

10 Edut Mint - palvelemiseen

Tulemme nyt nähdä mitä käyttää minttu, ymmärtää sen hyödyt terveyttä ja kuntoa.

1- parantaa ruoansulatusta

Edut minttu voi edistää parempaa ruoansulatuksessa, mikä vähentää mahan vaivoja, ehkäisee tulehduksia, estää epämukavuutta. Tämä positiivinen vaikutus saavutetaan, koska antioksidantteja ja ravinteita on läsnä lehdet. Ainutlaatuinen maku minttu aktivoi toimintaa sylkirauhaset ja mahdollistaa rentoutumisen vatsan lihaksia, jotka vaikuttavat positiivisesti ruoansulatusentsyymien suosien prosessin ruuansulatusta. Listattu hoitoon mahavaivat, minttu auttaa niitä, jotka kärsivät suoliston ongelmia, turvotus ja happamuus. Siten, että vaikutukset ovat huomanneet, on suositeltavaa kulutus kuppi aterian jälkeen.

2- vähentäminen päänsärky ja pahoinvointi

Jos kärsit näistä vaivoja, niin voit olla onnellinen tietää, että mintun lehtiä voi olla kätevä tapa vähentää näitä ehtoja. Pahoinvointi matkoilla ja raskaus voidaan vähentää hieman apua minttu, vähentää vaikutuksia vatsaan. Tämä hyöty on osoitettu paitsi kulutus esitteitä, vaan myös tabletteja ja muita mintunmakuinen tuotteet maistanut tällaisina aikoina. Tunnistaa ne toiminnalliset vähentämiseksi päänsärkyä, mintunlehdistä voidaan hierotaan otsalle, että ne edustavat vähentämään tulehdus, migreeni, rauhoittava vaikutus.

3- hengitysteiden tuki

Minttu on tarkoitettu korjaamaan hoitoon nenän ja kurkun tukkoisuus, tarjota helpotusta keuhkoihin ja keuhkoputkien. Mehu tai minttu teetä voi olla mahdollista pienentää aiheuttamat vaikutukset vilustuminen ja flunssa. Ihmiset kärsivät astma voi luottaa minttu hoitoon ruuhkia. Nuha ja astma ovat yleisimmät olosuhteet, jotka vaikuttavat monet ihmiset, etenkin kylminä vuodenaikoina. Niille, jotka käsittelevät nuha ja tiettyjä allergioita, minttu voi vaikuttaa käyttäytymiseen histamiineja, mikä vähentää ärsytystä ja muita oireita. Vaikka hengittämästä haju, kasvi voi toimia yskänlääke, yksi tehokkaimmista tavoista saada suuria etuja, se voi toimia paitsi hengitysteissä, mutta myös vähentää kipua ja laajentaa rauhoittava vaikutus pään ja vartalon.

4- vähentää kipua raskaana olevien naisten nännit

On useita kasveja, jotka ovat vasta raskaana oleville naisille, mutta jos kyseessä on minttu ja niiden kulutus voi olla erittäin hyödyllistä terveydelle näitä naisia. Minttu on toimiva vähentää epämukavuutta ja kipua nännit, yhteinen seurausta imetysaikana.

5- apua vastaan ​​väsymys

Liiallinen liikunta, Ylikunto ja toimintaa liian laajat rutiini voi aiheuttaa väsymystä, mielialan vaihtelut, ja näin ollen jopa masennusta, ja nämä tekijät voidaan ehkäistä avulla minttu. Haju lähtee jo hereillä aivojen toimintaa, ja nieleminen voi tukea energiaa uudistumista, vähentää väsymystä, ahdistusta ja masennusta. On ihmisiä, jotka nukkuvat mintunlehdillä tyynyn alle, mutta on olemassa valmistajia, jotka tarjoavat mentoli tai piparminttuöljy, joita voidaan soveltaa kehossa tai tyyny, antaa sen toimimaan aikana lepoajoista.

6 tekoja vastaan ​​akne

Ongelmat akne ja viat ovat yleisiä teini-ikäisten keskuudessa, vaan käyttää voiteita ja esteettinen interventioita, minttu on tehokas osoittaa antiseptinen vaikutus, tulehdusta ja kutinaa. Mehu lehdet voi olla suuri liittolainen ihon puhdistus, ja myös auttaa vähentämään Mustapäiden ja näppylöitä, parantaa ulkonäköä ihon ja kudosten terveyttä. Käyttö minttu on edelleen tavanomainen karkotteena hyttysten ja hyönteisten puremat. Jo mainittu minttu öljyjä voidaan myös iholle, joka vaikuttaa ehkäisee hyönteisten puremat. Oikeellisuudesta vastaa vaikutuksia ihoon on salisyylihappoa, joka toimii kuorinta, kosteuttava, auttaa huokoset avoinna ja vähentää öljyinen.

Ehkäisy Alzheimerin 7-

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että hyöty minttu voi osaltaan parantaa kognitiivisia toimintoja, suosimalla kyky keskittymistä ja henkiseen vireyteen. Kun silmä laadusta henkistä harjoituksia, lehdet voi myös piristää ja parantaa kykyä muistaa, nieltynä säännöllisesti. Alzheimer seurata vaikutuksia, jotka voivat haitata suoritusta ja vääristää tallennuskapasiteetti, joten minttu voi olla suuri liittolainen ehkäisemiseksi tämän ehdon.

8. Ohje laihduttaa

Hyvä tapa hoito ei rajoitu turhamaisuus, mutta myös terveyteen, joten noudata tasapainoista ruokavaliota ja funktionaaliset elintarvikkeet voivat vähentää mahdollisuutta huonovointisuus. Minttu voi olla tärkeää stimulaatio ruoansulatusentsyymien, joka IRAM teko parempaan imeytymistä vitamiineja ja kivennäisaineita, varmistaen ravitsemus ja ruoansulatusta, joka johtaa poistamiseen toksiinien ja haitallisten aineiden kehon, energianlähteenä toimintaa ja välttämällä vaiva. Tiedämme, että elintarviketta olisi metaboloituu oikein, ja minttu voi olla osa ruokavaliota valikosta esittämättä kaloreita tappioita, ja houkutella käyttö rasvaa energianlähteenä, vähentäviä toimenpiteitä.

9 Terve Mouth

Usein puute huomiota ja hoitoa suun voi johtaa vakaviin seurauksiin. Silmällä suun terveyteen, minttu voi varmistaa tulehduksia ja antibakteerinen, jotka ovat tärkeitä infektioiden torjunnassa ja häiriöistä, kuten pahanhajuinen hengitys, onteloita ja vakavampia tekijöitä. Minttu säveltää useita tuotteita suunhoito, mutta jos valitset luonnollisella tavalla, aseta lehdet salaatteja jo tarjoavat suuren panoksen.

10- vähentäminen kramppeja

Monet äidit antaa minttu teetä vähentää aiheuttama kipu krampit, mutta tämä hyöty voi myös nauttia hienoja ihmisiä. Naiset kärsivät kuukautiskipuja voi kupin minttu teetä, koska kasvi voi lievittää ja jopa vähentää pahoinvointia aiheuttanut näinä päivinä. Vaikutus mahdollistaa vatsan lihaksia rentoutumaan ja jännityksen kohtu pienenee.

11. vahvistaa immuunivastetta

Sekä monia luonnollisia elintarvikkeita, minttu voi vahvistaa kehon ja tukea koskemattomuutta. Se sisältää vitamiineja ja mineraaleja, jotka voivat auttaa kehon suojautua mahdolliselta tulehdus, infektiot ja muut ulkoiset häiriöt. Voimme tunnistaa sitä vitamiinien B monimutkainen, C, D, ja E, ja mineraaleja, kuten fosforia ja kalsiumia, jotka ovat sopivia täysravinteeseen.

12. auttaa ehkäisemään syöpää

Useiden elintarvikkeiden nähdään toiminnallinen syövän ehkäisyä, joten on tärkeää, että ymmärrämme panos minttu, jos se yhdistetään tasapainoinen ruokavalio sisältää runsaasti useita avustajat ruokaa. Lehtiä voi tarjota perillyylialkoholilla, joka on fytokemiallisen edustava vaikutus ehkäisyyn rintasyöpä, eturauhassyöpä, maksa-, paksusuoli-, keuhko-, ja jopa ihon.

13- Kolesteroli

Pieni oksaa voi aiheuttaa paremman toiminnan sappinesteiden, prosessi, joka voi helpottaa jakautuminen rasva molekyylejä, on tärkeä tekijä valvontaa hyviä ja huonoja kolesterolitasoa, ja myös paine maksassa. Tämä etu on erittäin kätevä niille, jotka haluavat vähentää rasvaa tai ylläpitämään muodossa.

14- hiusvesi

Käyttää erilaisia ​​vitamiineja ja kosmetiikan voidaan sovittaa yhteen minttu öljy hakemuksen vahvistamalla niiden hiuksia. Valmistelussa luonnollinen teetä, jossa sovellettiin ruiskutettava, voi myös tarjota myönteisiä vaikutuksia hiukset pysyä sammutettua ja kiiltävä. On huomionarvoista, että vaikutukset voidaan tehostaa, jos minttu öljy yhdistetään muiden toiminnallisten öljyjä, kuten kookosöljy, E-vitamiinia, ja monet muut.

Video näyttää hyödyt minttu:

Muut viitteet:

  1. Edris, AMR E., ja Eman S. Farrag. "Sienten vastaisen piparmintun ja makea basilika eteeriset öljyt ja niiden tuoksu ainesosia suuria joitakin kasvitauteja aiheuttavia sieniä kaasufaasista." Ruoka / Nahrung 47,2 (2003): 117-121.
  2. Maailman terveellisistä elintarvikkeista.
  3. Ford, C. Alexander, et ai. "Effect kuitua, antispasmodisten, piparminttuöljyä ja ärtyvän suolen oireyhtymä: järjestelmällinen katsaus ja meta-analyysi." BMJ 337 (2008).
  4. Osakabe, Naomi, et ai. "Anti-inflammatorisia ja anti-allerginen vaikutus rosmariinihappo (RA); estäminen kausiluonteinen allerginen rinokonjunktiviittia (SAR) ja sen mekanismi "Biofactors 21,1-4 (2004) :. 127-131.
  5. Merat, Shahin et ai. "Vaikutus enteerisesti päällystettyjä, viivästetyn vapautumisen piparminttu öljy ärtyvän suolen oireyhtymä." Digestive Diseases and Sciences 55,5 (2010): 1385-1390.
  6. Ware, Megan. "Mitkä ovat terveyshyödyt minttua?" Medical News Today. MediLexicon, Intl., 30 Aug. 2014.
  7. Allen, P. A. ja P. A. Smith. "Katsaus todisteita siitä, että purukumi Vaikuttaa stressi, kognitio ja valppautta." Journal of Neuroscience and Behavioral Research 9.1 (2011): 7-23.

Olet jo tiesi tai kuviteltu seuraavat hyödyt minttu terveydelle? Sillä on tapana käyttää sitä keittiössä, ja miten? Kommentti alla!