10 Foods saamassa Massa ja Win

Elintarvikkeet painonnousu

Kun ajattelemme terveyteen, yleensä me liittää suoraan laihtuminen tai vähentää kaloreita. Mutta monissa tapauksissa ihmiset haluavat juuri päinvastaista. Useita ihmisiä, jotka ovat urheilijat ovat taistelleet jo vuosia painon ja parantaa urheilullinen taitoja. Jotkut ihmiset ovat luonnostaan ​​alipainoisia ja täytyy saada pari kiloa olla terve kokonaisuutena.

Muna proteiini auttaa kehon lihaksia. Rasvat riittävästi energiaa, ja kasvattaa testosteronitasoja. Munat sisältävät runsaasti omega-3, joka auttaa nivelten liikkuvuutta ja terveiden solujen elin. Muutama vuosi sitten helmiä saanut erittäin huono maine. Esimerkkinä siitä on tullut hyvin suosittu pyytää selkeitä omelets, munakokkelia tai munanvalkuaiset sijasta kokonaiset munat. Syynä tähän huono maine on, että keltuainen sisältää korkea kolesteroli, joka liittyy sydänsairauksien riskiä. Totuus on, että munat sisältävät hyvä kolesteroli, joka todella vähentää määrä huono kolesteroli elimistössä. Elementti kutsuttu mäki on myös läsnä keltuaiset. Mäen todella auttaa vähentämään kertyneen rasvan sydämessä ja auttaa korjaavat soluja. Lisäksi ottaa vaikutus parantaa mielialaa.

maapähkinävoi

Maapähkinävoita sisältää noin 94 kaloria, 4 grammaa proteiinia, rasvaa ja 8 grammaa 3 grammaa hiilihydraatteja kunkin rkl. Se on yksinkertaisesti murskataan maapähkinöitä jonkinlainen öljyä. Koska muna sisältää myös omega-3. Voit ostaa erilaisia ​​kuvioita. Jotkut ovat rapeita, suurempia maapähkinä kappaletta, ja jotkut ovat erittäin pehmeitä. Luonnollinen maapähkinävoi on enemmän suositellaan tehtäväksi terveellisempiä öljyjä. Voit kertoa, jos se on luonnollista, koska öljy yleensä nousevat pintaan, mikä tekee välttämättömäksi siirtää avaamisen jälkeen potin. On myös välttämätöntä silloin, kun jäähdytys on luonnollinen.

Maapähkinävoi on ruoka lihottaa ja tehdä helpompaa taikina, koska voit lisätä sen monissa elintarvikkeissa lisäämään lämpöarvo. Se voidaan levittää hedelmiä ja vihanneksia. Lisää post-workout ravistetaan tai levitä pala leipää.

liha

Liha sisältää proteiineja, jotka ovat välttämättömiä rakennettaessa lihaksia. Enemmän lihas, voit lisätä kehon painoa ja näin tulee ansaita terveellistä painoa, mikä myös muokata vartalostasi. Tutkimus osoittaa, että vähärasvaisen lihan, kuten kalkkunaa, broileria, vähärasvaista pihvit ja kala pitäisi olla oma pääasiallinen proteiinin. Nämä ovat terveempiä, vähemmän rasvaa ja enemmän, jotka voivat edistää terveellistä painonnousua.

Löydät siipikarjamarkkinoille kohtuuhintaan. Orgaaniset lihat ovat hieman kalliimpia, mutta on terveellisempi vaihtoehto, jos budjetti sallii. Orgaanisia lihaa valmistetaan tavallisesti paremman ravitsemuksen ja ilman kemikaaleja. Lisäksi usein olla korkeampia vitamiineja ja kivennäisaineita kuin lihavalmisteita.

pavut

Pavut ovat hyvin elintarvikkeita lihoa ja lihoa terveellisesti, koska ne sisältävät lähes kaikki tarvitsemasi ravintoaineet. Useimmat paputyypeille sisältää saman määrän ravinteita. Keskimäärin kuppi sisältää 225 kaloria, 15 grammaa proteiinia, 40 g hiilihydraatteja ja monet ovat myös runsaasti kuitua. Papu on useita lajikkeita. On mustia papuja, mulatti pavut, limapavut, soija, linssit jne

tärkkelyspitoinen kasvikset

Kasviksia runsaasti tärkkelystä ovat peruna ja bataatti, herneet ja maissi. Nämä vihannekset ovat runsaasti hiilihydraatteja, lähes rasvaa tai proteiinia. Ne sisältävät runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, kuituja ja antioksidantteja. Kalorien määrän näitä elintarvikkeita on paljon suurempi kuin vihannekset, kuten parsakaali ja parsa.

Rakentaa lihas ja lihoa, keho tarvitsee kaloreita energiaksi. Nämä vihannekset ovat tärkeä energianlähde kouluttaa ja kasvattaa lihaksia. Korkeat ravinnepitoisuudet hyödyttää myös muita kehon toimintoihin.

hedelmät

Kalorien määrän hedelmiä voi yllättää jotkut ihmiset. Jotkut vähäkaloriset ruokavaliot alkoi määrä vähenee hedelmä-levylle. Kuitenkin määrä kaloreita voi vaihdella valtavasti. Pieni omena sisältää noin 50 kaloria ja kuppi päivämääristä on noin 490 kaloria.

Korkeat kalori tasot hedelmiä, ne voivat olla täydellinen välipala tai lisäksi kaikki aterian, jotka yrittävät lihoa. Kaikki hedelmät ovat lisäksi täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita.

täysjyvätuotteita

Vaikka ne ovat saaneet huonon maineen viime vuosina, koko hiilihydraatit ovat yksi elintarvikkeiden lihottaa ja tehdä enemmän ravitsevaa massaa, jonka voit löytää. Ne ovat korkea-kalori ja vähän proteiinia ja rasvaa. Koko hiilihydraatit ovat täynnä kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Esimerkkejä tällaisista hiilihydraatit ovat täysjyväleipä, täysjyväpastassa, kaurahiutaleita ja ruskeaa riisiä.

Suhde hiilihydraatteja ovat saaneet huonon maineen, koska puhdistetut jyvät ovat hyvin suosittuja ja ovat riskitekijöitä diabeteksen ja sydänvaivoja. Puhdistetut jyvät ovat riisuttu kuori, joka sisältää kaikki ravintoarvot. Sitten maissisiirappia ja sokeri lisätään epäterveellistä. Elintarvikkeet kuten valkoinen riisi, valkoinen leipä ja valkoinen pasta kuuluvat tähän ryhmään.

terve öljyt

oliiviöljy, rypsiöljy, manteli, kookos ja pellavansiemenet ovat kaikki erittäin terveellistä. Rkl, noin 120 kaloria ja 15 grammaa rasvaa näitä öljyjä. Ravintoarvot ovat hyvin samanlaisia ​​keskenään. Rasvaa näistä öljyistä on enimmäkseen tyydyttymättömiä rasvoja, niin voi auttaa lihoa ja vähentää kolesterolia.

Sitä ei suositella syödä suora ruokalusikallista öljyä pullosta. Tämä voi tehdä sinusta koskaan halua syödä niitä uudestaan. Nämä öljyt ovat hyvin ruoanlaittoon. Voit levittää johdot päälle kanaa tai kalaa ennen paistamista tai paistamalla munan näitä öljyjä aamiaiseksi.

täysmaito

Kuppi täysmaito sisältää 150 kaloria, 8 grammaa proteiinia, 13 g hiilihydraatteja ja 6 grammaa rasvaa, ja 3,5 g tyydyttyneitä rasvoja. Proteiinit auttavat rakentamaan uusia lihas ja tyydyttyneitä rasvoja lisää testosteronin enemmän lihasten kasvua ja rasvan menetys.

Lihoa, täysmaitoa voi olla osa ruokansa. Monet tutkimukset osoittavat, että tyydyttynyt rasva maito ei ole konna kuin aiemmin on ajateltu, ja sen haittojen on enemmän liittyy saman verran kaloreita. Mutta koska tavoitteena on lihottaa ruokaa ja lihoa, on järkevää käyttää koko version. Voit sisällyttää koko maidon aamiaista, lounasta tai jopa harjoituksen jälkeen elpymistä ja auttaa lihasten rakentamiseen. Muista, että maito on täydellinen proteiini lihaksen rakentamiseen. 

pähkinät

Kaikki mutterit ovat suhteellisen runsaasti kaloreita ja täynnä ravintoaineita. On olemassa useita erilaisia ​​pähkinöitä kuten manteleita, saksanpähkinöitä, maapähkinöitä, pistaasipähkinät, jne

Kuppi hienonnettu mantelit on noin 529 kaloria, 45 grammaa rasvaa (pääasiassa tyydyttymättömiä), 20 grammaa 20 grammaa hiilihydraatteja ja proteiineja.

Kaikki mutterit ovat mantelit, pähkinät, cashew tai macadamiapähkinöitä ovat hyviä elintarvikkeita lihoa ja saada massa, koska ne ovat tiheä kaloreita ja ravinteita. Lisäksi, sisältävät suuria määriä magnesiumia, kalsiumia ja E-vitamiinia vaikuttaa positiivisesti kolesterolia.

Jos haluat saada lihasmassaa, nämä ovat 10 elintarvikkeita, jotka auttavat lihoa terve. Sinun täytyy ymmärtää, että lihoo terveellä tavalla vie aikaa. Älä syö elintarvikkeita kaloreita, joilla ei ole ravintoarvoa. Se varmasti tekee sinulle epäonnistuu.

Mitkä ovat suurimmat vaikeudet vietät lihoa? Jotkut näistä elintarvikkeet ei ole asetettu oman ruokavalion? Kommentoida alla.