18 Fordeler med Castor Oil – for servering og tips

lakserolje

Ricinusolje er avledet fra frø av en plante som kalles Ricinus communis, som vokser i tropiske klima. Vanligvis er det vokst som en dekorativ hageplante i mildere klima og mer nylig har også vært dyrket i stor skala for produksjon av biodiesel.

Fordeler med Castor Oil

Nå vil vi vite noen av fordelene med lakserolje når det brukes til både sine medisinske formål, som av estetiske grunner.

1. naturlig avføringsmiddel

Lakserolje anlegget inneholder et giftstoff som kalles ricin svært potent, men det er slått av under prosessen med oljeutvinning, som gjør bruk av helt trygg ricinusolje. Det er et produkt som trygg, som er enda egnet for barn som et avføringsmiddel i moderate doser.

Doseringen kan justeres lett, fordi deres virkning er direkte proporsjonal med mengden av olje man bruker. Den vanlige dosen er 1-2 spiseskjeer for voksne og en til to teskjeer for barn 2-12 år. Barn under 2 år bør ikke ta mer enn en teskje av gangen.

Du kan blande lakserolje med appelsinjuice å gjøre det bedre. I motsetning til andre avføringsmidler virker på tykktarmen, virkningen av ricinusolje med start fra tynntarmen. I en periode fra 2 til 5 timer, bør lakserende effekt observeres, og du kan vente på en grundig rengjøring av tarmen.

2. lindrer muskelsmerter

Ricinusolje er ansett som en varm olje som fremmer sirkulasjon i kroppsvæsken. Det er utmerket som massasje olje, og kan lindre smerte som følge av overarbeid musklene. Hvis du har ømme muskler i leggen og låret etter kraftig mosjon eller praksis i aktiv idrett, ta på litt lakserolje på det smertefulle området og gni det.

Castor olje er en god transportør olje for essensielle oljer. Tilsett noen dråper romersk kamille olje eller peppermynte olje til en spiseskje med lakserolje suppe å gjøre mer avslappende og oppkvikkende massasje.

3. lindrer leddsmerter

De analgetiske og antiinflammatoriske egenskaper av ricinolsyre, som utgjør nesten 90% av ricinusolje har blitt godt dokumentert. En stor del av disse castor olje fordelene kommer fra sin decongestant handling på lymfesystemet.

Lymfekar, som danner et utstrakt nettverk i hele kroppen, vev og innsamling av avfall som fører inn i blodtømming. Lunger i disse beholdere og akkumulering av giftig avfall er innblandet i mange autoimmune sykdommer slik som artritt, som fører til smerte og betennelse i leddene. Castor olje lunger hindrer og gjør lymfen bevege seg fritt. Det virker direkte på immunsystemet ved å stimulere thymuskjertelen og øke tellingen av en type hvite blodceller kalt lymfocytter.

  • Se også: god mat for leddene.

4. Disse soppinfeksjoner

Det er fordeler med ricinusolje som et fungicid, takket være sterk funksjon undecylensyre som er en syrenedbrytningsprodukt av ricinolsyre fettstoffer, rikelig i ricinusolje. Den kan brukes til å behandle vanlige soppsykdommer som ringorm og fotsopp. Det er så effektiv som legemidler til behandling av sopp- og uten noen av bivirkningene av antifungal stoffer infeksjoner.

Et tips er å varme opp litt av lakserolje og la avkjøles til litt varmt å ta på. Gjelder det på det berørte området umiddelbart før sengetid og la det virke over natten. Gjenta for en uke for å se betydelige forbedringer. Fortsett behandlingen inntil infeksjonen forsvinner helt.

5. Fremmer hårvekst

Masser oljen inn i hodebunnen kan føre til ekstra hårvekst. Dette varm olje har evnen til å bedre blodsirkulasjonen. Det bør brukes på samme måte som det brukes på huden for soppinfeksjoner, masserer hodebunnen.

I tillegg kan ricinusolje anvendes i områder som har mistet håret på grunn av alopecia. Sin anti-inflammatorisk eiendommen kan gi fordeler av lakserolje mot denne autoimmun lidelse.

En annen av fordelene med lakserolje for hår er dens evne til å forebygge og reparere flisete tupper. Bare bruke noen dråper av oljen direkte på endene av håret for å redusere mengden av flisete tupper. Det hjelper også å gjenopprette helsen til håret ditt og gjøre det mye mindre sprø.

6. Høydepunkter hårfarge

Lakserolje kan brukes til å forsterke den naturlige fargen på håret og at det ser tykkere og skinnende. Denne olje er et fuktemiddel, noe som betyr at den blokkerer fuktighet. Når det påføres på håret, bevare den naturlige fuktighet i hårroten og blir tykkere og mørkere ende.

Det bør brukes etter hårvask og tørke lett med et håndkle. En spiseskje med lakserolje suppe er nok til å passere håret.

7. naturlig hjemmelaget Mascara

Du kan lage en maske som inneholder lakserolje for å gjøre en naturlig mascara for å øyevippene. Dette trikset har vært brukt i lang tid gjennom brenning av vegetabilske oljer, inkludert lakserolje. Den genererte sot ble deretter oppsamlet på en overflate og fiksert i lakserolje.

Hjemme kan du gjøre inngrepet ved hjelp av bivoks. Smelt en spiseskje av bivoks suppe i en kjele og tilsett 2 ss lakserolje suppe. Det er nødvendig å blande den oppnådde olje med karbonpulver eller kakao for å oppnå den ønskede farge og konsistens.

8. dypt fukter huden

Lakserolje kan også brukes til å fukte tørr hud. Være svært viskøs, trenger olje dypt inn i hudvevet, nærende dem med fettsyrer. Mange dyre kommersielle kremer inneholder det, men du kan få alle fordelene med lakserolje direkte gjennom direkte anvendelse.

Det kan være litt klissete i starten, men når du bruke et tynt lag på huden, er det absorberes ganske raskt, og etterlater ingen fet følelse på huden. Noen mennesker liker å senke viskositeten lakserolje å blande den med kokosolje, lette anvendelsen.

9. Disse hudproblemer

Ricinusolje, i tillegg til å fungere som en fuktighetskrem, kan brukes til å behandle akne, vorter og hud koder, som det har antimikrobiell og anti-inflammatorisk.

Påfør lakserolje på ønsket sted med en bomullsdott hver dag. I ca to uker, er problemet vanligvis løses.

10. Hjelp mot søvnløshet

Det er uklart hvordan lakserolje bidrar til å indusere søvn, men det er rapporter om folk som bruker det i håret eller rundt øynene før du sovner den påstanden faller raskere i søvn.

11. Det kolikk hos spedbarn

De fleste babyer går gjennom en fase av ukontrollerbar gråt på grunn av kolikk som føler de første månedene av livet. Castor olje ser ut til å gi lindring til mange muntlige medisiner mislykkes.

Oljen bør brukes eksternt i mageområdet og gned forsiktig. Det er ikke klart om det er en smertestillende eiendom som gir disse fordelene med lakserolje, men de fleste babyer slå seg ned snart etter påføring.

12. Cure hudsykdommer i dyr

Hunder og katter har en tendens til å stadig slikke sine sår og steder på huden som kan være infisert, som vanligvis forverrer tilstanden. Videre kan dyret innta stoffer i legemidler anvendt på området.

Castor olje er trygt for bruk på mindre kutt og infiserte områder. Dens antimikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaper bidra til å leges raskere vondt. Videre kan disse dyrene finne den ekle olje og stoppe slikker området. Den eneste observerte bivirkning er avføringen litt løsere enn normalt.

13. Konserveringsmiddel

De antifungale egenskaper lakserolje har vært godt brukes i næringsmiddelindustrien. Mange korn er gitt et belegg inneholdende olje når de skal lagres i lang tid. Castor olje synes også å frastøte skadedyr og insekter som skader mat. For de som kjører vekk fra kjemiske konserveringsmidler, er lakserolje et helt trygt naturlig konserveringsmiddel.

14. Smøremiddel

Castor olje fungerer nesten like bra som fett brukes til å smøre maskineriet. Det fungerer like godt i høye og lave temperaturer, og er ofte brukt i racerbiler. I motsetning til andre oljer, vil ricinusolje ikke skade gummi, slik at den trygt kan brukes i anordninger slik som pumper syklus med gummipakninger. Castor olje er trygt å brukes i kjøkkenapparater som skal smøres, som for eksempel saks.

15. avlaste hard hud

Den påførte lakserolje direkte på de berørte områdene kan bidra til å lindre hard hud er forårsaket av flere ting. Den kan også brukes til å massere steder for å lindre smerte og hevelse.

16. Hydrater munn

I tillegg til fordelene av lakserolje på huden, det gjør underverker for tørre og sprukne lepper. Det er også lagt til sammensetningen av mange legemidler og leppepomader som du kjøper i skranken.

17. lindrer kløe

Du kan lindre smerter relatert til kløe og skrape huden med lakserolje. Bare legg noen dråper på stedet og la oljen virke i noen minutter. Det fungerer også bra for å kurere ringorm og andre soppsykdommer.

18. Opprettholder sunne negler

Masserer bare en liten mengde av castor olje på neglebåndene og neglene hver dag for et par måneder vil fremme veksten av negler, og gjøre dem mer sunn og vakker.

Forholdsregler og tips

Før bruk av ricinusolje internt eller topisk, utføre en hudtest ved hjelp av en meget liten mengde olje for å sjekke for mulige allergiske reaksjoner.

Bare administrere lakserolje i henhold til instruksjonene på pakken og se opp for riktig dose.

Når svelget olje gir en sterk lakserende effekt. Deres overdose kan lett føre til alvorlig dehydrering som i ekstreme tilfeller kan være dødelig. Andre mulige bivirkninger av en overdose inkluderer magekramper, diaré, svimmelhet, hallusinasjoner (sjeldne), besvimelse, kvalme, utslett, tetthet i halsen, kortpustethet, og brystsmerter.

Personer med magesår eller blødning problemer bør ikke bruke lakserolje internt. På grunn av sitt potensial lakserende effekt, har lakserolje vært mye brukt til å indusere arbeidskraft, men leger advarer at å ta lakserolje kan øke risikoen for spontanabort eller for tidlig fødsel. Den lakserende effekt av oljen forårsaker alvorlige sammentrekninger av bekkenmuskel å hjelpe disposisjon, og det utløser trolig livmor sammentrekninger i tillegg.

Og som alltid, konsultere legen din dersom du har spørsmål angående bruken av denne naturlige middel.

Hva synes du om disse fordelene med lakserolje til helse? Du ønsker å bruke den til å dra nytte av noen av disse egenskapene? Kommentere nedenfor!