Arginiini: Mikä on! Mitä, sivuvaikutukset ja miten ottaa

arginiini

Mikä on ns arginiini, joka tapauksessa? Arginiini on jokin emäksinen aminohappo, joka tunnetaan myös nimellä 2-amino-5-guanidino-pentaanihappo tai L-arginiini. Pidetään puoli-välttämätön aminohappo arginiini syntetisoidaan riittävä määrä täyttämään kehon tarpeita.

Tämä aminohappo on monia etuja, ja sen kulutus täydennyksen erinomainen keino edistää tuotannon lymfosyyttien (jolla on tärkeä merkitys elimistön puolustusmekanismeja). Lisäksi, arginiini auttaa kasvun estämiseksi monet kasvaintyypit; stimuloi kasvuhormonin, auttaa parantamaan haavoja; estää lihasmassan leikkauksen jälkeen; käsittelee ongelmia ja maksasairaus; auttaa siittiöiden tuotantoa ja rakentamiseen uuden luun ja jänteen soluja, niveltulehduksen hoitoon ja sidekudos.

Arginiini on edelleen läsnä typpioksidin synteesin menetelmä, joka laajentaa verisuonia, mikä lisää verta ja happea kudoksiin ja elimiin, mikä edistää terveyttä sen. Tutkimus osoittaa myös, että arginiini on tehokas vähentää ahdistusta oireita.

sivuvaikutusten

On monia lyhytaikaisia ​​aiheuttamat haittavaikutukset lisäravinteen L-arginiini, mutta jos se kulutetaan väärällä tavalla, joitakin kielteisiä vaikutuksia voi esiintyä. Tämä lisäosa on vasta diabeetikoille, ihmiset joilla on sydänongelmia, raskaana olevat tai imettävät naiset. 

anaboliset rooli

Yhteenvetona voidaan todeta, että arginiini on tärkeä rooli proteiinisynteesiä kehossa, lisäksi toimivat rasvaa tappio, koska tallennustilasi on rajoitettava. Tämä johtuu siitä, että on parannus typen.

L-arginiini toimii myös välituotteena fosfaatin synteesi ja kreatiini ovat tärkeitä aineita vahvuus räjähdyksen koulutuksen aikana ja auttaa myös talteenottoon lihasten aktiivisen jakson antamalla veren virtausta niillä alueilla, jotka olivat erittäin kireät .

Yksi tärkeimmistä tavoitteista lainatessaan tutkimuksen arginiini ja typpioksidi itse, mikä on vastuussa vasodilataatiota ja paras kuljetus verta ja happea elimistöön. NO2 stimuloi pian lisäravinteen arginiini, joten on suositeltavaa kuluttaa sitä ennen harjoituksen. Lisäksi, tämä täydentävä auttaa edelleen edistää kasvuhormonin (GH), joka vastaa stimuloimaan vähärasvaisen massa kasvaa. Joitakin vitamiineja, kuten nikotiiniamidia ja riboflaviini kalsiumin lisäksi, ovat tärkeitä yhdisteitä muodostumista NO2.

Lopuksi voidaan sanoa, että arginiini lisää kykyä suorittaa harjoituksia, edistetään myös proteiinien tuottamiseksi.

MITEN

On suositeltavaa kuluttaa arginiinia kahdesti päivässä: ensimmäinen annos aamunkoitteessa; Toisen koulutuksen jälkeen. Lääkärit suosittelevat usein 50 mg 30 g täydentää päivittäin. Ymmärtää tämä suuri ero määrän, täytyy ymmärtää fyysinen urheilija tyyppi, ruokailutottumuksiaan ja kuntoasi.

Arginiini löytyy monia elintarvikkeita syömme päivittäin, kuten pavut. Tasapainoista ruokavaliota, ihminen voi kuluttaa jopa 5g arginiinia päivittäin. Se ei ole suositeltavaa ylläpitää suuria annoksia pitkän aikaa, sillä se voi luoda jännitteitä maksassa ja jotkut munuaisvaurioita.

Viitteet

  • Medlineplus; L-arginiini
  • Web Md; Arginiini: Sydän Hyödyt ja sivuvaikutukset
  • MedlinePlus: L-arginiini
  • Aminohapot: Hyödylliset vaikutukset L-arginiini on vähentäminen Liikalihavuus: Mechanisms and Potential Tärkeä vaikutukset ihmisten terveyteen
  • Journal of International Society of Sports Nutrition: International Society of Sports Nutrition kannan Osasto: Proteiini ja Liikunta

Oletko kokenut arginiinilisäys? Miten olivat tulokset? Pidätte omportante täydentää? Kommentoida alla.