Miten tyhjetä – vinkkejä Otto Net säilyttäminen

Nesteretentio

Jos kärsit nesteen kertymistä, vaatteita voi tuntua tiukka, saatat tuntea paisunut tai raskaita, tai voit jopa katsoa turvonnut tai pullea. On monia syitä, miksi saatat olla säilyttää nestettä, mutta tyhjennä nopein ja luonnollisin tapa?

- Jos on hyvin nestettä imusuonistossa ylimäärä tämä neste jää kudoksiin, mikä aiheuttaa turvotusta jaloissa, nilkat, jalat tai jokin muu ruumiinosa.

- Kun sydämen vajaatoiminta sydämen vajaatoiminta, sydämen on työskenneltävä kovemmin. Tämä muuttaa painetta ja aiheuttaa nesteen kertymistä jalkoihin, jalkojen, nilkkojen ja keuhkot.

- vakavan valkuaisaineiden puutos.

- vitamiinin puutos B.

- Aikana munuaisten vajaatoiminta.

- Kuukautisten aikana tai raskauden.

- Liikunnan puute.

- Tietyt lääkeaineen hormonikorvaushoitoa, ehkäisyvälineet, ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet ja beetasalpaajat.

- Syöminen hyvin korkean natrium elintarvikkeet.

- Take sokeri ylimäärin.

Miten tyhjetä luonnostaan?

Kuten näette, on monia syitä nesteen kertyminen, ja mikä tekee kehon vedensäätelykykyyn määrittää kuinka päästä ilma. Tietenkin, jos sinulla on terveysongelma, kuten sydän- tai munuaissairaus, sinun tulee neuvotella lääkärin osata tyhjetä, ja hän määrää sinulle diureetteja ja voi jopa laittaa sen nesterajoitusta.

On paljon ruokaa tai diureetit resursseja, jotka voivat toimia luonnon diureetit ja auttaa tuottamaan virtsaa, mikä auttaa poistamiseen nesteitä kehosta.

- Omenat siideri etikan - auttaa ylläpitämään kalium tasoilla ja on luonnollinen diureetti.

- Artisokka.

- Parsa - sisältää asparagiini, joka auttaa puhdistamaan munuaisia.

- Sokerijuurikkaan - auttaa poistamaan rasvakertymiä.

- ruusukaali.

- Kaali - auttaa hajottamaan rasvakertymiä.

- Porkkana - lisää aineenvaihduntaa ja auttaa poistamaan rasva ja lika kehosta.

- Karpalomehun.

- Kurkku.

- fenkoli.

- Piparjuuri - myös nopeuttaa aineenvaihduntaa.

- Salaatti - auttaa poistamaan myrkkyjä.

- Kaura.

- Tomaatti.

- Vesimeloni.

- Voikukka tai voikukan lehtiä.

- Vihreä tee.

- Persilja.

Ennen kuin yrittää mitään näistä elintarvikkeet vähentää nesteretentiota, keskustele lääkärisi ymmärtää, mitä todella aiheuttaa ongelman. On myös tärkeää käsitellä syy säilyttämistä eikä vain luottaa luonnon diureetteja.

Jos olet vievää liikaa natriumia tai sokeria, sinun pitäisi leikata niitä. Jos et saa tarpeeksi proteiinia ja B-vitamiineja, sinun pitäisi selvittää, kuinka paljon niitä tarvitaan ja sisältävät tarvittavia määriä niiden ruokavalioon. Kannattaa myös varmistaa, että liikut ja jälkeen terveellistä ruokavaliota.

Mitä suositus noudattaa?

Joten jos olet säilyttää nestettä, ensimmäinen askel on mennä lääkäriin ja tunnistaa mikä aiheuttaa nesteen kertymistä, jotta sinulla ei ole mitään perusongelmaa.

Jos sinulla ei ole sairaus, joka vaatii diureetteja, voit yrittää lisätä joitakin luonnollisia diureetit ja varmistaa noudatat terveellistä ruokavaliota ja tehdä jonkinlaista liikuntaa päivittäin. Muista, että tietyt elintarvikkeet, jotka sisältävät monia sokerit ovat pumpun runkoon, pelaa toksiinien ja tekee kehon kertyy nestettä kuin koskaan.

Joidenkin kiireellisiä toimenpiteitä, kuten syöminen tiettyjen elintarvikkeiden ja juoda enemmän vettä, mutta voit vähentää turvotusta, vähentää nesteen kertymistä. Mutta kun ei hyökätä asian ytimeen, pysähtyen ryhtyä ongelmallista elintarvikkeet, et ei ratkaise ongelmaa.

Video: 7 Foods tyhjetä

Piti vinkit!?

Uskotko sinulla nesteretentiota? Millä osa kehon enemmän pisteitä tämän ehdon? Mitä jo nämä vinkkejä tyhjentyvät päivä kääntää sen? Kommentti alla!