Miten kuivuvat nopeasti Belly – 12 Tips

kuivuus vatsa

Erillään vihjeitä kuivaa vatsa nopeasti sinulle lähettää pois lopullisesti liikaa rasvaa siluetti ja jo alkaa valmistautua kevyempiä vaatteita kevään ja kesän.

Toinen uutinen on, että et voi poistaa rasvaa tietty alue vain runko. Kun me nopeuttaa aineenvaihduntaa ja alkaa polttaa rasvaa, elimistö ei ymmärrä, että olet tyytymätön tiettyyn kohtaan kehoa, joten hän etenee ja poistaa ylimääräinen suhteellisesti. Eli te kuivaa vatsa, vaan myös vähentää muita kehon osiin, vaikka tämä ei ole tavoite.

Tietenkin tämä voidaan lieventää käytäntö erityisiä harjoituksia tiettyjä alueita et halua pienentää (kuten pakarat ja jalat), niin ei ole mitään syytä epätoivoon!

Kuinka nopeasti Kuivaa vatsa?

Valitettavasti ei ole ihme: kuivua vatsa nopeasti, sinun täytyy alentaa määriä rasvaa. Se ei auta sinua tekemään kymmeniä rutistus ja muita harjoituksia vatsa kaikkia lihaksia päätyä piilossa rasvakerros.

Vähentämään rasvaa, sinun pitäisi huolehtia ruokaa, sisältää enemmän sydän Ota tavaksi ja jättää pois alkoholi, tyydyttyneitä rasvoja ja muita vihollisia kuusi Pack abs.

Tarkista joten miten kuivaa vatsa nopeasti käytännön ja luonnollinen tapa:

1. Kiinnitä huomiota hiilihydraattien

Konna monien muotidieetit, hiilihydraatteja voi olla huomaamatta ruokavalioosi, jos tavoitteena on poistaa ylimääräistä rasvaa. Ne ovat tärkein energialähde elin, joka hänen poissa voivat hyödyntää lihassyiden saada polttoainetta aineenvaihduntaa.

Mitä sinun tarvitsee tehdä, on kuitenkin erottaa hyviä hiilihydraatteja niistä, jotka saattavat estää tavoitteesi. Tämä johtuu siitä, että yksinkertainen hiilihydraatit ovat nopeasti imeytyvät, mikä tarkoittaa, että ne ovat nopeasti muuntaa glukoosiksi.

Ja tiedät jo: liikaa glukoosia verenkierrossa myös stimuloi liiallinen insuliinin vapautumista, hormoni, joka ei vain hidastaa aineenvaihduntaa, vaan myös suosii kertymistä vatsan rasvaa.

Lisäksi se, että heillä on nopeita ruoansulatusta ja siirtää entistä nopeammin ruoansulatuselimistön läpi tarkoittaa, että olet todennäköisesti nälkä pian uudelleen, mikä voi johtaa liioittelua kokonaiskulutuksesta kaloreita koko päivän.

Niin alkaa tänään korvata nopeasti sulattamaan hiilihydraatteja - kuten leipää, pastaa ja valkoista riisiä - täysversio, joka lisäksi ei ole samaa kielteistä vaikutusta glukoosin myös varmistaa, että olet energiaa enemmän aikaa tehdä niiden toimintaa.

2. Aloita päiväsi proteiini

Ei ihme, että yhä useammat tutkimukset vahvistavat sen, mitä järkeä jo tiesi kauan sitten: vievää hyvä aamiainen proteiini voi tehdä sinusta vähemmän nälkäinen koko päivän. Proteiinit ovat hitaampi ruuansulatusta ja myös eivät aiheuta suuria muutoksia verensokeri, joka johtaa enemmän kylläisyyden ja vähentää halu syödä liikaa päivällä.

Kun et lisää proteiinia aamiaisella, ruoansulatusta on paljon nopeampi ja veren glukoosipitoisuutta yleensä laskea nopeammin, mikä kasvattaa ruokahalua ja enemmän vaikeuksia hallita seuraavalla aterialla.

Tutkimus toteutettiin tutkijat University of Missouri, USA, osoitti, että osallistujat, jotka aloitti päivän runsaalla aamiaisella proteiinia päätyi vievää vähemmän kaloreita koko päivän kuin ne, jotka olivat kuluttaneet ateria koostuu pääasiassa hiilihydraatteja.

Ja jos et vielä ole vakuuttunut muuttaa kakku munakas selväksi, muista, että proteiinit ovat välttämättömiä muodostumista lihaskudoksen ja sinulla on hyvin vaikea voittaa kuusi pack abs, joilla on heikentynyt lihakset.

Muista myös, että vaihtoehto on aina oltava proteiineille vähärasvainen, kuten kylmä valo, valo tonnikalaa vedessä ja vähärasvaisia ​​maitotuotteita.

3. aerobinen liikunta

Älä istumaannousuja on yleensä nro 1 suositus niille, jotka haluavat tietää, miten kuivua vatsa nopeasti, mutta se ei missään nimessä pitäisi olla ainoa. Vastus harjoitus vain vahvistaa lihaksia, mutta ei voi poistaa ylimääräinen rasva sivustosta.

Poistamaan liikaa rasvaa, sinun pitäisi sisällyttää rutiini korkean intensiteetin toimintaa, kuten HIIT harjoitus, juokseva kiri kanssa (laukausta), spinning ja kaikki, jotka nostavat sykettä saavuttaa 60-70% maksimisykkeesi.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun pitäisi luopua voimaharjoittelua: mitä pitäisi tehdä, on lisätä rutiini vähintään 30 minuuttia sydän kolme-neljä kertaa viikossa.

4. Syö useammin

Klassinen erehdys jotka yrittävät kuivua vatsa nopeasti on lopettaa syömisen, tai paljon tilaa aterioita. pienempiä aterioita, ottaa kolmen tunnin välein, ovat paljon tehokkaampia rasvaa tappio kuin runsaita aterioita vain kolme kertaa päivässä.

Pysyä pitkään ilman ruokaa päätyy lähettää väärän viestin aivoihin, mikä tarkoittaa, että on puutetta ruuasta ja sen seurauksena pitäisi säästää kaiken mitä kuluttaa. Tuloksena on, että aineenvaihdunta vähenee ja rasvanpolttoa sekä, mikä tekee siitä vieläkin vaikeampaa tappio paikallisia rasvaa.

Puhumattakaan tietysti raskaita aterioita suuresti vaikuttaa verensokeria, ja olemme nähneet, miten tämä voi olla haitallista niille, jotka tarvitsevat kuivua vatsa nopeasti.

Vain olla varovainen, ettei lisää ruokaa ruokavalioon, pitäen mielessä, että sinun tulee jakaa päivittäinen saanti kaloreita pienempiä aterioita. Esimerkiksi jos yleensä syö vain kolme ateriaa päivässä, yhteensä 1600 kaloria, kokeile jakamalla sama arvo 5 pienempää ateriaa 320 kaloria.

5. Poista jalostettuja elintarvikkeita valikosta

Pizza vain kaksi kertaa viikossa ei loukkaantunut, eihän? Sooda vain viikonloppuisin myöskään. Ja suklaa, vain pala. Alkoholi siis ainoastaan ​​seuran lauantaina, eikä mitään muuta.

Se voi tuntua vaaraton, mutta pieni "myönnytyksiä" epäterveellinen ruoka voi olla enemmän haittaa kuin luulet oman vatsan määritelmää. ylimääräinen rasva ei ainoastaan ​​lisää lipidireservit, mutta myös aiheuttaa enemmän tulehdusta, joka voi olla yksi niistä vastuussa tätä puolta turvonnut vatsa.

Erittäin jalostettuja elintarvikkeita - pikaruoka, välipalat, jäätelö, jäädytetty puolivalmisteita - on edelleen korkea natriumpitoisuus ja sokeri, kaksi vihollista vatsaan. Sokeri syttyy ja aiheuttaa muutoksia insuliinin vapautumista, kun taas natriumin retentiota edelleen kasvaessa pahenee ja vatsan turvotusta.

Tietenkin sinun ei tarvitse aloittaa syömisen vain vihanneksia ja broilerin rintaa päivittäin, mutta terve järki sanoo, täytyy vastustaa enintään pikaruokaa ja haluavat pystyä vähentämään vatsan rasvaa hinnat ja tehdä näkyväksi paljon toivomisen vatsa tasangolla.

6. Ota detox vihreä mehu

Ei, se ei ole ihmeellistä. Mutta se on terveellistä ja auttaa elimistöä tekee. Metabolia Kaikkien näiden jalostettujen elintarvikkeiden tuottaa paljon myrkkyjä kehossa, joka lisäksi ylikuormittaa maksaan voi myös aiheuttaa ummetusta ja jättää vatsan alueella täynnä tulehdusta ja laajentunut.

Ota vihreä mehu edelleen paasto (katso tästä vihreän detox mehu reseptejä) varmistaa, että suoliston toimintaa oikein ja myrkkyjä poistuvat tehokkaasti.

Lisää termogeeninen ainesosia kuten inkivääriä detox mehua myös aiheuttaa aineenvaihduntaa enemmän kiihtyy, helpottaa polttaminen vatsaontelon rasvan myymälöissä.

7. Lisää muita hyviä rasvoja ruokavalioosi

Mono- ja monityydyttymättömiä rasvoja (kuten todettu oliiviöljyn, sardiini, lohi, tonnikala, pähkinät ja avokado) eivät ole ainoastaan ​​terveellistä, vaan myös siluetti. Ensimmäinen, koska ne auttavat hallitsemaan insuliinitaso estämällä toivottuja hormonin toimintaa aineenvaihduntaan.

Toiseksi, koska rasva on hitaampi ruoansulatusta, joka pitää sinut kylläiseksi pidempään. Se ei auta vaihtaa pala avokado appelsiinimehua kymmenessä minuutissa voit olla taas nälkä.

Ruokavalion vähärasvainen myös taipumus alentamispolitiikka adiponektiini, hormoni, joka lisää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa rasvan palamista. Ja muista, että kun elimistö käyttää rasvaa energianlähteenä voi viivästyttää voimistuminen vastaanottaa signaalia, koska keho on tarpeeksi polttoainetta kaikessa toiminnassaan.

Rajoita päivittäinen rasvan saanti 20% ruokavalio, varmista, että ne tulevat hyviä lähteitä, ei ruokaa keltaisina juustoja, rasva lihaa ja paistettuja ruokia.

8. kuluttaa enemmän kuituja

Toinen sivuvaikutus kulutukseen jalostettuja elintarvikkeita: puute kuitua ruokavaliossa. Säilyttää maun ja pidentää tuotteen, monet valmistajat liika ravintokuitu, mikä vaikeuttaa saada suositellun 30 grammaa kuitua päivittäin.

Joka on viritetty asioissa terveys ja kunto tietää, että kuidut ovat välttämättömiä poistamisesta painon ja rasvakudoksen koska pidentää kylläisyyden, vakauttaa glukoosipitoisuutta ja myös parantaa suolen toimintaa.

Usein ulkonäkö turvonnut vatsa johtuu kertyminen undigested materiaalia seinille suolen sairaus, joka ei ainoastaan ​​aiheuttaa tulehdusta ja turvotusta, mutta se voi myös aiheuttaa enemmän vakavia sairauksia.

Yksinkertainen tapa sisällyttää enemmän kuitua ruokavalioon ja vähentää kulutusta epäterveellisiä elintarvikkeita on tehdä pieniä vaihdot koko päivän. Alkaa muuttaa gelatiinia tai suklaata, jonka hedelmiä, riisiä ja valkoista leipää koko, ja lisää ruokalusikallinen Chia tai pellavaa tapioca tai proteiini ravistetaan.

Vihreä mehu detox on myös erinomainen kuidun lähde, kuten kaikki hedelmiä ja vihanneksia.

9. Kiinnitä huomiota maitotuotteiden kulutusta

Suuri osa maailman väestöstä voi sulattaa laktoosia, sokeria maitoa. Tämän seurauksena niiden kulutus voi aiheuttaa turvotusta, kaasun ja kertymistä myrkkyjä.

Kuka ei sulattamaan laktoosia kärsii tulehdusta ja voi siksi olla suurempi nesteen kertymistä, tila, joka voidaan helposti ratkaista poistamalla valikon maitoa.

Jos sinulla on oireita, kuten ripulia, vatsan kouristukset ja kaasun jälkeen vievää maitotuotteet, keskustele lääkärisi ja testaa, onko olet laktoosi-intoleranssi. Jos näin on, vaihda ruokaa muiden juomien ja kasviperäisten tuotteiden, kuten soijamaito, riisi maitoa ja tofu.

10. Vähennä suolan saantia

Jos kohonnutta verenpainetta ja kaikki komplikaatioita ehto vieläkään ei riittänyt sinulle maneirar suolan saanti, on tietoinen siitä, että ylimääräinen natrium yksi suurimmista vihollisia tasangolla vatsa.

Mineraali kannustaa nesteen kertyminen, mikä aiheuttaa ei-toivottuja turvotusta ja antamalla edelleen paljon toivomisen litteän vatsan.

Ja muista, että se ei ole vain suolansirotin piilee vaara: vain 25% natrium syömme koko päivän tulee suolasta lisätään ruokaan. Loput tulee meille kautta kulutusta jalostettujen elintarvikkeiden, jotka käyttävät tuotetta säilöntäaineena ja arominvahventeena.

11. juoda paljon vettä

Saat toistuvia kuin miltä se kuulostaa, sitä ei oo tällä universaali totuus: kulutus riittävä määrä vettä on välttämätön niille, jotka haluavat miten kuivua vatsa nopeasti.

Ja osallistuu kaikkiin aineenvaihduntaan, vesi toimii poistamaan myrkkyjä ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että aineenvaihdunta voi nousta jopa 30% (kymmenen minuuttia) sen jälkeen, kun kulutus lasilliseen vettä.

Vesi on myös valta kylläisyyden, koska se lisää tilavuutta boluksen ja edistää alemman elintarvikkeiden kulutus koko päivän. Puhumattakaan, tietenkin, että valitsemalla saada lasillinen vettä olet automaattisesti vasemmalle kuluttaa melkoisesti sokeria, natriumia, säilöntäaineita ja muita kemiallisia lisäaineita löytyy virvoitusjuomien ja jotkut mehut ruutuun.

12. Liikunta vatsan lihaksia

Samanaikaisesti kaikkia muita vinkkejä, sinun pitäisi myös alkaa vahvistaa vatsalihaksia, kun rasva on poistettu, lihakset olisi oltava ajan tasalla voit vihdoin näyttää vatsa isku ympärille.

Harjoituksia, kuten kyykky, pyörä maahan, kääntää vatsan, vatsan hallituksen ja perinteinen jalka laajennettu ovat vain muutamia vaihtoehtoja, että voit tehdä mukavasti olohuoneen ilman tarvetta käyttää millä tahansa laitteella.

Niille, jotka mennä kuntosalille, paino harjoitukset ovat myös erinomainen mahdollisuus työskennellä vatsaan. runko kierto, sivutaivutusta ja nostamalla painoja jalat ovat vain muutamia harjoituksia, että voit sisällyttää teidän rutiinia.

Tarkistaa joitakin harjoituksia tehdä kotona vahvistaa vatsan - perinteisiä rutistuksia, tietenkin.

Varokaa lisäravinteet

Monet ihmiset, jotka etsivät miten kuivua vatsa nopeasti päätyvät valitsemalla liian nopeuttaa prosessia ja hyödyntää täydentää ja steroideja. Vaikka thermogenic täydennykset (joka nopeuttaa aineenvaihduntaa) voi auttaa rasvanpolttoon, ne ovat usein liittyy sivuvaikutuksia ja voi jopa tuoda terveysriskejä.

Koska anaboliset steroidit edelleen nopeuttaa rasvan palamista samalla kasvattaa lihasrakennuksta. Se voi tuntua houkuttelevalta, mutta muista, että nämä aineet ovat täynnä terveysriskejä. Ja jos olet nainen, vielä pahempaa, koska monet heistä aiheuttaa virilization, joka on ulkonäkö mies ominaisuudet, kuten äänen madaltuminen, kasvoi liikakasvu klitoris.

Temppu on siis seuraamaan neuvoja ja mennä luonnollisella tavalla, joka ei ole lyhyin, on varmasti terve ja palkitsevaa. Lopussa, sinun on ansainnut vatsasi tasangolla paljon työtä, mutta uhraamatta terveyden prosessissa.

Mikä olisi vaikeampaa sinulle coquistar vatsa unta? Mitkä ovat suurimmat vaikeudet ja missä vaiheessa tämä taistella? Kommentti alla!