Diet Painonpudotus kananmunaa

Diet Painonpudotus kananmunaa

On olemassa muutamia ruokavalioita, jotka lupaavat menetys nopean ja ihmeellisen paino. Joka on rajoittanut hiilihydraatteja, joka sallii vain muita proteiineja, vaikka tämä sallii vain hedelmiä. Mitä lähes kaikki niistä on yhteistä se, että ne ovat erittäin rajoittavia eivätkä edistää ravitsemuskasvatusta.

Mikä on Diet kananmunaa?

Tämä ruokavalio koostuu kuluttaa haudutettua tai keitetty muna ennen kolmea pääateriaa - aamiainen, lounas ja illallinen. Bias on ruokavaliossa kananmunaa laihtua on lisätä kylläisyyden kananmunalla ja vähentää kalorimäärää aikana seuraavalla aterialla.

Kaikki tämä tietysti yhdessä lievästi vähäkaloriseen ruokavalioon - eli se sisältää vähemmän kaloreita kuin aineenvaihdunta tarvitsee tehdä päivittäistä toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ruokavaliossa kananmunaa on ateriasuunnitelma kalori rajoitus, joka käyttää eniten valtaa kylläisyyden proteiinin aiheuttaa painonlaskua, eikä sinun tarvitse mennä nälkäisenä kuin muissa hyvin rajoittava ruokavalion.

Miten ruokavaliossa kananmunaa laihtua?

Miksi kuuluu kolme munaa ruokavalioon? Muna laihtuu? On monta syytä, miksi vievää kananmunia ennen ateriaa voi olla hyvä idea niille, jotka yrittävät laihduttaa. Tässä syy:

1. Muna tuo kylläisyyden

Munat on runsaasti proteiinia ja rasvaa - noin 6 g kutakin yksikköä kohden - kaksi ravintoaineita, jotka ovat hitaampia ruoansulatus kuin hiilihydraatteja ja siksi tuo lisää kylläisyyden. Jaotellaan aminohapoiksi, muna proteiineja vaadi suurta energiankulutusta elin, joka on pakko vetää energiaa varantojaan edistävät ruoansulatusta.

Eli kuluttaa ruokaa runsaasti proteiinia ja hiilihydraatteja, kuten muna nopeuttaa aineenvaihduntaa ja aiheuttaa liikkeelle rasvavarastoja - erityisesti vatsan, mikä voimistaa lipolyysissä (rasvanpolttoa) auttamaan ruoansulatusta. Siksi voimme sanoa, että muna keitetty rasvanpolttoa (ilman hiilihydraatteja).

Kuluttaminen kananmuna ennen jokaista ateriaa tekee olosi tyytyväinen vähemmän ruokaa seuraavalla aterialla, mikä helpottaa ylläpitoa vähäkalorista ruokavaliota.

Ja tämä toteamus on tieteellistä näyttöä. Tutkimuksessa, jonka Rochester keskuksen Yhdysvalloissa, tutkijat huomasivat, että syöminen munia aamiaiseksi aamiainen voi vähentää kalorien kulutusta koko päivän - voi olla jopa 400 kaloria vähemmän kestää 24 tuntia.

Tutkimuksessa 30 naista, joilla ylipainoisia tai lihavia annettiin aamiaisen sisältävien tai kaksi munaa tai leivos (eräänlainen leipää renkaan muotoinen) täydennykseksi, ja molemmat vaihtoehdot ovat saman verran kaloreita ja proteiinia.

Kun seuraavan ruokailutottumukset tutkimukseen osallistuneista koko päivän, tutkijat pystyivät huomata, että ne, jotka olivat kulutetaan munia aamiaiseksi tuntui vähemmän nälkäinen ennen lounasta, ja sen seurauksena päätyi vievää vähemmän kaloreita aterian aikana. Eikä siinä vielä kaikki: seuraavina 36 tunnin, ryhmä söi munia kulutetaan keskimäärin 417 kaloria vähemmän kuin ne, jotka saivat leivos ensimmäisessä ateria.

Muista, että niin saat samanlainen tulos, oman ruokavalion pitäisi olla vähäkalorinen.

2. muna on lähde B12

B12-vitamiini auttaa laihtumaan välillisesti. Tämä johtuu siitä, että se auttaa aineenvaihdunta proteiineja ja rasvoja, jotka tuottavat energiaa, joka saa kehon aktiivisempi päivällä. Tämä tarkoittaa sitä, että B12-vitamiinin stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään kehon rasvaa varaa.

Lisäksi B12-vitamiinin läsnä muna jää sinulle enemmän energiaa ja halu liikunta, joka voi myös auttaa laihtuminen.

3. muna on tryptofaani lähde

Muna on yksi parhaista lähteistä tryptofaania, aminohappo, joka stimuloi serotoniinin tuotantoa (tyyppi välittäjäaineiden) aivoissa. Muiden toimintojen ohella serotoniinin voi ohjata ruokahalua ja vähentää ahmiminen ja myös vähentää ahdistusta ja stressiä.

riittävä tryptofaanin elimistössä voi vähentää halu syödä makeisia ja helpottaa laihtuminen prosessia vähentämällä hedoninen nälkä - eli että nälkä, joka näkyy vaikka ruumis ei ole energiaa puutteen.

4. Syöminen munia ei aiheuta glukoosi huiput

Tämä on ominaisuus erittäin mielenkiintoinen muna, varsinkin aamulla. Kun heräämme, meidän glukoosi on alakerrassa (onhan meillä vähintään 8 tuntia paasto) ja kaiken kehomme tarvitsee on hiilihydraattien lähteen palauttamiseksi normaaliin sokeria veressä.

On käynyt ilmi, että jos kuluttaa hiilihydraattia herätessä ja ilman proteiinin lähde yhdessä, verensokerin mennä sinne hyvin nopeasti, joka pakottaa kehon vapauttamaan paljon insuliinia pelata tätä glukoosia solujen sisällä. Ja arvaa mitä tapahtuu, kun kaikki glukoosi menee soluihin? Aivan oikein, verensokeriasi mennä sinne uudestaan, mitä kutsutaan kuuluisa huippu glukoosia.

Kun näin tapahtuu, aivot lähettää signaalin voit syöttää uudelleen, mikä tarkoittaa nälkäisenä pian ruokailun jälkeen vain yksi leivälle hilloa. Ja huono uutinen on, että tämä tapahtuu koko päivän hyvin, sillä kun olimme ilman ruokaa monta tuntia glukoosin tasot laskevat dramaattisesti.

Miten on hidasta ruoansulatusta ja ei sisällä hiilihydraatteja, muna ei aiheuta suuria vaihteluja verensokeri, joka auttaa hallitsemaan ruokahalua ensimmäisessä ateria. Kuluttaminen muna ennen ateriaa voi auttaa vakauttamaan verensokeri ilman kärsivät nopeasta ruokahalun muutokset pian.

5. Munat suosivat synteesi adiponektiinin

Munankulutuksen voi lisätä tuotantoa adiponektiini, hormoni, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa, lisätä rasvaa polttava, parantaa insuliiniherkkyyttä ja vähentää ruokahalua.

Laihtua muna

Niille ei ole vielä vakuuttunut eduista muna laihtuminen, video alla voi auttaa selventämään hieman aihetta:

https://www.youtube.com/watch?v=SrS92EHQICQ

Mutta muna ei kasva kolesterolia?

Muna on epäilemättä kiistellyin ruoasta ruokaa; päivässä on parasta ruokaa maailmassa, toinen ei pitäisi edes katsomaan häntä. Onneksi kuitenkin suuri osa tehdyistä tutkimuksista on viime vuosina paitsi selvitetty muna kuin suositella sen kulutusta. Näyttää siis siltä kannattaa hyväksyä ruokavaliossa kananmunaa laihtua.

Hyvän osan lääketieteen ammattilaisia, kulutus jopa 3 munaa viikolla ei kasva kolesterolia ja voi jopa olla myönteisiä terveysvaikutuksia. Tämä johtuu siitä, kuten olemme nähneet, muna on lähde useita tärkeitä ravintoaineita terveydelle, myös pidetään yhtenä kaikkein täydellinen elintarvikkeet maailmassa.

Lisäksi tutkijat ovat osoittaneet, että kolesterolin saanti ravinnosta ei välttämättä lisää kolesterolia verenkierrossa. Perusteena olisi, että maksa tuottaa jo päivittäin, paljon kolesterolia. Joten kun kulutamme munia ruokavalion, maksa taipumus tuottaa vähemmän kolesterolia, pitää vakaina kokonaiskolesteroli hinnat liikkeessä.

Tutkimukset osoittavat, että 70% ihmisistä, muna ei ole vaikutusta kolesterolia, kun taas loput 30% munankulutuksen saattaa hieman nostaa LDL hinnat (paha kolesteroli).

Jotkut ihmiset ovat kuitenkin familiaalinen hyperkolesterolemia, perinnöllinen ehto, joka on ominaista korkea veren LDL riippumatta ravinnon kolesterolin saanti. Niille, jotka ovat ehto, joka johtuu munien (valkoiset yleensä sallitaan) olisi vältettävä riski entisestään kokonaiskolesteroli hinnat. 

Valikosta keitetty muna ruokavalio laihduttaa

On erityinen valikon ruokavaliossa kananmunaa laihtua, koska tavoitteena on yhdistää muna vähäkalorista ruokavaliota, eikä tiettyjä ennalta valittuja elintarvikkeita.

Joten, mitä meillä Alla on ehdotus on valikko, jossa on vähemmän kaloreita ja sisältää kananmunaa (tai haudutettua) ennen jokaista ateriaa. Ja kyllä, sinun pitäisi syödä muna ennen ateriaa.

aamiainen:

1 keitetty kananmuna +

 • vaihtoehto 11 kuppi kahvia rasvaton maito + 2 + ½ paahdettujen kokonaisten papaija;
 • vaihtoehto 2: 2 + 1 paahdettuja koko potin rasvaa jogurtti + ½ holkki;
 • Vaihtoehto 3: 1 banaani + 2 ruokalusikallista mysli valo + 1 kuppi kahvia kuorittua maitoa.

Aamu välipala: 

Valitse vain yksi vaihtoehto:

 • vaihtoehto 11 potin vähärasvainen jogurtti;
 • vaihtoehto 21 omena;
 • vaihtoehto 3: 4 mansikoita.

lounas:

1 keitetty muna +

 • vaihtoehto 11 broilerin fileetä + ½ kupillinen keitettyä salaattia + kaali;
 • vaihtoehto 21 Keskimääräinen härän + + ½ kuori papu salaatti salaattia, kurkkua ja kaalia;
 • vaihtoehto 3: Salaatti salaattia + 1 viipale valkoista juustoa, kuutioiksi tomaatit + 4 + 2 kirsikat jauhettu kalkkunanrintaa siivuja;
 • Vaihtoehto 4: Sandwich kaksi viipaletta leipää + 2 salaatinlehdillä + 2 ruokalusikallista tonnikalaa vedessä + 1 tomaatti viipale + 1 rkl ricotta kevyt voide.

Iltapäivän välipala:

 • vaihtoehto 11 päärynä + 1 lasi vettä;
 • vaihtoehto 21 omena + 1 lasi vettä;
 • vaihtoehto 3: 1 + 2 mutteria guava.

illallinen:

1 keitetty muna +

 • vaihtoehto 1: Raketti salaatti, tomaatti ja salaatti + 1 viipale valkoista juustoa;
 • vaihtoehto 21 kalafileet (ohut) grillattu + 1 + 4 uuniperuna pieni kirsikkatomaatteja;
 • vaihtoehto 31 broilerin + 2 rkl ruskeaa riisiä + salaattia.

vihjeitä

Tarkistaa joitakin vinkkejä menestystä ruokavaliossa kananmunaa laihtua:

 1. Mieluummin rubes ja orgaaninen munat;
 2. Yrittää syödä muna ilman suolaa, koska natrium lisää nesteen kertyminen ja jättää sinut paisunut;
 3. Älä paista tai lisätä rasvaa munaa. Lisätä kylläisyyden muna on keitettävä ja enintään mukana luonnollinen mauste, kuten oreganoa tai persilja;
 4. Muna sisältää noin 70 kaloria, joka antaa yhteensä 180 kaloria (kolme munat) sisällytettävä päivittäistä summaa;
 5. Älä tee ruokavaliosta yli viikon, koska munien määrä on hyvin suuri ja voi aiheuttaa ongelmia munuaisiin;
 6. Jatkavat normaalia ruokavaliota ja yksinkertaisesti lisää muna ei tee sinusta laihtua; päinvastoin, voit jopa laittaa painoa, jos haluat vain lisätä kolme munaa ruokavalioon tekemättä muutoksia ruokailutottumuksiin;
 7. Paljon vettä, joko poistamisen helpottamiseksi toksiinien ja vähentää turvotusta suojaamaan munuaisia, joka voi ylikuormittuu, kun käsitellään suurta määrää proteiineja munien;
 8. Älä tee tätä ruokavaliota jos sinulla on ollut munuaisvaivoja tai korkea LDL (paha kolesteroli);
 9. Kiusausta ja tehdä munakasta, munakokkelia tai paistettu kananmuna. Tyytyä keitetty muna, pidentää ruoansulatusta ja lisäävät kylläisyyden ilman liioitteleva kaloreita;
 10. Yllä oleva näyttö on vain ehdotus, koska suositus on, että voit neuvotella ravitsemusterapeutin hänelle suuntaamiseksi ruokavalion, joka vastaa sinun tarpeisiisi.

Ja lopuksi, muista, ettei ihme ruokavalio, ja vain ravitsemuskasvatus ja päivittäisen liikunnan voi tehdä merkittäviä ja pysyviä muutoksia oman painon.

Lisäviitteet:

 • Fernandez LM. Muokkausta Opin Clin Nutr ravinnon cholesterol.Curr Metab Care.2012 Mar; 15 (2): 117-21;
 • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16340654;
 • http://www.metabolismjournal.com/article/0026-0495(65)90002-8/abstract;
 • http://atvb.ahajournals.org/content/16/10/1222.long;
 • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC24942/

Hyväksytte ruokavalio puheitta kananmunaa laihtua? Mitä ajattelit käsitteiden ja valikon tämän? Olisi helposti mukautettavissa rutiinia? Kommentti alla!