Damaskos Kuiva lihotus? Vinkkejä ja edut

Damaskos

Tunnettu koska sen azedinho maku, kuivattu aprikoosi kulutetaan kolkilla Brasilian, varsinkin lopussa vuoden jouluna illallisilla täynnä runsaasti pöytään. Tavalliseen tapaan, niiden kulutus tapahtuu sekä jälkiruoka sekä iltapäivävälipalaa. Tapaa ravitsemuksellisia tietoja ja selvittää, jos kuivattu aprikoosi kasvatukseen laihtua.

 • 23 kaloria;
 • 6,3 g hiilihydraattia;
 • 0,4 g proteiinia;
 • 0,08 (yhteensä rasva);
 • 0 g (tyydyttyneitä rasvoja)
 • 0,8 g (ravintokuitua).

Syöminen kuivattuja aprikooseja voi tehdä hyvin ruuansulatuksen pääasiassa harkitsemaan sen korkea kuitua. Se on myös runsaasti C-vitamiinia se on mineraalit, kuten natrium, kalsium, magnesium, mm.

Ravintokuitu Damaskos Seco

Kuivattuja aprikooseja ovat erinomaisia ​​lähteitä ravintokuitua. Erityisesti runsaasti liukoista kuitua, joka on tyyppiä, joka sitoutuu rasvahapot edistää erittymistä jätettä. Ne auttavat myös ylläpitämään tervettä suolen aiheuttaen ruoansulatuskanavan tapahtuu nopeasti.

Damaskoksen Kuiva lihotus?

Kuivattu aprikoosi on 6,3 g hiilihydraatteja. Eli kuluttavat suuria määriä ilman säännöllisen liikunnan voi lihoa. Harkittaessa lähes 23 kaloria kulutuksen 10 päivässä, on 230 kaloria. Joko niin, vaihda teollisuusmaiden makea kuivatut hedelmät on terveellisempi vaihtoehto.        

Damaskos x Tuore Dry

tuore aprikoosi ravitsemukselliset ominaisuudet ovat seuraavat 100 g: 54,1 (kaloreita); 12,3 (hiilihydraatti); 1,0 (proteiini) ja 0,1 (lipidit). Toisaalta, kuiva-tyypin johtaa 131 (kaloreita) 29,6 (hiilihydraatteja), 3,1 (proteiini) ja 0,1 (lipidit). Harkittaessa numeroita voimme sanoa, että 100 g toisen vaihtoehdon lihottaa enemmän kuin ensimmäinen.

Kalium Damaskos Kuiva

Yhdessä natrium, kalium, säätää tasapainoa solunsisäisen ja solunulkoisen vettä. Tärkeää ylläpitää tervettä verenpainetta. Hänen riittämätön saanti liittyy kohonnut verenpaine riski. Keskimääräinen ruokavalio ihmiset ovat köyhiä kaliumia, kuten todetaan Coloradon yliopistosta. Tämän seurauksena useimmat ihmiset hyötyisivät sisällyttämällä kuivattuja aprikooseja ruokavaliossa. Puoli-kuppiosan toimittaa enemmän kuin 21% päivittäisestä saantisuosituksesta kaliumia.

Silitysval Damaskos

kuivattuja aprikooseja antaa suuria määriä rautaa. Kuten kaikki kasvisruokaa, millaisia ​​tarjoama kuivattuja hedelmiä kutsutaan ei-Hemi, eli se ei imeydy helposti kuin rauta-hemirauta, todettu eläinten lihaa, esim. Ruokavalio, joka sisälsi monenlaisia ​​elintarvikkeita runsaasti rautaa auttaa estämään anemia, johtava ravitsemuksellinen häiriö maailmassa, mukaan Maailman terveysjärjestö WHO.

Damaskos annos kuiva päivä

-Osa 5 on osoitettu päivittäin yksikköä. Luultavasti syödä lihotus kuivattu aprikoosi kun kuluttajat ylittää suositellut päivässä. Sata grammaa kuivattuja hedelmiä vastaa puoli vaaditun päivittäin rautaa kehon esitetyllä Marcela Sansone ravitsemusterapeutin. Keskiosa kuivattuja aprikooseja kuppi tarjoaa 19% päivittäisestä arvo kuitua.

Energia Damaskos Seco

lihotus kuivattu aprikoosi kun ne, jotka kuluttavat liikaa ei käytännössä fyysisiä harjoituksia. ammatti- tai amatööriurheilijoiden saada energiaa, kun he tekevät kulutusta. Itse asiassa syöminen ulkopuolella päivittäinen suositus on elintarvike teko sopii niille, jotka käyttävät säännöllisesti.

Tämä tapahtuu, kun otetaan huomioon, että tämä ruoka voi täydentää energiaa lyhyessä ajassa harjoittelun jälkeen. Mielenkiintoisesti, kuivattiin aprikoosit voidaan myös kulutetaan ennen koulutusta seurauksena alhainen glykeeminen indeksi.

8 edut Damaskoksen Seco

Vähän hedelmiä, keltainen ja pyöristetty massan, kuiva aprikoosi ja auttavat täydellinen ruoansulatusta, on vähärasvainen. Tunne tärkeimmät edut mukaan ravitsemusterapeutin Marcela Sansone:

 1. kuivattu aprikoosi on vitamiineja ja kivennäisaineita.
 2. Se toimii kuin luonnollinen laksatiivinen seurauksena suuri määrä kuitua kohti. Se palvelee välttää ongelmia suolistossa.
 3. Voi korvata energia ammatti- ja amatööriurheilijoiden nopeasti. Pidä kehon nesteiden. Sitä voidaan käyttää myös ennen harjoitusta, koska alhainen glykeeminen indeksit.
 4. Auttaa taistelussa sydänsairauksia. Se auttaa myös hillitä toimia vapaiden radikaalien vastuussa sairauksia tai ennenaikainen vanheneminen ihossa.
 5. Vision, limakalvoja ja nahat ovat hyötyneet kulutuksen takia runsaasti beetakaroteenia.
 6. Seurauksena on runsaasti mineraaleja on liittolainen osteoporoosia vastaan.
 7. Kun potilaat kärsivät anemiasta lääkärit voivat ilmoittaa kuivattu aprikoosi kulutus tärkein pohtimaan rauta, joka auttaa työn punasolujen jakaa happea elimistöön.
 8. Toiminnot A-vitamiinin läsnä kuivattiin aprikoosit antioksidanttina on välttämätöntä: Solujen kasvun, immuunijärjestelmän ja silmien terveyttä.

Pidät enemmän kulutuksen tuoreita tai kuivattuja aprikooseja? Kuinka usein yleensä syö tämä hedelmä? Kommentoida alla.