Diabeetikko voi syödä ruskea sokeri?

fariinisokeri

Diabetekselle on tunnusomaista puute verensokeri. Tämä johtuu siitä, että kuva ehto on kehitetty, kun elimistö ei pysty tuottamaan insuliinia tai eivät voi kunnolla käyttää hormoni se tuottaa. Se toimii valvoa määrä glukoosin veressä.

  • Katso myös: ruokavalio vinkkejä diabeetikoille.

Diabeetikko voi syödä fariinisokeri?

Jos diabetes tuo mukanaan puute sokeria veressä, niin kuka on tauti voi syödä sokeria, eikö?

On tärkeää tietää, että ei ole sokeria, joka aiheuttaa diabetesta. Kuten näimme aiemmin tässä artikkelissa, se on kehitetty huomioon liittyvistä ongelmista, miten elimistö käyttää insuliinia. Lisäksi kun kyseessä on tyypin 1 diabetes, syntyy ongelma, muiden tekijöiden ohella, geneettinen kysymyksiä.

Suhteessa tyypin 2 diabetes, American Diabetes Association kertoo, että yksi suurimmista riskitekijöistä Taudin puhkeaminen on ylipaino, jota voidaan ohjata liialliseen kulutukseen sokeria kautta herkkuja.

Liiton mukaan, aiemmin diabeetikkojen käskettiin välttämään sokeria kokonaan. Nyt kuitenkin yleissopimus on että diabeetikot varata sokeri täytekaramellit juhliin (ja harvinainen) ja pohjan tehoa ravitsevia elintarvikkeita, kuten vihanneksia, täysjyvätuotteita, hedelmiä, maitotuotteita rasvoja, kalaa ja vähärasvaista lihaa.

Ja missä fariinisokeri kaiken tuon? Mistä tietää, jos potilas voi syödä fariinisokeri vai ei? No, American Diabetes Association luetellaan ainesosa yhdellä makeutusaineiden kaloreita ja hiilihydraatteja.

Hiilihydraatti laskenta

Organisaatiolle, kun kulutetaan hiilihydraattien tyyppi vaikuttaa veren glukoosipitoisuus, joka aiheuttaa myös enemmän häiriöitä tällä tavoin on määrä ainetta, joka nautitaan.

Muista, että hiilihydraatit koostuvat lohkojen sokerimolekyylien ja hankkia sokerina jälkeen läpi ruoansulatuskanavan. Sen jälkeen niitä käytetään energialähteenä ihmisen elimistöön.

Tl ruskeaa sokeria (5 g) koostuu 4,7 g hiilihydraatteja. Tämä on vain hieman vähemmän kuin hiilihydraattien määrää läsnä puhdistettua sokeria. Sitten yhtä huolellisesti, että diabeetikon tulisi olla hienostunut valkoinen sokeri fariinisokeria oltava.

Monet uskovat, että fariinisokeri, kun taas terve, on valta makeuttamiseen alle puhdistettua sokeria. Joten sulostuttaa mehua tai resepti, ehkä, että tuloja on enemmän hiilihydraatteja, mikä ei ole kovin hyvä.

Suositus American Diabetes Association

Mukaan American Diabetes Association, raja hiilihydraattien saanti on 45 g ja 60 g useimmille. Kuitenkin organisaatio itse väittää, että laitos kunkin henkilön reagoi tavalla suhteessa lisääntynyt glukoosipitoisuus veressä.

Tämä tarkoittaa, että ihanteellinen enimmäismäärä hiilihydraatteja, jotka jokaisen diabeetikon pitäisi kuluttaa eroaa tapauskohtaisesti. Tämän vuoksi on tärkeää ottaa säestyksellä lääkäri ja ravitsemusterapeutti ja tietää, mitä raja sopii juuri sinun tapauksessa.

Pitämään sokerin tasot hallinnassa verta, järjestö neuvoo korvaa makeisia ja makeutusainetta ainesosat - ryhmää, jossa fariinisokeri sisältyy - kuten hiilihydraattien lähteitä muiden elintarvikkeita, jotka sisältävät ravintokoostumuksesta kuten maitoa, hedelmiä, leipää, mehuja, jogurttia ja perunat, esimerkiksi.

On huomattava, että suunta ei ole poistaa hiilihydraatteja ruokavaliosta, mutta tietää miten hallita saanti päivittäin.

Miten kuluttaa fariinisokeria 

Emme kuitenkaan sano, että se on täysin väärin sanoa, että diabeetikko voi syödä fariinisokeri. Kysymys on, että se ei ole luokiteltu edullinen hiilihydraattien lähde, ja siksi tulisi käyttää viisaasti ja maltillisesti.

Esimerkiksi syöt jälkiruoka tehty hunajaa tai fariinisokeria? Niin että tämä ei haittaa diabeteksen hallinnassa sääntö on leikata toinen lähde hiilihydraatteja tällä aterialla.

Se on kuin vaihto. Oletetaan, että haluat syödä keksejä kuten keksejä välipala vieressä kanavoileivän päivällisen yhteydessä. Maistaa evästeen aiheuttamatta ongelmia, sinun täytyy muuttaa leivän käytetty sandwich yhden kanssa vähemmän kaloreita ja vähemmän hiilihydraatteja tai käytä siivu kahden sijasta.

Kuten ilmoitti Brasilian Diabetes Society (SBD), saanti fariinisokeri diabeetikoilla vapautuu niin kauan kuin niiden ravitsemukselliset määrä otetaan huomioon laskemalla kaloreita ja hiilihydraatteja, joita voidaan kuluttaa päivittäin, sen mukaan, mitä se ohjasi lääkäri ja ravitsemusterapeutti.

Ana Maria Calabria MD, alkaen 2008-2009 hallinta Department of Nutrition and Metabolism SBD hän piti sitä, että ero puhdistettu sokeri ja ruskea verrattuna hiilihydraattipitoisuus ei ole merkittävä.

Se selittää myös, että erotus sokerin toinen on, että ruskea ohittaa jalostusprosessissa saa mitään kemiallisia lisäaineita, ja näin ollen kuljettaa suurempia arvoja ravintoaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia, fosforia, kaliumia, kuparia, B1-vitamiini ja vitamiini B6.

Kuitenkin lääkäri sanoi, että tämä ei tarkoita, että diabeetikoille pitäisi käyttää sitä korvikkeeksi valkoisen sokerin, koska vaikutukset liittyvät verensokerin ovat samankaltaisia. Lisäksi nämä ravinteet enemmän kuin ruskean ominaisuudet voidaan saada kulutus muita elintarvikkeita.

Lisätietoja diabeteksesta 

Vallanvaihdon on vain yksi strategioista hallita kunnossa. Muita näkökohtia, jotka ovat osa hoitoa ovat: fyysinen aktiivisuus, tarkkailun verensokeri, sovellus insuliinin, huumeiden käyttö, hoitaa suun terveys, stressin hallinta, poistaminen tupakointi ja vähentynyt juominen.

Jo taudin oireita lista koostuu: liiallinen jano, nälkä, usein munuaisten infektiot, ihon ja virtsarakon, viivästynyt haavan paranemista, näköhäiriöt, pistely jaloissa, kiehuu, tihentynyt virtsaamistarve, laihtuminen , heikotus, uupumus, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut, pahoinvointi ja oksentelu.

Jos olet kokenut tai koet näitä oireita, on syytä hakea lääketieteellistä apua ja testaavat tunnistaa, jos sinulla on sairaus vai ei. Joten jos todella on tila voi aloittaa hoito heti ja estää komplikaatioita kehitetään.

Kuvittelit, että diabeetikko voi syödä fariinisokeri? Tiesin ero tämän sokerin puhdistettu? Kommentti alla!