13 Edut Basil – tarjoiluun ja ominaisuudet

basilika

Basilika kulutus on yhä liittyy useita terveyshyötyjä. Mutta mitä hyötyä on basilika? Mitkä ovat sen ominaisuudet kunto ja terveys? Sen lisäksi kulinaarisia toimivat mauste usein käytetään monissa elintarvikkeissa, se myös suojaa kehon bakteerien hyökkäyksiä, stimuloi muistia, parantaa ihon ja visio ja lievittää stressiä. Tunnettu jo antiikin Kreikassa, mauste harjoittaa myös detoxifying, antiseptisiä ja auttaa palauttamaan elimistöä kaikenlaisia ​​infektion.

1. käsittely vilustuminen

Yksi eduista basilika on parantaa immuunijärjestelmää. Sen lehtiä käytetään hoitoon vilustuminen. On suositeltavaa pureskella niitä helpottamaan vilustuminen ja flunssa. Vahvat antibiootti basilika ominaisuudet suojaavat elimistöä bakteereja ja niiden aiheuttamista infektioista.

2. Yskä Relief

Basilika ainesosa on siirapit ja yskänlääkkeet. niskakipu voidaan lievittää kurlata keitetyllä vedellä kasville lehtiä. Yrtti on myös tehokas muiden hengityselinten ongelmia, kuten astmaa ja keuhkoputkentulehdus.

3. parantaa immuunijärjestelmää

Parantaminen immuunijärjestelmä on myös yksi basilika hyödyistä. Tutkimukset osoittavat, että erilaisten kemiallisten komponenttien kasvin lisää vasta-aineiden tuotantoa jopa 20%. Vahvistamalla immuunijärjestelmää laitoksen suojaa astma, allergiat, niveltulehdus, syöpä, vilustuminen ja flunssa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa mieluummin tuoreita lehtiä ja ole kuiva.

4. Antistressilääkkeet

Basilikan lehdet tunnistetaan myös vähentää stressiä. Asiantuntijat suosittelevat pureskelua 10-12 lehtien basilika kahdesti päivässä, ehkäistä stressiä ja ongelmia, jotka johtuvat tästä pahasta.

5. Parantaa Vision

A-vitamiini esiintyy basilika on antioksidanttisia ominaisuuksia, erittäin hyödyllistä silmien terveyteen. Vain tuoretta basilikaa 100g vastaavat suositeltu vuorokausiannos vitamiini elimistöön.

6. parantaa ihon

Muita etuja basilika estävät ulkonäkö akne ja nopeuttaa haavojen paranemista ihossa. Oman ote auttaa poistamaan bakteerien dermis, mikä tukkeutumisen huokosiin, tärkein syy akne.

Basil ominaisuudet vähentää ihon tulehdusta ja niitä käytetään muita ongelmia, kuten silsa, psoriaasi ja hyönteisten puremat. Yrtti pidetään erinomaisena ehkäisyyn ja hoitoon ihosyöpä.

7. Parantaa suun terveyteen

Tutkimukset osoittavat, että Basil ominaisuudet ovat myös torjua tehokkaasti pahanhajuista hengitystä ja parodontiitin.

8. Poistaa munuaiskivet

Basilika on voimakas vaikutus munuaisten toiminta. Optimoida elin osoitti kulutus 6 tuoreita lehtiä vedellä paasto. Kärsiville munuaiskiviä on hyvä sekoittaa mehu uutettu basilika hunajaa ja ottaa seosta päivittäin noin 6 kuukautta. Menettelyä helpottaa poistamista munuaiskivien kautta virtsaan. Laitos on hyötyä myös parantavan eri virtsateiden ongelmia.

9. Treat vatsavaivoja

Basil myös kulutus on hyvä ruoansulatuskanavan. Mehu uutetaan sen lehtiä voidaan hoitaa vatsakipu tai kouristukset. Teesi on myös hoitoon muita yhteisiä vatsavaivoja, kuten ummetus, ruoansulatushäiriöt, ja hapan akkuja. Sen lääkinnällisiä ominaisuuksia myös auttaa parantamaan maha- ja mahahaava, ja parantaa maksan toimintaa.

10. päänsärky helpotusta

Toinen eduista basilika on lihasrelaksanttia toiminto. Kasvi voidaan pureskella, nautitaan teetä tai soveltaa öljynä suoraan kehoon lievittää lihasten jännittyneisyyden ja päänsärkyä.

11. Sydän ja verisuonisto

Voimakas antioksidantti yhdisteitä löytyy yrtti auttaa alentamaan kolesterolia ja vähentää mahdollisuuksia sairastua sepelvaltimotautiin. Basil ominaisuuksia magnesiumia apua rentouttava lihaksia ja parantaa verenkiertoa kehossa.

12. Hengityselinten

Yrtti edistää myös hengityselinten terveyteen, koska se auttaa parantamaan suorituskykyä keuhkoihin. Eteeriset öljyt basilika ovat hyviä parantaa keuhkoputkentulehdus ja ruuhkautuminen keuhkoihin. Kasvi on myös erittäin hyödyllinen tuberkuloosin hoidossa.

13. Hermoston

Parantaminen aivotoiminta on jälleen basilika hyödyistä, koska se normalisoi välittäjäaine aivoissa. Oman ote toimii aivojen tonic ja auttaa terävöittää muistia.

Mitä hyötyjä Basil palvella paremmin auttaa terveydelle? Tavallisesti käyttää sitä usein ateriat? Kommentti alla!