11 Edut Korte Tea – tarjoiluun ja vihjeitä

korte teetä

Korte on lääkekasvi kotoisin kosteikkoja lähes kaikki Brasiliassa. Hänet tunnetaan myös nimillä Giant korte, ruoho-olki, ruoho-mehevä ja hännän hevonen.

Kuitenkin käytettäessä juoma on tärkeää ottaa runsaasti vettä, jotta vältettäisiin kuivuminen, koska se stimuloi elimistön poistamaan vettä.

2. aineenvaihduntaa Kiihtyvyys

Juoma voidaan käyttää lisänä ruokavalioon laihtua ansiosta aineenvaihdunnan kiihtyvyys vaikutusta. Kun aineenvaihdunta toimii nopeammin, prosessi polttaa kaloreita ja rasvaa tehostuu.

Tämä on tärkeää laihduttaa johtuu siitä, että laihtua sinun täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin nautittu määrä.

Et kuitenkaan voi luottaa pelkästään Korte teetä kulutukseen poistamaan yli puntaa. Se voi kestää forcinha kuitenkin tämän tavoitteen saavuttamiseksi on edelleen tarpeen noudattaa tasapainoista, ravinteikas ruokavalio, hallitusti ja terveellistä sekä liikuntaa säännöllisesti.

3. Iho

Korte on supistava ominaisuus, esimerkiksi auttaa vähentämään rasvainen iho ja torjua ja estää ulkonäkö pimples. Tehdas tekee yhteistyötä ihon kimmoisuutta ja torjumalla notko.

Murskattu yrtti voidaan iholle auttaa hoitoon haavoja, ihosairauksien, palovammoja ja chilblains.

4. Kynnet ja hiukset

Lääkekasvin liittyy edelleen hyödyt vahvistaminen ja kasvua kynnet ja hiukset. Sekoita kuivattiin yrtti kaksi teelusikallista lasin vettä ja kastamalla kynnet seoksessa on tapa hoitaa hauras ja hauras kynnet.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että piidioksidin läsnä korte auttaa terveyden hiukset ja hyötyä tapauksissa hiustenlähtöä ja split päättyy. Uskotaan, että kun teen kasvi- ja käyttää shampoot perusteella tehdyt Peltokorteuutteen auttaa nuorentaa, ravitsevat, vahvistavat ja kirkkautta hiukset kärsivät hilse.

5. antioksidantteja

Tutkimus julkaistiin Journal of Medicinal Ruoka (Journal of Food Medicine, vapaa käännös) vuonna 2010 sijalla makrilli luonnollinen antioksidantteja. Antioksidantti on tärkeä ihmisen elimistölle koska taistelevat toiminta vapaiden radikaalien, aineita, jotka aiheuttavat pahanlaatuisia sairauksia, kuten syöpää ja edistää ikääntymistä.

6. anti-inflammatoriset omaisuutta

Toinen tutkimus, tällä kertaa julkaistu 2004 painos julkaisusta Pharmacal Research (haku apteekki alue, vapaa käännös) osoittivat tulehdusta ominaisuuksia lääkekasvi hiirillä, mikä auttoi vähentämään turvotusta lemmikit 30%.

Anti-inflammatorinen vaikutus korte liittyy kivunlievitystä ja auttaa vähentämään tai estämään verenvuotoon aiheuttama peräpukamat.

7. Antimikrobinen

Vuonna 2006 tutkimuksessa todettiin, että makrillin on eteerinen öljy, joka sisältää 25 komponentteja, jotka tarjoavat mikrobien vastainen joitakin lajikkeiden bakteereita ja sieniä.

Sen antimikrobinen vaikutus, yhdessä sen anti-inflammatorinen vaikutus, kun puhumme edellä olevassa selostuksessa, voidaan myös tukea suhteessa ärsytystä ja mätä aiheuttama kiehuessa carbuncles (ihon bakteeri-infektio, joka yleensä vaikuttaa kaulan ja takana) ja haavat. Tätä varten sinun täytyy käyttää korte vuonna pakkaa ja voiteet.

8. muistamisen ja kognitiivisten

Brasilian tutkijat tekivät kokeilun hiirillä havaittu, että Korte teetä voi parantaa muistia ja kognition sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Uskotaan, että vaikutus on mahdollista, koska antioksidantti toimintaa lääkekasvi.

9. Osteoporoosi

Seosta, jossa oli kalsiumia voi auttaa Korte luun tiheys. Seos on käytetty Italiassa estämään murtumia parantaa vahvistaminen luita.

Uskotaan, että vaikutus liittyy korkea piipitoisuus löydetty kasvi. Kulutus yhdistettä ravinnon kautta on yhdistetty lisääntyneeseen vaikutus luun mineraalitiheyteen miehillä ja naisilla on ennen menopaussia vaiheessa.

10. keuhkoputkentulehdus, yskä, kylmä ja flunssa

Ottaen korte tee voi auttaa hoitamaan tiloja, kuten keuhkoputkentulehdus, kuiva yskä, nenän tukkoisuus ja muutokset kehon lämpötila liittyy vilustuminen ja flunssa.

Uskotaan, että höyryjen juoma voi vähentää nenän tukkoisuus ja saanti korte teen kaksi tai kolme kertaa päivässä edistää yskän hoitoon ja muiden hengityselinten ongelmiin.

11. tonsilliitti, ientulehdus, ja suun haavaumat

Suuvesi tehty Korte tee voi auttaa hoitoon tulehtunut risat, vuotavat ikenet ja suun haavaumat. Merkintä on kurlata kanssa suuvesi yhdestä kolmeen minuuttia.

korte teetä resepti

ainesosat: 

  • 2 ruokalusikallista korte;
  • 500 ml: aan vettä.

valmistus:

  1. Laita makrilli astiaan;
  2. Kiehuvaa vettä;
  3. Siirron jälkeen kiehuvaa vettä säiliön Korte;
  4. Jätä tukkoinen viisi minuuttia. Siivilöi ja tarjoile.

On suositeltavaa kuluttaa teetä koko päivän. Suositellun päiväannoksen teetä kuluu kahdesta kolmeen kuppia.

  • Katso myös: Miten korte teetä.

Huolta korte teetä

Juomaa ei pitäisi käyttää raskauden aikana tai ovat parhaillaan imettävät heidän vauvoille, lapsille ja ihmiset kärsivät alhaisesta verenpaineesta, B1-vitamiini puutos ja on riski kaliumin puute.

Diabeetikoiden kannattaa olla varovainen ottaen korte teetä ja seurata niiden verensokeri koska niiden kulutus voi kannustaa kehittämään hypoglykemia (glukoosin alhainen veren).

Ennen juoman auttamaan hoitoon tai laihtuminen, on tärkeää kääntyä lääkärin luotat varmistaa, että juoma sopii sinulle.

Lisäksi on tärkeää, ettei luottaa vain Korte teetä hoitoon terveyttä koskevista vaatimuksista ja noudata lääkärisi on kertonut kyseisen ongelman. Jos käytät jotakin lääkettä, kysy lääkäriltäsi myös siitä, onko vuorovaikutus korte lääkkeen kanssa.

Käyttö korte oltava lyhytaikaisia ​​ja kestää enintään kaksi kuukautta. Käyttämällä täydennys tietää kasvi, on suositeltavaa pitää taukoa viikon kuluttua kuukauden käytön jälkeen palataan kulutusta.

Tiesitkö kaikki nämä edut korte teetä loppuunmyyty? Sillä on tapana ottaa tämä tee? Kommentti alla!