7 Edut parapähkinän – tarjoiluun ja ominaisuudet

7 Edut parapähkinän - tarjoiluun ja ominaisuudet

Parapähkinät tunnetaan myös muissa maissa, kuten Brasiliassa pähkinät ovat siemenet kastanjoiden Pará (korottanut Bertholettia, huppukukkakasvit), tyypillinen puu Amazonin sademetsää, joka voi olla jopa 60 metriä sietää. Lisäksi maukasta, Brasilian pähkinä on elintarvike, joka tarjoaa monia terveydellisiä etuja. Seuraava teksti näkyy hyödyt parapähkinöiden terveydellemme, mikä on, ja ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin.

Siemenet voidaan myös uuttaa öljyä, jota käytetään maalien ja kosmetiikka.

Parapähkinä Ominaisuudet

100 g parapähkinäeristä tarjota 656 kaloria. Siemenet on korkea rasvapitoisuus (66 g), mutta suurin osa tästä rasvapitoisuus on elimistölle hyödyllisiä (38% tyydyttymättömiä rasvaa, 32% poly-tyydyttymättömiä ja 23% tyydyttyneitä tyyppi). Koskien määriä hiilihydraatteja ja proteiinia, löytyy 100g 14g ja 12, vastaavasti.

Brasilia mutteri on tärkein ravinnon lähde seleeniä, 100 g samaa on 1917 ug mineraali, joka on 3485% päivittäisistä tarpeista.

Myös siementen sisällä merkittäviä määriä magnesiumia (106%), fosfori (104%), mangaania (58%), B-vitamiineja (erityisesti tiamiini, 54%), sinkkiä (43%), E-vitamiinia (38%) ja kuidut (30%). Nämä prosenttiosuudet perustuvat myös 100g pähkinöitä ja korrelaatio päivittäin suositukset aikuiseen yksilöön. Ne sisältävät myös kalsiumia, kaliumia ja rautaa. Ottaen huomioon mainitut ominaisuudet, mitä hyötyä ruskean ja luukun terveyttä.

Parapähkinät Hyödyt

Tulemme näkemään niin miten parapähkinän ominaisuudet vaikuttavat terveys ja kunto:

1) Parapähkinät suojaa sydän

Huolimatta erittäin rasvainen, ja antaa merkittävä osa kyllästettyä tyyppiä rasvaa (22% koostumuksen rasvojen), Brasilia pähkinöitä rasvahappoja (oleiinihappo ja palmitoleiini-), jotka auttavat lisäämään HDL-kolesterolia ja vähennys LDL-kolesterolia. Tyyppi HLD kolesteroli auttaa ehkäisemään sydänsairauksia, koska liian LDL liittyy läheisesti esiintyminen ateroskleroosin, tulehduksia, verisuonet, jotka voivat aiheuttaa sydänkohtauksia. Tutkimus nuorten lihavia totesi, että päivittäinen nauttiminen 15-25 g parapähkinäeristä alentaa veren kokonaiskolesterolia ja LDL-kolesterolia.

Brasilia mutteri on myös huomattava pitoisuus arginiini (100 g siemenet on 2148 g), joka kehon käyttää typpioksidin synteesikaasun, joka on voimakas verisuonia laajentava aine, auttavat hypertension hoidossa.

2) Parapähkinät auttaa taistelussa syöpää

Hyödyt parapähkinäeristä syöpä johtuu ennen kaikkea vaikutuksia seleenin kehossamme.

On entsyymi antioksidantti puolustusjärjestelmää kehomme kutsutaan glutationiperoksidaasista, seleeniä sinun täytyy hoitaa tehtäviään. Kun ylimäärin, hapettimien voi aiheuttaa mutaatioita, jotka edistävät ulkonäkö syöpäsoluja.

Tämän lisäksi ennalta ehkäiseviin toimiin, seleeni näyttää myös olevan tehokas hoidettaessa joissakin kasvaimissa. Julkaistussa tutkimuksessa in Cell Biology ja Toxicoly osoitti, että mineraali edistänyt apoptoosin, tai ohjelmoidun solukuoleman kohdunkaulan syövän soluissa. Toinen tutkimus julkaistiin Cancer Research osoitti myös, että seleeni on auttanut vähentämään leviämisen syöpäsolujen.

3) Parapähkinät auttaa laihtumaan

Sisällyttäminen parapähkinöitä ruokavalio auttaa laihtuminen prosessissa. Se voi tuntua ristiriitaiselta, mutta se ei ole vain niiden kuitupitoisuus ja proteiineja, jotka edistävät kylläisyyden tunnetta: erittäin tyydyttymättömiä rasvoja siemen myös tämä vaikutus, joka saa sinut kuluttaa pienemmän määrän ruokaa.

Seleeni kastanjat suojaa myös kilpirauhasen ja estää kilpirauhasen, hormonaalinen epätasapaino, joka johtaa painonnousuun. Dejodinaasient- entsyymi, joka vaikuttaa muutosta tyroksiinin (T4) on trijodityroniinin (T3), joka on osa aktiivisen hormonin, synteesi, on riippuvainen seleeni. T3 nopeuttaa aineenvaihduntaa kokonaisuutena, myös välttämällä ylipainoa.

Katso myös: Parapähkinät lihotus vai laihtua?

4) parapähkinän edistämällä lihasten kasvua

Kasvuun ja korjaus lihaskudoksen on tärkeää elintarvikkeiden, jotka ovat proteiinin lähteitä. Ottaen huomioon suositeltu päiväannos proteiinia aikuisen miehen (56 g), siemenet jo auttaa vastaamaan hyvä osa tätä tavoitetta (yksi kupillinen parapähkinöissä tarjoaa noin 19 g proteiinia).

Rasvat ja seleeni pähkinät ovat tärkeitä myös testosteronin synteesiä, hormonin, joka edistää lisääntynyttä lihasmassaa.

5) Parapähkinät on hyvä luut

Hyödyt parapähkinäeristä heijastuvat myös luuston terveyteen. Mineraaleja magnesiumia ja fosforia löytyi huomattavia määriä nämä siemenet ovat tärkeitä luuston rakennuksen prosessia. Magnesium, esimerkiksi, on välttämätöntä kalsiumin kiinnittäminen luita ja hampaita.

6) parapähkinän auttaa säilyttämään aivojen

Kyselyssä tiedekunnan Pharmaceutical Sciences USP osoitti, että päivittäinen saanti parapähkinöiden suojaa aivoja hapettumista ikään liittyviä.

Tutkimuksessa iäkkäillä miehillä ja naisilla, 20 yhteensä, joilla oli lievä kognitiivinen heikentyminen ja seleenin puute (CCL), jaettiin kahteen ryhmään: niihin, jotka söivät ruskea päivittäin ja ne, jotka eivät tee kulutus sen.

Kaikki osallistujat tehtiin neuropsykologisista tarkastus ennen ja jälkeen tutkimuksen. Jälkeen 6 kuukauden ajan, vapaaehtoisia, jotka kulutetaan siemenet eivät osoittaneet enemmän mineraalien puutos ja oli myös kognitiivisten toimintojen paranemisesta.

Tutkija Bárbara Cardoso selitti, että on olemassa suhde seleeniä kehossa, ja oksidatiivisen stressin, sillä tapauksia CCL, tila, joka ennakoi, esimerkiksi esiintyminen Alzheimerin taudin. Hän kertoo, että kuten ikä, neuronien alkaa tuottaa enemmän vapaita radikaaleja, kun virta synteesin, meidän antioksidanttipuolustusta myös ovat tulossa tehotonta.

7) Brasilia mutteri on kytketty ruoansulatuskanavan

Hyödyt parapähkinäeristä ruoansulatus järjestelmään kuuluu parantaa sen toimivuutta, helpottaa peristaltiikka joka on asema työntää ruokaa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä, sekä ehkäisevä vaikutus ummetus ja jopa syöpää paksusuoli. Siemen kuidut ovat vastuussa näistä toimista.

Varoitus!

  • Vältä liiallista kulutusta siemeniä. Aikuisille suositellaan nauttimalla päivittäin 55 mikrogrammaa seleeniä, että enimmäismäärä on arvo 400 mikrogrammaa. Tämä tarkoittaa, että syöminen vain yksi mutteri päivässä riittää tarpeisiin ihmiskehon. Ylimäärä seleeniä on myrkyllistä elimistölle ja voi aiheuttaa väsymystä, hiustenlähtö, hauraat kynnet, ihottumat, pahoinvointi ja oksentelu.
  • Allerginen pähkinöille ehkä kuluta niitä.
  • Parapähkinät voi olla pieniä määriä radium, joka on radioaktiivinen alkuaine, joka on vangiksi laaja juuret kastanja puun. Vaikka radio pitoisuus pähkinöiden voi olla suurempi kuin pitoisuudet sitä muissa elintarvikkeissa, uskotaan, että suuri osa siitä ei imeydy elimistöön.
  • Johtuen kosteuden olosuhteissa, kuivauksen ja varastoinnin, Brasilia pähkinät jotka on valmistettu Brasiliassa edellyttää saastumisen aflatoksiinit, karsinogeeneja tuottaa noin suvun sienistä, Aspergillus. Vaikka Brasiliassa enimmäismäärä aflatoksiini sallittu on 10 ppb Euroopassa sietää jopa 4 ppb (ja maasta riippuen ja tyyppi aflatoksiini raja on vieläkin pienempi). Tämän seurauksena Euroopan unioni on rajoittanut tuonti Brasiliasta siemeniä. Tutkimukset osoittavat, että käytäntöjen, jotka optimoivat prosessi, pelkistämällä varastoinnin ajan käsittelyyn, määrän vähentämiseksi aflatoksiinien pähkinöitä. Tutkija Embrapa Daniela Bittencourt raportoi, että koska bolivialaisia ​​ovat investoineet enemmän laatua pähkinöitä, ne ylittivät maamme viennistä.
  • Edut parapähkinöiden selvempiä, jos kuluttaa suolatonta.

Mitä mieltä olit hyödyt parapähkinöiden? Nyt kun tiedät mitä se tekee ja tietää sen ominaisuuksia, se sisältää sitä enemmän niiden valikossa? Kommentti alla!