Mitä tehdä Vapauta pidätetty Suolisto

Mitä tehdä Vapauta pidätetty Suolisto

Tutkimus osoittaa, että tällä hetkellä noin 30% brasilialaisista kärsii kroonisesta ummetus tavalla - tunnettiin kunnossa ummetusta tai ummetusta. Ja kun ongelma on historiallisesti yleisempää naisilla, myös miehet kärsivät tarpeeksi ummetus, varsinkin nykyään, yhdistelmällä stressin, huonon ruokavalion ja liikunnan puute. Ja mitä tehdä vapauttamaan loukkuun suolistossa?

Kun nämä liikkeet heikentynyt ja satunnaisia, on kerääntynyt sulamatonta materiaalia suolistossa, mikä voi johtaa veden imeytymistä ja kovettuminen jätettä. Seurauksena, uloste on kompakti ja vaatii enemmän työtä, jotta voidaan eliminoida päätyosan paksusuoleen. Tällä vaikein evakuoida annetaan ummetus nimi.

Ovat ummetusta on normaalia?

Ruoansulatus-ongelmat

Matka-, stressiä tai jopa mitään erityistä muutosta ruokavalio voi tehdä suolet jumiin ajoittain, mutta se ei ole sama asia kuin krooninen ummetus.

Vaikka malli evakuointi on varsin vaihteleva ihmisten keskuudessa, kuva pidetään yleisesti ummetus vasta, kun on vähemmän kuin kolme suoliston liikkeitä viikossa.

Toinen ominaisuus, joka merkitsee ummetus on täsmälleen vaikeus ja kuormittavien on uloste, joka voidaan liittää kipu peräaukon alueella ja epätäydellisen tyhjentämisen (tunne, että on vielä materiaalia peräsuolessa).

Miten diagnosoida Ummetus

Olemme juuri nähneet edellä, että matkojen määrä vessaan on jotain hyvin yksilöllistä, ja jotkut jopa tottua evakuoida vain muutaman kerran viikossa.

Tästä syystä, ummetus oireet voivat vaihdella suuresti henkilöstä toiseen, mutta se on kokonaisuudessaan mahdollista erottaa mahdollinen ummetus kroonisesti ummetusta läpi seuraavat ominaisuudet:

Pienempään määrään matkoja vessaan (alle kolme viikossa);
Tunne epätäydellinen suolen tyhjennys;
Ja vaikeus evakuoida läsnäolon poistetun ja vähän tilaa vieviä ulosteesta;
ylirasituksen evakuoinnin aikana;
Epämukavuutta ja turvotus, kaasu, päänsärkyä ja pahoinvointi.

Aiheuttaa suolen Arrested

On olemassa kahdenlaisia ​​ummetus: orgaanisten ja toimiva. Vaikka entinen saattaa esiintyä kehon läpi jonkinlaista fyysistä muutosta (kuten suolitukos tai muodonmuutos, esimerkiksi), toiminnallinen ummetus voi johtua huonot ruokailutottumukset ja muutoksia rutiininomaisesti.

Tutustu tärkeimmät syyt ummetus:

 • riittämätön määrä kuitua ruokavalio;
 • Pikku nesteytys;
 • Liiallinen kulutus proteiinia ja jalostettujen elintarvikkeiden (maitotuotteet, välipaloja, makeisia, valkoiset jauhot);
 • Stressi, masennus ja ahdistuneisuus;
 • Liikunnan puutteesta;
 • Täytä välittömästi halu evakuoida;
 • Liikaa sokeria ruokavaliossa;
 • Älä pureskele ruokasi riitä;
 • Käyttö rauta täydentää ja kalsiumia;
 • Ylimääräinen alkoholin ja kofeiinin (olipa kahvi, tee, suklaa tai jopa thermogenic täydennykset polttaa rasvaa);
 • Tiettyjen lääkkeiden (masennuslääkkeet, laihdutusvalmisteita);
 • erityiset sairauksia;
 • Raskaus (raskaana olevat naiset ovat alttiimpia ummetus).

Vaikka krooninen ummetus ja toiminnalliset vaativat ammattitaitoista valvontaa, toiminnallinen ummetus voidaan torjua ottamalla käyttöön hyviä tapoja pöydässä ja myös läpi joitakin muutoksia elämäntapa. Myöhemmin ymmärrätte mitä tehdä vapauttamaan loukkuun suolistossa luonnostaan.

Sairauksia, jotka voivat aiheuttaa suoliston pidätetty

Lisäksi huonot ruokailutottumukset, ummetus voi johtua myös muita ehtoja tai sairauksia, kuten:

 • Ärtyvän suolen oireyhtymä;
 • Diabetes sivuvaikutus;
 • kilpirauhasen vajaatoiminta;
 • pitkäaikainen kuume;
 • suoliston loiset;
 • divertikuliitti;
 • Summittaisen laksatiiveja;
 • Koliitti (paksusuolen)

Mitä tehdä vapauttamaan loukkuun suolistossa?

Nyt kun tiedämme, mikä aiheuttaa ummetusta, tiedämme parhaista tavoista estää sen häiritä rutiinia.

1. Lisää enemmän kuitua ruokavalioon

Kun syöt huono aterian kuitu, tuloksena uloste on pieni ja tiivis, koska se ei ime vettä. Ja tämä materiaali voi liukua kunnolla suolistosta, joka pakottaa kehon tehostaa peristaltiikkaa. Ajan suolen "väsynyt" suorittaa näitä liikkeitä (joilla ei ole vaikutusta) ja materiaali pysyy paksusuolen aiheuttaa ummetusta.

Siksi kaikki vinkit vapauttamaan loukkuun suolistossa, tämä on varmasti tehokkain - ja myös kaikkein huomiotta. Kuidut ovat todistettavasti suurempia kytkettyjen ruoansulatusta. Absorboimalla vettä, kuidut lisäävät bolus, helpottaa kauttakulku elintarvikkeiden kautta ruoansulatuskanavan, mikä puolestaan ​​estää tukkeutumisen suolen ja stimuloi peristaltiikkaa (luonnollinen liikkeet ruoansulatuskanavan johtavista ruoka kohti peräsuolen) .

Aikuinen tarvitsee 25-30 grammaa kuitua päivittäin (joka on aina liitettävä vettä helpottaa suoliston). Jotkut enemmän korkean fiber elintarvikkeet ovat:

 • Hedelmiä, kuten papaija, appelsiini (sokeriruokojäte), ananas ja luumu;
 • musta pavut, kikherne, linssi, soija ja riisiä;
 • Ja vihanneksia, kuten parsakaali, kurpitsa, artisokat, munakoiso, keitetty maissi, kaalia ja pinaattia;
 • Chia: yksi ruokalusikallinen siementen sisältää kuusi grammaa kuitua;
 • Kaura, popcorn (ei voi), bataatti (kuorineen) ja pähkinät;
 • Pellavansiemen (liottaa vedessä päivässä muille).

Merkittäviä parannuksia suolen toimintaa, ei vain kuluta ruokaa jopa satunnaisesti; Vain päivittäinen kuidun saanti sääntelee suolistossa pysyvästi.

Ja lisäksi vapauttaa loukkuun suolistossa, kulutus luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita edistää myös toiminnan koko ruoansulatuskanavan (tumma ja katkera vihannekset ovat hyvin maksan), edelleen vahvistaa heidän suoliston terveyteen.

2. Laske kulutus pitkälle jalostettuja elintarvikkeita

download

Nykyinen ruokavalio sisältää runsaasti jalostettujen elintarvikkeiden, jotka puolestaan ​​sisältävät lähes kuitua. Tämä johtuu siitä, että mekaanisen tai kemiallisen käsittelyn poistaa ruoka (joskus tarkoituksellisesti) kuitujen tuloksena on tuote, jolla on lisääntynyt säilyvyysaika.

Lisäksi nämä elintarvikkeet sisältävät runsaasti kemiallisia lisäaineita, jotka voivat myös osaltaan ummetus. Lihaa (makkaraa, makkaraa, kinkkua), maitotuotteet, säilykkeet, välipala elintarvikkeet, keksejä, pakasteet (pizzat, piirakat, voileipiä) ja puhdistetut jyvät (kuten valkoinen jauho) ei pitäisi olla osa teidän säännöllinen ruokavalio, jos etsit tehdä vapauttamaan loukkuun suolistossa. Puhumattakaan, tietenkin, että nämä elintarvikkeet ovat ravitsemuksellisesti köyhiä, ja niiden kulutus ei ole hyötyä terveydelle.

Ja vaikka luonnollinen lähde (liha, munat), proteiinit ei pitäisi kulutetaan liikaa niitä, jotka kärsivät ummetus. Nämä ohjeet koskee myös heraproteiini ja muita proteiini täydentää urheilijoille.

Niille, jotka todella tarvitsevat korkeamman proteiinin saanti, kärki on aina yhdistää se, jolla on suurempi nesteen ottoa (edullisesti vesi) ja kuitua.

3. Juo enemmän vettä

Jos et tiedä mitä tehdä vapauttamaan loukkuun suolistossa, alkaa nostaa päivittäinen saanti vettä. Vaikka kaikki eivät tarvitsee kaksi litraa nestettä päivässä, jotka kärsivät ummetus voi ottaa riskiä juomaveden liian vähän vettä koko päivän.

Juoda noin 5-6 lasillista kivennäisvettä päivittäin, ja jos mahdollista, hieman lämmin. Mukaan perinteinen kiinalainen lääketiede, kun lämmintä vettä stimuloi edelleen toimintaa ruoansulatuskanavan.

Yritä päästä ottamaan päivittäin kaksi litraa hieman lämmintä vettä parantaa ruoansulatusta ja helpottaa poistamista ruokajätteen.

Vain muistaa, että on 2 litraa vettä - ei sooda, jääteetä, mehuja, kahvia, jne

4. kytkeminen liikuntaa

Yksi syy laittaa kengät ja kävellä tai juosta: liikunta stimuloi suoliston, suosii poistaminen ulostetta. Voimaharjoittelu on myös tärkeä, koska se voi auttaa vahvistamaan vatsalihaksia, avustaminen evakuointiprosessissa.

5. Syö ruokia, jotka lisäävät bolus

lataa (1)

 

Olemme nähneet, että enemmän ja kostea pillerin, sitä helpompaa sen läpi ruoansulatuskanavan. Siksi kulutus elintarvikkeita, jotka stimuloivat imeytymistä veden ja edistää peristaltiikkaa on hyvä vinkki niille, jotka yrittävät selvittää, mitä tehdä vapauttamaan loukkuun suolistossa.

Lisäksi Chia (joka myös imee vettä ja muodostaa geelin mahassa), pellavansiemen, psyllium ja sarviapilan muutamia vaihtoehtoja, joista näkyvät day-to-day välttämiseksi ummetus (kaikki nämä elintarvikkeet olisi kulutetaan vedellä).

6. Relax

Koska stressi voi aiheuttaa ummetusta, rauhoittaa mielen ja kehon voi olla tapa vapauttaa loukkuun suolistossa. Omistan muutaman tunnin päivän itse, käytännössä hengitys harjoituksia, kävely ulkona, joogaa ja meditaatiota ovat eräitä kaikkein käytännöllisin ja tehokkain tapoja, joilla voit vähentää stressiä ja vilske päivittäin.

Jooga, muuten, ja rentoutua myös ehkäisee ummetus erityisten kantojen, jotka edistävät suolen (kuten alla oleva kuva, esimerkiksi).

IMG_2212-2

7. itsestään hieronta

Hieronta tehdä suoraan suolistoon stimuloi peristaltiikkaa ja auttaa vapauttamaan loukkuun suolistossa. Tulevat voimaan, mutta sitä pitäisi tehdä päivittäin, aina tasainen liike ja vähintään 5 minuuttia.

Katso video alla saada hierontaa torjumiseksi ummetus:

8. on joukko aika mennä vessaan

Sairastuneille säännöllisesti ummetus pitäisi yrittää mennä vessaan päivittäin aina samaan aikaan, vaikka se ei ole välittömästi halu evakuoida. Istu wc ja yritä rentoutua, joten ei vaivaa evakuoida. Toista tämä joka päivä (mieluiten aamulla, kun herää) auttaa kehon luomaan tapa ja helpottaa suoliston liikkeitä.

Jos haluat, ota lasillinen lämmintä vettä herätessä ja ennen menossa vessaan, edistää ruoansulatuskanavan toimintoja.

9. Ole mehut laksatiiveja

lataa (2)

Mehut, jotka ovat runsaasti kuitua ovat hyvä tapa vapauttaa suolistossa nopeasti ja kätevästi. Joidenkin yhdistelmien mehujen löysää suolistossa ovat papaija + luumu + pellavansiemenöljy, tai oranssi sokerijuurikkaan + + Chia (aiemmin annettiin liota yhden tunnin ajan) ja oranssi kukkakaali + + munakoiso.

10. Vältä laksatiiveja

Monet ihmiset kärsivät suolen juuttunut vain käyttämällä säännöllistä käyttöä laksatiiveja yritetään torjua ummetus, joka ei ratkaise pitkän aikavälin ongelma ja voi edelleen haitata asianmukaista toimintaa suolistossa ilman lääkkeitä.

Totuus on, että laksatiiveja olisi pidettävä viimeisenä keinona ummetus, koska ne eivät pääse vaikuttamaan aiheuttaa ongelman ja voi aiheuttaa riippuvuutta. Tabletteja ja jopa "luonnollinen" laksatiiveja tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Vaikka lehdet Senna, harmittomat, voivat olla haitallisia terveydelle.

Sekä lääkkeet, senna aiheuttaa keinotekoisesti lisäämällä suoliston liikkeitä ja vähentää veden imeytymistä, mikä nopeuttaa halu mennä kylpyhuone (joka yleensä tulee kovaa vatsakipua, kaasu ja ripuli).

Ongelmana näissä laksatiiveja on, että ajan, keho tottuu sen käyttöön ja ei enää liiku luonnossa kuin ennen. Tämän seurauksena, on tarpeen annostella kasvaa laksatiivinen, joka toisin kuin haluttu alkaa tehdä vähemmän ja vähemmän vaikutusta.

Temppu siis vain turvautuvat laksatiiveja ääritilanteissa ja koskaan säännöllisesti, koska sen käyttö voi peittää enemmän vakava komplikaatio. Mieluummin lievempi teetä ja ilman sivuvaikutuksia, kuten yksi tehty kukka tai hibiscus teetä, joka on myös luonnollinen laksatiivinen melko pehmeä.

Hakeudu ammatillista ohjausta

Jos olet seurannut mitä tehdä vapauttamaan vangitut suolen vinkkejä edellä ehdotettu, mutta silti kärsii edelleen suolen toiminta, lääkäriin.

Lisäksi olemassaolon tarkistamisesta mahdolliset olosuhteet, jotka liittyvät suolen pidätetty, lääkäri tietää myös neuvoo paras vaihtoehto sinun kylmälava, ja saattaa jopa määrätä laksatiiveja tai lääkkeitä sairauden helpottamiseksi.

Lisäviitteet:

 • http://www.webmd.com/digestive-disorders/for-women;
 • http://fullnomore.com/how-to-get-rid-of-constipation/;
 • http://www.health.com/health/gallery/0,,20452199,00.html;
 • http://authoritynutrition.com/9-ways-that-processed-foods-are-killing-people/;
 • http://www.webmd.com/diet/top-10-sources-of-fiber.

Mitä yritit tehdä lievittää ummetusta? Sinulla paljon tämän edellytyksen säännöllisesti? Kommentti alla!