Miten saada inkivääriteetä – Resepti ja vinkkejä

inkivääriteetä

luonnollinen ja helppo resepti, inkivääri teetä on useita etuja, jotka liittyvät ihmisen elimistöön, jolloin erityisesti mainittu tapauksissa flunssa, vilustuminen ja yskä. Kulutus on karkaistu, mutta enintään kaksi kupillista juomaa päivässä, paitsi hoidossa jatkuva yskä.

Edut inkivääri teetä terveydelle on lukuisia. Mutta palvella juoman, ja miten inkivääri teetä?

Mikä on inkivääri teetä? 

Tämä Aasian juuri on bakterisidinen ja fungisidinen ominaisuudet, anti-inflammatorisia, on diureetti, lievittää vatsakipu ja pahoinvointi, parantaa ruoansulatusta ja verenkiertoa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Useat tutkimukset myös mahdollisuudesta inkivääri antikarsinogeenisiä vaikutuksia ja sen rooli ehkäisyyn ja syövän hoitoon.

Se on kasvi, joka stimuloi myös lämmitys kehon, erityisesti raajojen (kädet ja jalat), edistää kapsaisiini reseptori - samalla komponentilla, joka antaa paprikat palava -, että sitä pidetään "lämpeneminen yrtti."

Tämä laatu antaa termogeenisen inkivääri laatu laihtumiseen teetä, erityisesti nopeuttamalla aineenvaihduntaa ja näin lisätä rasvan palamista, vaikka kappale ei liiku. Yhdessä diureetti ominaisuus, inkivääri teetä on luonnollinen ja terveellinen juoma nopeuttaa laihtuminen.

Miten tehdä teetä inkivääri

Myydään laukkuja, kuivattu, jauhettu tai tuoretta inkivääriä on suhteellisen helppo löytyy markkinoita tai messuilla. Jotta useimmat sen eduista, mutta se suosittelee tuoretta juuren ja tietoa miten tehdä inkivääriteetä kotona.

On olemassa erilaisia ​​reseptejä juomia valmistetaan inkivääriteehen joten se maukkaampia tai monistamalla niiden ominaisuuksia. Kuvaamme alla kaksi helppoa reseptejä, miten tehdä inkivääriteetä.

1. yksinkertainen inkivääri teetä resepti

ainesosat:

 • Noin 2-3 cm inkivääriä tai 5 ruokalusikallista raastettua ginger root;
 • 1 litra vettä.

valmistelu:

Pesun jälkeen hyvin ja on leikattu tai raastettu juuri, odottaa vesi keitetään yli kuumuudelle ja lisää inkivääri. Peitä pannu, vähennä lämpöä vähentää kiehuvaksi ja odota 8-10 minuuttia. Sammuta uuni, odottaa lämmin ja rasitusta ennen vievää.

2. Inkivääriteetä sitruunalla

Jälkeen veden lämmittämiseen ja lisäämällä inkivääri, käytä sitruunamehulla tai leikkaa hedelmät kahtia ja laita kuori, taikinaan. Peitä pannu, vähennä lämpöä ja odota 8-10 minuuttia, kunnes infuusion päättymisestä. 

Vinkkejä siitä, miten valmistautua, ottaa ja tallentaa teetä

 • Varo ettet ylikuumentaa root, inkivääri voi menettää joitakin sen ominaisuuksia;
 • Raastettu inkivääri vapautuu enemmän aineensa, mutta se tulee herkemmäksi ylikuumenemiseen ja tekee tee on voimakkaampi maku;
 • Käytä ruskeaa sokeria tai hunajaa makeuttamiseen terveellisesti inkivääriteetä;
 • Jos haluat heikentää vahva maku teetä, lisää vettä tai hunajaa juoda;
 • Sijoittamalla sitruunan kuori inkivääri teetä, seos tulee suuri luonnollinen diureetti, ja sisältävät antioksidantteja hedelmistä. Kuori auttaa lisätä kuidun ja lisää kylläisyyden tunnetta juomaa ja ottaa se päivällä auttaa hallitsemaan ahneuden ja ahdistuneisuus;
 • Voit tallentaa teetä ottaakseen sen päivän aikana, ja ainoa muutos jäätee on säilytä sitä jääkaapissa valmistuksen jälkeen. Se voi jopa lämmittää;
 • Nopeuttaa vaikutukset inkivääri teetä voi korvata vettä vihreää teetä tai mate teetä aikaa valmistaa sitä, koska molemmat ovat thermogenic ja diureetteja.

hoito

 • Inkivääri tee auttaa vähentämään sokerin veressä, vähentää sen viskositeetti ja toimii antikoagulanttina. Tuloksena on lisääntynyt mahdollisuus verenvuotoa ja mustelmia, joten inkivääri ei pitäisi käyttää ne, jotka käyttävät synteettisiä huumeita tähän tarkoitukseen kysymättä ensin lääkärin;
 • Ei pidä ottaa sitä tapauksissa korkea kuume (>38 ° C), jos on tulehdus, ihon, haavojen tai sappikivet;
 • Ennen inkivääriteetä raskauden aikana on kiistellä kulutuksestaan ​​synnytyslääkäri;
 • Ei ole olemassa ihmelääkkeillä laihtuminen ja, vaikka inkivääri tee auttaa tämän tavoitteen saavuttamiseksi, sinun täytyy tasapainottaa saanti terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan.

Sinulla on tapana valmistella teetä tehdä kotona? Mitkä ovat suosikkejasi? Onko sinulla aikomusta ryhtyä inkivääri teetä laihtua? Kommentti alla!