20 Super Foods lihasmassaa ja menettää rasvaa

voimamies Eating

Saada lihas ja menettää rasvaa, tarvitset erilaisia ​​proteiineja, vihanneksia, hedelmiä, hiilihydraatteja ja terveellisiä rasvoja. Syöminen proteiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään lihaksen. Mutta se myös auttaa menettää rasvaa: proteiini on korkeampi terminen vaikutus kuin hiilihydraatteja / rasvoja.

1. kokonaisia ​​munia

Runsaasti proteiineja ja halpa: 7gr / muna. Keltuainen sisältää useimmat ravinne: puolet proteiineja, vitamiineja A / D / E ja kolesterolia luonnollisesti lisätä testosteroni tasoja.

Älä välitä kolesterolia munista. Ravinnon kolesteroli ei ole liitetty kolesterolin määrää veressä. Jos sinulla on huono kolesteroli, vähentää kehon rasvan sijaan heittää pois keltuainen.

2. Kalaöljy

Vähentää tulehdusta (nivelet / iho), se tekee sinusta menettää rasvaa ja lisätä testosteronitasoja. Tarvitset 9000mg EPA / DHA päivässä. Koska luultavasti täytyy työskennellä vaikea saavuttaa, että syö rasvainen kala, harkitse kalaöljyä täydentää.

3. Lohi

Yksi parhaista omega 3 johon myös 20 grammaa proteiinia 100 grammaa. Kuitenkin, lohi on kasvatettu vankeudessa on puutteellinen omega 3, kun sitä syötetään maissi / jyviä. Suosi villi lohi.

4. Marjat

Vahvat antioksidantteja, jotka estävät syöpää, sydänsairauksia ja silmä. Kaikenlainen toimii: vadelma, karhunvatukka, mustikka, jne Ostaa tuoreita tai pakastettuja ja sekoita kauraa.

5. Jogurtti

Se sisältää bakteereja, jotka parantavat ruuansulatuskanavan terveyttä. Älä osta jäädytetty jogurtti tai sokeria ja hedelmiä. Ostaa tavallinen jogurtti. Syö punaisia ​​marjoja ja pellavansiemenet.

6. Pellavansiemen

Kuidun lähde, proteiinia ja omega 3 jauhetaan pellavan siemenet nauttia niistä täysillä. Eat 1 rkl jogurtti ja marjat ennen nukkumaanmenoa. Pysy kaukana pellavaöljy: on epävakaa eikä sisällä kuituja.

7. ekstra

70% tyydyttymättömiä rasvoja, jotka suojaavat sydänsairaudet ja syöpä. Lisää 1 tai 2 rkl oliiviöljyä oman salaattia. Ostaa neitsytoliiviöljyä: se sisältää enemmän polyfenoleja ja maistuu paremmalta.

8. pähkinäsekoitus

Se sisältää mono- ja monityydyttymättömiä rasvoja, proteiineja, kuitua, E-vitamiinia, sinkki, kalium, magnesium, jne. pähkinäsekoitus on korkea kalorimäärää, jolloin hienoa, jos olet laiha kaveri, joka haluaa saada lihasmassaa.

Tahansa tekee: mantelit, saksanpähkinät, cashew, hasselpähkinät ... maapähkinävoi toimii niin kauan kuin ostaa luonnon maapähkinävoi ilman suolaa tai sokeria.

9. Punainen liha

Proteiinia, B12-vitamiinin, raudan, sinkin, kreatiini, karnosiini ja jopa omega-3, jos syö lihaa, joka syötettiin ruohoa. Syödä pihvit ja hampurilaiset ylhäältä tai taaksepäin. Lue Dr. Lonnie Lowery artikkeli lihaa.

10. Parsakaali

Se sisältää monia fytokemikaalit jotka taistelevat syöpää ja on luonnollinen taipumus antiestrogen. Parsakaali on myös runsaasti liukoista kuitua ja vähän kaloreita, auttaa sinua menettää rasvaa. Syövät muita cruciferous vihannekset vaihteeksi: kaali, kiinankaali, kukkakaali, lehtikaali ...

11. pinaatti

Yksi emäksinen elintarvikkeita. Pinaatti, estää lihasten ja luuston sekä syövän ja sydäntautien, koska sen profiilin monia ravinteita, ja on yksi parhaista elintarvikkeita saada lihasmassaa.

12. Peru

Jos et usko, että tyydyttynyt rasva on hyvä sinulle, kokeile valkoinen turkki. Filee ohuempi on noin 4,5 grammaa tyydyttyneitä rasvaa 100 grammaa, kun taas valkoinen kalkkuna on noin 0 grammaa (joten se on niin kuiva). Syödä kalkkuna pinaatti ja quinoa.

13. Kvinoa

"Kuningas jyvien" América do Sul. Quinoa on enemmän kuitua ja proteiinia kuin riisi tai kaura, on paljon parempi maku ja ei ole gluteenia. Ostaa valkoisemmat viljan, se on laadukkaampaa. Syö harjoittelun jälkeen lihaa ja pinaattia.

14. Kaura

Alentaa kolesterolia, tarjoaa matalan glykeemisen hiilihydraatteja energian, ja on monia liukenevia kuituja. Kokeile tätä ravistella jälkeen maidon ja kauran seerumi harjoituksia.

15. tomaatit

Se sisältää paljon lykopeenia, joka estää syöpää. Lykopeenin tomaattisose on neljä kertaa enemmän biologisesti kuin tuoreita tomaatteja. Syödä pizza tai pastaa tomaattikastikkeessa ja oliiviöljyä jälkeen voimaharjoittelun.

16. Orange

C-vitamiini tautien torjumiseksi, magnesium alentaa verenpainetta, antioksidantti betacarotene, jne. Lopeta käsitelty appelsiinimehua, joka usein on lisätty sokeria. Syö oranssi tai tehdä omia appelsiinimehua.

17. omena

Pektiini omenat auttaa menettää rasvaa lisäämällä kylläisyyden. Omena on myös vahvin antioksidantti jälkeen karpalo (kooma kuoria). Valitettavasti Apple on yksi hedelmistä eniten saastuttamia torjunta. Mieluummin orgaaninen.

18. Porkkana

Sen korkea vitamiinipitoisuus parantaa silmien terveyttä, varsinkin yöllä visio. Porkkanat ovat myös runsaasti kuitua, ovat vähän kaloreita ja ne ovat maukkaita jopa raaka.

19. vettä

Kehosi tallentaa vettä, jos et juo tarpeeksi. Juomavesi estää nesteen kertyminen, auttaa lihasten palautumista ja ehkäisee kuivumista vastarintaa koulutusta. Ostaa suodattimen ja juoda 2 lasillista vettä jokaisen aterian.

20. Vihreä tee

Vahva antioksidantti ja luonnollinen diureetti. Vihreä tee kiihdyttää myös rasvaa tappio, ehkäisee syöpää ja parantaa verensokeri ja verenkiertoa. Juomaan vihreää teetä aamulla sijaan kahvia. Vihreä tee todellakaan ole pussiin.


Kun kaikki nämä yhdistetään

Syö proteiinia, vihanneksia, hedelmiä ja rasvat 3 tunnin välein. 2 lasia vettä jokaisen aterian. Hiilihydraattien heti harjoituksen. Syö paskaa vain 10% ajasta. Joten voit saada lihas ja menettää rasvaa helpommin.

Mitkä näistä Super elintarvikkeet ovat suosikkejasi? Kommentti alta vihjeiden avulla valmistaa heitä ja jos on olemassa muuta hyvää siitä!