Paljonko maksaa Laihdutus Spa?

meditaatio

Muinaisessa Roomassa, aateliset suosimissa Span kaupunkia maakunnassa Liègen jossa oli virkistyspaikka. Nämä muinaiset lähteet ovat edelleen olemassa, ja auttaa monia ihmisiä, jotka etsivät sen lääkkeen vesillä.

Spa tyypit

On periaatteessa kolme päätyyppiä kylpylät:

 • tavanomainen - Missä meidän pitäisi viettää muutaman päivän vähintään 7 vastaanottaa erilaisia ​​hoitoja laihtuminen, vieroitus, stressin helpotus, jne
 • Spa resort - käytetään yleensä lomailemaan ilman sitoutumista ruokavalion tai liikunnan. Pohjimmiltaan vapaa, mutta jotkut suuret yritykset käyttävät usein näitä paratiisinomaisessa paikkoja tärkeitä kokouksia, tuotelanseerauksia, jne
 • Day Spa - tässä tapauksessa ohitat muutaman tunnin, joitakin hoitoja vain.

vihjeitä

Ennen kuin päädyttiin laihtuminen Spa pitää mielessä:

 • Mikä on tarkoituksena etsiä Spa? Laihtuminen? Relax? Puhdistaa?

Nämä suuret keskukset useita hoitoja tarjoavat niin paljon vaihtoehtoja, että voi tapahtua odottamattomia, eli sisällyttää pakettiin tietyntyyppisiä palveluja, jotka eivät yksinkertaisesti ole väliä asiakkaille, mutta kuitenkin, maksat niistä.

 • Mikä on valintasi? Tavanomainen Spa? Kokonaisvaltainen tilaa? Kylpylä, joka tarjoaa lisäksi yhteiseen hoitoon, jonkinlainen esoteerinen hoidon?

On olemassa erilaisia ​​ehdotuksia tällä markkinasegmentillä. Jotkut ihmiset haluavat liittää laihtumiseen SPA hoitojen huolehtia paitsi kehoa, mutta myös sisältäpäin.

 • Jos olet aloittelija tässä hoitomuoto, pyydä, kysy ja kysy. On monia hoitoja mukana pakkauksissa tai ei ole tunnettu nimiä, eikä kukaan on pakko tietää kaikkea.
 • Siisteys ja ystävällisyys ovat keskeisiä. Korkeat hinnoista, tällainen palvelu kuuluu. On huomattava, että käytetyt materiaalit ovat kertakäyttöisiä, jos ympäristöt ovat siistejä ja puvut ammattilaisia, jotka osallistuvat.
 • Kun hoidon aloittamista, realistiset odotukset. Kehon tyyppi määrittää mahdollisia kuvioita. Kukaan ei lähde samanlainen Spa kansainvälisten mallien, koska jokaisella on geneettisen perimän.
 • vakava kylpylät vaativat asiakkaat täyttää lomakkeen tietoa oman terveyden, lääkkeiden he käyttävät ja nykyiset fyysiset olosuhteet, mahdollisia aineita tai ruokia, jotka ovat aiheuttaneet allergisen reaktion.

Tämä kysely määrittää aikana ruokavaliota ja välttää ikäviä yllätyksiä pitkin.

Paljonko maksaa Laihdutus Spa?

Kylpylät tarjoavat eri hintoja riippuen hoidon alue ja majoitus. Harkitsemme arvot valtion ja São Pauloon.

 • Day Spa

Yleensä se tarjoaa paketteja erilaisia ​​hoitoja, vaihtelevat R $ 197,00 varten yhden tunnin ja puoli, R $ +439,00 niille, jotka haluavat pysyä 3 ja puoli tuntia saada enemmän vaihtoehtoja pakkauksessa.

Myös räätälöityjä paketteja, myös alihankkijoiden parempana hoitoja. Tällöin hinnat suljetaan perustuu näitä kohteita.

 • Koko päivä Spa

Tällöin ohjelmat kestävät 4-8 tuntia. Hinnat vaihtelevat US $ +658,00 perus hoitoja, R $ +962,00 muita hoitomenetelmiä.

 • mediaani Spa

Hyvällä paikalla yksinkertaista majoitusta, mutta mukava. Hoidot ovat tavanomaisia. Keskiarvot päivittäisen vaihtelevat R $ +198,00 R $ +219,00

 • ylellisyyttä kylpylät

Tällöin valmistella taskussa. Kylpylät "ylin rivi" tarjoavat kymmeniä vaihtoehtoja ja hinnat. Ne ovat paljon korkeammat, majoituksensa ovat erittäin hyväpalkkainen, tarjota erilaisia ​​palveluja. Ne eivät yleensä toimi paketteja. Asiakkaat valitsevat hoidot ja hinnat veloitetaan näistä valinnoista.

Jotkut heistä jo kuuluu dollarin arvoista.

Lisätietoa hinnoista ja palveluista

Vaikka paimen ilmapiiri näiden laitosten tuoda paljon lumous, ei pidä unohtaa, että laihtuminen spa on kaupallista tilaa, joka myy erilaisia ​​palveluita.

Nämä palvelut saavuttavat eri hinnoilla, riippuen paketin ne tarjoavat. Useimmat yleisesti on kuntosaleja, uima-altaat, sauna, erilaisia ​​hierontoja, Viemärit kauneushoitoja, ravitsemuskasvatus, fyysinen harjoittelu, voimistelua, eri luokissa, meditaatio, jooga, jne

Lisäksi jotkut myös hoidot asiantuntijoiden kuten Endokrinologia, ravitsemusterapeutit, psykologit. Ennen sulkemista paketin, tiedustella, mitä palveluja tarjotaan.

Palvelut myydään näitä paketteja vaihtelevat laitoksesta toiseen, sekä niiden hinnoista.

Osallistuvat laihtuminen spa ollut koskaan halpaa, varsinkin koska yleensä varsin mukava ja ylellistä majoitusta sekä kaikista hoitoon.

Jotkut "ylin rivi" hoitoa eläimille asiakkaidensa kanssa tarjoamalla palveluja suunnattu lemmikkieläimille. Yksi tapa miellyttää omistajalle, joka voi hyödyntää tilaa vieressä lemmikin, mutta ilmeisesti tämä plus veloitetaan erikseen.

Tavataan joitakin maan laihtumiseen kylpylät, katso tarjoamista palveluista, sijainti ja hinta (mallikohtainen).

 • KAUNIS MARIA SPA

Sijainti: Nova Friburgo Rio de Janeirossa, joka sekin hyödyntää kaupunkien Spa Ipanema.

Palvelut: periaatteiden noudattamista Hygienism eli täyttää fysikaaliset / kemialliset prosessit ohjaavat aineenvaihduntaa. He työskentelevät painonpudotuksen kautta vieroitus ja ravitsemuskasvatus, hoitoja, liikuntaa, super detox.

Hinnat: Ota tietää arvo paketteja. On olemassa useita vaihtoehtoja.

Varaukset: (21) 2513-4050

Site: http://www.spamariabonita.com.br/

 • SPA SAW GARDEN

Sijainti: Rua B, nro 24, Boa Vista, korkealla Sierra de São Pedro, São Paulo. Tuhat metrin korkeudessa.

Palvelut: ravitsemuskasvatus, vieroitus, ravitsemuksellinen neuvonta, liikuntaa seurataan.

Hinta: R $ +198,00 R $ 219,00, per päivä, per henkilö, riippuen majoituksen valittu *.

Varaukset: (19) 3461-2562

Site: http://www.spajardimdaserra.com.br/

* Huom: edullisempia tarjoamalla yksinkertaisia ​​palveluita, mutta ei epämiellyttävä.

 • SPA SEVEN kääntyy

Sijainti: Highway Resorts, 93 km (SP-360, Valtatie insinööri Constâncio Cintra) - Itatiba - São Paulo

Palvelut: räätälöityjä ruokavalioita, kauneushoitoja ja erilaisia ​​terapeuttisia kuitenkin joitakin sisältyvät pakettiin, muut voivat vuokrata erikseen. Lemmikkieläinystävällinen, on koulutuspalvelut sekä tilaa vapaa lemmikin, mutta näitä arvoja ei sisälly hintaan.

Hinta: pyydettäessä

Varaukset: (11) 4532-7800

Site: www.setevoltas.com.br

Huomautus: Saatat olla kallein joukossa, on edelläkävijä tarjoamalla erilaisempia palveluja, maineesta ja on suosimissa kuuluisa ja varakkaita ihmisiä.

 • SPA SOROCABA

Sijainti: Raposo Tavares, km 104,5 - Vereda Park Bandeirantes

Palvelut: lääketieteellinen, psykologinen, ravitsemuksellisia hoito, liikunta, hammaslääketieteen, fysioterapia, tennis, taiji, capoeira, hidrocapoeira, Muay Thai, vähentää hoitoja, facias ja terapeuttisia ja kauneushoitola.

Osa vapaaehtoisista käytäntöjä: akupunktio, ihotaudit, verisuonikirurgi, ortopedi, erikoistunut antroposofinen lääketiede.

Hinta: pyydettäessä

Varaukset: 0800 55 8878/0800 701 8878

Verkkosivusto - http://spasorocaba.com.br/

Huom Medical SPA.

 • SPA BALANCE

Sijainti: Avenida Felipe Bueno Campos, Chacara 10 - Farms Ibiporã - Uberlândia - MG

Palvelut: sairaanhoito, vapaa-aika ja liikunta, ravitsemukselliset palvelut, kasvojen ja vartalon esteettinen, psykologista hoitoa.

Hinta: pyydettäessä

Varaukset: (34) 3214-9070

Site: http://www.spaequilibrio.com.br/

 • SPA SALUTE BAHIA

Sijainti: 8 km - Coconut Road, 2201 - Taloyhtiöiden Busca Vida - Bahia

Palvelut: vähentäminen hoitoja, lymfaterapia, hieronta, viini hoito, kylmähoito, venäläinen stimulaatio, ultraääni, microcurrent, eletrolipolise, kehon kosteuttava, kasvohoitoja, akupunktio.

Hinta: pyydettäessä

Varaukset: (71) 3671-2600

Site: http://www.salutebahia.com.br/

 • Lapinha SPA

Sijainti: Lapa Road - Rio Negro - 16 km - Lapa - Paraná

Palvelut: vesihoito, Trofología, fysioterapia, henkisyys, liiketerapiaa, rytmiä hoito, kasviperäisten lääkeaineiden.

Hinnat: 5-päivän paketteja joiden arvot vaihtelevat välillä R $ 3,535.00 R $ +6199,00, ja muut paketti 7 päivän hintoja vuosina R $ 4,498.00 R $ 7881,00. Nämä muuttujat liittyvät majoituksen.

Varaukset: (41) 3622-1044

Site: http://www.lapinha.com.br/

 • SPA SPA CENTER

Sijainti: Rua Cearán Mirim, 324, Tirol, Natal, Rio Grande do Norte

Palvelut: majoitus, lääkäripalvelut, tasapainoinen ruokavalio, liikunnan ja urheilun, hidrorreflexologia, kehon ja kasvojen kosteuttava, virkistys- ja vapaa-ajan, lymfahierontaa, esteettinen hierontaa, lipocavitação.

Hinnat: vaihtelevat majoitus ja ihmisten määrä

Varaukset: (84) 3638-0113

Site: http://www.spatermascenter.com.br/

 • SPA Japi SAW

Sijainti: Road of Pilgrims, 82 km, Cabreúva, São Paulo

Palvelut: hieronnat (lymfaterapia, mitoitus, ruokkivat); Lisähoitojen (Reikiä, akupainanta, shiatsu); vartalokuorintoja, ihon puhdistus, vähentää laudaksi hieronta, tasapainoista ruokavaliota ja liikuntaa.

Hinnat: hinnat vaihtelevat R $ 210,00 R $ 290,00 per henkilö, mukaan erilaisten majoituskapasiteetti. Jo Paketit 7 vuorokaudessa, vaihdellessa välillä R $ 2,350.00 R $ 1,890.00. Nämä arvot vastaavat vuonna 2014 jo päällä uudet hinnat 2015. Maksut voidaan jakaa 3 kertaa ja siellä on 5% alennus niille, jotka maksavat käteisellä.

Varaukset: (11) 4528-4273 / 4528-4279 / 4528-4296

Site: http://www.spajapi.com.br/

Palvelut ja hinnat vaihtelevat suuresti. henkilökohtainen, yksityiskohtainen haku kunnes löydät laihtuminen kylpylä, joka vastaa todellisia tarpeita kunkin asiakkaan tarpeeseen.

Olennainen kaikentyyppisissä Spa on valittu, se on painopiste. Positiiviset tulokset saavutetaan vain, jos tahtoa laihtua liittyy hyvä annos tahdonvoiman luopua hyvää ruokaa herkkuja.

Oletko koskaan osallistunut laihtuminen Spa? Haluat viettää aikaa jotain sellaista? Kommentti alla!