5 korjaustoimenpiteitä varten saaminen Fast

Korjaustoimenpiteitä lihottaa

On monia ihmisiä ruokavalioon laihtua ja on hämmästynyt, että jotkut ihmiset tarvitsevat erityistä ruokavaliota lihoa ja jopa tehdä huumeiden käyttöön lihottaa nopeasti.

Miksi jotkut ihmiset on niin vaikeaa lihoa?

Jotkut ihmiset ovat hyvin nopea aineenvaihdunta ja se on geneettinen perintö. Silti voi olla muita syitä, miksi et voi saada rasvaa.

1. et syö tarpeeksi

Jos sinulla on nopea aineenvaihdunta, eivät saa syödä tarpeeksi lihoa. Tämä johtuu siitä, lihoa, meidän täytyy syödä enemmän kaloreita kuin me polttaa, ja jolla on kiihtynyt aineenvaihdunta polttaa kaloreita hyvin helposti.

Jokaisen aterian tulisi sisältää määriä tasalaatuisia proteiinien monimutkaisia ​​hiilihydraatteja ja poly tai tyydyttymättömiä rasvoja. Asiantuntijat suosittelevat, että henkilö rajoitettu rasvan vähintään 4 isoa ateriaa päivässä ja eivät saa yli 3 tuntia syömättä.

2. syöt väärään elintarvikkeet

Ei ole mitään järkeä syödä usein ja suuria määriä, jos elintarvike kuluttaa eivät sisällä ravinteita tarpeen voit lihoa.

 • Näytä lisää: Kuinka terveellistä rasvaa, kun olet alipainoinen.

Kuten sanoimme, sinun täytyy keskittyä elintarvikkeita, jotka sisältävät hyvät annokset proteiinien, hiilihydraattien ja hyviä rasvoja. Tässä on luettelo joistakin elintarvikkeita, jotka voivat auttaa:

 • munat;
 • bataatit;
 • avokado;
 • mysli;
 • pinaatti;
 • leivät;
 • ruskea riisi;
 • kikherneet, linssit, pavut, herneet ja muut viljat;
 • Maapähkinät, saksanpähkinät, mantelit ja muut pähkinät;
 • Lohi, tonnikala, sardiini tai muuta kalaa korkea rasvapitoisuus.

3. et harjoittele kuin pitäisi

Eli oletamme, että olet käyttäessään, koska se on hyvä tapa lihoa ja lihasten, samoin kuin on paras tapa nähdä hyviä tuloksia nopeasti.

Aerobisia harjoituksia toimivat polttaa rasvaa, mutta ei luoda lihaksia. Joten keskittyä voimaharjoittelu parhaat tulokset.

 • Näytä lisää: Kehonrakennus lihotus? Miksi lihoa?

Korjaustoimenpiteitä nopeasti rasvaa

Jos olet jo seurata kurinalainen ruokavaliota eivätkä käyttää säännöllisesti, voit kokeilla joitakin korjaavia toimenpiteitä nopeasti lihoa auttaa painonnousua prosessia.

Tässä on luettelo tärkeimmistä korjaustoimenpiteitä rasvaa nopeasti ja miten ne toimivat:

1. Cobavital

Yhdistelmä syproheptadiinivety- hydrokloridi, vahva ruokahalua kiihottavia ja Cobamamide aine löytyy B12 ja yhteistyötä proteiinisynteesiä, Cobavital on yksi korjaustoimenpiteitä saada lisää suosittu markkinoilla.

Se on yleensä valittu, koska sillä on sen koostumus steroidi elementti, vähentää ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Cobavital tulisi käyttää ihmiset, jotka jo urheiluharjoitusten, koska sen lisäksi auttaa saamaan ruokahalu, se auttaa ja lihasvoima.

Koska anabolisia ilman läsnäoloa steroideja, Cobavital valitaan yleensä ne, jotka eivät halua ottaa mitään vahva lääke ei ota riskejä kärsivät vakavista sivuvaikutuksista.

Joka tapauksessa, kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, ja jos kyseessä on Cobavital ovat uneliaisuus ja tunne väsymystä. Muita oireita, jotka voivat näkyä ovat limakalvojen kuivuminen, pahoinvointi, levottomuus ja sekavuus.

Tutustu yksityiskohtia Cobavital täältä.

2. Buclina

Sen tärkein yhdiste on dihydrokloridina Buklitsiinin, voimakas stimulantti ruokahalun, joka toimii elimistössä aiheuttaa pienen hypoglykemia, joka tulkitaan aivoissa kuin nälkää.

Buclina ole anabolisia, joten sen hinta voi olla halvempi kuin muut lääkkeet. Se on usein suositeltavaa käyttää Buclina joidenkin muiden lääkkeiden, kuten B monimutkainen, antaa parempia tuloksia.

Sivuvaikutukset ovat liiallisia unen aiheuttama aineet, jotka toimivat rauhoittava kehossamme.

Näytä lisää:

 • Tarkista suurin osa yksityiskohdista Buclina täältä.
 • Buclina tai Cobavital - Mikä on paras valinta korjaustoimenpiteitä rasvaa nopeasti?

3. Apétil

Tämä on samanlainen tuote Buclina, koska se on koostumukseltaan sama yhdiste, buklitsiini dihydrokloridi.

On hypoglykeeminen vaikutus eli lisää insuliinin tuotantoa, pitoisuuden alentamiseksi verensokeri. Tämä aiheuttaa aivojen signaloi elin, joka tarvitsee enemmän ruokaa.

Sivuvaikutukset liittyvät Apétil päänsärky, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen ja ärsytys.

4. Profol

Profol on ravintolisä, joka sisältää myös kloridi Buklitsiinin, mutta myös sen koostumus on lysiini. Toimii ruokahalua kiihottavia, mutta sisältää lisättyä B6, B12 ja tryptofaania, se auttaa niitä, jotka tarvitsevat vitamiineja, erityisesti B-ryhmän vitamiinit

Sen koostumus vaikuttaa osaltaan energian hyödyntäminen ruoasta, jolloin imeytymistä vitamiineja ja aminohappoja välttämättömiä terveydellemme tehdään tehokkaammin.

Sivuvaikutuksia tämän lääkkeen voi olla liiallinen unen, erityisesti muutaman ensimmäisen viikon käytön, limakalvon kuivumista ja vatsakipua.

5. Complex B

Joka on ruokahalu ongelmat voivat myös ottaa ruokaa B monimutkainen täydentää säännellä nälkää. Tämä lääke ei yksin ole toimivaltaa edistää ruokahalua, vaan säännellä. Se toimii ihmisille, jotka eivät jostain syystä vaikea syödä, mutta ei anna tuloksia, joilla ei ole ruokahalua ongelmia.

Myös tämä on vitamiinilisä, joka antaa vaaditun määrän päivässä kaikkia B-vitamiineja, erittäin tärkeä meidän terveydelle.

 • Näytä lisää: Edut B-vitamiineja - Mikä on ja suihkulähteitä.

sivuvaikutusten

Useimmat näistä korjaustoimenpiteitä rasvaa nopeasti on samanlaisia ​​sivuvaikutuksia. Ne ovat:

 • oversleeping;
 • Limakalvojen kuivumista;
 • maha-suolikanavan häiriöt;
 • pahoinvointi;
 • ärsytys;
 • huimaus;
 • Päänsärky.

Vinkkejä ja suosituksia

Mikä tärkeintä, nämä ovat lääkkeitä, jotka lisäävät ruokahalua ja tehdä lihoa, joten se tulisi ottaa vain henkilöt, jotka todella on vaikeuksia rasvaa.

Saada hyviä tuloksia, sinun täytyy yhdistää käytön joidenkin näiden lääkkeiden terveellistä ruokavaliota ja käyttää rutiininomaisesti, ja tietenkin, ettei se ylitä annosta valmistajan suositteleman.

Ennen minkään lääkkeen, aina tehdä ajanvarauksen kanssa lääkärin oppia hyviä ja huonoja puolia kunkin koostumuksen, varsinkin jos jo hyödyntäville mitään lääkitystä. Se voi myös auttaa muita vinkkejä painonnousua.

Älä ota enempää kuin valmistajan suosittelemia tai lääkäri, koska tämä voi vaikuttaa haitallisesti hoitoa ja jopa vahingoittaa terveyttä.

Jos huomaat haittavaikutuksia käyttöönoton jälkeen jotakin näistä lääkkeistä, keskeytä käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

Yksi kärki, joka voi merkittävästi parantaa elintarvikkeiden turvallisuutta, joka on kriittinen painonnousua, se on tullut enemmän mukana elintarvikkeiden valmistuksessa. Oppiminen kokki voi edistää ruokahalua ja tietää, mitä syöt auttaa sinua tekemään parempia valintoja aterioilla.

Onko sinulla tarvetta käyttää näitä lääkkeitä lihottaa nopeasti, koska joidenkin piirre aineenvaihduntaa? Mitä olet tehnyt lihoa terveellisesti? Kommentoida alla.