10 Fordeler med Nutmeg – for servering og egenskaper

muskat

Vanlig ingrediens i matlaging over hele verden, er muskat brukes i varme retter, sauser og salater. Men du sparer til å tjene krydder? Dette slående lukten av krydder og smaken er også populært for sine medisinske egenskaper, og er også funnet i Munnhygiene produkter, dermatologisk, som brukes i homøopatiske midler og kan løse mange helseproblemer.

karakter

Blant de viktige mineraler som finnes i muskat er kalium, kalsium, jern og mangan, som er en katalysator for å bryte ned fett og kolesterol, en viktig prosess i vekttap. Frøet er også rik på vitamin B, inkludert vitamin C, folsyre, riboflavin, niacin, vitamin A, flavonoider og mange antioksidanter slik som karoten og cryptoxantin, som er avgjørende for optimal helse. Andre egenskaper av muskat, ernæringsmessig sett, er de lite natrium og lavt kolesterolinnhold.

Måter å bruke

Den muskat kan administreres i pulverform eller olje, men det er også mulig å finne den i form av tabletter eller kapsler. De fleste behandlinger involverer de to første. På grunn av sin kraftige smak, foretrekker å kjøpe noen tomme kapsler og fylles med olje eller et pulver i henhold til den anbefalte dose. 

kontraindikasjoner

Forskning viser at muskat har abortfremkallende egenskaper, og bør derfor ikke brukes av gravide kvinner. Videre er det kjent at å spise en hel muskat i eller fem gram revet krydder kan gi visuell og hørbar hallusinasjoner, og forårsake ukontrollert motor.

Vi vet fra nå av alle fordelene med muskat for fitness og helse.

1. hjerne tonic

En av de kjente fordelene med muskat er å stimulere hjernen. Så krydder fjerner mental utmattelse, stress og tretthet. Forbedrer den enkeltes evne til å konsentrere seg og kan være god medisin for angst og depresjon. Den inneholder et naturlig organisk forbindelse som kalles myristicin, som er kjent for å beskytte hjernen mot degenerative sykdommer som Alzheimers sykdom.

2. smertelindring

Ekstraktet blir brukt som et beroligende middel for behandling av forskjellige smerter i ledd og muskler. Masserer muskat olje på det berørte området er en effektiv behandling av arthritis, revmatisme og lumbago. Det bidrar også til å redusere hevelse i leddene.

3. Digestive

Muskat olje er også egnet for de som har fordøyelsesproblemer som diaré, forstoppelse og oppblåsthet. Lindrer dårlig fordi det virker fjerning av overskuddsgass fra magesekken og tarmene. Ekstraktet også øker appetitten.

4. Behandling av dårlig ånde

Den muskat virker mot bakterier som produserer dårlig ånde. Så det er også brukt som en ingrediens i mange tannkrem og munnskyllevann. Hjelpemiddel mot tannkjøttsykdom og tannsmerter er fortsatt andre fordeler med muskat.

5. Avgiftning av lever og nyre

Avgiftning er en viktig faktor for god helse. Forurensning, stress, tobakk, medikamenter og andre fremmedstoffer som kan føre til akkumulering av giftstoffer i kroppen. Lever og nyrer er de stedene hvor vanligvis disse giftstoffene utvikler og avgiftning av disse organene er en annen av fordelene med muskat.

Det hjelper også i oppløse gallestein og hindre opphopning av urinsyre i andre deler av kroppen, slik som de som fører til gikt, og betennelse i leddene.

6. Skin Care

Muskat er også en kraftig ingrediens for å opprettholde sunn hud. Det bidrar til å oppnå mykhet og å løse ulike hudproblemer. En krem ​​fremstilt med honning og muskat pulver kan påføres i samme område som påvirkes av akne, for å fjerne merkene.

7. behandling av søvnløshet

For de som har problemer med å sove, kan et glass melk med muskat pulver hjelpe deg å slappe av og indusere søvn.

8. Ventilasjons av menstruasjonssmerter

Noen kvinner lider nok med kramper under menstruasjon, og muskat kan være et svært effektivt middel mot disse ubehagelige symptomer. Den bidrar også til å redusere effekten av premenstruelt syndrom, slik som depresjon, humørsvingninger og hormonell ubalanse.

9. Blood Flow

Med sine stimulerende egenskaper og avslappende aroma, øker muskat blodsirkulasjonen og friske kroppen. Det stimulerer også det kardiovaskulære system og således er ansett som en god tonic for hjertet.

10. Luftveiene

Ingrediens i mange hoste sirup, lindre lunger og andre kalde symptomer er andre fordeler av muskat. Det er også antatt at denne oljen kan være fordelaktig for behandling av astma.

Hvilke av disse fordelene med muskat viser mer til deg? Du har konsumert i den hensikt å behandle noen av disse i kroppen din? Kommentere nedenfor!