Lihotus popcorn tai laihtua? Täydellisen analyysin

popcorn

Useimmat ihmiset varmasti uskovat, että popcorn ruokinnassa sillä kun tekisivät listan terveellisiä elintarvikkeita, että ne voivat lisätä niiden ruokavalioon laihtua, popcorn yleensä ei ole niitä. Mutta kun asianmukaisesti valmisteltu ja nautitaan riittävä määrä, popcorn on terveellinen välipala. Se on erinomainen kuidun lähde, joka voi jättää olo tyytyväinen tuntikausia, jotka voivat auttaa sinua, jos yrität laihduttaa. Popcorn laihduttaa, kun sitä käytetään korvaamaan muita korkea-kalori välipalat ja valitse piipahti popcorn kuumalla ilmalla yrttejä ja mausteita sijaan voita tai öljyä.

Vastineita kalori Snacks

Syö popcorn välipala ei vain auttaa laihtumaan, koska se on reaktiivisesti runsaskuituinen, mutta myös koska se voi korvata muita korkea-kalori välipalat. Kahdeksan kuppia popcorn sisältää vain 244 kaloria, ja vaatii pitkän aikaa syödä. Syövät vain 17 sirut ja kuluttaa saman verran kaloreita ja päättyy lyhyessä ajassa, minkä ansiosta voit syödä enemmän pelimerkkejä tai muuta välipalaa.

Vertailut kalori kalori edelleen hyväksi piipahti popcorn kuumalla ilmalla, jos ajatellaan muita välipaloja, jotka voi vaihtaa. Kuppi jäätelöä, 6 kotitekoisia suklaakekseistä ja jopa hillovoileipä ovat lähes kaksi kertaa kaloria 8 kuppia popcorn oikein tuotetaan.

satiating ruoka

Tutkimus julkaistiin "Nutrition Journal" vuonna 2012 todettiin, että ihmiset olivat tyytyväisempiä ja söi vähemmän kaloreita välipaloja ja pääaterioita heidän syödessään popcorn välipala kuin silloin, kun he söivät pelimerkkejä. Popcorn laihtua olla täysin terveellistä ruokaa, joka tarjoaa kuitua sinulle, kovasti ällöttävä, jossa ei ole paljon kaloreita. Elintarvikkeita, jotka ovat vähäkalorisia tiheys eli kaloria grammaa kohti - kuten popcorn - ovat hyviä välipaloja ruokavaliota, koska voit syödä enemmän ilman kuluttaa liikaa kaloreita. Mukaan Centers for Disease Control and Prevention, se on määrä ruokaa syöt, ei kaloreita jotka saavat sinut tuntemaan satiated.

Pop popcorn kupin huoneeseen antaa noin 8 kupillista - riittää koko yön katsellen elokuvia - ja sisältää 9,6 grammaa kuitua, noin kolmannes suositellun päiväannoksen. mikroaaltouuni popcorn sisältää lähes sama määrä kuitua per kuppi, mutta ne, jotka käyttävät voiöljyä ja sisältää enemmän tyydyttyneitä rasvahappoja ja kaloreita, edut vähenevät kuitua.

välipala Tyydyttävä

Kun olet tekemässä Laihtuminen, mitä syöt välipala voi tehdä suuren eron määrä kaloreita syöt päivässä. Popcorn voi olla tyydyttävä välipala, joka ei häiritse ruokavalio. Tutkimus esiteltiin tieteellinen vuosikokous Obesity Societyn vuonna 2010 todettiin, että ihmiset dieetillä jotka söivät 100 popcorn päivässä välipalana olivat tyytyväisiä välipala ja katsoi, että se auttoi heitä hallitsemaan nälkää.

Mikroaaltouuni popcorn ja Natrium

Vaikka monia versioita vähärasvainen mikroaaltouuni popcorn sisältää lähes saman määrän kaloreita, että kuidut ja puhalletaan kuumaa ilmaa, ne sisältävät enemmän natriumia. Osa näistä suositelluista popcorn sisältää 270 mg natriumia, kun taas sama määrä piipahti popcorn kuumaa ilmaa, joka sisältää 2 milligrammaa. Raja natrium vähentää nettopaino, jolloin se on helpompi menettää painoa.

Suolaisen syöminen lisää natriumin taso kehon, kehon korjaustoimenpiteitä kasvaa jano ja vähentää virtsan tuotantoa. Jos vähennät juomista janon yhden juoman makeutettu sokerilla, laihdutus tulee vieläkin vaikeampaa.

Kuten Popcorn lihotus

Vaikka popcorn sisältää vain vähän kaloreita ja rasvaa, voit silti lihoa ellet valvonnan määrää syöt tai peitä sitä voissa. Kukin rkl voita laitat popcorn lisää 100 kaloria ja 11,4 grammaa rasvaa.

Sen sijaan, sekoita pieni määrä suosikki mausteita ja pelata teidän popcorn maun parantamiseksi. Kokeile kaneli, currya, italialainen mauste tai chilijauhetta. Jos haluat lisätä hieman rasvaa, lisää yksi tai kaksi roiskua Sprayvaseliinilla kevyesti kattaa vain popcorn ja auttaa mausteita tarttumaan toisiinsa ilman suurempia kasvu kaloreita välipala.

Riski Popcorn elokuva

Elokuvien katseluun ja syöminen popcorn on parasta tekemistä tai poikaystävää, mutta laihtua ja syödä popcornia elokuva, se ei ole paras yhdistelmä. Suuri osa tästä popcorn lihasikojen riitä, koska se voi sisältää 540 kaloria ja tyydyttyneitä rasvoja yhteensä 1200 kaloria, noin kaloreita kolme ateriaa ruokavalioon nainen. Tee oma popcorn kotona, kyllä, se on terveellisempi vaihtoehto, joka voi auttaa laihtumaan.

Miten haluat syödä, ja summa, jonka olet tottunut, luulet lihottamiseen popcorn vai laihtua? Mitä vaikutuksia sillä on ruokahalua? Kommentoida alla.