Bataatit lihottamista tai laihtua?

bataatti

Jos yrität laihduttaa leikkaamalla kaloreita, lisäämällä bataatit teidän ruokavalio voi auttaa sinua saamaan enemmän ravintoa. Vaikka bataatti sisältää vain noin 112 kaloria, kukaan heistä rasvaa, se on 2 grammaa proteiinia ja yli 100% lisää suositellun päiväannoksen vitamiinia, ravintoainetta, joka auttaa silmäsi, luut ja immuunijärjestelmän pysyä terveenä .

hiilihydraatit

Kukin kuppi bataatit tarjoaa sinulle 28 grammaa monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, mukaan maatalousministeriön. Voisi luulla, että bataatti niin lihotus, mutta on vähemmän kaloreita, hidas imevää hiilihydraatteja ja paljon ravinteita, bataatti laihduttaa antamalla ylimääräistä energiaa ja tekemällä voit polttaa enemmän kaloreita aterioiden välillä. Hiilihydraattipitoisuus auttaa aivoja tuottamaan glukoosia, joka voi pitää sinut hereillä ja energinen välttäen uneliaisuus että usein liittyy laihtuminen järjestelmiä.

Matalan glykeemisen indeksin

Bataatit on alhainen glykeeminen indeksi, mikä tarkoittaa, että se ei aiheuta piikkejä verensokeri. Ruokavaliot, jotka sisältävät bataatit ja muita elintarvikkeita, joilla on alhainen glykeeminen indeksi auttaa laihdutus. Alhainen glykeeminen bataatti usein vakiintuu sokeria veressä ja pysyy terveenä. Pidä sokeripitoisuus terveenä veressä estää pitoisuus vatsan rasvaa. Tämä johtuu siitä, että sokeripitoisuus epävakaa verta johtavat yleensä insuliiniresistenssin, liikalihavuuteen esiaste.

Katso myös: Edut ja bataatti reseptejä Painonpudotus

Vesi Korkea sisältöä

Lopuksi, bataatti menettää painoa, koska liian suuri määrä vettä löytyy sen yhdisteen. Lukuun ottamatta luun ja rasvaa, elimistö koostuu lähes pääasiassa vedestä, joten se ei ole yllätys, että se vastaa myönteisesti, kun syödä elintarvikkeita, jotka sisältävät suuria määriä vettä. Kun kuidut, vesi vie paljon tilaa vatsassa. Niin syö elintarvikkeita, jotka sisältävät paljon vettä, kuten bataattia tekee sinusta tuntuu tyytyväinen ja estää sinua syö liikaa ja syö aterioiden välillä. Se auttaa sekä laihtuminen tavoitteet kuin estää sinua lihoa uudelleen.

Purple Bataatti

Yhdysvalloissa, bataattia yleensä keltainen tai oranssi väri, mutta Aasiassa, violetti bataatit ovat yleisiä, mukaan lukien erityisesti täällä Brasiliassa. Ne sisältävät yhdisteitä kutsutaan antosyaniineja, joka on voimakas antioksidantti ominaisuuksia. Tutkijat tutkivat vaikutuksia violetti bataatti adiposyyttien tai rasvasolujen, vuonna 2011. He havaitsivat, että ote vähensi eritystä leptiini, hormoni, joka näyttelee roolia valvoa rasva-aineenvaihdunta, mikä osoittaa, että bataatti violetti voi edistää laihtuminen ja ehkäistä lihavuutta.

vaihdot

bataatti on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää paikka korkeampi kalori elintarvikkeet. Lisää bataatit ja keitto tai muhennos Suurusta luonnollisesti lisäämättä rasvaisen voiteet. Lisää leipää syödä jotain makeaa, joka ei ole täynnä rasvaa ja kaloreita. Se voi korvata tärkkelys osan aterian korvikkeena vähän kaloreita ja paljon ravinteita perunoiden, pastan tai riisin.

Valinta ja säilytys

Etsi pieniä tai keskisuuria perunoita, soft shell ja merkitsemätön. Vältetään kanssa "parta" valkoinen, merkki siitä, että perunat ovat liian kypsiä ja todennäköisesti kovaa. Vaikka bataatit näyttävät kovia, ne ovat hauraita ja helposti pilaantuvia. Leikkaus jälkeä pinnalle tai leviää nopeasti pilaa koko peruna. Älä laita ne jääkaappiin, se nopeuttaa heikkeneminen.

Vinkkejä valmistus ja tarjoilu

Kokki bataattia, älä kuori ne. Puututa kuori estää liiallisen menetys arvokasta ravintoaineiden ja "pitää" sen luonnollista makeutta. Kuiva ja keltainen lajike voidaan käyttää missä tahansa resepti, joka käyttää tavallista perunoita. Tummemmat lajikkeet ovat tyypillisesti makeampi paistetaan tai keitetyt. Myös yrittää rikkoa niitä, laittaa kohokas tai tehdä piirakka. Älä laita sokeria, koska kuten mikä tahansa ruoka, lihotus bataatti, kun se tuo paljon turhia kaloreita sokeri.

viittaukset

  • Akatemian Ravitsemus ja ravitsemusoppi: Mikä on Fiber?
  • USDA Ravinteiden Tietokanta: Bataatti
  • Department of Food Science and Nutrition, Pusan ​​National University, Busan, Korea: Anti-Lihavuus ja Antioksidatiivisia vaikutukset Purple Bataatti Ote 3T3-L1-rasvasolut in vitro

Siihen tarkoitukseen, johon olet jo sisällyttänyt bataatit ruokavalioosi? Uskotko, että lihantuotantoon bataatti vai laihtua? Meillä on ollut merkittäviä tuloksia? Kommentti alla!