Diabeetikko voi syödä couscous?

couscous

Couscous on tyypillinen resepti ruoanlaitto Brasilian Koillis, vaikka sen alkuperä on Afrikkalainen. Sen perus- resepti on valmistettu seoksesta, maissitärkkelystä, maissijauhoa tai esikypsennetyt maissihiutaleita, suola ja vesi laitetta kutsutaan cuscuzeira ja tarjoillaan yleensä ateriat, kuten aamiaisen ja illallisen.

Diabeetikon voi syödä couscous? 

Diabetes on terveydentila ominaista hallitsematon veren sokeria. Kuva tauti kehittyy, kun elimistö ei pysty tuottamaan insuliinia tai eivät voi kunnolla käyttää hormoni se tuottaa. Insuliini toimii tarkasti valvoa määrä glukoosin veressä.

Kun potilas on diagnosoitu diabetes, se tarvitsee seurata hoitoa valvoa niiden glukoosi veressä tai kasvojen seurauksia, kuten vahinkoa hermoja, elimet ja verisuonia.

Osana strategiaa hoidossa käytettyjen on muutos ruokailutottumusten ruokavalio, joka suosii valvontaan sokeria veressä. Mutta jos maissi couscous tulee tämän tarinan?

Kuituja ja proteiineja

Yksi puoltavat elintarvikkeiden ruokavaliossa diabeetikkojen on se, että hän on kuitua ja proteiinia. Ei siksi, että hän on erittäin runsaasti näitä ravintoaineita, mutta niiden läsnäolo auttaa alentamaan glykeeminen indeksi aterian, ja ajatellut sitä, voimme päätellä, että diabeetikko voi syödä couscous.

Muistuttaa, että kuitu on mukana ravinnerajoitusta glukoosin imeytymisen elin, joka edistää verensokerin tasoa.

100g osa 23g on paistettu couscous hiilihydraatteja, 1,4 g kuitua ja 3,8 g proteiinia. Vertailun, 100g valkoinen riisi keitetään 28 g hiilihydraatteja, 0,2 g ja 2,5 g proteiinia kuituja.

Hiilihydraatti laskenta

Hiilihydraatti laskenta on tärkeä osa ruokavaliota diabeetikoille, koska ravinteiden koostuvat sokerin molekyylien lohkojen ja muodoltaan sokeria jälkeen läpi ruoansulatuskanavan. Tämän jälkeen hiilihydraatit käytetään energialähteenä.

Emme voi määritellä optimaalisen määrän hiilihydraatteja kulutetaan per ateria tai päivittäin ruokavaliossa diabeetikoille, sillä kyseessä on ihanteellinen määrä vaihtelee henkilöittäin.

Saatujen tietojen mukaan American Diabetes Association, joka elimistö reagoi eri tavalla muutoksiin veren glukoosipitoisuutta joutuessaan kosketuksiin tiettyjen elintarvikkeiden.

Siksi on diagnosoitu diabetes, on parasta keskustella lääkärin ja ravitsemusterapeutin ruokavaliossa uuden kokoonpanon ja tarkista ammattilaisten jotka rajoittavat hiilihydraatteja sinun pitäisi kuluttaa ateriaa kohti päivässä.

Edelleen, on tärkeää tietää, että maissi couscous on ruokaa runsaasti hiilihydraatteja: osaan 100 g lautasen löytyy noin 23 g ravintoaine.

Tähän arvoon mielessä ja suositeltu hiilihydraatteja nieltäväksi päivässä ja ateriaa, diabeetikko voi määrittää avulla ravitsemusterapeutin siitä kuinka paljon ruokaa voidaan sisällyttää niiden valikosta.

Muita näkökohtia diabeteksen ja couscous

Ruoka tulee luettelo kohteista, jotka tulisi nauttia säästeliäästi diabeetikoille. Siksi enemmän kuin ymmärrystä, jos potilas voi syödä couscous tai ei, meidän on ymmärrettävä, miten diabeetikon voi syödä couscous.

Mukaan endokrinologian Carlos Menezes varovaisuutta ruoan kanssa.

Lääkäri selitti myös, että johdettu maissin (kuten maissijauhoa, maissitärkkelystä ja maissi hiutaleita, jotka voidaan käyttää resepti) olisi otettava jota käytetään erityisesti diabeetikoille.

Kuten jokainen ihminen, diagnosoitu diabetes tulisi olla monipuolista ruokavaliota antaa ravinteita kehon ja couscous voi osaltaan tässä mielessä, sillä, kuten näimme edellä, se on vitamiinien lähde.

On kuitenkin tärkeää, ettei liioitella niiden kulutuksen ohjaamiseksi osat ja tietää hyvin, mitä ruokia käyttää liittämään lautasen. Tämä johtuu siitä, couscous voi keksiä täytteet ja.

Valinta näiden ainesosien tulisi myös olla mukaisesti ravinnon parametrien valvomiseksi sokeria veren, mukaan erityispiirteet tapauksessa, jotka osoitetaan lääkärin ja ravitsemusterapeutin.

Enemmän diabeteksesta 

Sairauden oireita ovat: voimakas jano, nälkä, usein munuaisten infektiot, ihon ja virtsarakon, viivästynyt haavan paranemista, näköhäiriöt, pistely jaloissa, kiehuu, tihentynyt virtsaamistarve, laihtuminen, heikkous, väsymys, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut, pahoinvointi ja oksentelu.

Jokainen, joka on kokenut yhden tai useamman merkeistä edellä luetelluista, ota yhteyttä lääkäriin, jotta sinulla on sairaus vai ei. Ja kun diabetes on diagnosoitu, on tärkeää oikein noudattaa hoito suositellut lääkäri ei kärsisi minkäänlaista komplikaatio.

Lisäksi muutos valtaa, suositellaan hoitoa taudin tuo muihin strategioihin. Tähän voi kuulua: fyysinen aktiivisuus, tarkkailun verensokeri, sovellus insuliinin, huumeiden käyttö, hoitaa suun terveys, stressin hallinta, poistaminen tupakointi ja vähentää alkoholin kulutusta.

Oletko kuullut, että diabeetikko voi syödä couscous? Se on diagnosoitu kunto ja piti vaihtaa ruokailutottumuksia? Kommentti alla!