Nescau Fattening? Kalorier og analyse

fetende sjokolademelk

Den Nescau sjokolade er et mye brukt i Brasil, både for barn som for voksne. Men gjør Nescau fetende, eller det kan være en del av et vekttap diett?

Folk tenker ofte at Nescau fetende, men dette skjer mer opphopning av mat i måltidet og ikke bare på grunn av Nescau. Hvis du tar en kaffe frokost med brød, frukt og frokostblandinger som allerede har 300 kalorier, for eksempel, vil du legge til 50% flere kalorier hvis du fortsatt drikke Nescau cup, bringe til 444.

Nescau Strøm Kalorier

Det er ingen stor forskjell på kaloriverdi ved å sammenligne den "tradisjonelle" med "Power". I denne typen spesiell Nescau det er 75 kalorier i to spiseskjeer, bestående av den vanlige tiltaket mellom sjokolade forbruk, ikke bare i Brasil, men over hele verden.

Flytende kalorier Nescau: Canister og Cash 1 liter

I dag er det på hyllene i supermarkeder melk drikke i forskjellige formater. For å spare penger, folk velger å kjøpe en boks med en liter. I en 200 ml kopp er 193 kalorier. Boksen versjonen er ideell for snacks av barn i skolen. En boks med 200 ml har de samme 193 kalorier.

Den Nescau fetende mer i dette formatet enn noen annen. Dette er fordi mengden karbohydrater er høyere. Det er ganske vanlig for folk å ta en 300ml om gangen (i tilfelle av en liter boks) og det betyr 290 kalorier! Hvis vi mener at dette er bare drikke av måltidet, kan du være forbruker mer enn 500 kalorier teller andre snack matvarer eller frokost om morgenen. Du kan ikke selv gjøre deg feit, men sannsynligvis ikke ideelt for vekttap diett.

Nescau Lys Kalorier

Ja! Ingen tvil om Nescau Light er det ideelle valget for å konsumere og har mindre sjanser til å få fett. Nestle sikrer at smaken endrer ikke noe! Over 50% mindre kalorier i kontra tradisjonelle Nescau eller makt. Er bare 32 kalorier i delen, og 6,8 g karbohydrater. Interessant, er markedsprisen 25% høyere sammenlignet med Nescau ikke lett som de viktigste elektroniske supermarkeder i Brasil.

Calorie Cookie Nescau

Annen mat elsket av barn, ungdom og voksne. Men dette er den måten at Nescau mer fetende. Bare en del av kjeks 5 er 350 kalorier. Det er veldig lett du forbruker ti kjeks ser på TV. I dette tilfellet er du forbruker en kalori bombe 700 kalorier. Blant de ulike måter å konsumere Nescau utvilsomt er den mest kalori. Av denne grunn er det nødvendig å moderere det daglige kostholdet.

Fetende sjokolademelk med sukker

Nescau mer fetende når forbrukes i meieri form enn pulver med melk, som du har sett over Dette er den viktigste måten på grunn av tilsetting av sukker til stede i produktesken. Imidlertid er omsorg nødvendig! Ved inntak av melk pulver Nescau er det nødvendig for å unngå tilsetning av sukker. Ellers vil drikke i koppen tilsvare melk i kalori vilkår.

Husk også at for å fordøye det med helmelk vil øke med 50 kalorier per porsjon av 200 ml.

Final Thoughts

For å gå ned i vekt, nyter gleden av smaken av Nescau og sin næring, er den beste måten å ta det i sitt lys form i et glass skummet melk og ikke mer enn to spiseskjeer av sjokolade.

Melk er en matvare som er positivt assosiert med gode resultater i vekttap dietter. Den Nescau kan være element som du må ta mer glede i å ta sitt glass melk. Så ikke bare gjør det selv har få kalorier og vil også hjelpe deg å gjøre melken lettere.

Hvordan ønsker du å ta Nescau? Har noen inntekter Nescau å anbefale? Kommentere nedenfor!