Miten hoitaa Tribulusta Parhaat tulokset

Kanssa Mies kapseli

Kasvi käytetty vuosisatojen perinteisen kiinalaisen ja intialainen lääketiede, Tribulus on viime aikoina kiinnittänyt lännen, koska se on esiaste testosteroni.

Mikä se on?

Tribulus on yrtti Aasian ja Euroopan alkuperä, jota on käytetty osalta ote kanssa lääkkeiden potentiaalia.

Jauhetta tai kapseleita, täydennys stimuloi endogeenisen testosteronin, hormoni, joka voi tuoda voimaa voittoja ja edistää lihasmassan koulutus.

Vaikka ei ole lopullista aiheesta tutkimuksia, valmistajat väittävät, että Tribulus täydentää voi nousta jopa 40% vapaata testosteronitasoja verenkierrossa.

Monet ihmiset käyttävät myös kasvien lisätä libido ja parantaa seksuaalista suorituskykyä.

Miten se toimii?

Aktiiviset yhdisteet Tribulus terrestris - erityisesti saponiinit - yhdessä lisätä synteesin luteinisoivan hormonin (LH), aivolisäkkeen, ja tämä puolestaan ​​stimuloi solujen kivesten tuottaa testosteronia.

Kuten testosteroni on erittäin anabolinen hormoni, suurempi konsentraatio hormonin liikkeeseen saattaa olla yhtä suurempi proteiinisynteesiä. Toisin sanoen enemmän jälleenrakentamisen ja lihasten kasvua.

Tribulus hyödyt

Ennen kuin tiedämme, miten ottaa Tribulusta parempia tuloksia painon tai jopa seksuaalista suorituskykyä, tiedämme hieman enemmän tärkeimmät hyödyt kasvi:

1. Lisääntynyt lihasmassaa

Stimuloimalla testosteronin ja typpioksidin, Tribulus voi parantaa suorituskykyä harjoituksen aikana ja siten nopeuttamaan laihaa massa voittoja. Tämä johtuu siitä, testosteroni edistää kasvua vahvuus koulutuksen aikana, mikä mahdollistaa suuremmat kuormat ja veti harjoitukset.

Koska typpioksidin parantaa hapen luovutusta ja aminohappojen soluihin toimien aikana, lisäämällä ravinteita lihakset aloittaa uudelleenrakennusprosessista lihassyiden.

Tehdyssä tutkimuksessa Liettuassa, tutkijat edellyttäen urheilijat 625 mg Tribulus ote kolme kertaa päivässä 20 päivän ajan.

Vielä kesken tutkimuksen, oli merkittävä nousu testosteronitasoja verenkierrossa vapaaehtoisia. Jälkeen kymmenentenä päivänä tutkimus kuitenkin enää korottamisen hormoni liikkeessä.

Vaikka käyttö Tribulus nautintoaine testosteronin tuotanto on edelleen kiistanalaista (monille ammattilaisille, olisi riittävästi tieteellistä tukea todeta, että laitos lisää tuotantoa hormoni), sen verisuonia laajentava toteutus näyttää toteen.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos ei ole lopullista näyttöä siitä, että Tribulus lisää testosteronin, voit silti hyötyä käyttää laitoksen sen vaikutuksia typpioksidin tuotantoa.

2. parantaminen seksuaalisen toiminnan

Yksi tärkeimmistä eduista Tribulus on sen vaikutus seksuaalista suorituskykyä. Stimuloimalla testosteronin ja edistää vasodilataatiota sukuelinten alueella, kasvi auttaa selviytymään libido ja impotenssin ja hedelmättömyyteen.

3. suojelu sydämen

Tutkimukset osoittavat, että Tribulus voi olla liittolainen sydänterveyden kahdesta syystä. Ensimmäinen, koska proteiinikinaasi C epsilon (PKCε), The tribulosina (yksi luonnollisesti esiintyvän saponiinien kasvi) saattaa auttaa suojaamaan sydämen soluja vastaan ​​ennenaikaisen kuoleman.

Ja koska on olemassa todisteita siitä muita saponiini, protodiosiini, on kyky estää angiotensiini. Kun kierto ylittää, entsyymi muuttaa verenpainetta ja lisää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

4. Verenpaine

Lisäksi hallintalaitetta angiotensiini tasoilla, saponiinit myös stimuloivat typpioksidin, kaasua, joka on potentiaalinen verisuonia laajentava. Rentoutumista verisuonen seinämän ja parantaa verenkiertoa myötävaikuttaa verenpaineen alenemiseen.

5. PMS ja vaihdevuodet

Joitakin alustavia tutkimukset osoittavat, että naiset voivat hyötyä käytöstä Tribulusta vähentää oireita pms ja vaihdevuosien.

muut

Lisäksi etuja edellä mainittujen, Tribulus terrestris käytetään:

  • Parantaa toiminnan munuaisissa ja maksassa;
  • Lisätä fyysistä kuntoa ja vähentää väsymystä;
  • Valvontaan päänsärkyä;
  • Pienentää huono kolesteroli (LDL).

Tribulus kuten Tomar

Oikea tapa ottaa Tribulusta parhaat tulokset riippuvat tavoitteesi:

1. Koska pre-workout lisäosa

Miten Tribulusta parantaa imeytymistä ja tehostavan saponiinien harjoituksen aikana? Kuten laimennettiin vedellä ja tyhjään vatsaan.

Opetuspäivinä, otetaan annos on 500-800 mg: n (kapseli tai jauhe) herätessään ja toinen osa 30-60 minuuttia ennen harjoitusta. Jos haluat, voit myös sekoittaa kreatiinia Tribulusta noin 400 ml vettä ja ottaa ennen harjoituksia.

Niinä päivinä, kun et koulutusta, pitää ensimmäisen annoksen nousta ja ottaa toisen lähellä keskipäivällä ennen lounasta. Tribulus paras työ kun veren glukoosipitoisuus on pienempi, kun uute yhdessä aterian saattaa heikentää kasvin.

2. vaihe täyteaineena

Kokoamis sykli on ominaista lisääntyminen kalorikulutuksen, joilla pyritään lisäämään lihasmassaa. Kuten on myös suurempi kertyminen rasvakudoksen tässä vaiheessa sykli, käytä Tribulusta täydennyksenä voi olla hyvä tapa lisätä osoitin velkasaldo lisääntyneen lihasmassan, ei vain rasvaa.

Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa ottaa 400-600 mg Tribulus kolme kertaa päivässä, aina 30-40 minuuttia ennen ateriaa.

3. parantaa seksuaalista toimintaa

Koska se on luonnollinen ja vähän tiivistevalmiste, Tribulus ei ole välitöntä vaikutusta kuin kuuluisa sininen pillereitä. Laitos toimii asteittain ja kumulatiivisesti, eli sinun on osattava ottaa Tribulusta säännöllisesti voi saada kaikki edut seksuaalista suorituskykyä.

Optimaalinen annos parantamiseksi libido ja erektio riippuu pitoisuus saponiinien kasviuute, mutta yleensä se on suositeltavaa ottaa vähintään 400 mg uutetta 40% saponiinia päivittäin useiden viikkojen ajan. Voit ottaa kapselin juuri ennen nukkumaanmenoa, aina hieman vettä ja yhdistämättä sitä muihin elintarvikkeisiin.

On tarpeen Tribulusta sykli?

Toisin kuin DHEA ja androsteenidionin (kaksi testosteronin prekursoreita), Tribulus ei luonnollisesti tuotettu elin, ja pitkäaikainen käyttö kasvi voi vähentää sen tehokkuutta.

Tämän välttämiseksi on suositeltavaa tehdä kolmen viikon jakson kanssa täydentää ja 1-3 viikkoa "off".

Ei ole kuitenkaan tarpeen tehdä jälkeisen ajan hoidon jälkeen käyttämällä täydentää koska Tribulus ei aiheuta aromatization kuten anabolisia steroideja, jotka edistävät jyrkkä nousu testosteronitasoja.

Ennen Tribulus

Usein monet ihmiset joutuvat klassinen virhe uskoa, että kaikki luonnolliset tuote voidaan kuluttaa vapaasti ilman terveysriskejä. Sen lisäksi, että mahdolliset sivuvaikutukset, monet kasvit ja niiden uutteet voivat olla vuorovaikutuksessa joidenkin lääkkeiden ja aiheuttaa paljon ongelmia.

Tästä syystä ja tietää tarkalleen, miten ottaa Tribulus kannattaa keskustella lääkärin kanssa ennen käyttöä uutetta seksuaalinen nautintoaine tai nopeuttaa voittoja lihasmassaa.

sivuvaikutusten

Tribulus pidetään turvallisena täydentää, mutta silti ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Mahdollisia haittavaikutuksia ovat unettomuus, ruoansulatuskanavan ongelmia (kaasu, turvotus), akne nousu sekä muutokset kuukautiskierron aikana.

hiirille kehittyi tutkimukset ovat osoittaneet, että Tribulus voi kasvattaa eturauhasen eläimillä, mutta tätä vaikutusta ei vielä tarkistettava ihmisillä puute hakuja.

Ihmiset, jotka hoidetaan syöpää, verenpainetauti, diabetes ja naisilla, joilla on jo jonkin verran virilization (leikatut hiukset, erittäin syvä ääni) pitäisi myös välttää käyttämällä Tribulusta.

mistä ostaa

Löydät Tribulusta otteen tabletteina tai kapseleina luontaistuote kodeissa, apteekit tai kaupoissa erikoistunut urheilu täydentää.

Ennen ostamista Tribulus, varmista, että tuote on vähintään 40%: n saponiineja.

kuinka paljon

Pakkaus 60 kapselia 500 mg sekä Tribulusta löytyy noin R $ +57,00 verkkokaupoista.

Lisäviitteet:

  • Qureshi A, Naughton DP, Petróczi A. systemaattinen arvio yrttiuutteen Tribulus terrestris ja juuret sen oletetun seksuaalista vaikutus ja suorituskyvyn tehostamiseksi. Ruokavalio J. Suppl. 2014 Mar; 11 (1): 64-79. doi: 10,3109 / 19390211.2014.887602.
  • Tribulus - käytöt ja uhkat - WebMD

Nyt kun olet oppinut ottamaan Tribulus oikein, olet innokas kokeilemaan saada lihaksen? Tiedät jonkun, joka on onnistunut? Kommentoida alla.